Aihe

Kertokaa Kiimingistä

Muuttoa harkitseva

Millainen paikka asua? Kannattaako muuttaa?

12

415

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kiiminginkingi

   Kiiminki (epäv. ruots. Kiminge) on entinen Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, noin 20 kilometriä Oulusta koilliseen. Oulun kaupunki sekä Kiimingin, Haukiputaan, Oulunsalon ja Yli-Iin kunnat yhdistyivät vuoden 2013 alussa uudeksi Oulun kaupungiksi.[4] 1. tammikuuta 2013 tehdyn kuntaliitoksen jälkeen Kiiminki ja Jääli (entinen Kiimingin kunnan taajama) muodostavat Kiimingin ja Jäälin suuralueet osana Oulun suuralueverkostoa.

   Entisen kunnan alueella asui lakkauttamishetkellä 13 320 ihmistä[3] ja sen pinta-ala on 339,02 km2, josta 12,18 km2 on vesistöjä.[2] Väestötiheys on 40,75 asukasta/km2. Kiimingin viimeisenä kunnanjohtajana oli Jukka Weisell.[5]

   Kiimingin naapurikunnat olivat Haukipudas, Oulu ja Ylikiiminki. Vuoden 1965 alussa lakkautettu Oulujoen kunta oli myös naapurikunta.

   Kannattaa muuttaa tänne, hyvä paikka asua.

   • Ex kiiminkiläinen

    Syvältä sieltä!


   • kiiminki on kaupunki

    Kiimingin naapurikuntia ei ole Haukipudas, Oulu ja Ylikiiminki, koska ne ovat samaa kaupunkia Kiimingin kanssa. Kaikki ovat Oulua. Kaikki edellä mainitut entiset kunnat, Kiiminki ja Yli-Ii mukaan luettuna ovat Ouluun kuuluvia kaupunginosia. Kiimingin lähinaapuri koillisessa on Pudasjärvi. Myös Oulunsalo kuuluu Ouluun.


  • Ihan hyvä paikka

   Oiuu on lähellä , lukio on paras jos nyt satut olemaan lukiolainen tai menossa sinnr
   Rehtori on kiva ja siellä tuntee olonsa kotoisaksi, js hyvin oppii. Kaikki opet eivät ole niin hyviä välttämättä, kanslistista puhumattakaan joka ei saa mitään aikaiseksi. Lintsaiskohan ja aika paljon?

   Onhan Kiimingissä palveluja, ja jos sattusi hyvällä tuurilla se uimahallikin tulemaan sinne

   • markspiz

    Ei tule uimahallia lestat vastustaa. näkyy liikaa paljasta pintaa


   • kannattaatulla

    Kaupunkiin ei kovin pitkä matka. Asuntojen hinnat vähän korkeat. Maasto tasaista. Siellä on Halpa-Halli ym. Ja, lukio on parasta. Lukio kannattaa käydä Kiimingissä. Tyytyväisiä lukiolaisia. Rehtori on tunnetusti tosi hyvä siellä. Innostava, hommansa osaava, ja taitava. Ja niin symppis! Kyllähän Kiimingissä voi asua.


  • ent kiiminkiläinen

   Kiiminki. Kuin kaukana keskustasta oleva lähiö. Jos ei tarvitse ihan viereen uimahallia, teatteria jne on hyvä paikka asua. Vireitä yrittäjiä, paljon luontoa ja uuden näköinen lähiön keskusta kun on rakennettu niin paljon.

   Oulun palvelut ovat kuitenkin lähellä. ja valtatie kulkee kylän halki. Jos haluaa syrjään asumaan luonnon helmaan, sitäkin Kiimingistä löytyy. Kiiminki on hyvä paikka asua joka tykkää kaupungin lähiöstä joka on kuitenkin kuin maalaiskylä.

   Olen asunut Kiimingissä ja voisin muuttaa takaisinkin, mutta työt ovat muualla Suomessa.

   • Kiiminkiläinen

    Erittäin mukava paikka asua. Ouluun näppärä matka kulkea eikä tarvitse valoissa jonottaa. Mahdollisuus isompiin omakotitalotontteihin kuin Oulussa. Ei ole seinät vastakkain naapurin kanssa.


   • juupajuupajuupa

    Tonttien koko kyllä plussaa.


  • pulinaukko

   Juupa juu ,kukapa sitä haukkumaan lähtee paikkakuntaa jossa itse asuu ja on asumisesta kokemusta .tänne vaan että tervetuloa.

  • Banaani1114

   Mukavia ihmisiä, auttavaisia ja ystävällisiä. Aina saat ystävällisen tervehdyksen ja nuoriso käyttäytyy hyvin ja kunnioittaa vanhempaa väkeä. Remuavaa väkeä et täältä löydä ja rehellisyys ja ihmisarvo paistavat ohikulkijoiden kasvoilla. Apua saat jos tarvitset ja ystävän jos haluat. Nöyrää ja ihmisrakasta kansaa sikiää kiimingin aroilla jokainen on ystävä ja kenelläkään ei ole paha mieli.

  • 258ujjh

   Sen olen oppinut että Jäälistä ei ainakaan kannata työntekijöitä palkata, valehtelevia rosvoja kylä täynnä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18393
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6759
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1961