Kertokaa kiihottavia asentoja

Leikkijä

Poikaystävälläni on 14.3 synttärit, ja olemme päättäneet että harrastaisimme sinä päivänä seksiä, voisitteko kertoa hyviä asentoja mulle? Ja seksi leikkejä :) kiitos vastanneille (huom voitko selittää sit sen leikin)

19

5342

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lipsuttaja

      Oma tyttöystäväni yllätti kerran "kermavaahtobikineillä". Eli pursotti sellaisesta kermavaahtospraysta itselleen bikinit, ja pyysi sitten mua nuolemaan ne pois.. Kivaa oli!

    • tätä kaipailen

      asennoista parhain? Nainen vatsallaan, jalat hieman harallaan, seinästä tukea että on vastetta työnnöille. Ei ooo parempaa asentoo miehelle... Naisen niskaa näykkien samalla..

      Terveisiä eräälle todella rakasteltavalle naiselle, uutta oppii aina ja sitä jää sit kaipaamaan

    • nainen gthbtyhnj

      Juu jälkimmäinen on minun suosikkini naisena, sillä erotuksella ettei tarvitse näykkiä mitään vaan pitää kunnolla ja jämän miehekkäästi kiinni joko lanteilta tai harteista. Kunnon meininkiä eikä mitään silmiintuijottelua.

    • tuhvelo1

      juu nainen kontilleen sängylle ja mies selkää, samalla mies puristelee tisuliinia ja nainen kopeloi pillua missä muna liikkuu ai kun ihanaa ja seksikästä...tunnen jo liikkeet sisällä ja joka paikassa

    • Raju rakastaja

      Mun lempiasento on väkisin. Se on hieno se!

    • MinnaP

      Minä tykkään etenkin ratsastaa melkein maaten miehen päällä niin että mieheni pitää minua tiukasti kiinni itsessään ja nai minua siihen tahtiin kun haluaa. Siinä menossa tulee ennen pitkää itsekin.

      Samoin takaapäin ottaen minut välillä niin syvälle kuin pääsee (muttei jatkuvasti ettei satu).

    • Ju Pe

      Poikaystäväsi synttärit menivät jo tältä vuodelta. Toivottavasti pystyit yllättämään hänet!

      Tässä oma ehdotukseni ensi maaliskuun synttäriyllätykseksi:

      Asetu sängyn laidalle kontilleen pylly pystyssä ja laske ylävartalosi alas. Sitten poikaystäväsi sängyn ulkopuolella seisten tulee takapuolellesi ja työntyy sinuun. Tämä on miehelle aivan uskomattoman kiihottava asento sen näkymän ansiosta joka hänellä on. Naisen pylly näkyy pyöreänä, töröttävät pakarat läiskähtelevät lantioon, kulli halkaisee pillua ja häpyhuulet tötteröllään maiskahtelevat kullia suudellen. Tämä asento tuo naisen pimppiin usein ilmaa ja märät purskahdukset ja törähdykset tuovat vielä lisäkiihkoa.

      AHH!

      • sex guru

        Toinen haara asennossa selällään ja toinen haara asennossa kyljellään sitten menette yhteen ja teette sexiä


      • Anonyymi

        Näin naisena se on ihana kun on kontillaan sängyn laidalla ja mies nuolee vielä takaapäin. Olo on niin kiihottava ja rietas. Voi kun itsekin näkisi sen kun kulli uppoutuu kosteaan koloon. Ei mies kovin kauaa kestä


      • Anonyymi

        Meillä mies haluaa aina noin.


      • Anonyymi

        Mies pyytää, että kumarran alas tosi syvään ja levitän jalat kontillaan ollessa, miehestä näkee heti miten muna alkaa seisomaan. Hän yleensä riisuu mut tai jättää pikkarit puoliväliin ja tulee jo siitä sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin naisena se on ihana kun on kontillaan sängyn laidalla ja mies nuolee vielä takaapäin. Olo on niin kiihottava ja rietas. Voi kun itsekin näkisi sen kun kulli uppoutuu kosteaan koloon. Ei mies kovin kauaa kestä

        Naisystäväni kanssa tehdään tuota samaa, tosin seisaaltaan.
        Eli hän kumartuu sopivassa kulmassa ja nojaa samalla nojatuolia/pöytää tm tasoa vasten niin, että pillu on hyvin näkyvillä ja esillä.
        Sekoaa ihan totaalisesti, kun nuolen häntä ensin takaapäin ja sitten, kun on tarpeeksi himokas, panen häntä. Rauhallisin vedoin mutta määrätietoisesti ja niin syvälle, kuin menee.
        Samalla pidän häntä lanteista kiinni, ettei hän pääse karkuun ja muutenkaan liikkumaan muuta kuin minua vastaan. Välillä hyväilen hänen rintojaan samalla työntöjen ohessa. SIitä hän tykkää erityisesti, kun leikittelen hänen nänneillään ja samalla pumppaan kaluani hänen pillussaan.
        On kyllä todella mahtava asento ja tuntuu todella hyvältä meistä kummastakin.
        Ja on todella kiihottavan rietasta katsella samalla, kun kalu uppoaa hänen pilluunsa.


    • bii 1

      kyllä hyvää on kun miees ensiksi nuolee ja imuttaa naiselle ensimmäisen laukeamisen se voi tapahtua 69:ssä joka on hyvä asento molemmille sen jälkeen voi vaihtaa asentoja vaikka mihinkä 69:ssä saa miestenvälisessäkin parhaat orkut

    • Moi1234567890

      Moi

      • janiiiii

        Ei kiinnosta.


    • Anonyymi

      Nuorilla oli synttärit, pojan kaveri. Paikka oli loma majoituspaikassa, Syönnit ja ilta meni hyvin paitsi ukko humaltu nuorten kanssa, Sain tanssia nuortenkin poikain kanssa johtui varmaan kesämekosta mikä ei peittänyt liikaa tunsin sormia ihanasti eri paikoissa. Myöhällä lähdin omaan aittaan. Menin peiton akke pikkarit päällä nukuin pikku humalassa jonkin aikaa heräsin molemmilla puolin oli poika olivat hyväilleet rintoja ja kummatkin nännit oli kovina molemmat imi nännejä, sanoin miten te täällä olette, mieheni tulee kohta. Hyväilivät ja sanoivat ei tule ovi on lukossa. Sitten se huutaa ja kolistelee hulluna nauroivat ei kolistele ensisikkin se on nukkunut jo pitkään mökissä ja sinä olet väärässä aitassa tämä on meidän.
      Yritin nousta pojat vaan innokkaamin hyväili rintoja ja nännejä tunsin pitkin haaroja vihlontaa kun kiima kasvoi , no imekää vähän aikaa, voi että nautin isot rinnat sai kunnon käsittelyä kokemattomilta pojilta 16v ja 18v.
      Molempien kädet alkoi hyväillä pillua, sanoin en saa olen naimisissa, toisen sormet oli sisässä ja toine hyväili yläpuolelta.
      Toinen nousi ja levitti jalkani työntyi sisään toinen nousi ja otti juomia.
      Kun sain muutaman työnnön syvälle en halunnut lopettaa, annoin nuoren jatkaa kohta olin tosi huipulla kun poika tuli tärisin himosta ja halusta.
      Istuttiin alasti nauroin on minulla tuuri kun väärään aittaan satuin. Kaatoivat sängylle suutelin kunnolla sitä joka nai ensin, tunsin jalkojen taas leviävän toinen poika aloitti nainnin toinen imi rintoja en varmaan koskaan ole ollut niin halukas sain sitten kummaltakin peräkkäin.
      Puhistelin itseäni käsipyyhkeeseen ja katselin ovelta näkeekö kukaan ja omaan aittaan. Siellä ei ollut ketään istuin aitan portailla mieheni kaveri Jarmo tuli tupakalle istui tuolilla, nauroi miten on mennyt sanoin nukuin ja tulin tupakalle.
      Miehesi nukkuu mökissä eikä varmaan herää. Tiedätkö Sari narraat minua, katsoin ja kysyin miten niin, Jarmo nauroi sinulla ei ole housuja ja pillustasi valuu valkoista onko spermaa.Nousin ja avasin oven Jarmo tuli sisälle, Sari tunsitko kun tanssittiin halusin sinua ja kokeili pillua ennen kuin osasin varoa.
      Jarmo laski housunsa lattialle,katsoin kalua se oli kyllä kylän suurin, Jarmo laski kesämekkoni ja mentiin sänkyyn nyt sain semmoista parrua että ei koskaan tärisin kiimasta koko ajan sain semmoisen orgasmin että raavin selkää kunnolla kun laukes tuli kuin ruutasta että oli lämmintä. Ei menny pitkään kun se kalu alkoi nousta avustin vähän ja nousin päälle en ole koskaan naittanut itseä niin kun silloin.
      Aamulla menin kahville Jarmo oli mieheni kanssa ylhäällä mieheni halasi onko kaikki hyvin sanoin on ja voitte ottaa ne paukut näkyviin juokaa.
      Olin ulkona tupakalla kun mieheni sanoi mikähän nyt kun ei päpättänyt yhtään, Jarmo sanoi nukkui vissiin hyvin.

    • Anonyymi

      Pöydällä

    • Anonyymi

      Mökillä herättiin aamiaiselle ,syötiin ja juotiin kahvia. Sanoin että kovasti panettaa ja että mentäiskö sängylle. Hämmästyin kun eukko heitti kylpytakin pois ja tuli kontilleen eteeni ja alkoi imeä kovaa kulliani.
      Sitten vaimo nousi seisaalleen ja kumartui kevyesti pöydän yli ja sanoi "pane mua tässä "
      Olin aivan kuumana ja kiimoissani ja menin vaimon taakse.
      Vaimo nosti toisen jalkansa penkille ja kumartui kyynerpäidensä varaan pöydälle.
      Aurinko paistoi kullanruskeisiin hiuksiin ja kyllä näytti nainen seksikkäältä siinä!
      Olin kiimasta kivikovana ja työnnyin voimalla vaimon sisään.
      Aloin naimaan kovasti, työnnyin syvälle ja perse läiskyi. Olin melkein tulossa kun pikkulintu lensi ikkunaan ja säikähdimme.
      Kesti hetken aikaa kunnes tokenimme säikähdyksestä ja huomasin ilokseni etten ollut vielä tullut!
      Työnsin kivikovan ja limaisen kaluni takaisin emännän pilluun ja aloitin kovan naimisen. Puristin perseestä ja kourin rintoja. Kiristin tahtia ja tempaisin vaimon hiukset kouraani. Nussittiin kuin eläimet vielä hetki, vaimo huusi kultaa ja kovempaa ja sitten minä tulin.
      Painoin kyrvän niin syvälle eukon pilluun kuin jaksoin ja laukesin.
      Rojahdimme pöydälle ja huohotimme siinä.
      Viimein nousin varoen ja vedin löystyneen kullini pillusta. Vaimo kääntyi ja sanoi että sai ihaninta kyytiä ikinä.

      Sitten putosin sängystä.

    • Anonyymi

      Mies alla ja nainen päällä. Silloin g-piste kohdistuu oikeaan kohtaan ja sitten kun vaimosta tuntuu niin sitten mies kääntää vaimon alleen, loppuhuipennus voi kestää noin 10 minuuttia syvää hidassta työntöä pohjaan saakka loppua kohden tahti kiihtyen laukeamiseen asti. Voi sitä molempien nautintoa. Vaimo voihkii ja m ies örisee

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe