Yle gallup: persut laskussa 0,9%

alamäki jyrkkenee

69

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keltä kysytään

      Katsotaa kun kehysriihi alkaa. Nyt hallitus on hiljaa ja kansa luulee, että menee hyvin.

      • kohta tulee

        Jos persulta kysytään, kaikki tapahtuu vasta maanantaina tai seuraavien vaalien jälkeen. Näin on oraakkeli heille ilmoittanut. Vielä tänään ei tapahdu mitään, mikä veisi persut onnelaan, vaikka sitä on jo vuosikaudet luvattu.


      • 5 KOLONNA

        Uutiset
        Kotimaa

        Kotimaa 5.3.2014 klo 14:29 | päivitetty 5.3.2014 klo 15:47
        Venäläislehti: Venäjä tarjoaa kansalaisuutta myös suomalaisille – kaikki entiset alusmaat mukana
        Ukrainan kriisin alla Venäjällä valmistellaan nopeassa tahdissa lakia, jonka mukaan kaikki Venäjän imperiumin tai Neuvostoliiton entisillä alueilla voivat saada Venäjän kansalaisuuden. Asiasta kertoo Fontanka.fi-nettilehti.

        venäjän passi Kuva: Yle

        Venäjän hallitus on valmistellut Venäjän kansalaisuuden saamista helpottavan lakiesityksen.

        Lakiesityksen mukaan Venäjän kansalaisuuden voivat saada kaikki entisen Venäjän imperiumin tai Neuvostoliiton alueilla asuvat ihmiset.

        Venäjän kansalaisuuden voisivat saada näin myös Suomessa asuvat, koska Suomi oli osa Venäjän imperiumia ennen itsenäistymistään vuonna 1917.
        Ehtona kielitaito

        Lakiesityksen mukaan ehtoina kansalaisuuden saamiselle olisi venäjän kielen osaaminen ja luopuminen nykyisestä kansalaisuudesta. Tämän lisäksi hakijan pitää osoittaa olevansa "venäjän kielen kantaja" eli käyttävänsä sitä perhepiirissä ja muissa yhteyksissä.

        Venäjän hallituksen lakiesityksestä kertoo Suomen uutisiin keskittyvä venäjänkielinen nettilehti Fontanka.fi.


    • tyhjän saa kysymättä

      Persujen vihamielinen asenne ihmisyyteen ja asioiden hoitoon ei oikeen pure.
      Alkaa ihmiset heräämään onneksi. Myöskään Soinin jatkuva kiertely ja kaartelu joka asiaan, nyt viimeksi se ettei voi avoimesti kertoa mihin eu-ryhmään aikovat hakeutua kuulostaa silkalta petokselta.
      Puhumattakaan siitä, että tavallinen duunarikansa on huomannut persujen oikean laidan, että ovat pikemminkin kokoomuksen apupuolue kuin ajamassa pienen ihmisen asaa. Siitä osoituksena olivat nämä suunnitelmat ottaa pois äänioikeus köyhiltä.

      • onko holisti?

        Moni on varmasti huomannut myös Soinin henkisen laiskuuden ja heikkouden, kun ei niin yksinkertaista asiaa saa hoidettua kuin ylipainonsa. Kyllä se kertoo enemmän siitä ihmisestä kuin muusta.


      • tyhjän saa kysymättä
        7.3.2014 07:47
        12
        Sulje
        Persujen vihamielinen asenne ihmisyyteen ja asioiden hoitoon ei oikeen pure.
        Alkaa ihmiset heräämään onneksi. Myöskään Soinin jatkuva kiertely ja kaartelu joka asiaan, nyt viimeksi se ettei voi avoimesti kertoa mihin eu-ryhmään aikovat hakeutua kuulostaa silkalta petokselta.
        Puhumattakaan siitä, että tavallinen duunarikansa on huomannut persujen oikean laidan, että ovat pikemminkin kokoomuksen apupuolue kuin ajamassa pienen ihmisen asaa. Siitä osoituksena olivat nämä suunnitelmat ottaa pois äänioikeus köyhiltä.

        ”Tyhjän saa kysymättä”!

        Siis mikä ”vihamielinen asenne”?
        Eikö ihmiset ole olleet heränneitä jo pitkään ja tehneet päätöksiään joka ei aina ole miellyttänyt kansaa ja siksi PS. puolue kukoistaa.
        Soini ei kierrellyt, vaan sanoma oli, että on monta vaihtoehtoa, päinvastoin kuin hallitus koalitiolla. Soinin mukaan EU kriittisiä on muutama ja katsotaan mikä heille sopii, ja se on aivan oikein. Ei tämä ole petos vaan järkevästi ajateltu.
        Miksi väität, että PS. olisi kokoomuksen apupuolue, eihän PS. ole edes hallituksessa, vaan apupuolueita on viisi ja ei kait tarvitse heitä luetella- tuo ”pienen ihmisen asia” kun on se, että toimillaan hallitus on saanut tämän maan sekaisin. Olemalla EU käsikassara, hallitus on Suomalaisen identiteetin pahin vihollinen. miksi ihmeessä roikut PS: palstalla, vai oletko huolestunut? Ei kannata, kyllä ihmiset PS. puolueen löytävät ilman sinuakin.


    • soinikupla poks´

      Tavallisen kansan leipä ei Jytkystä leventynyt yhtään, päinvastoin. Jo persujen olemuksesta näkee, ketkä ovat Jytkyn ansiosta paisuneet.

    • sisäpiiri_kertoo

      Kyse ei ole pelkästä kannatuksesta gallupeissa. Viimeaikaiset tiedot kertoo kiihtyvästä jäsenkadosta, josta aiemmin ollut juttua täälläkin.

    • näin...

      Odotetaan nyt vähän kun eu usan vasallina horjuttaa maailman rauhaa ja asettaa kauppasaartoon venäjän ja Suomen talous syöksyy ja työttömyys nousee sen johdosta että ketä silloin tuetaan, Nyt on aika erota tuosta öykkäri järjestöstä joka suistaa meidät perikatoon. On ollut jo pidemmän aikaa vallalla Venäjälle vittuilu buumi, Suomen on nyt aika erota tommoisista paskan jauhaja porukasta USA ja EU suurimmat roistot maailmassa.

      • kohta tulee

        Jos persulta kysytään, kaikki tapahtuu vasta .... Odotetaan nyt vähän.


    • tietäjä

      YLE nyt ei ole suinkaan puolueeton. Se suorastaan vihaa suomalaisia jota nimenomaan persut edustavat(etenkin fennoja) ja siksi ne siellä YLE:ssä palkkaavat mielummin ruotsalaisia kuin suomalaisia.

      Miettikääpä vähän.

      • piiloruotsalaisia?

        Lindström, Vistbacka, Sandvik, Pihlman, Lindell, Slunga....ei kovin suomalaisilta vaikuta nuo persujen palkkaeliitin edustajat?


      • tiedottaja2
        piiloruotsalaisia? kirjoitti:

        Lindström, Vistbacka, Sandvik, Pihlman, Lindell, Slunga....ei kovin suomalaisilta vaikuta nuo persujen palkkaeliitin edustajat?

        Entäs etunimet? Sitten vasta kannattaa epäillä jos etunimikin ulkomaalainen.


      • Yle käyttää taloustu

        .

        Yle käyttää tunnetusti suomalaisvihamielistä taloustutkimusta

        .


    • Nobortu

      Kannatusmittaukset ja niiden tulokset, ovat enemmänkin tilaustyötä. Nyt oli tarve Ukrainan kohelluksen ja EU-toilailujen vuoksi saada hallituspuolueiden alamäki poikki, joten tilattiin sellainen "puolueeton tutkimus" ;) Ei kai kukaan tosissaan kuvittele, että nuo olisivat jotain oikeita tuloksia. No, ne joille noita kyselyjä on joskus noista "tutkimusfirmoista" joskus tullut, ymmärtävät ainakin sen, miksi noita on aivan turha tuijotella :)

      • Sitä saa mitä tilaa

        Juu. Juhlitaan sitten, kun persuille myönteinen galluppi tulee julki. Sitä kannattaa tuijotella. Kaikki muut gallupit ovat ostettua huuhaata.

        Ei kannata pidätellä sitä odottaessa :-)


      • enemmän tilattiin
        Sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Juu. Juhlitaan sitten, kun persuille myönteinen galluppi tulee julki. Sitä kannattaa tuijotella. Kaikki muut gallupit ovat ostettua huuhaata.

        Ei kannata pidätellä sitä odottaessa :-)

        Niinhän viimeksi tehtiin, mutta siltikin epäiltiin että liian vähän


    • LÄHETIN YLEEN

      PERUSSUOMEN KANNATTAJAT EIVÄT KERRO PUOLUEKANTAANSA YLEN NÄLVIJÄPILKKAAJIEN GALLUPEISSA
      Verorahoilla juhlivat Ylen toimittajat törkeitä perussuomen pilkkaajia
      koska Perussuomalaiset muodostuvat tavallisista ihmisistä aivan kuin SDP Forssan kokouksen 1903 aikoina, jolloin sikaporvarit pilkkasivat SDP:tä ja suutari Eetu Salinia, Mutta Forssan kokouksen tavoitteet on pääosin saavutettu pilkkaajista huolimatta Kansan tahtoa ei voi eliittipilkka kaataa.

      http://yle.fi/uutiset/opposition_suosio_notkahti_helmikuussa/7123911
      Vain 61 prosenttia kertoi puoluekantansa
      Taloustutkimus haastatteli kannatusarviota varten yhteensä 3 882 henkilöä. Puoluekantansa kertoi 60,9 prosenttia kaikista vastanneista.
      Puoluekantansa kertoneiden määrä on ollut jatkuvassa laskussa, mikä kertoo epävarmojen äänestäjien määrän kasvusta.

      All Yle fat cats, taxpayer's money users, is it possible that you could feel ashamed?



      The elitist mockery cannot topple people's will.


      http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/venaja-tutkija-liittyi-perussuomalaisiin/



      Tunnettu Venäjä-tutkija ja kirkkohistorioitsija, teologian tohtori Arto Luukkanen liittyi joulukuussa Perussuomalaisten jäseneksi.


      – Heräämisen takana olivat perussuomalaisia jatkuvasti pilkanneet YLE:n toimittajat. Ihmisen myötätunto tulee aina vainotun ja päähän potkitun puolelle. Sen takia kiinnostuin perussuomalaisuudesta. Halusin katsoa, mitä se oikein on. Se ei ole ristiriidassa lain eikä hyvien tapojen eikä Raamatun kanssa, joten ajattelin että miksi ei. Meidän päähän potkittujen tavallisten ihmisten takia päätin tehdä moraalisen valinnan ja ottaa tämän paarian merkin käsivarteeni, Luukkanen paljastaa.

      • ilr689euyg89w75

        Joo, ihminen voi olla aika pitkälle erilaisia teorioita lukenut, ja silti käyttäytyä lapsen lailla todellisessa elämässä. Kuinkahan paljon muita on säälistä liittynyt persuihin, kuten tämä Luukkanen kertoo tehneensä? Kerta kaikkiaan omituinen syy kuulua johonkin puolueeseen. Minä kannatan puoluetta, joka kykenee viemään asioita haluamaani suuntaan, Luukkasella on näköjään motiivina puolueen kaikenpuoleinen säälittävyys.

        Ja mitä tuohon gallup-juttuusi tulee, se on sitten aika kummallista kuinka monien muita puolueita äänestävien täytyy gallupeissa jostain käsittämättömästä syystä väittää äänestävänsä persuja, kun persujen gallupkannatus on yhtä satunnaista poikkeusta lukuunottamatta aina, siis joka kerta paitsi se yksi, ollut selvästi korkeammalla kuin vaalikannatus. Silloinhan, jos kerran väitteesi mukaan persut itsekään eivät kehtaa myöntää äänestävänsä persuja, niitä gallupeissa persuiksi tekeytyviä muiden puolueiden kannattajia täytyy olla ihan hirveän paljon?


      • Siittä on kysymys

        Nyt onkin taas oikein asiantuntiapersu asialla. Tietenkin persujen huonon gallupmenestyksen takana on hallituspuolueiden salaliitto, ja tietenkin kaikki kantaansa ilmaisemattomat ovat persuja.

        Kyllä olette varsinaisen höyrypääklubin perustaneet, kun keskustelu on tätä tasoa.

        Täytyy valitettavasti kiertää puukkoa haavassa ja kertoa, että persujen galluplukuja nostaa todellista korkeammalle ylikorkea korjauskerroin, joka on määritelty jytkyn tason mukaan. Presidentinvaalit (9 %) ja kuntavaalit (12 %) antavat osviittaa siitä, miten persujen tulee eduskuntavaaleissa käymään.

        Persuille on kyllä saanut nauraa vatsa kipeänä, kun toilailuista ei ole tullut loppua. Parasta antia ovat nämä persujen paikalliset jäsentenväliset kuten esimerkiksi Helsingissä ja Kouvolassa. Tämä sakki ei osaa hoitaa edes omia asioitaan järkevästi, joten on aivan turha luulla heidän selviävän hallituksessa yhtään sen kummemmin. Onneksi sentään Soini on ehtinyt turvata eläkepäivänsä säätiömiljoonillaan.


      • muutoksen tuulet
        ilr689euyg89w75 kirjoitti:

        Joo, ihminen voi olla aika pitkälle erilaisia teorioita lukenut, ja silti käyttäytyä lapsen lailla todellisessa elämässä. Kuinkahan paljon muita on säälistä liittynyt persuihin, kuten tämä Luukkanen kertoo tehneensä? Kerta kaikkiaan omituinen syy kuulua johonkin puolueeseen. Minä kannatan puoluetta, joka kykenee viemään asioita haluamaani suuntaan, Luukkasella on näköjään motiivina puolueen kaikenpuoleinen säälittävyys.

        Ja mitä tuohon gallup-juttuusi tulee, se on sitten aika kummallista kuinka monien muita puolueita äänestävien täytyy gallupeissa jostain käsittämättömästä syystä väittää äänestävänsä persuja, kun persujen gallupkannatus on yhtä satunnaista poikkeusta lukuunottamatta aina, siis joka kerta paitsi se yksi, ollut selvästi korkeammalla kuin vaalikannatus. Silloinhan, jos kerran väitteesi mukaan persut itsekään eivät kehtaa myöntää äänestävänsä persuja, niitä gallupeissa persuiksi tekeytyviä muiden puolueiden kannattajia täytyy olla ihan hirveän paljon?

        Tästä ei ole kysymys
        vaan Hesarin räävittömyyksistä
        ja
        Ylen törkeyksistä

        Perussuomalaisia kohtaan, jotka muodostuvat uusista kansanedustajista
        jotka edustavat kanssaa (toisin kuin joku Lipposen muija
        tai Isän Tyttö Urpilainen, toinen on
        päässyt naimalla Liposen ja toinen syntymällä kansanedustajan
        perheeseen)

        Hesari ja Yle nuolevat kieli pitkänä perijä Pekka Haavistoa
        tai pappapetalare
        Daytona Beachilla vuosia golfia harjoittanutta Stubbia

        mutta nälvivät kun alapääkommarit tällä palstalla
        Soinia ja muita perussuomalaisia

        MUUTOSVOIMAA NÄLVITÄÄN MUUTOSVOIMA
        SELJÄYTTÄÄ


      • MUUTOSPUOLUEET
        ilr689euyg89w75 kirjoitti:

        Joo, ihminen voi olla aika pitkälle erilaisia teorioita lukenut, ja silti käyttäytyä lapsen lailla todellisessa elämässä. Kuinkahan paljon muita on säälistä liittynyt persuihin, kuten tämä Luukkanen kertoo tehneensä? Kerta kaikkiaan omituinen syy kuulua johonkin puolueeseen. Minä kannatan puoluetta, joka kykenee viemään asioita haluamaani suuntaan, Luukkasella on näköjään motiivina puolueen kaikenpuoleinen säälittävyys.

        Ja mitä tuohon gallup-juttuusi tulee, se on sitten aika kummallista kuinka monien muita puolueita äänestävien täytyy gallupeissa jostain käsittämättömästä syystä väittää äänestävänsä persuja, kun persujen gallupkannatus on yhtä satunnaista poikkeusta lukuunottamatta aina, siis joka kerta paitsi se yksi, ollut selvästi korkeammalla kuin vaalikannatus. Silloinhan, jos kerran väitteesi mukaan persut itsekään eivät kehtaa myöntää äänestävänsä persuja, niitä gallupeissa persuiksi tekeytyviä muiden puolueiden kannattajia täytyy olla ihan hirveän paljon?

        Tästä ei ole kysymys
        vaan Hesarin räävittömyyksistä
        ja
        Ylen törkeyksistä

        Perussuomalaisia kohtaan, jotka muodostuvat uusista kansanedustajista
        jotka edustavat kanssaa (toisin kuin joku Lipposen muija
        tai Isän Tyttö Urpilainen, toinen on
        päässyt naimalla Liposen ja toinen syntymällä kansanedustajan
        perheeseen)

        Hesari ja Yle nuolevat kieli pitkänä perijä Pekka Haavistoa
        tai pappapetalare
        Daytona Beachilla vuosia golfia harjoittanutta Stubbia

        mutta nälvivät kun alapääkommarit tällä palstalla
        Soinia ja muita perussuomalaisia

        MUUTOSVOIMAA NÄLVITÄÄN MUUTOSVOIMA
        SELJÄYTTÄÄ

        FAKTA
        Puoluekantansa kertoneiden määrä on ollut jatkuvassa laskussa, mikä kertoo epävarmojen äänestäjien määrän kasvusta ELI SIITÄ ETTÄ PERUSSUOMALAISET EIVÄT KERRO KETÄ ÄÄNESTÄVÄT

        SODAN JÄLKEEN KOMMUNISTIT EIVÄT KERTONEET
        JOTEN AINA UUDESTAAN TULI YLLÄTYKSENÄ
        SKDL:N VAALIMENESTYS


      • MUUTOSPUOLUEET
        Siittä on kysymys kirjoitti:

        Nyt onkin taas oikein asiantuntiapersu asialla. Tietenkin persujen huonon gallupmenestyksen takana on hallituspuolueiden salaliitto, ja tietenkin kaikki kantaansa ilmaisemattomat ovat persuja.

        Kyllä olette varsinaisen höyrypääklubin perustaneet, kun keskustelu on tätä tasoa.

        Täytyy valitettavasti kiertää puukkoa haavassa ja kertoa, että persujen galluplukuja nostaa todellista korkeammalle ylikorkea korjauskerroin, joka on määritelty jytkyn tason mukaan. Presidentinvaalit (9 %) ja kuntavaalit (12 %) antavat osviittaa siitä, miten persujen tulee eduskuntavaaleissa käymään.

        Persuille on kyllä saanut nauraa vatsa kipeänä, kun toilailuista ei ole tullut loppua. Parasta antia ovat nämä persujen paikalliset jäsentenväliset kuten esimerkiksi Helsingissä ja Kouvolassa. Tämä sakki ei osaa hoitaa edes omia asioitaan järkevästi, joten on aivan turha luulla heidän selviävän hallituksessa yhtään sen kummemmin. Onneksi sentään Soini on ehtinyt turvata eläkepäivänsä säätiömiljoonillaan.

        MUUTOSVOIMAA NÄLVITÄÄN MUUTOSVOIMA
        SELJÄYTTÄÄ

        FAKTA
        Puoluekantansa kertoneiden määrä on ollut jatkuvassa laskussa, mikä kertoo epävarmojen äänestäjien määrän kasvusta ELI SIITÄ ETTÄ PERUSSUOMALAISET EIVÄT KERRO KETÄ ÄÄNESTÄVÄT

        SODAN JÄLKEEN KOMMUNISTIT EIVÄT KERTONEET
        JOTEN AINA UUDESTAAN TULI YLLÄTYKSENÄ
        SKDL:N VAALIMENESTYS


      • t894t789etgoetg
        MUUTOSPUOLUEET kirjoitti:

        MUUTOSVOIMAA NÄLVITÄÄN MUUTOSVOIMA
        SELJÄYTTÄÄ

        FAKTA
        Puoluekantansa kertoneiden määrä on ollut jatkuvassa laskussa, mikä kertoo epävarmojen äänestäjien määrän kasvusta ELI SIITÄ ETTÄ PERUSSUOMALAISET EIVÄT KERRO KETÄ ÄÄNESTÄVÄT

        SODAN JÄLKEEN KOMMUNISTIT EIVÄT KERTONEET
        JOTEN AINA UUDESTAAN TULI YLLÄTYKSENÄ
        SKDL:N VAALIMENESTYS

        Höpöhöpö, tiedät itsekin, ettei tuo ole totta. Sen sijaan voisit ihmetellä, miksi Soinin livahtaminen piiloon heppoisella tekosyyllä, jotta ei joutuisi kommentoimaan Ukrainan kriisiä ennen kuin joku viisaampi ehtii antaa hänelle valmiit sanat, kätkettiin Ilta-Sanomissa pikku uutiseksi ulkomaan (!) uutisten joukkoon ja miksi tämän päivän galluptulokset samalla tavalla uutisoitiin mahdollisimman pienellä? Appelsiini-Ullan persumieltymykset tunnetaan jo vähän liiankin hyvin.


      • mene komulaan
        t894t789etgoetg kirjoitti:

        Höpöhöpö, tiedät itsekin, ettei tuo ole totta. Sen sijaan voisit ihmetellä, miksi Soinin livahtaminen piiloon heppoisella tekosyyllä, jotta ei joutuisi kommentoimaan Ukrainan kriisiä ennen kuin joku viisaampi ehtii antaa hänelle valmiit sanat, kätkettiin Ilta-Sanomissa pikku uutiseksi ulkomaan (!) uutisten joukkoon ja miksi tämän päivän galluptulokset samalla tavalla uutisoitiin mahdollisimman pienellä? Appelsiini-Ullan persumieltymykset tunnetaan jo vähän liiankin hyvin.

        Tiedät itsekin että juttusi eivät ole totta
        vaan kaipaat arhinmäkiläiseen komulaan
        ja haluat päästä Erkon rengiksi


      • saako appelsiini
        t894t789etgoetg kirjoitti:

        Höpöhöpö, tiedät itsekin, ettei tuo ole totta. Sen sijaan voisit ihmetellä, miksi Soinin livahtaminen piiloon heppoisella tekosyyllä, jotta ei joutuisi kommentoimaan Ukrainan kriisiä ennen kuin joku viisaampi ehtii antaa hänelle valmiit sanat, kätkettiin Ilta-Sanomissa pikku uutiseksi ulkomaan (!) uutisten joukkoon ja miksi tämän päivän galluptulokset samalla tavalla uutisoitiin mahdollisimman pienellä? Appelsiini-Ullan persumieltymykset tunnetaan jo vähän liiankin hyvin.

        sitä persumakiaa? banskut,omput ja meloonit ei saletisti saa.nehän menevät vaikka Zorpaksen kusijätsikoneeseen sekoilemaan..........

        Appelsiini siemenineen on siis täyttä persuhetelmää.....


    • hallitusvaihtoehdot

      Näillä luvuilla hallitus olisi: Kesk, Kok, Vihr, Rkp, KD, eli noin 60%.

      Vasemmistovaihtoehto olisi: Kesk, SDP, Vas, Vihr, noin 56% (RKP mukana 60%)

      Siinä kai nuo.

    • koko kansa

      Persujen hallitusjuna meni 2011, eikä takaisin tule.

    • kohta tulee
    • luonnollista...

      Jarppa on laskenut ketterästi persujen kannatusta. Naisten siivoaminen pois persujen näkyviltä paikoilta tuottaa tulosta. Wanhat puolueet kiittää.

      • Höyrypääpuolue

        Lisää näitä möllipersuja johtoasemiin, niin persut kokevat menneisyysmatkan pienpuolueaikoihin...

        On uskomatonta, etteiLindströmin meriittejä tarkasteltut kriittisesti, vaan hänet haluttiin sössimään persujen valtakunnanpolitiikkakin - Kouvolassahan toiminta on mennyt kiville jo aikaa sitten. Yhdessä asiassa Lindström on saavuttanut ennätyksen: Suomessa on tuskin muita kuntia kuin Lindströmin kotikaupunki, jossa näin iso valtuustoryhmä koostuu pelkästään miehistä (11-0).


    • Vastuunkaataja

      Soinin juostessa piiloon kannatus laskee. Hyvä niin.

    • ootellaan 100 vuotta

      Äänestämällä persuja, joskus tapahtuu jotakin. Yksikään persu ei ole varma: mitä tapahtuu, mutta jotain kuitenkin. Tälle murtumattomalle peruslinjalle on hyvä rakentaa maamme tulevaisuus?

    • Voi voi

      Martta -(lyyli) Soini on valitty itkijänaisten kunniapuheenjohtaksi. " Kukaan ei osaa itkeä niin kuin Soini"

    • kreettaruusu

      Parasta on se, että demarien kannatus on 15% ja vasemmisto on matalammalla kuin koskaan. Istuvat kokoomuslaisessa oikeistohallituksessa. Duunarit ovat persuissa.

      Kepu ajaa Väyrysen johdolla impivaaraan ja rehn on kyydissä mukana.

      Alde häviää minipuolueryhmäksi, jossa pate on kuningas kruunu jo päässä.

      Kokoomus ei tee mitään. Ei edes virheitä. Äärioikeisto kiittää.

    • kaikki mukaan

      Kyllä perussuomalaisten kannatuksen laskun syy on selvästi tasa-arvon puute päätöksissä. Jos muutama äänestäjäryhmä hylätään totaalisesti, niin se vie paljon muitakin ääniä siinä mukana. Vaikka yhdellä on uskonnollinen vakaamus, niin ei pitäisi sillä sitoa muita puolueessa.

      Elikkä Soinin moka, ja se tulee viemään paljon kannatusta jatkossakin.

    • pSS naisvihapoppoo

      Naisten arvostus on persuissa tasan 0. Toivottavasti persujen naisjärjestön edustajat osaavat hävetä, edes näin naistenpäivänä???

      • Alamäkeä mennään

        Persut kuvittelevat menestyvänsä suodattamalla naiset kokonaan pois toiminnastaan. Ei ole kovin tervettä toimintaa, jos yhdentoista valtuutetun ryhmään ei kuulu yhtään naista, kuten Kouvolassa on asianlaita. Kaiken lisäksi tulos ei ollut sattumaa, vaan ryhmäjohtaja Lindströmin ja hänen paikallisen demariloikkarikaverinsa systemaattisen toiminnan tulos.


    • helppo todistaa

      Miksihän Soini vihaa kaikkia köyhiä, myös miehiä?

    • uskomaton

      Tapeyaan kaikki persut ja uskovaiset ja maailma pelastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    • pSS lurppaherra

      PS lurpahti. Olikin tyhjää täynnä.

    • City-hukka

      Ei tämä nyt mikään yllätys ole. Persut saivat jytkynsä ja tarjolla oli hallituspaikka, mutta ei kelvanut. Äänestäjät eivät saaneet mitääm vastineeksi, mitä nyt vähän marmatusta ja natsitervehdyksiä. Jatkuva vihamielisyys kaikkea mahdollista vastaan ei sekään pidemmän päälle vetoa, fiksut suomalaiset kun ovat sitten loppu viimeksi aika suvaitsevaista possea. Kaiken lisäksi valistuneemmat persut alkavat tajuta puolueen naisvihamielisyyden ja epädemokraattisuuden, kuten em. kommenteistakin käy ilmi. Ja jos vielä rivipersut tajuaisivat puolueensa venäjämielisyyden...

    • pSS koijarikopla

      Jos vaikkapa lääkäri, poliisi tai palokuntalainen sanoisivat: Emme voi nyt auttaa, mutta katsotaan neljän vuoden kuluttua, kun olemme hieman valmiimpia, sitä pidettäisiin järjettömänä tilanteena. Persuilta samanlainen vastuunpakoilu kuitenkin hyväksytään onttoine selityksineen. Järjetöntä!

    • Tästä LEHDISTÖN LAHJONNASTA on hyviä esimerkkejä: "Aleksander" alias Caj-Göranin alkuperäistä etunimeä ei ole YKSIKÄÄN suuri lehti julkaissut ?

      Ylen ohjelma (FST ) jossa Caj-Göran Stub ESIINTYY on mystisesti kodonnut johonkin ?

      PerusSuomalaisten "vastuunpakoilu" ????

      Suomen HALLITUKSEN VASTUUNPAKOILU: Suomen manipuloitu PERUSTUSLAKI : PL 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ...Syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

      Hallituksen vastuuspakoilu OSA 2 EOA päätös 876/2/05 julki 20.12. 2007 ..."poliisilla ei ole oikeutta suorittaa ESITUTKINTAA kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa."

      "Halla" sai TUOMION KIRJOITUKSITAAN; mutta minun tekemää RIKOSILMOITUSTA ( Porin poliisi 8.9. 2005 ) ei Suomen "lakien" mukaan voida käsitellä missään koko Euroopassa !

      Suomi LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen TOIMIVALLATTOMAKSI !

      He 55/2007 KANSANEDUSTAJILLE VALEHDELLEN Suomi sai "sopimuksen" :Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-"oikeudenkäynnin" ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee TOIMIVALLATTOMAKSI Suomea koskevissa "yksittäistapauksissa" ( eoa päätöksen 876/2/05 kaltaiset asiat ).

      Siinä oli hallituksen VASTUUNPAKOILU numero 3; joka suoritettiin LAHJOMALLA Kansainvälinen rikostuomioistuin !

      Minulla on TODISTEET; ovat odottaneet Valtakunnanoikeutta 8.9. 2005 lukien !

      Viimeisen "vastuunpakoilun" eli Perustuslain 118 §:n hyväksyi NYKYHALLITUS !

      Miksei MINUA haasteta oikeuteen näistä "kirjoituksista" ... siksi, että ne ovat TOTTA !

      PL 118 § ( julkinen lakitietokanta Finnlex; eoa päätökset EOA kanslia arkisto ; poliisin arkistot ) ...

      KUKA siis pakoilee VASTUUTA Suomessa ?

    • Soinin äänestäjä

      YLEN JA HESARIN GALLUPEILLA EI OLE MERKITYSTÄ
      NÄIDEN MEDIOIDEN PUOLUEELLISEN ASEMAN TAKIA

      NÄMÄ OVAT AGGRESSIIVISIA PERUSSUOMALAISTEN VASTAISIA MEDIOITA,
      jolloin niiden gallupit ovat häpeällistä huijausta

      Vain 61 prosenttia kertoi puoluekantansa YLEN GALLUPISSA
      Seuraamalla YLE-HESARI -galluppeja vaaleissa tulee aina
      megayllätyksiä, koska gallupit eivät vastaa kansan mielipidettä

      AIKANAAN KOMMUNISTIT JA SMP-LÄISET EIVÄT VASTANNEET
      GALLUPEIHIN JOTKA MENIVÄT PÄIN MÄNTYÄ
      JA KANSA TODELLISUUDESSA ÄÄNESTI AIVAN
      ERI TAVALLA KUIN PROGANDALEHDISTÖ KERTOI


      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12103128#comment-66587035

      PERUSSUOMEN KANNATTAJAT EIVÄT KERRO PUOLUEKANTAANSA YLEN NÄLVIJÄPILKKAAJIEN GALLUPEISSA
      Verorahoilla juhlivat Ylen toimittajat ovat törkeitä perussuomen pilkkaajia,
      koska Perussuomalaiset muodostuvat tavallisista ihmisistä aivan kuin SDP Forssan
      kokouksen 1903 aikoina, jolloin sikaporvarit pilkkasivat SDP:tä ja suutari Eetu Salinia.
      Mutta Forssan kokouksen tavoitteet on pääosin saavutettu pilkkaajista huolimatta.
      Kansan tahtoa ei voi eliittipilkka kaataa.

      http://yle.fi/uutiset/opposition_suosio_notkahti_helmikuussa/7123911
      Vain 61 prosenttia kertoi puoluekantansa
      Taloustutkimus haastatteli kannatusarviota varten yhteensä 3 882 henkilöä. Puoluekantansa kertoi 60,9 prosenttia kaikista vastanneista. Puoluekantansa kertoneiden määrä on ollut jatkuvassa laskussa, mikä kertoo epävarmojen äänestäjien määrän kasvusta.

      All Yle fat cats, taxpayers' money users, is it possible that you could feel ashamed?


      The elitist mockery cannot topple people's will.

      http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/venaja-tutkija-liittyi-perussuomalaisiin/



      Tunnettu Venäjä-tutkija ja kirkkohistorioitsija, teologian tohtori Arto Luukkanen liittyi joulukuussa Perussuomalaisten jäseneksi.


      – Heräämisen takana olivat perussuomalaisia jatkuvasti pilkanneet YLE:n toimittajat. Ihmisen myötätunto tulee aina vainotun ja päähän potkitun puolelle. Sen takia kiinnostuin perussuomalaisuudesta. Halusin katsoa, mitä se oikein on. Se ei ole ristiriidassa lain eikä hyvien tapojen eikä Raamatun kanssa, joten ajattelin että miksi ei. Meidän päähän potkittujen tavallisten ihmisten takia päätin tehdä moraalisen valinnan ja ottaa tämän paarian merkin käsivarteeni, Luukkanen paljastaa.

    • OnTotuudenAika

      Valitettavasti Ylen Gallupit ovat aina osuneet oikein! Tuota saamaa laulua ja valitusta kuului aikanaan myös keskusta puolueesta, joka hanakasti syytti "etelä-metiaa"
      Onko se rupusakki nyt sitten siirtynyt keskustasta persuihin?

      • Trallalallalalllaaaa

        Paitsi että persujen kohdalla gallupit ovat näyttäneet yläkanttiin paitsi vuonna 2011, josta persut vetivät johtopäätöksen, että näin olisi aina. "Juhannusviikolla 1994 satoi räntää => juhannusviikoilla on aina ja joka kerta satanut räntää ja NE tekee sen tahallaan."


      • Trallalallalalllaaaa

        Paitsi että persujen kohdalla gallupit ovat näyttäneet yläkanttiin paitsi vuonna 2011, josta persut vetivät johtopäätöksen, että näin olisi aina. "Juhannusviikolla 1994 satoi räntää => juhannusviikoilla on aina ja joka kerta satanut räntää ja NE tekee sen tahallaan."


    • gallupit auttavat ps

      Gallupit ovat perinteisesti AUTTANEET persuja, ei suinkaan haitanneet.

      Perssuomalaiset ova osallistuneet 16 vaalia.
      Eduskuntavaalit (1999, 2003, 2007, 2011)
      Kunnallisvaalit (1996, 2000, 2004, 2008, 2012)
      Presidentinvaalit (2000, 2006, 2012)
      Europarlamenttivaalit (1996, 1999, 2004, 2009)

      15 kertaa gallupit ovat osuneet tai näyttäneet liikaa. Yhden (1) kerran gallupit näyttivät selvästi liian vähän, vuonna 2011 eduskuntavaaleissa. Kaikissa muissa 15 vaaleissa gallupit ovat auttaneet puoluetta, ei suinkaa haitanneet.

      Persujen gallup-inho on aivan epäloogista. Historiaa kun katsoo niin gallupeista on ollut puolueelle paljon enemmän apua kuin haittaa. Yhden kerran ei gallupit toimineet puolueelle, 15 kertaa toimineet puolueelle neutraalisti tai auttaneet reippaasti.

      Esim. kunnallisvaaleissa gallupit näyttivät järjestään puolueelle yli 15-17% kannatusta, Esimerkiksi persujen vihaama Ylen taloustutkimuksen viimeinen mittaus ennen vaaleja oli sekin 15,3 %. Järjestään mittaukset näyttivvät liian hyvää ja auttoivat puoluetta. Uurnilla kun tuli sitten 12%. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kunnallisvaalit_2012#Kannatuskyselyt

      Eli gallupeista on valtavasti suurempi hyöty kuin haitta ps:lle. 15/16 kaikista vaaleista gallupit auttanneet puoluetta.

      • Ymmärrettävää

        Persut eivät tunnu käsittävän, että gallupit ovat näyttäneet jytkyn jälkeen säännöllisesti liian suuria lukuja persuille. Kannatusarvioissahan on pohjana tuo jytkyn tilapäinen kannatuspiikki, jonka perusteella gallupeissa käytettävä kannatuskerroin vääristää persujen lukuja usealla prosenttiyksiköllä yläkanttiin.

        Jos persut ymmärtäisivät todellisen kannatustilanteensa, puolue olisi todennnäköisesti jo repeytynyt. Eduskuntavaaleihin asti voidaan mennä siinä uskossa, että kannatus on säilynyt ennallaan. Soinihan on taktisesti viisaasti verrannut jytkyn jälkeisiä tuloksia pikkupuolueaikojen vastaaviin vaaleihin, jolloin on saatu muhkeat kasvuluvut. Kun kierros täyttyy, tämäkin kikka jää tehottomaksi. Sen jälkeen luvut ovat vaali vaalilta alamäkeä, ja puolueen hajoaminen on väistämätöntä.


    • mnnnnn

      Ihan hyvä, jos vaan naiset saatais pois, sotkevat vaan. Ps miesten puolue!

      • kannatus katoaa

        Ps:ssä ei ole oikein mitään enää jäljellä. Ei smp:n perintöä, ei naisia ja ei maalaisjärkisiä miehiä.

        Ainoastaan jäljellä on propellipää (propellipää on Soinin käyttämä nimitys hommafoorumilaisista) ja meuhkaaja miehiä.


    • jutta katainen

      Eikös viime eduskuntavaalien viimeiset gallupit luvanneet persuille n, 15% kannatusta ja paljonkos se kannatus sitten vaaleissa olikaan>>? Joten hyvältä näyttää.

      • Suksi luistaa

        Juuri noin. Kun persuilla menee yhdet vaalit kuudestatoista yli gallupkannatuksen, persut ovat heti vääntämässä sitä säännöksi. Ei, kuules, "jutta", se on sääntö niin päin, että persut saavat järjestelmällisesti gallupeissa enemmän kannatusta kuin vaaleissa.


      • gallupit auttavat ps

        1/16 kertaa käynyt noin, että gallupit olivat alakanttiin
        15/16 gallupit ovat näyttäneet liikaa tai osuneet

        Perinteisesti ps on ollut galluppien yksi suurimpia hyötyjiä.


    • hippimafia

      HesariPravdan vaikenema yksityiskohta on että VIHREÄT OVAT KUNNISSA ERITTÄIN PIENI PUOLUE ja vihreistä pidetään koko ajan ääntä, sekä YlePravda että HesariPravda mainostavat vihreitä koko ajan ja haastattelevat

      VIHREILLÄ ON KOKO MAASSA SAMAN VERRAN PAIKKOJA KUIN KRISTILLISILLÄ JA PUOLET SIITÄ MITÄ VASLIITOLLA
      JA NELJÄNNES SIITÄ MITÄ PERUSSUOMALAISILLA

      JA KOKO AJAN MEDIA PITÄÄ NIITÄ ESILLÄ KUN NIILLÄ
      ON HIPPIHELSINGISSÄ KANNATUSTA

      http://192.49.229.35/K2012/s/tulos/tulos_kokomaa.html

    • perssut laulaa

      Antaa mennä kun on alamäki taas.....

    • kaikki levällään...

      Mikä on persujen Sote vaihtoehto?
      Mikä on persujen tuleva EU ryhmä?

    • vollottajasyyllistä

      Persut ovat syyllisiä siihen, tähän ja tohon. Kiva tietää...

    • katso miten

      Jussi Halla-aho nostaa kannatuksen

      Tohtori Jussi Halla-aho näyttää Mikael Jungnerille missä mennään


      katso uusi video



      http://uutiset.perussuomalaiset.fi/halla-aho-ja-jungner-suuressa-vaittelyillassa-video/

      Venäjä on ilmoittanut varaavansa oikeuden ”suojella venäläisiä intressejä ja venäjän kielen puhujia” myös maan rajojen ulkopuolella. Suomeen on viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana muodostunut merkittäviä venäläisiä intressejä.

      Siksi tohtori Jussi Halla-aho on tehnyt hallitukselle seuraavan kirjallisen kysymyksen

      http://www.halla-aho.com/scripta/kirjallinen_kysymys_ukrainan_tapahtumiin_liittyen.html
      Katsooko hallitus, että merkittävien venäläisten intressien muodostuminen Suomeen, yhdistettynä Venäjän ulkopoliittiseen doktriiniin, Suomen sotilaalliseen liittoutumattomuuteen, kansallisen puolustuskyvyn heikentymiseen ja Suomen venäläisväestön kohtelua koskevaan propagandaan venäläisessä mediassa, luo näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa uhkakuvia ja antaa aihetta harkita esimerkiksi ulkomaalaisten kiinteistökauppoja koskevaa lainsäädäntöä, Suomen turvallisuuspoliittisia ratkaisuja tai puolustusvoimien rahoitusta uudelleen?

      • Pikku-Jussi

        Jussi se vaan kyselee. Ihan eliittitohtori ja oli jossain valiokunnassakin, kunnes sai kenkää, mutta silti pitää kysellä toisilta missä mennään.

        Tekeekö Jussi itsestään tahallaan tyhmän, jotta pikkujussit voisivat samaistua häneen? Vai onko se ihan oikeesti?


    • kenttä pohtii

      Jarppa sanoi viime gallupin jälkeen, että riidat ovat alentaneet persujen kannatusta. Tuon lausunnon jälkeen persuriidat ovat vain pahentuneet ja kärjistyneet kautta maan (Kotka, Helsinki, Tampere jne.). Saa nähdä, miten tämä vaikuttaa persukannatukseen?

      • Luonnollinen kehitys

        Puolueen alennustila on seurausta siitä, että kannatusta on haettu populistisesti jopa keskenään täysin eri mieltä olevista ryhmistä eikä yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista ole tapahtunut tai edes yritetty. Soinikin on kääntänyt ahkerasti takkiaan isoissa kysymyksissä, joten poliittiselta toiminnalta on viety pohja moneen kertaan. Kansanedustajat ovat tosin kirjoittaneet jonkin sopimuksen vaaliohjelman noudattamisesta, mutta se on vain Soinin mekaaninen kiristysväline, jolla ei puoluetta pelasteta.


    • Perussuomen pohja

      TÄMÄN PÄIVÄN JA TÄMÄN AJAN LUETTAVAA

      Perussuomalaiset edustavat suomalaista historiakäsitystä
      ja suomalaista puolustuspolitiikkaa

      https://selma.linneanet.fi/vwebv/holdingsInfo?sk=fi_FI&bibId=389818

      Suomalaisia vapaustaistelijoita Jussi Niinistö, Nimox, kuv. 144

      Kahdeksan aatteen miestä. Kahdeksan suomalaista vapaustaistelijaa. Kahdeksan ihmiskohtaloa. Näitä lukiessaan saattaa ihmetellä että mikä ajoi näitä miehiä epäitsekkäisiin tekoihin, joissa palkintona ei suinkaan ollut mammona tai omaa hyvää. Oma etu jäi yhteisön edun taakse. Siinä olisi oppimista tällekin päivälle.

      Kirjan tekijä on kuvannut esille tuomiaan hahmoja: aktivisti, seikkailija, muiluttaja, ristiritari, sotilaspoika ja kenraali, kansallissankari ja kirjailija. Mielenkiintoinen joukko, joista jokainen omalla tavallaan oli vaikuttamassa Suomen syntyyn. Niinistö ei moralisoi tai jälkiviisastele. Tapahtumat vierivät lukijan eteen, niin kuin ne tapahtuivat.
      Hyvä kuvitus.

      http://yle.fi/uutiset/niinisto_suomi_kestaisi_hyokkaysta_kauemmin_kun_ruotsi/7134042

      – Jos puhutaan sotilaallisesti uhkasta, joka Suomea kohtaisi – mitä toivottavasti ei tapahdu – Suomi kestäisi kauemmin kuin Ruotsi. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että meillä on yleiseen asevelvollisuuteen ja laajaan sodanajan reserviin perustuva aluepuolustus. Ruotsilla ei ole aluepuolustusta. Se satsaa kansainväliseen kriisinhallintaan, kansanedustaja Jussi Niinistö (ps.) puolestaan arvioi.

      http://yle.fi/uutiset/kansanedustajat_vaittelivat_onko_suomi_ukrainan_kriisissa_eun_panttivanki/7133935

      – Se [Ukrainan kriisi] on ainakin herättänyt suomalaiset päättäjät siihen, että geopolitiikka on tullut takaisin. Vaikka haluaisimme uskoa kansainväliseen oikeuteen, paikoin vahvemman oikeus jyllää. Sen takia meillä pitää olla oma, uskottava puolustus. Ukrainalla sitä ei ollut, kansanedustaja Jussi Niinistö sanoi.

    • Teukka,,,

      "Mitä enemmän persupoijan viisari Seiskassa nousee, sitä nopeammin pSS puolueen kannatus laskee. Aika hurjaa"

    • Persujen

      ongelmana on se, että kaikkea vastustetaan, mutta järkeviä vihtoehtoja eivät ole osanneet kuitenkaan tarjota. Eu-vaaleissa ovat yrittäneet profiloitua eu-kriittisiksi, mutta niin on monella muullakin puolueella eu-kriitikoita.. ainoa puolue, joka oikeasti tarjoaa eroa eusta/eurosta on IPU. ePrsujen kupla puhkeaa, olinkin jo odottanut, että million.

      • Millä, mikä missä?

        Millä muulla puolueella on EU-kriittisiä ehdokkaita ??


    • ei gallup kerro

      YLEN GALLUPIT OVAT ERITYISEN PIHALLA NYT'
      KOSKA VAPUN JÄLKEEN
      SDP PUHEENJOHTAJA VAIHTUU JA SILLÄ
      ON DRAAMAATTINEN VAIKUTUS 25.5. VAALITULOKSEEN

      KOMMUNISTIEN TUHOAMIEN MAIDEN
      IHMISET TULEVAT VARASTELEMAAN SUOMEEN

      VARO KOMMUNISTISIA SATEENKAARIRAKASTAJIA JA ARHINMÄKILÄISIÄ
      JOTKA KÄYTTÄVÄT AIKANSA SPRAYMAALIN LEVITTÄMISEEN KOULUSSA
      EIVÄT OPPINEET MITÄÄN JA NYT JOHTAVAT MAATA HALLITUKSESTA
      KÄSIN JA JALOIN

      KIITOS LÖKÄPÖKSYKATAISEN
      JOKA OTTI KOMMUNISTIT HALLITUKSEEN

      http://yle.fi/uutiset/itaeurooppalainen_rikollisuus_lisaantyy_ja_leviaa_suomessa/7146892

    • punakka ja hanakka

      PUNIKKI PUNAKKA HANAKKA JA TANAKKA eli kunnon sosialisti, eli tietenkin
      demarien eu-ehdokas ISÄ OTETAAS TAAS MITRO

      http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200809058215330_k7.shtml
      Isä Mitro pani haisemaan

      Istuudumme tuoleille ja aplodeeraamme Isä Mitrolle. "Otetaan vielä uudelleen", Mitro innostaa. Narsismissa on myös huonot puolensa. Aplodeerausten kuuntelemiseeen kuluu sen verran aikaa, että Isä Mitrolle tulee kiire. Haastattelu painaa päälle, mutta Herran palvelijan lasi on vielä puolillaan kuohuviiniä. Isä Mitro ratkaisee asian ottamalla niin suuren kulauksen, että touhua on selvästi harjoiteltu sakastissa. Rohkeasta irtiotosta huolimatta juomaa jää vielä lasin pohjalle,

      Ei ole asiaa, jossa Isä Mitro ei kykenisi nousemaan arjen yläpuolelle. "Olen Jumalan käytettävissä", hän sanoo ja poistuu vessaan. Kun Isä Mitro tulee ulos ravintola Sipulin vessasta, hän ei tokaise, että "kiitetty olkoon Herra". Sen sijaan hän ottaa cocktailpalan tarjottimelta ja alkaa puhua ruoka suussa.

      Minulle on kerrottu, että juuri tuollainen on Isä Mitro. Herran palvelija, joka myöntää olevansa nautiskelija ja narsisti. Minä olen luullut, että Isä Mitro on luonnostaan punakka, mutta nyt hänen kasvoillaan on kyllä meikki, jolle varmasti on olemassa jokin muu syy kuin se, että narsismi on saanut niskalenkin pastorista

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe