Tuontirajoitukset Virosta?

perttiviinapää

Millaiset tuontirajoitukset ovat Tallinnan risteilyllä jossa ollaan yksi päivä tallinnassa ja laivassa nukutaan yöt?

9

902

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kannattaa hakea

   Omaan käyttöön - ei rajoituksia. Todellisuudessa jos tuot sen mitä jaksat kantaa-vetää perässäsi on sopiva määrä. Aika usein näkee kun joku vetää perässään kasaa jossa on 6 laatikkoa olutta tai siideriä, laatikko kirkasta ja viiniä useampi pahvilaatikko. Eli kertaus - omaan käyttöön sanoo laki.

   Hinnat laivalla ja maissa liki samat, hyvä tarjous laivalla hakkaa rantakauppiaat ja päinvastoin. Alko ei pärjää millään tasolla, hinnat ovat aivan eri luokkaa - kaikissa tuoteryhmissä. Alko tulee näivettymään sille ei voi mitään - tämä lienee porvarin tahtokin, sen jälkeen voidaan vapauttaa alkoholin myynti.

   • JanoinenUkko

    Jos ei Tallinnaan muuten ole asiaa niin ei sinne pelkän alkoholin takia kannata lähteä. Ite oon nyt pari kertaa tilannut lonkerot ja siiderit suoraan kotiovelle viinahuuto.com palvelusta.


   • viinaPÄÄ
    JanoinenUkko kirjoitti:

    Jos ei Tallinnaan muuten ole asiaa niin ei sinne pelkän alkoholin takia kannata lähteä. Ite oon nyt pari kertaa tilannut lonkerot ja siiderit suoraan kotiovelle viinahuuto.com palvelusta.

    Hmmm... Tilaa kotiinkuljetus, mutta asiakkaan hoidettava kuljetus itse. Mielenkiintoista. Mitä kohtaa en ymmärtänyt..?


   • Röndäri

    Suoraan tullin sivuilta kopioitu "Voit tuoda alkoholijuomia omaan käyttöösi tai lahjaksi, kun tuot tuotteet mukanasi samassa kulkuneuvossa, jolla itsekin saavut Suomeen"
    Tämän mukaan alkoholiostokset saavat olla linja-auton tavaratilassa, laivallahan Suomeen tullaan vai mitä.

    Entäpä sitten tämän bussiyhtiön ilmoitus että 3.6.2014 alkaen tiistailähdöillä alkoholiostokset saavat olla linja-autossa, ei tarvi kantaa laivaan. http://www.puolakka.com/matkapaketit.html#tallinna

    Koko homma on yhtä sotkua, täysin laitonhan tuo Suomen tullin keksintö on että alkoholiostokset pitäisi itse kantaa maihin eipä siitä tosin löydy mainintaa tullin sivuiltakaan.


  • liina1994

   Tulli on ohjeistanut, että tuontimäärät omaan käyttöön voivat olla 10 litraa alkoholipitoisia juomia, 20 litraa välituotteita, 90 litraa viiniä ja 110 litraa olutta. Suuremmat määrät voi joutua perustelemaan erillisellä lomakkeella tms.

   Kysymys: lasketaanko siiderin tuonti tässä kohtaa tuohon oluisiin (110 l) vai viineihin (90 l)? Onko kellään tietoa?

  • JulliT

   Siiderit ovat samaa sarjaa kuin oluet...

  • Rentunlätsä

   Teen kaksi ostosmatka vuodessa viroon. Jos ostaisin saman määrän Alkosta joutuisin käyttämään rahaa 700 - 1400 euroa enemmän. Joten kannattaa ainakin toistaiseksi vierailla virossa, sillä edestakainen laivamatka kaksi henkeä auto maksaa edestakaisin 70 - 100 euroa ajankohdasta riippuen. Samalla voin tuoda joitain ruokatavaroita, mutta niidn hinnat alkavat olla jo samoissa kuin täällä.
   Lonkerokoppa Alkossa 58 euroa, virossa sama lonkku 18 euroa! Repikää siitä!

  • liikaa veroa

   Tuo nelosoluen ja 5,5% lonkeroiden verotus on ihan käsittämättömän suuri suomessa. Ainakin tota pitäs laskea rajusti. Jo yksi IV olut laatikko kannattaa lähteä hakeen virosta jos pk-seudulla asuu.

   • Seuramatkat Suomeen päin

    Viinan ja oluen hinta SUOMESSA NIIN ALAS ETTÄ VIROLAIset TULEE MEILTÄ OSTAMAAN ALKOHOLINSA JA SUOMALAISTEN RAHAT JÄÄ SUOMEEN. Kyl ei oo porvarien halu viedä rahaa suomesta pois!! Matkailu saAtas Suomeen päin eikä kaikki matkaulurahat mene suomesta pois!!! Seuramatkoja ei Finnair lennätä tänne ketään onko viinan hinnoista kiinni!! Halpaa viinaa matkustetaa juomaan ulkomaille on se järenköyhyyttä suomen valtiolta kun ei ymmärrä laskee viinan hintaa!! Työtäkin lisääntys suomessä enkä usko yhtään enempää juoppoo siintä tulevan ne juo ketkä juo LIIKAA JOKA TAPAUKSESSA!! Turismi teollisuus Suomeen päin alkaaa rahaa tulla Suomeen!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   596
   4877
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   570
   4602
  3. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2354
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1667
  5. Nyt päästän sinusta irti nainen. Minun olisi pitänyt tajuta tämä jo paljon aikaisemmin.

   Et ole kenenkään oma. Hyvästi jää.
   Tunteet
   65
   1628
  6. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   616
   1231
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1203
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   105
   1143
  9. KOSKA MARIN TULEE KAAPISTA ULOS

   Olisi hyvä näyttää esimerkkiä, tosin osallistuminen pride-kulkueeseen on jo hyvä alku...
   Turku
   209
   1109
  Aihe