laulua opettelemaan

Floorin kanssa

14

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikiitti

      miksi?

      • eioosulletarkotettu

        vaan sellaisille, joita kiinnostaa.


    • mahdollisuustämäkin

      On kyllä yritteliäs nainen tämä Jansen. Ei muuta kuin rohkeasti sitten vaan ilmoittautumaan. Kynnys on tietysti melkoinen, mutta siitä huolimatta tilaisuus kannattaisi käyttää hyväkseen. Ehkäpä näkyy muitakin bändin porukkaa samalla.
      Kyvykkäitä laulajia on käsittämättömän paljon, jotka pitävät kykynsä piilossa, eivätkä rohkene kuitenkaan esiintyä peläten arvostelua.

    • raksalletöihin

      rahat loppu?

      • Työmotivaatio

        On olemassa sellaisia ihmisiä, jotka tekevät töitä muistakin syistä kuin pelkästään rahaa ansaitakseen.


    • OpeEiRikastu

      Floorin kurssille Helsingissä mahtuu yhteensä 30 henkilöä, kurssi maksaa 90 euro per osallistuja, kurssimaksuista tulee maksimissaan 2700 euroa.
      Kurssitilassa on oltava audiovisuaalinen välineistö, kurssilaisille jaetaan usein muistiinpanotarvikkeet, siellä on oltava myös juotavaa, kuten vettä ja virvoitusjuomia. Siellä voi olla myös kahvi- ja teetarjoilu kurssin lopussa, minä aikana ihmisillä on mahdollisuus seurustella keskenään ja Floorin kanssa. Luulen, että tilan vuokra on sadoissa euroissa.
      Floorille tulee matkakustannuksia, ehkä myös yöpymiskustannuksia. Floor voi jakaa kurssilaisille jotakin opetusmateriaalia myös.
      Sitten ansioista menee vielä verot. Floor voipi ansaita kurssilla reilun tuhat euroa, ja on sen varmasti ansainnut. Opettamisella ei rikastu.

    • Nightwish 4ever

      Tässä voi olla myös takana vastavuoroisuus, siis Floor oppii joitain suomalaisilta - ainakin kieltä. Toisaalta myös kontakti suomalaisiin musiikin harrastajiin, myös halu löytää orastavia kykyjä.
      Floorin oma tekniikka on on varsin kovaa luokkaa. Siinä missä Anette joikui nuotinvierestä Floor hallitsi äänensä suvereenisesti, vetämällä rockrevityksestä klassiseen sopraanoon hetkessä.

    • uutissokkee

      Onko jossain ollut jotain juttua, miten onnistui Floorin laulukoulu? Taisi mennä sitten hissukseen ohitse, kun kukaan ei kehu käyneensä. Jotain nyt luulisi jonkun tietävän tästäkin.

      • Masterclass

        Joitain yksityisiä Facebook juttuja ja kuvia, jossain haastattelussa pienenä osana, muuta en ole nähnyt. Median päähuomio tuntuu olevan Revampin kiertueessa.


    • osallistuja123

      En usko että kukaan uskoo tätä mutta minä kävin Floorin tunnilla. Itse asiassa tälle palstalle ilmestyneestä linkistä löysinkin tietoa koko jutusta. Ilmottauduin ja pääsin. Oli aivan mahtavaa. Koska en ammatikseni koskaan ole laulanut, ilmottauduin siihen aloittelijoiden ryhmään. Hienoja harjoituksia ja voisin vannoa että opin nauttimaan laulusta enemmän. Hän on erittäin sydämellinen opettaja. Hän ei sanonut kenellekkään pahoja asioita, vaan näytti mistä lähteä opettelemaan. Hän ei keskittynyt kritisoimaan ketään vaan diplomaattisesti osasi saada kaikille onnistumisen tunteita (lähtökohtiin katsomatta).. Harva osaa.. Hän muuntautui jokaisen osallistujan tarpeiden mukaiseksi opettajaksi. Opettajana aivan mahtava!

      Terveisin: Osallistuja

      • isouutinen u.sokkeel

        Nonniin. Hienoa että löytyi rohkeita hyvällä itsetunnolla varustettuja nuoria solistin alkuja. Floori siis jakoi tasavertaisesti huomiotaan jokaiselle. Mahtava kokemus varmaankin. Mitään bändiläisiä ei siis näkynyt Floorin "henkisenä" tukena. Tuskin edes tarvittiinkaan. ;)


    • uskohuvikses

      no en ole,tuskin kukaan kehtaa edes myöntää

    • osallistuja123

      olen tässä kuvassa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe