Elämänsä pilannut...

Kaiken sössinyt...

Pikavippikierre on tullut tiensä päähän ja itsemurhan harkinta alkanut. En osaa asioitani hoitaa ja aina lankean samaan vipuun. Sairas olen tässä suhteessa. Tipahdan työmarkkinatuelle ja velkojen maksu on mahdotonta. Olen opiskelija ja kahden lapsen yh. Tarvitsen neuvoa, että onko nyt järkevintä luovuttaa ja antaa mennä ulosottoon? Vippejä useita. Oikeasti apua kaipaan, en saarnoja. Voimat on lopussa...

36

2624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täältä et saa

      Ota yhteys velkaneuvontaan-

      • auttajat

        www.velkajarjestely.info

        www.nytlainaa.com


    • vituttasko

      Mitä helvettiä se velkaneuvojakaan auttaa jos rahaa ei ole maksaa? Itse samassa tilanteessa, aina olen asiani hoitanut jne. Otin ensimmäisen vipin 400 euroa ja siintä se helvetti lähti irti, nyt on kaikki mennyt ja tulee menemään.

      Näin jälkeenpäin turha itkeä, mutta läksyni olen oppinut. Tosin mitä se auttaa kun paska on jo housussa, saatana että vituttaa. Miten helvetissä tästä enää pääsee normaaliin elämään kiinni?

    • Olet äiti ja ajattelet itsemurhaa?... mietipä lapsiasi ennenku tuollaisia höpiset.
      Tässä maassa samanlaisia tai samassa suossa kuin sinä kymmeniä tuhansia...
      Itsekin olin aikoinani ja apua hain ja sain velkaneuvonnasta. Luultavasti kun kerran olet opiskelija ja ei vakituloja niin ainoa mahdollisuus on antaa velkojen mennä ulosottoon. Ja se on ihan hyvä juttu. UO:ta ei kannata pelätä. Paljonko on sinne lopulta menevä velkasumma? Toki lisäkuluja tulee mutta siitä viis. Alat sitten niitä maksella kun siihen kykenet, eli saat töitä yms. Luottotiedot menee mutta hanki sitä ennen esim kotivakuutus yms joita et enää saa kun luotot palaneet. Sitten on vain opittava tulemaan sillä toimeen mitä käteen jää. Nyt oma tilanteeni parempi kuin koskaan vaikka vielä yli vuosi sitten en olisi todellakaan uskonut näin käyvän. Aina kannattaa kysyä neuvoa, ajat ja mahdollisuudet muuttuvat... tsemppiä jatkoon.

    • itse selvisin noin

      ottakaa yhteyttä Takuu-säätiöön, ei ole enää muuta mahdollisuutta.

    • Erittäin suurella todennäköisyydellä aloittaja ei tule saamaan esim takausta järjestelylainaan säätiöltä koska näyttää tuo tulopuoli olevan sen verran heikko, eli pitäisi olla vakituiset tulot(riittävät). Mutta säätiön Velkalinjalta saa varmasti hyviä neuvoja, itse kyllä suosittelisin suoraan kunnan velkaneuvojalle menoa vaikka vain juttelemaan tilanteestasi. Jos ulosottoon on menossa paljon ja eri suuruisia velkoja niin suosittelisin maksamaan velkoja pois pienimmästä päästä. Säästät loppupeleissä ulosotosta johtuvista kustannuksista suuren summan rahaa. Isommat velat suosiolla ulosottoon. Perintäfirmat varmaan hukuttaa sut muikkareilla mutta pää kylmänä äläkä suostu maksusuunnitelmiin koska et kuitenkaan pysty niitä hoitamaan sovitusti. Voisit vaikka nyt alkaa säästämään pientä vararahastoa tulevaa varten. Itse makselin aikoinani ehkä liiankin tunnollisesti velkoja vaikka tiesin että kaikista en kykene suoriutumaan, aina ei oikeen jäänyt edes ruokarahaa maksujen jälkeen. Älä tee samaa virhettä.

      • Sandra UR

        Hei!
        Olen Sandra Holmes ja työskentelen Ruotsin TV:n opetusosastolla (Swedish Education Broadcasting TV).
        Teemme nyt reportaasin/ohjelman vippilainoista. Ohjelmaa varten etsimme henkilöitä, joilla on kokemusta juuri tästä aiheesta ja jotka voisivat osallistua TV-ohjelmaan. Ohjelma kuvataan Suomessa 23.-24. huhtikuuta.
        Näin netistä, että sinulla on kokemusta vippilainoista. Onko sinulla mahdollisuutta ja kiinnostusta osallistua
        tähän TV-ohjelmaan. Jos kiinnostusta ja halua löytyy, niin kirjoita minulle mahdollisimman pian. Osoitteeni on
        [email protected]


    • plokplok

      Aloittaja, ÄLÄ MASENNU. Täältä saat lisää rahaa: www.blogspot.com/rasvaamunisille

    • Älä luovuta

      Rahan vuoksi ei todellakaan henkeään kannata riistää. Asiat heti alkuunsa oikeisiin mittasuhteisiin.

      Olet kahden lapsen maailman keskipiste, joten eiköhän nämä lapset ole sinun tärkein asia tällä hetkellä? Kun olet lapsesi tähän maailmaan saattanut, on velvollisuutesi heidän tukenaan olla. Itsemurha on raukkamaisinta mitä ikinä voit heille tehdä. Mietihän miten se tulekaan heihin vaikuttamaan koko heidän ikänsä ajan?

      Elämä ei lopu siihen ettet kykene maksamaan velkojasi. UO taitaa olla kohdallasi ratkaisu, se ei ole kuolemantuomio eikä sinne päätyminen tarkoita ettetkö olisi ihmisenä ihan yhtä arvokas kuin ennenkin. Miksi pelkäät UO asiakkuutta? Kun asiat ovat nyt edenneet tähän pisteeseen missä ne nyt ovat, otat ohjat käsiisi ja jatkat elämää lasten kanssa näillä eväillä.

      Varmasti asiat ratkeavat tavalla tai toisella, ei vättämättä niin kuin olit ajatellut. Elämässä on hetkiä ja tilanteita jolloin kaikki näyttää kamalan epätoivoiselle. Ongelmat tuntuvat kamalan suurille, ylitsepääsemättömille, mutta ne eivät varmasti ole niin suuria ettetkö niistä selviä taas selville vesille.

      Et voi tietää mitä vielä elämä tuo tullessaan. Olet varmasti ottanut virheistäsi opiksi ja ihmisenä olet kasvanut.

    • essas

      Loistava tulevaisuus lapsilla. Ainut mitä voit tehdä on voittaa lotossa, naida rikkaan miehen tai saada todella suuripalkkaisen työn.

      • Kiiltävä ritari

        Varakkaalla miehellä on valinnanvaraa. Aloittaja ei liene ihan ensimmäisenä listalla.


    • Kory

      Nyt vaan etiäpäin,ei nyt jumalauta minkään vippien takia itsaria tehdä camoon!Me ihmiset ja tää rahapaska systeemi ei saa kenenkää elämää riistää zemppii!!

    • anette4

      Pelkää ulosottoa, no minä ainakin pelkään, miksi en?

      Mutta älä rakas ihminen riistä itseltäsi henkeä rahan vuoksi.

      Koettelemuksen aikoja tulee, mutta ne myös menee, muistathan tämän!

      • Kaiken sössinyt...

        Pelkään, mutta ei tässä muukaan auta. En kaipaa saarnoja, voimat on vaan loppu. En minä itselleni pahaa tee, kyllä tästä varmasti selvitään. En vaan voi puhua asiasta kenellekään. Olen yrittänyt lukea täältä ulosotosta ja saada selville, onko se niin kauheaa. Ei kai. Itse olen asiani tähän tilaan saattanut, kun epätoivoisesti yrittänyt velkaa velalla maksaa. Jos teillä on kokemuksia ulosotosta, niin lukisin mielelläni kokemuksia, ilman saarnoja. Voin jo muutenkin fyysisesti ja henkisesti niin huonosti tämän asian kanssa.


      • 9+8
        Kaiken sössinyt... kirjoitti:

        Pelkään, mutta ei tässä muukaan auta. En kaipaa saarnoja, voimat on vaan loppu. En minä itselleni pahaa tee, kyllä tästä varmasti selvitään. En vaan voi puhua asiasta kenellekään. Olen yrittänyt lukea täältä ulosotosta ja saada selville, onko se niin kauheaa. Ei kai. Itse olen asiani tähän tilaan saattanut, kun epätoivoisesti yrittänyt velkaa velalla maksaa. Jos teillä on kokemuksia ulosotosta, niin lukisin mielelläni kokemuksia, ilman saarnoja. Voin jo muutenkin fyysisesti ja henkisesti niin huonosti tämän asian kanssa.

        Ulosotto ei ole mitenkään ihmeellinen asia. Itse olen ollut nyt 2vuotta ulosoton asiakkaana, elämäni ei ole mitenkään muuttunut. Palkasta viedään 1/3 ja sillä selvä, mitään muuta ei ei elämässä ole tarvinnut muuttaa, koska kaikki tarvittava on hankittuna. Puhelinliittymä kannattaa vaihtaa prepaideksi, ihan senkin takia ettei tarvitse katsella perintäyhtiöiden soittoja. Jätät vain rauhassa ne vipit maksamatta mitkä ovat summiltaan suurimmat, pienimmät maksat pois mitä pystyt. Ja kuten sanoin, älä välitä niistä perintäyhtiöiden lapuista taikka puhelinsoitoista, heität laput vain suoraan roskiin, mitä nopeammin saat ne silmistäsi pois sitä parempi olo tulee. Käräjäoikeudesta tulee sitten aikanaa tiedoksianto lappu, joka allekirjoitetaan ja lähetetään takaisin, jos sinusta tuntuu että perintäyhtiö on laskuttanut lain vastaisesti suuria summiä perintäkulut nimikkeellä, voit kirjoittaa vastineen, eli riitautat kyseisen velan ja vaadit perintäkulujen kohtuullistamista. Kun tiedoksianto lappu on tullut käräjäoikeudesta, siitä kestää yleensä n.2kk jonka jälkeen ulosotosta tulee vielä yks maksukehotus lasku koko velalle. Tässä vaiheessa otat kyseiseen ulosottovirkailijaan yhteyttä ja sovitte tapaamisen. Tapaamisessa sinulta kysellään työpaikkaa, palkkaasi sekä omaisuutta, kuten osakkeita, sekä omistatko minkälaisen auton. Ei se ole mikään ihmeellinen paikka, ihan normaali toimisto ja ihmisiä siellä on sitä työtä tekemässä, itselläni oli ainakin ihan mukavat fiilikset sen jälkeen kun sieltä lähdin, kun tiesin että se oli siinä sitten. Sen jälkeen voi pyyhkiä kaikilla vippilaskuilla persiinsä.


    • Pauliina76

      Myy itseäsi!! Sillä saat noin 500euroa päivässä, niin minäkin tein. Sain maksettua kaikki pikavipit pois alta vuodessa. Ja niitä oli yli 12000€!! Ja turha muiden moralisoida. Jokainen hoitaa asiansa omalla tavallaan. Ja nykyään on kiva pesämuna joten ei tarvii pikavippejä ottaa.

    • Valoa tunnelissa

      Suosittelen myös ulosottoa. Kun minulla alkoi laskuja kerääntymään käräjäoikeuteen enkä pystynyt niitä enää hoitamaan, annoin kaiken mennä ulosotton. Jos useampi lasku oli käräjillä, soitin sinne, että antavat kaikista päätöksen ja koitin hieman nopeuttaa prosessia. Osa perintäfirmoista, mm. ikassa ja intrum ei välttämättä laita laskuja eteenpäin kun tietävät etteä saaminen kestää ulosoton kautta.
      Ulosotto ottaa tosiaan 1/3 tuloista, mutta jos olet työtön/opskelija ei velkasi lyhene sinne luultavasti lainkaan, koska sinulle on jätettävä rahaa elämiseen. tähänkin uo:lla on tarkat summat myös lasten elättämiseen.
      Jos käräjäoikeudelta tulee päätös useammasta kuin yhdestä laskusta, on maksuhäiriömerkintä 4 vuotta. On hyvä muistaa, että merkintäaika alkaa aina alusta kun tulee uusi päätös käräjiltä. Tästä syystä koitin saada kaikista laskuista mahdollisimman lyhyen ajan sisällä päätökset käräjiltä.
      Itselläni oli n. 30000€ euroa uo:ssa, jota maksoin 1,5 vuotta. Ensi kuussa alkaa maksaminen taku-säätiön takaamalle lainalle ja vajaan 4 vuoden kuluttua usean vuoden tuskailu pitäisi olla ohi. Jos jotain tekisin toisin niin olisin pyytänyt itselleni maksuhäiriömerkinnän, jolloin en olis saanut enää lisää velkaa.
      Kehottaisin kaikkia, jotka tietävät etteivät selviä vipeistä ja muista veloista siirtämään ne ulosottoon. Näin perintäkirjeistä pääsee eroon ja se on askel eteenpäin vaikka velkataakka ei vielä sillä kevenekään.

    • 2+19

      Itsensä tappaminen ei ole ratkaisu. Voin kertoa oman tarinani. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, lapsemme on 3 kk ikäinen. Ulosotossa on minulla velkaa 50000 euroa ja miehelläni 2000 euroa. Syy miksi velkaannuimme olin minä. Minä aiheutin kaiken kun minulla itselläni oli sellainen olo, että pois voisin mennä.

      Onneksi minulla on niin hyvä mies, joka on seisonut rinnallani kaikki huonotkin ajat ja antanut anteeksi sen, että pilasin myös hänen luottotietonsa.

      Maksan joka kuukausi ulosottoon 600 euroa vaikka olen siis kotona. Äitiyspäivärahani on nettona 1900 euroa, eli todella hyvä.

      Itse kun menetin luottoni, olin ihan varma että elämä oli tässä. Silti tuo pieni lapsi jota vielä odotin silloin, sai minut tajuamaan että maailman tärkein asia ei ole raha. Tärkeintä on se, että on perhe ja koti jossa asua. Raha ei tee ketään onnelliseksi.

      Vaikka olenkin vielä monta vuotta velkasuossa, olen silti todella onnellinen. Nyt tässä kuussa sain ostettua jopa itselleni uuden takin. Ja vain sen ansiosta, että annoin kaikkien velkojen mennä ulosottoon, enkä yrittänyt maksaa yli 3000 kuussa velkoja vain pitääkseni luottoni kunnossa.

      Kun maksoin yli 3000 eurolla omia velkojani joka kuukausi, tein kahta työtä. Olin ihan loppu. Ja silti raha ei riittänyt ja jäi vuokriakin rästiin. Nyt on vuokrat ajantasalla ja taitaapi olla jo huhtikuun vuokrakin maksettuna.

      Maailma ei kaadu ulosottoon. Itselläni se oli pelastus. En aio velkojani jättää maksamatta, maksan kaikki viimeistä senttiä myöten pois. Ajan kanssa.

      • Elämä on

        Ihan sama tilanne oli elämässäni.
        Tein neljää työtä ja veromätkyt olivat niin kovat että luottotiedot menivät.
        Nyt ulosoton kautta maksan takaisin.Odottelen Takuu Säätiöltä päätöstä.

        Maailma ei todellakaan kaadu ulosottoon.
        Ajan kanssa kaikki järjestyy.

        Elämässä on paljon muutakin kuin helvetin velka.


    • Minulla sama tilanne. Aion päästää kaikki vippini ulosottoon. Tietääkö joku, miten käy kaskovakuutukseni, kun maksuhäiriömerkintä tulee ? Vakuutusmaksut on kyllä maksettu ja tarvitsen autoa työssäni.

      • So far so good

        Vakuutus säilyy jos pystyy sen maksamaan eikä katkea laskujen takia. Jos katkeaa niin sen taitaa kyllä saada mutta pitää maksaa koko vuosi kerrallaan.


      • So far so good kirjoitti:

        Vakuutus säilyy jos pystyy sen maksamaan eikä katkea laskujen takia. Jos katkeaa niin sen taitaa kyllä saada mutta pitää maksaa koko vuosi kerrallaan.

        Kiitos vastauksesta so far so good :)


    • kyllä selviätte

      Ulosotto ei ole mikään kummitus, kokemuksella sanon, vaikka itse pelkäsin sitä aikoinaan ihan sairaasti. Maksoin ulosoton kautta isot velat ja opin rahan käytön, oli pakko! Nyt olen luottotietoni saanut takaisin ja pelkään velkaa. Kyllä vähemmälläkin oppii elämään kun on ihan pakko. Antakaa mennä ulosottoon, kyllä sosiaalitoimisto lapsiperheitä auttaa hädässä. Ei kukaan ole vielä nälkään kuollut jouduttuaan ulosottoon. Tiedän sen olevan tosi kauhea asia, ennen kuin on itse sen kokenut ja huomannut ulosottovirkailijoidenkin olevan aivan tavallisia ja ymmärtäviä ihmisiä.
      Kyllä te selviätte. Missään nimessä ei kannata masentua sen takia ja miettiä kamalia ratkaisuja. Minäkin selvisin, herkkä ja pelokas ihminen ja vahvistuin kokemuksen jälkeen.

    • roblaaja

      autan mielelläni ja olen jonkin verran järjestellytkin. Tekisin sen kuitenkin vain kerran pakkomieli oireisien rahasotkujen hoitaminen ei käy.

      • 1+15

        o- ho viestiketju aloitettu 13.3 et tuli tehtyä mc cloudit


    • Päästä ulosottoon!

      Komppaan heitä, jotka sanovat että päästä kaikki vipit ulosottoon! Ei se UO ole mitenkään pelottava juttu, vaan päinvastoin, tilanteessasi ehkä paras ratkaisu. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että vippien päästäminen ulosottoon helpotti elämääni. UO on paras ratkaisu, jos vippejä on useita eikä mistään irtoa järjestelylainaa - ja sinun tuloilla ei lainaa taida mistään saada.

      Ymmärrän, miltä sinusta tuntuu, koska minusta tuntui samalta vielä puoli vuotta sitten. Itse kärvistelin vippikierteessä parisen vuotta, suojelin luottotietoja viimeiseen asti, kaikki tulot meni velkojille, vuokrat ym. laskut laahasivat aina myöhässä. Yhtään ylimääräistä rahaa ei jäänyt mihinkään. Kyllä se itsemurha pyöri minunkin mielessäni. En vakavissani ajatellut sitä toteuttaa, mutta vippikierre tuntuu niin toivottomalta, että se syö elämänilon ja saa miettimään itsensä lopettamista.

      Kun tilanne alkoi kaatua omaan mahdottomuuteensa, päätin päästää vipit ulosottoon. Nyt makselen sinne. Ainoa asia, jota kadun, on se etten tehnyt sitä aikaisemmin! UO oli pahin painajaiseni, mutta ihan turhaan. Ei siihen kuollutkaan! :)

      Homma on niin, että kun vippejä on monta ja tulosi noin pienet, sinulle jää todennäköisesti ENEMMÄN rahaa käteen, kun UO on ainoa paikka jonne vippejäsi makselet. Elämänlaatu paranee.

      Paljonko sinulla muuten on velkaa ja kuinka moneen paikkaan? Ei ole pakko täällä kertoa, mutta se auttaisi ehkä hahmottamaan kokonaistilannetta. Itsellä oli 4 kpl vippejä, n. 300-700 €/kpl, joista olin jo tehnyt maksusuunnitelmat, mutta niiden lyhennyksistä kertyi niin paljon, etten pystynyt maksamaan. Lisäksi opintolaina 4000 €, kaksi luottokorttia 1000 €/kpl, Halens-laina 3800 €, Bigbank 5000 €.

      KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ:

      -- Jätä kaikki seuraavat vipit maksamatta. Turha niitä on lyhentää enempää, koska jokaisesta vipistä joudut kuitenkin maksamaan oikeudenkäyntikulut ja UO-maksun. Menee aikansa, ennen kuin niitä alkaa mennä ulosottoon asti. Sinulle jää siis ylimääräistä rahaa.

      -- Maksa kaikki laskusi ajan tasalle. Jos sinulla on tärkeitä laskuja myöhässä (vuokra/asuntolaina, vakuutukset, sähkö, netti, puhelin ym.) käytä "säästyneet" rahat KAIKKIEN laskujen maksamiseen ajan tasalle.

      -- Valmistaudu maksuhäiriömerkintään. Varmista, että olet tyytyväinen nykyiseen vakuutusyhtiöösi, netti/puhelinoperaattoreihin, ym. Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, tee se NYT eli ennen kuin saat maksuhäiriömerkinnän. Tuollaisissa tapauksissa tarkistetaan uuden asiakkaan luottotiedot. Jos olet nykyisiin tyytyväinen palveluntarjoajiin, riittää, että maksat laskusi ajallaan, koska vanhojen asiakkaiden luottotietoja ei tarkisteta. Jos sinulla on luottokortti, se irtisanotaan, koska pankit saavat automaattisesti tiedon maksuhäiriöstä.

      -- Jos sinulla on perinnässä vippi-, osamaksu-, lehtitilaus- ynnä muita "turhia" laskuja, etkä pysty maksamaan niitä, ota yhteyttä kaikkiin perintäyhtiöihin ja vaadi, että keskeyttävät perinnän ja siirtävät KAIKKI velkasi oikeudelliseen perintään. Tämä siksi, ettei sinulle tule myöhemmin yllätyksiä. Perintäfirmat eivät mielellään laita saataviaan oikeudelliseen perintään/ulosottoon, koska haluavat kasvatella korkoja, ja saattavat periä sinulta jotakin vanhaa laskua.

      Tsemppiä! Kyllä asiasi vielä järjestyvät, usko pois. :)

      • kokeile tollaista

        Www.nytvippiilmanluottotietoja.com


      • Suossa

        Miten asuntolaina jos laittaa kaiken ulosottoon? En halua että pankk irupeaa realisoimaan panttia (asuntoa), siksipä pitäis ikai yrittää hoitaa lainaa itse. nettotulot n 1500 eur, ulosotto veisi siis n 500, pankin lainat 520, vastike 180, bussikortti 95. jää vajaa 300 euroa jolla puhelin, data, sähkö,terveys ja jotain safkaa hankittava Yhtälö ei täsmää. Mutta jos päästäis pankkilainatkin ulosottoon, miten nopeasti ne rupeavatmyymään panttia? Suosuisivatko saamaan ulosoton kautta?


      • Yhdestä asiasta hieman eri mieltä:

        Jokainen velka joka käräjille ja sieltä uo:oon kasvattaa velan määrää, luonnollisesti.
        Oli pääoma 5€ tai 5000€ niin samat kulut tulee jos jättää hoitamatta kuten ed neuvoo tekemään. Omasta kokemuksesta voinen kertoa että ehdottomasti noita piemenpiä velkoja kannattaa maksella pois ja ne isommat sitten surutta ulosottoon. Maksamalla 100€ velan pois säästää muutaman satasen lopullisesta velkapotista. Itse tein näin, maksoin pienemmät velat pois kun ne vielä oli muistutus tai perintä asteella. Hain samalla T-S takausta järjestelylainaan. Minulle taattiin max summa. Lopullinen velkapottini oli kuitenkin kasvanut juuri näiden kulujen takia reippaasti usean tuhannen euroa takauksen haun aikana vaikka oli myös maksellut "vapaaehtoisesti" UO:n rinnalla pikkuvelkoja pois. Velkasumma oli n. 450€ suurempi kuin säätiön max takaus 34k€. Arvaa sainko takauksen?


      • virppeli
        Suossa kirjoitti:

        Miten asuntolaina jos laittaa kaiken ulosottoon? En halua että pankk irupeaa realisoimaan panttia (asuntoa), siksipä pitäis ikai yrittää hoitaa lainaa itse. nettotulot n 1500 eur, ulosotto veisi siis n 500, pankin lainat 520, vastike 180, bussikortti 95. jää vajaa 300 euroa jolla puhelin, data, sähkö,terveys ja jotain safkaa hankittava Yhtälö ei täsmää. Mutta jos päästäis pankkilainatkin ulosottoon, miten nopeasti ne rupeavatmyymään panttia? Suosuisivatko saamaan ulosoton kautta?

        Minua myös kiinnostaa miten asuntolaina. jos omat vipit antaisi mennä ulosottoon. Pystynkö pitämään asuntoon ja maksamaan sitä. Minulla netto n. 1700e. ja asuntovelka 620kk. Jos ulosotto jättää sen suojaosuuden mitä on n. 650e. minä olen käsittänyt niin että uo katsoo että saat sen suojaosuuden ja viis siitä että on asuntolaina,. En usko että he jättäissivät mulle n. 1100 e. käteen ja n. 1/3 osa n. 600-700e vain ottaisiavat pois, Ei ole lapsia. Mies on.


    • kuollut sisältä

      mulla ihan sama tilanne.. itkua vaan pukkaa. ei tuu mitään elämästä.
      itsemurha mielessä joka päivä.
      6kk sain itselleni 30 000€ velkaa. kaikki mahdolliset pikavipit, kaikki mahdolliset nettikaupat joista sai laskulle. esim. zalandosta sai 2000€ vaatteita kun vaan keksi uusia sähköpostiosoitteita.
      miksi tein tämän?
      en tiedä.

      ja haluan kuolla koska olen niin kyllästynyt tähän syyllisyyteen. kukaan ei tiedä tästä. ei kukaan. vain minä, ja ilman koulutusta. 25 vuotta takana pelkkää paskaa. nyt ei tulevaisuudessa näy mitään valoa. käteen jää työmarkkinatuen ja vuokran ja sähkön ja netin jälkeen alle 200€. ja apteekkiin menee noin 100€/kk. onneksi tulee kohta kelan katto täyteen siinä. olen työkyvytön työnhakija eli en voi ottaa työtä vastaan. en myöskään saa sossusta avustusta koska tuo kaikki pikavippi määrä katsotaan vielä tuloksi.

      mitä teen?
      luultavasti tapan itseni.

      • 16+6

        No ei muuta kuin myyt tavarat mitkä hankit tuolla summalla.. Siitähän sitä pätäkkää taas tulee.


      • 7+3
        16+6 kirjoitti:

        No ei muuta kuin myyt tavarat mitkä hankit tuolla summalla.. Siitähän sitä pätäkkää taas tulee.

        Viime kädessä me muut kuluttajat maksamme yritysten luottotappiot. Todellakin toivoisin, että Suomessa olisi virallinen positiivinen luottorekisteri, jossa olisivat luottojen lisäksi erilaiset osamaksusopimukset.


    • tuulikkiauttaa
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onpa mukavaa. Ottaa vaan velkaa eikä tarvi maksaa mitään takaisin. Jihaa !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1145
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      53
      840
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      741
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe