Elintarvikkeiden kappale rajoitukset.

Makaroonirylli

Elintarvikkeiden kappale rajoitukset?. Mihin niitä tarvitaan?.

Tuossa katsoin kerran Tarjoustalon mainoslehteä missä oli tarjouksena eurolla viisi pussia makaroonia, kun sitten huomasin siinä pienen maininnan että kaksi erää per talous.

Siis mitä järkeä on laittaa tuollaisia rajoituksia?. Miksi halutaan rajoittaa asiakkaan valinanvapautta päättää ostaakohan makaroonia, eurolla, kahdella tai jopa vitosella? (Saa muuten aivan helevetin paljon makarylliä jos vitosella ostaa)

Ovatko kappale rajoitukset paikallaan?. Vai pitäisikö niistä luopua ja antaa nopeimpien syödä kermat kakusta? Mitä mieltä muut ovat?.

4

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Myyjän näkökulma

   Parhaat tarjoukset ovat kauppiaalle tappiollisia. Tarkoitus on lähinnä vetää ihmiset sisään taloon, jolloin tulee vehnäjalosteen lisäksi ostetuksi kalliimpiakin tuotteita. Sellaisesta asiakkaasta ei ole paljon iloa, joka vain hakee kärryllisen makaronia ehkäpä jopa alle kauppiaan sisäänostohinnan ja lähtee pois.

  • Järkeä

   Jos tuotteita on vain tietty määrä myynnissä, rajoitusten avulla voidaan antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus hankkia tuotteita. Ilman rajoituksia joku voi ostaa vaikka kaikki tarjoustuotteet ja muut jää ilman.

  • Makaroonirylli

   Eikö markkinataloudessa se mene niin että nopeat syö hitaat?. Eli Jos et ole ajoissa liikkeellä, jäät ilman. En tuossa systeemissä vikaa.

   Luulisi kauppiaalle olevan pääasia että saa tarjoustuotteet pois nurkista, ei se että mahdollisimman moni saa tuotteita.

   • Makaroonirylli

    Siis sanan piti olla, en näe tuossa vikaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   5079
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   180
   4425
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2844
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2647
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   126
   2155
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1700
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1399
  8. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1100
  9. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1099
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1097
  Aihe