Kysyn vaan?

Oho bisnestä

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Pirkko Jalovaara elää yltäkylläisyydessä, eikä hänen elämästään puutu mukavuuksia. Kohusaarnaaja nimittäin omistaa Helsingin Kaarelas­ta 154 neliön velattoman kivitalon. Lisäksi Jalovaara omis­taa Loviisasta hehtaarin kokoisen, Strandkulla-ni­misen merenrantatontin, jolla seisoo 87 neliön ko­koinen, niin ikään velaton hirsihuvila. Mikäli Pirkko haluaisi myydä kiinteistönsä, saisi hän niistä vähintään 700 000 euroa.
Runsaat työsuhde-edut

Jalovaara kurvailee tuliterällä Skoda Suberb –autolla, joka on kyseisen merkin lippulaivamalli. Yli 35 000 euron arvoisen me­nopelin omistaa Jalovaaran Rukousystävät ry, joka luonnollisesti maksaa kaikki Pirkon matkakulut, kuten bensat. Jalovaaran yhdistyksen tilinpäätöstiedot paljastavat lisäksi, että Pirkko saa yritykseltään runsaasti muita luontaisetuuksia, kuten työsuhdekännykän.

Pirkko Jalovaaran brändiin kuuluu se, että hän antaa itsestään kuvan vaatimattomana ihmisenä, joka elää käytännössä pelkällä pyhällä hengellä. Onkin siis mielenkiintoista kysyä, mihin Jalovaara sulloo suuret setelinsä, kun hänen peruselinkustannuksensa ovat aivan olemattomat?
Poliisi selvittää rahankeräystä

Suurin osa Jalovaaran tuloista kertyy herkkäuskoisten ihmisten lahjoituksista. Poliisihallituksesta nimittäin selviää, et­tä Jalovaaran hallinnoi­ma aatteellinen yhdistys Rukousystävät ry sai rahalahjoituksina vuosien 2007–2011 aikana perä­ti yli 1,1 miljoonaa euroa.

Tänään 8. marraskuuta ilmestynyt Iltalehti kirjoittaa, että poliisihallituksessa selvitetään parhaillaan Jalovaaran yhdistyksen keräystulojen käyttöä. Jutussa kerrotaan, että vuonna 2010 Jalovaaran yhdistys sai rahalahjoituksia yhteensä 434 000 euroa, joista meni erilaisiin kuluihin, kuten muun muassa Pirkon palkkoihin, peräti 366 000 euroa.
Kuluihin 84 prosenttia!

Jalovaara kertoo yhdistyksensä verkkosivuilla käyttävänsä lahjoitukset aina lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen.

- Lähetämme aina lahjoittamasi varat suoraan avustuskohteisiimme. Emme ota mitään hallinnollisia kuluja, Pirkko lupaa verkkosivuilla.

Todellisuudessa Jalovaara kuitenkin otti esimerkiksi vuoden 2010 lahjoituksista yrityksensä kuluihin peräti 84 prosenttia lahjoitusrahoista!

2

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Teatteria

   Pirkko näyttelee niin vaatimatonta vaatetusta myöten.

  • Log_

   Herkkäuskoisten kusetus on mainiota bisnestä. TV7 esittää tästä päivittäin loistavia esimerkkejä. Tuskin edes omatunto pahemmin kiusaa näitä kusettajia. He kun kaiketi itse kuvittelevat olevansa jotenkin erityisiä, joilla on oikeus kerätä rahaa omien luulojensa levittämiseen. Osa tietenkin kusettaa vain siksi kun se on mahdollista.

   On kyllä melko käsittäätöntä, että tälläinen toiminta on ylipäänsä mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4610
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2564
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   145
   1828
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1588
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1473
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1317
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1315
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   47
   1243
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   59
   1235
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1063
  Aihe