Stadin matsit ensi kaudella perutaan

KokoVenäjänJokerit

Ukrainan takia EU asettaa uusiapakotteita. Jäädytetään mm. Rotenbergien ja Timishenkon varat. Herrat eivät pääse Someen katsomaan Jokerien otteluja, joita ei edes pelata :)

Dniestropavlovskissa ja Jakutian kotihallissa riittää yleisöä.

9

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ObamaBamaloo

      Obama ehti ensin !

    • 1+17

      http://www.hs.fi/ulkomaat/USA laittoi pakotelistalle jääkiekkojoukkue Jokerien uudet omistajat/a1395288785112

      Yhdysvallat laajentaa Venäjään kohdistamiaan pakotteita talouden mahtimiehiin, joista ainakin yksi on myös Suomen kansalainen.
      Presidentti Barack Obama sanoi torstaina, että pakotteet laajennetaan ihmisiin, jotka tarjoavat Venäjän hallinnolle resursseja sekä yhteen venäläiseen pankkiin.
      Listalla on Gennadi Timtšenko, joka on yksi rikkaimmista suomalaisista. Listalla ovat myös Boris ja Arkadi Rotenberg, jotka kuuluuvat Timtšenkon tavoin jääkiekkoseura Jokerien uusiin omistajiin.
      Valkoisen talon toimittajille järjestämässä kokouspuhelussa nimettömästi puhunut virkamies nosti 20 nimeä käsittävältä listalta erikseen esiin Putinin vanhoihin judokavereihin kuuluvat Timtšenkon ja Rotenbergit.
      ”He ovat äärettömän rikkaita yksilöitä, joiden omaisuus on räjähtänyt heidän Sotšin olympialaisiin saamiensa sopimusten takia”, kuvaili virkamies Rotenbergejä.

      Yhdysvallat pyrkii uusilla pakotteilla painostamaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin varakasta lähipiiriä ja Venäjän talouden mahtimiehiä. Pelkästään virkamiehiin ja poliitikkoihin kohdistuneita aiempia pakotteita arvosteltiin siitä, että ne eivät olleet tehokkaita.
      ”Kenenkään ei pitäisi luulla, että tämä päätepiste siinä, mitä olemme valmiita tekemään. Tämä on vasta alkua”, sanoi nimettömästi puhunut Valkoisen talon virkamies.
      Hän kuitenkin korosti, että Yhdysvallat ei halua tilanteen laajenevan sotilaallisesti.
      Yhdysvallat laskee, että talouden mahtimiehet ovat Putinin tärkeimpiä tukijoita, joiden hankaluudet voisivat saada Putinin perääntymään Ukrainan kriisissä.
      Pakotelistalle joutuneiden varat Yhdysvalloissa jäädytetään. Yhdysvaltalaisten yritysten ja ihmisten ei sallita osallistuvan mihinkään liiketoimiin heidän kanssaan. Valkoisen talo mukaan listalla olevien yksilöiden on vaikea tehdä liiketoimia dollareissa.
      ”Heidän mahdollisuutensa toimia maailmantaloudessa rajoittuu olennaisesti”, kuvaili Valkoisen talon virkamies pakotteiden vaikutuksia.
      Obama sanoi lyhyessä tiedotustilaisuudessa, että Yhdysvallat on ”erittäin huolestunut” viime aikojen kehityksestä Ukrainassa. Obama toisti Yhdysvaltojen kannan, jonka mukaan Krimin liittäminen Venäjään oli laiton teko.
      ”Tänään lisäämme hintaa, jonka Venäjä joutuu maksamaan”, Obama sanoi.
      ”Venäjän pitää ymmärtää, että tilanteen laajentuminen eristää Venäjää entisestään kansainvälisestä yhteisöstä”, Obama sanoi
      Obaman lausunto oli hänen ensimmäisensä sen jälkeen kun Venäjä liitti Krimin osaksi itseään tiistaina. Ukraina aloitti keskiviikkona valmistelut joukkojensa vetämiseksi pois Krimiltä. Vetäytymisaikeista huolimatta Ukraina ei aio tunnustaa Krimin siirtymistä Venäjälle.

      • jeeiijaa

        Jotenkin nää urheilut men silleen perseellen.Toi Gustav Hägglund sano oikeen silleen jotakuinkin EI NE RYSSÄT TÄNNE USKALLA TULLA...TÄÄLLÄ NE SAA TURPIIN.Jotenkin mulle tuli hyvä mieli ja tuli uskomus tosi toimeen.Jotenkin tuntuu nää kataiset ja urpilaiset olevan pihalla tosi kovasti.


      • sdg1
        jeeiijaa kirjoitti:

        Jotenkin nää urheilut men silleen perseellen.Toi Gustav Hägglund sano oikeen silleen jotakuinkin EI NE RYSSÄT TÄNNE USKALLA TULLA...TÄÄLLÄ NE SAA TURPIIN.Jotenkin mulle tuli hyvä mieli ja tuli uskomus tosi toimeen.Jotenkin tuntuu nää kataiset ja urpilaiset olevan pihalla tosi kovasti.

        joo kun näkee venäjänlipun paskaa tulee mieleen


    • Timtshenko Jokerikov

      Nyt näyttää siltä, että Obama kieltää viisumien myöntämisen Jokereissa pelanneilta jääkiekkoilijoilta. Vähänkin paremmat pelimiehet varovat visusti joutumasta tähän loukkuun, sillä Jorei-sopimuksen allekirjoittaminen on piste NHL-uralle.

      • dmytjrgtht

        Mielenkiintoinen avaus, näin se tapahtuu.Kukaan Pelimies ei tietenkään retkahda tähän loukkuun.


    • zokkerit

      zoukkerit... zoukkerit...zoukkerit

      • mopopobändi

        eikä ne saa edes kovaa porukkaa.nistijere ei paljoo paina.


    • maukka.

      Nistijere voitti paskaliigan pakkien pistepörssin ja pelaa myös MM-kisoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe