Stadin matsit ensi kaudella perutaan

KokoVenäjänJokerit

Ukrainan takia EU asettaa uusiapakotteita. Jäädytetään mm. Rotenbergien ja Timishenkon varat. Herrat eivät pääse Someen katsomaan Jokerien otteluja, joita ei edes pelata :)

Dniestropavlovskissa ja Jakutian kotihallissa riittää yleisöä.

9

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ObamaBamaloo

   Obama ehti ensin !

  • 1+17

   http://www.hs.fi/ulkomaat/USA laittoi pakotelistalle jääkiekkojoukkue Jokerien uudet omistajat/a1395288785112

   Yhdysvallat laajentaa Venäjään kohdistamiaan pakotteita talouden mahtimiehiin, joista ainakin yksi on myös Suomen kansalainen.
   Presidentti Barack Obama sanoi torstaina, että pakotteet laajennetaan ihmisiin, jotka tarjoavat Venäjän hallinnolle resursseja sekä yhteen venäläiseen pankkiin.
   Listalla on Gennadi Timtšenko, joka on yksi rikkaimmista suomalaisista. Listalla ovat myös Boris ja Arkadi Rotenberg, jotka kuuluuvat Timtšenkon tavoin jääkiekkoseura Jokerien uusiin omistajiin.
   Valkoisen talon toimittajille järjestämässä kokouspuhelussa nimettömästi puhunut virkamies nosti 20 nimeä käsittävältä listalta erikseen esiin Putinin vanhoihin judokavereihin kuuluvat Timtšenkon ja Rotenbergit.
   ”He ovat äärettömän rikkaita yksilöitä, joiden omaisuus on räjähtänyt heidän Sotšin olympialaisiin saamiensa sopimusten takia”, kuvaili virkamies Rotenbergejä.

   Yhdysvallat pyrkii uusilla pakotteilla painostamaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin varakasta lähipiiriä ja Venäjän talouden mahtimiehiä. Pelkästään virkamiehiin ja poliitikkoihin kohdistuneita aiempia pakotteita arvosteltiin siitä, että ne eivät olleet tehokkaita.
   ”Kenenkään ei pitäisi luulla, että tämä päätepiste siinä, mitä olemme valmiita tekemään. Tämä on vasta alkua”, sanoi nimettömästi puhunut Valkoisen talon virkamies.
   Hän kuitenkin korosti, että Yhdysvallat ei halua tilanteen laajenevan sotilaallisesti.
   Yhdysvallat laskee, että talouden mahtimiehet ovat Putinin tärkeimpiä tukijoita, joiden hankaluudet voisivat saada Putinin perääntymään Ukrainan kriisissä.
   Pakotelistalle joutuneiden varat Yhdysvalloissa jäädytetään. Yhdysvaltalaisten yritysten ja ihmisten ei sallita osallistuvan mihinkään liiketoimiin heidän kanssaan. Valkoisen talo mukaan listalla olevien yksilöiden on vaikea tehdä liiketoimia dollareissa.
   ”Heidän mahdollisuutensa toimia maailmantaloudessa rajoittuu olennaisesti”, kuvaili Valkoisen talon virkamies pakotteiden vaikutuksia.
   Obama sanoi lyhyessä tiedotustilaisuudessa, että Yhdysvallat on ”erittäin huolestunut” viime aikojen kehityksestä Ukrainassa. Obama toisti Yhdysvaltojen kannan, jonka mukaan Krimin liittäminen Venäjään oli laiton teko.
   ”Tänään lisäämme hintaa, jonka Venäjä joutuu maksamaan”, Obama sanoi.
   ”Venäjän pitää ymmärtää, että tilanteen laajentuminen eristää Venäjää entisestään kansainvälisestä yhteisöstä”, Obama sanoi
   Obaman lausunto oli hänen ensimmäisensä sen jälkeen kun Venäjä liitti Krimin osaksi itseään tiistaina. Ukraina aloitti keskiviikkona valmistelut joukkojensa vetämiseksi pois Krimiltä. Vetäytymisaikeista huolimatta Ukraina ei aio tunnustaa Krimin siirtymistä Venäjälle.

   • jeeiijaa

    Jotenkin nää urheilut men silleen perseellen.Toi Gustav Hägglund sano oikeen silleen jotakuinkin EI NE RYSSÄT TÄNNE USKALLA TULLA...TÄÄLLÄ NE SAA TURPIIN.Jotenkin mulle tuli hyvä mieli ja tuli uskomus tosi toimeen.Jotenkin tuntuu nää kataiset ja urpilaiset olevan pihalla tosi kovasti.


   • sdg1
    jeeiijaa kirjoitti:

    Jotenkin nää urheilut men silleen perseellen.Toi Gustav Hägglund sano oikeen silleen jotakuinkin EI NE RYSSÄT TÄNNE USKALLA TULLA...TÄÄLLÄ NE SAA TURPIIN.Jotenkin mulle tuli hyvä mieli ja tuli uskomus tosi toimeen.Jotenkin tuntuu nää kataiset ja urpilaiset olevan pihalla tosi kovasti.

    joo kun näkee venäjänlipun paskaa tulee mieleen


  • Timtshenko Jokerikov

   Nyt näyttää siltä, että Obama kieltää viisumien myöntämisen Jokereissa pelanneilta jääkiekkoilijoilta. Vähänkin paremmat pelimiehet varovat visusti joutumasta tähän loukkuun, sillä Jorei-sopimuksen allekirjoittaminen on piste NHL-uralle.

   • dmytjrgtht

    Mielenkiintoinen avaus, näin se tapahtuu.Kukaan Pelimies ei tietenkään retkahda tähän loukkuun.


  • zokkerit

   zoukkerit... zoukkerit...zoukkerit

   • mopopobändi

    eikä ne saa edes kovaa porukkaa.nistijere ei paljoo paina.


  • maukka.

   Nistijere voitti paskaliigan pakkien pistepörssin ja pelaa myös MM-kisoissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 15 vuotias menehtyi?

   Onko tietoa mihin hän menehtyi? Oma kätisesti vai? Aika pelottavalta alkaa Kainuun elämä tuntumaan... Kovasti voimia oma
   Suomussalmi
   243
   20937
  2. Miten on mahdollista, että Aino oli koulukiusattu?

   Hyvin kaunis ja lahjakas tyttö, kuka nyt tuommoista kiusas? Ennen vielä pahempina aikoina koulussa kiusattiin vain rumi
   Suomussalmi
   136
   7949
  3. Rikka Purralta tulikivenkatkuinen kannanotto - SAK saa täyslaidallisen

   Riikka näyttää oikean karvansa Rikka Purralta tulikiven­katkuinen kannanotto – SAK saa täyslaidallisen https://www.ilt
   Maailman menoa
   160
   1091
  4. Otetaanpa hypoteettinen tilanne

   Menet kahvilaan tai ravintolaan. Sisällä menet juttelemaan jonkun ravintolassa olijan kanssa. Tämä henkilö sanoo sinulle
   Sinkut
   187
   1090
  5. Suuttuisitko jos

   Sua kaivattaisiin täällä ihan nimelläsi?
   Ikävä
   74
   983
  6. Tarvitsiko pienituloisten tuloista leikata jos suurituloisten verohelpotuksia ei olisi?

   Riikka Purra ja Persut: Suurituloisten 14.000€ kuukaudessa tienaavien verotusta kevennetään noin 2.000€ vuodessa. Pien
   Maailman menoa
   166
   868
  7. Ihminen haluaa itsensä kaltaisen kumppanin...

   Eihän tuo mikään yllätys ole, mutta sinällään metkoja yksityiskohtia noussut esille metatutkimuksessa. Ja kas vain 🙄, t
   Sinkut
   156
   741
  8. Aitolehmä ja ylipolvensaappaat

   Stooreissa saapastelee ylipolvensaappaissa ihan kuin kuusivuotias äidin kengissä. Naurettavan näköistä poseerausta taas.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   740
  9. Miten palstalaiset laittaisivat

   Suomen kriisissä olevan valtiontalouden ruotuun? Ehdotuksia?
   Maailman menoa
   248
   731
  10. Rakkaalle miehelle

   Alan olla vähän huolissani. Lokakuu kolkuttelee ovella taas kerran. En oikein vieläkään tiedä mitä haluat tai haluatko m
   Ikävä
   43
   698
  Aihe