tuomaroinnin taso

arvostelija

edelleen surkeaa. Kärpät hpk kolmanteen erään saakka ok, kunnes pokka filmaa aivan sikana laidassa 2min ja heti perään tuomari antaa aiheettoman 5 minuuttia, hpk väsähtää jäähyjen tappoon.

Suomessa valitettavasti tuomarit, sekä filmaavat pelaajat pilaavat pelin.
Pokka valui kuin räkä laidassa ja jäi makaamaan jäälle, kuitenkin oli jo seuraavassa vaihdossa pelaamassa ylivoimaa. Tämä oli paha särö pokan maineelle.

Luultavimmin hpk kostaa ja huomenna hämeenlinnassa kärppiä lentää pihalle kun hpk pelaajat valuvat räkänä laidoissa?

10

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valkku 88888

      samaa mieltä,ihme et kärppien pitää hakea jäähyjä selän kääntämisellä kun osa pelaajia vihaa sitä ja kärpät on niin reilu olevinaan,hävettää et ei osata ottaa taklausta vastaan.

    • Baloun

      Se filmaaminen kuuluu tuohon porojen kasvatukseen. Jääkiekkoilijatkin siellä ovat heiveröisiä neitejä jotka hyppivät, kamppaavat ja huitovat mailoilla, kun ei ruista ranteessa ole. Rahalla rakennettu jäätanssijoukkue, jääkiekkoa nähnytkään tuommoinen pelleily mitä Kärppänät pelaa.

      • 131

        Ilman rahaa ei voida rakentaa yhtäkään joukkuetta.


    • kuivis

      Jypin ja tapparan mielistely ja suosiminen vituttaa ankarasti!!
      Tuomarit suosivat niita häikäilemättömästi. lienee Kummolan määräys..

      • VOI, VOI, MIKSI NÄIN

        Mitä skeidaa, eilen tapparalle jäähyjä liian herkästi! Entäs jyppi, vertakentällä eikä jäähystä tietoakaan. Siinä sulle suosimista!!! Eikä siinä kaikki, nämä hemmetin kommentaattorit, tikitookki joutaa pois häiritsemästä varsinaistaselostajaa. Hifki putos ja sekö tikkasta ketuttaa. Jypin kommentaattori, Kölli, siinäpä vasta järjen jättiläinen! Jos on pelannut "korttelikiekkoa" ei se tee asiantuntijaa. Ja eikös nämä kommentaattorit pidä olla kokolailla neutraaleja, eikä mollata toista joukkuetta?!?


      • arvostelija
        VOI, VOI, MIKSI NÄIN kirjoitti:

        Mitä skeidaa, eilen tapparalle jäähyjä liian herkästi! Entäs jyppi, vertakentällä eikä jäähystä tietoakaan. Siinä sulle suosimista!!! Eikä siinä kaikki, nämä hemmetin kommentaattorit, tikitookki joutaa pois häiritsemästä varsinaistaselostajaa. Hifki putos ja sekö tikkasta ketuttaa. Jypin kommentaattori, Kölli, siinäpä vasta järjen jättiläinen! Jos on pelannut "korttelikiekkoa" ei se tee asiantuntijaa. Ja eikös nämä kommentaattorit pidä olla kokolailla neutraaleja, eikä mollata toista joukkuetta?!?

        joo, samaa mieltä kommentaattoreista, puolueellisia kuin mitkä! Hyvin harvat entiset pelaajat pystyvät kommentoimaan tasapuolisesti, jos oma joukkue on kentällä, tai vanha "vihollinen". Yksi kuitenkin löytyy, Jarmo Myllys, Jarmo saipan miehenä kommentoi todella ammattimaisesti ja tasapuolisesti Lappeenrannassa, ei sorru vastustajien mollaamiseen, eikä omien ylimääräiseen kehumiseen.


    • Logaritmi

      En ota tohon peliin kantaa koska en sitä nähnyt, mutta yleisesti ottaen olen samaa mieltä - tuomarien taso liigassa on heikko. Suoraan sanoen on *ituttanut useasti kun kerrankin ehtii hallille ja sijoittaa 50 euroa ringsidepaikkaan, niin muuten tasokas peli ratkeaa tökeröön tuomarivirheeseen. Lisäksi olen vuosien mittaan tuntenut joitakin tuomareita työasioiden kautta, ja keskusteluissa oli selvästi havaittavissa tiettyä biasta joukkueiden suhteen - anteeksiantamatonta! Mutta tämähän ei korjaudu muuten kuin ammattituomareilla.

      • Ameriikan temppu

        Liigaan nousija valitaan taloudellisten resurssien perusteella. Toivottavasti tuosaa arviossa on otettu huomioon jokaisen liigajoukkueen maksama yhden päätuomarin palkka? Ei varmaan pelaaja/konttoribudjetteja räjäyttäisi moinen? Ja vois perkele sitten antaa niitä potkuja ja suihkukomennuksia kans!


    • niskalaukaus

      kalervolle ja timolle

    • sepsi

      Mistä näitä sokeita löytyy?Aivan ala-arvoista tuomari työskentelyä koko kauden ajan ja pahenee vain loppua kohden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      204
      8284
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4678
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2250
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1835
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1746
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe