neuvoja kaivataan

vaavitulossa

minulla on mieltäni painava ongelma,jossa toivoisin teidän auttavan.
olen raskaana viikoilla 16 1,ja asun miesystäväni kanssa yhdessä.Minä opiskelen,ja mieheni on tällä hetkellä työtön,joten rahaa meillä ei kovin paljoa ole.
ongelma on se,että miehelläni on jokin pakottava tarve lähteä viikonloppuisin juomaan ystäviensä kanssa,vaikka tuota rahaa ei oikei olisi sellaiseen,aina kun hän lähtee,kuulen samat sanat: käyn vaan parilla ja tuun aikasin kotiin.mutta ikinä se ei mene niin.kolmen neljän välillä sitten ryömitään hirveässä humalassa kotiin,ja vedetään herneet nenään,kun huomautan aiemmista lupauksista.näin käy JOKA KERTA. ymmärrän sen että mieheni haluaa rillutella vielä kun sitä on mahdollista tehdä,mutta olen alkanut miettimään sitä että onko hänestä ottamaan vastuuta vauvasta,ja tulevasta pienestä perheestämme,jos hän ei pidä lupauksiaan,ja käyttää vähätkin rahamme alkoholiin? olen tästä hänelle yrittänyt jutella,mutta siitä ei seuraa kuin suuttumista,mykkäkoulua ja lauseita kuten ''no voidaanhan me erota jos sä niin haluat'' ja ''sä saisit paljon paremman miehen jos sä vaan haluat''. olen hänelle sanonut että ei tämä homma näin voi jatkua,mutta hän ei ota sanojani tosissaan. auttakaa minua! mitä minun pitäisi tehdä :(

3

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsi etusijalle

      Jos asiat on nyt tuolla mallilla, ei se siitä muutu vauvan synnyttyäkään. Helpommalla pääset kun heität äijän pihalla. Sinun ei tarvi stressata noin paljoa ja se on tulevalle lapsellesi paljon parempi.

    • ertyuiioo

      Pakko kommentoida edellisen kirjoituksen johdosta...

      Mistä tiedät ettei kaikki voisi muuttua?

      Emme tunne miestä emmekä kirjoittakaa. Kukaan ei voi ennustaa miten käy.

      Toivon todellakin että ap mies ottaa itseään niskasta kiinni ja ymmärtää velvollisuuden omaan lastaan kohtaan. Sitä ei voi kukaan sanoa kuinka siinä käy. Vain aika näyttää sen.

      Ja sanon tämän siksi koska meille lapsi ilmoitti tulostaan ja mies oli juovuksissa joka ikinen vkonloppu. SIlloin ajattelin ettei tästä mitään tule. (Onneksi emme asuneet yhdessä silloin). Joskus mies sanonut ettei aio olla vkonloppuisin selvinpäin..koskaan.

      No,lapsi syntyi ja kuinkas kävikään. Baari ja ryyppääminen jäi. Muutettiin yhteen ja mies käy ainoastaan silloin ulkosalla jos on jonkun kaverin synttärit tai yms. Tänä vuonna on kerran käynyt ja tullut ajoissa kotiin. Meidän arkeen ei kuulu alkoholi (ei edes saunajuomana) ja niin vannoutunut viinan kuluttaja viettää aikaa perheensä kanssa. Parempaa isää enkä puolisoa voisi kuvitellakaan.

      Tällä hetkellä on toinen lapsi tulossa.

      Ap:lle paljon tsemppiä ja katsele mitä tulevaisuus tuo tullessaan. MIes voi muuttua kun lapsi tulee tai sitten ei. Aika sen näyttää. Ihminen voi muuttua jos vaan itse sitä haluaa. Jos mies ei halua lapsen tultua muuttua on sinun päätös miettiä jaksatko sitä vai et.

      • Kriisiä?

        Niinpä niin. Millainen miehesi oli ennen raskautta? Jos hän nyt raskauden aikana on vasta alkanut noin käyttäytyä voi kyse olla jokinlaisesta kriisistä. Silloin kun itse odotin ensimmäistä, myös minun mieheni käytös muuttui aluksi kummalliseksi bilettäjäksi. Tosin ei ihan joka viikonloppu mutta huomattavasti enemmän kuin ennen. Kaikki kuitenkin muuttui lapsen synnyttyä eikä nyt toisen kohdalla ole ollut enää samanlaista. Ehkäpä se on jokin vapauden menettämisen ja vastuun ottamisen pelkoa? Myös itse raskaana oleva puoliso voi vaikuttaa oudolta. Mies kun ei samalla lailla voi odottaa kuin nainen. Ei ole niin konkreettista eikä puolison mahassa oleva vauva tunnu omalta ennen kuin se syntyy ja on käsin kosketeltavissa sekä nähtävissä. Seuraisin sinuna tilannetta ja jos tilanne jatkuu samanlaisena syntymän jälkeenkin, sitten vasta lähtisin suhteesta. Vauvan hoito ei kyllä ryyppäävän isän kanssa onnistu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe