Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

äitinä kyselen

marsukka

Onko täällä isejä joiden mielestä on hyviä asioita siinä, että eron jälkeen lapset asuu äidillään ja isä on etänä mukana hyvissä väleissä? Paljon huudellaan sitä, että vanhemmat ovat samanarvoisia ja puolustellaan viikko-viikko tasajakoa. En ole huomannut kenenkään puolustelevan tätä toista vaihtoehtoa. Kysyn siksi, kun olen miehen kanssa eroamassa ja hän on sitä mieltä, että viikon välein muuttaminen on lapsille liian raskasta, kun ehdotin viikko-viikko jakamista. Hänen mielestään olisi parempi, jos lapset asuvat mun luona ja hän on itse etänä. Haluaisin vaan asiallisia kommentteja, kiitos!

4

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysykää lapsilta.

      Kannattaa kysyä lapsilta, mitä he haluavat tulevalta elämältään.
      Tyttäreni oli 11 vuotias, kun päätin ottaa eron vaimostani, koska hänellä oli salarakas, lisäksi hän oli jatkuvasti reissussa, tuhlasi reissuillaan tuhansia euroja.
      Kysyin tyttäreltäni, mitä hän haluaa ja missä hän haluaa asua eron jälkeen.
      Hänellä oli valmis vastaus. En halua muuttaa pois omasta kodistani, toiselle paikkakunnallle, toiseen kouluun, en halua eroon veljistäni, isovanhemmistani, sukulaisista, hyvistä ystävistäni ja kavereistani.
      Haluan asua isäni ja veljieni kanssa. Jos minut meinataan viedä väkisin jonnekin, niin naulaan itseni jaloistani kiinni lattiaan.upasi tyttärelleni, että tulen tekemään kaikkeni, jotta sinun toiveesi toteutuu
      Otin yhteyttä koulun terkkariin ja kerroin tyttäreni elämässä tapahtuvasta muutoksesta Terkkari keskusteli tyttäreni kanssa ja he sopivat, että asiasta otaan myös luokanvalvojalle ja opettajalle.
      Otin yhteyttä myös sosiaalitoimeen ja kerroin heille tilanteen.
      Äiti muutti salarakkansa luokse, lapset eivät halunneet itselleen isäpuolta.

      Kaikesta huolimatta kaikilla lapsilla on ammatti ja vakituinen työpaikka. Keskimmäiselljani on vaimo ja kaksi lastenlasta.
      Tyttäreni on nyt 27 vuotias, hän meni naimisiin toissa vuonna.
      --------

    • lonely3

      Moi. Itsellä on joka toinen viikonloppu mutta saan lapsen aina kun haluan tai koska lapsi haluaa tulla luokseni. Ihan lapsen ehdoilla mennään. Ja lapsen parastahan kumpikin kuitenkin ajattelee. Lapsella on kuitenkin vain yksi isä ja äiti. Etsikää ja koittakaa teille sopivaa ratkaisua.

    • JJ Roima

      Hyvät välit ja kaikki kaunis on tietenkin toivottavaa. Mutta minkäs teet kun lähi-äiti muuttaa paikkakunnalta? Siihen ei tarvitse isukilta lupaa kysellä. Kaikki hyvä voi kadota yhdellä omavaltaisella ratkaisulla.

    • kokeilimme

      Meillä oli alkuun viikko-viikko systeemi, mutta parin kuukauden jälkeen se muuttui siihen perinteiseen malliin, lapset viikot äidillä ja joka toinen viikonloppu isällä. Isä teki muutokseen aloitteen ja lapset olivat tyytyväisiä, samoin äiti. Eli kokeilemalla selviää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe