Kuka panee tekopilluja ja muovinaisia?

Utelias tyttönen

Olen itse nainen ja kävin tuossa muutamalla nettiseksikaupassa katselemassa tarjontaa ja huomasin tekopillujen ja muovinukkejen olevan todella suosittuja, haluaisinkin uteliaisuudesta tietää minkälainen mies käyttää sellaisia? Ihan kuka vaan, ne jotka myös käyvät prostituoiduilla vai ketkä? Tuoko tekopilluun runkkaaminen oikeasti nautintoa ja vastaako se oikeaa pillua laisinkaan? Miksi valitsette tekopillun oikean pillun tai ihan käsin runkkaamisen sijaan?

52

4032

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vastaus uteliaalle

   Mitään nyt naisilta pois ottamatta....
   Tekopillu on erilainen kokemus, ihmiset kaipaa kokemuksia. Ei sen tekopillun tarvi tuntua aidolta koska pillutkin tuntuvat erilaisilta.
   Moni laadukas tekopilsa tuntuu paljon paremmalta kuin aito, tosin ihmisen kosketusta eikä läheisyyttä niiltä saa, mutta mällin heittämiseen aivan mahtavia vekottimia.
   Maksullisella naisella en ole käynyt ikinä. Ihan ilmaiseksi on köyritty ja köyritään jatkossakin.

  • fleshlight löytyy

   "Miksi valitsette tekopillun oikean pillun tai ihan käsin runkkaamisen sijaan?"

   Käykö oikeankin pillun saaminen niin helposti että sen kun ottaa kaapista, pistää vähän liukkaria ja tuikkaa sisään? Mun mielestä ei.

   Ja kyllä, tekopillun paneminen tuo mukavaa nautintoa, varsinkin kun vääntää korkin tiukalle niin että tulee kunnon alipaine.

  • puumunan ostaja ?

   kääntäen voisi kysyä uteliaalta tyttöseltä että olitko seksikaupassa dildon tai vibraattorin ostossa ?

  • Naisetkin pettää

   Minullakin flessu ja käytän sitä ahkerasti, ei tarvits etsiä itselle muuta seuraa.

   Tyietysti se ei korvaa aitoa tavaraa, mutta useta keroja pettyneenä se ritttää minulle.

   Olen joutunut pettymään turhiin vihjeisiin ja lupauksiin naisten taholta. (Kyllä juomat ja kallit herkut kelpaa sekä teatterit ja muut huvitukset, mutta tavis-miehen mullku ei kelpaa)

  • gyrbfhui

   Sellaiset, jotka eivät yksinkertaisesti tunne vetoja naisiin tai pitää päästää ylimääräinen paine muulla tavalla, kuten tekopilluun. Sanon kuitenkin omalta osaltani, ettei naista tule ikinä olemaan minulla (itse 26 vuotias mies), koska en vain halua. Enkä myöskään keinotekoisia kaipaa joten koko homma menee ihan käsimenetelmillä kuten ennenkin, se toimii aina.

   • Näin se on

    Samaa mieltä minäkin, että käsillä se homma hoituu parhaiten. Miksi maksaa muovisista? Eihän niistä aitoa tuntumaa saa...


   • oikeesti näin
    Näin se on kirjoitti:

    Samaa mieltä minäkin, että käsillä se homma hoituu parhaiten. Miksi maksaa muovisista? Eihän niistä aitoa tuntumaa saa...

    Miksi tyytyä käteen tai aitoon kun tarjolla on parempaakin.

    Kuullostaa tietysti tympeeltä kun puhutaan muovista mutta materiaalit ovat kehittyneet ja nykyään tarjolla on vaikka mitä herkkua, ei tosin persaukisille jotka saavat yhä tyytyä käteensä jos eivät raaski yli 50 euroa sijoittaa laatuun.


   • Anonyymi

    Samoilla linjoilla eli omin käsin onneen. Naista ei oo mulla koskaan ollut, eikä tuu olemaan, nyt jo 37 vuotta pärjännyt ilmankin.


  • Paskapää

   Millainen nainen ostaa dildon? Mihin ihmeen tarkoitukseen ja tuntuuko se muka hyvältä?

   Yhtä fiksuja kysymyksiä kuin aloituksessa, sillä syyt dildon ja tekopillun hankkimiseen ovat täsmälleen samat.

  • Tavaran arvvo

   Mä panen näitäkin. On erilaisia kuin ehta pillu vaan on ehdatkin erilaisia. Sitten toi oikea pillu riippuu tilanteesta jaksaako sitä jahdata, varsinkin jos kantaja sitä pihtaa taikka liikaa siitä vaatii., pitäköön. Tavaran arvo yliarvostettua.

  • Ominkäsin

   En ole vielä huomannut, että naiset ilmoittaisivat kaupan ilmoitustaululla, että "Heti saat, kun vain soitat olevasi tulossa". Kyllä jostain syystä ne antavat naiset pitää "pokata". Yleensä silloinkin naiset kiertää kuin kissa kuumaa puuroa ja niitä pitää helliä pari kolme viikkoa eri tavoin, ettei miehet luule aivan portoksi.

   Kun ei muuten irtoo, ainakaan ilmaiseksi, niin silloin pitää tyytyä omaan onneen ja jos on kyllästynyt omaan kivaan, niin silloin pitää käyttää apuvälineitä. Silloin kaikki mahdollinen kelpaa, mitä voi naida.

  • luiojh

   Flesukka sopii myös niille runkkareille, joilla on esimerkiksi tietsikan käytöstä ranteet paskana ja taipumus jännetupentulehduksiin.

  • isäntä_häntä

   Just kävin Porin Prismassa, ja siellä pukukopissa, mistä kurkistelin verhon raosta naisia ostoksilla, samalla annoin tekopimpsan tehdä työnsä - tai no, se oli WC-paperirulla johon olin laittanut pakastepussin ja vähän rasvaa. Pari minuuttia nättiä tyttöä katselin ja samalla kikkulia WC-rullassa runkutin. Tuli! Jätin rullan pukukoppiin, ja jokainen kun sen näkee niin tietää varmaan mitä on tapahtunut.

   PARASTA!

   Jos vaikka joku nainen ottaisi ne lastit ja laittaisi sisääntä = keinosiemennys.

   • hylsy

    Ei mahdu meikäläisen pippeli juhlakunnossa wc paperihylsyyn!!! Lepoasennossa mahtuu, mut siihen runkkaminen on niin kiihottavaa et äkkiä alkaa seistä, ja ei mahdu enää...


  • hoh-hoijaa

   Sellaiset sinkut naiset jotka haaveilevat parisuhteesta,eivät anna heti.Sehän on vanha kirjoittamaton sääntö,että jos annat heti,niin mies sitten ei enää arvosta samalla tavalla vaan pitää ihan hutsuna,eikä varsinkaan ala seurustelemaan.Ei tietenkään voi yleistää,mutta hyvin usein näin se kuitenkin menee.Sellaiset naiset jotka etsivät pelkkää seksiä kyllä antavat samantien eivätkä pihtaile.Minä olen aina ollut sitä mieltä että suora puhe on kaikkein parasta ja sillä siisti.Voi sanoa toiselle ihan suoraan että en ole kiinnostunut mistään seurustelemisesta tai toisinpäin eli en halua mitään irtosuhteita.Kun ollaan selvillä mitä toinen haluaa ei tule väärinkäsityksiä eikä tarvitse "turhaan"maksella juomia,leffoja jne. jne.Siinä että joku ostaa tekopillun tai jotain vastaavaa ei ole mitään sen ihmeellisempää kuin että joku osatisi dildon aivan kuten siellä jo joku aiemmin mainitsikin:)

   • järki hoi...

    Tää on sulle nimimerkki isäntä_häntä.Oletan että kirjoituksesi oli pelkkää humoristista pilaa,eikö vain???Jos ei ollut niin oletko ikinä ajatellut että voisi käydä seuraavanlaisesti...Joku nainen näkee että juuri sinä olit siellä.Sen jälkeen hän laittaa lastisi todella sisälleen ja syyttää sinua raiskauksesta.Yrität sitten selitellä että no enhän minä ole sitä naista raiskannut vaan ne mömmöt se on ottanut sieltä pukukopista.Kuka poliisi sitä uskoo???


   • Miksipä ei?
    järki hoi... kirjoitti:

    Tää on sulle nimimerkki isäntä_häntä.Oletan että kirjoituksesi oli pelkkää humoristista pilaa,eikö vain???Jos ei ollut niin oletko ikinä ajatellut että voisi käydä seuraavanlaisesti...Joku nainen näkee että juuri sinä olit siellä.Sen jälkeen hän laittaa lastisi todella sisälleen ja syyttää sinua raiskauksesta.Yrität sitten selitellä että no enhän minä ole sitä naista raiskannut vaan ne mömmöt se on ottanut sieltä pukukopista.Kuka poliisi sitä uskoo???

    No hehheh. Raiskauksesta jää vähän muitakin merkkejä kuin spemut sisälle. Siksi se lääketieteellinen tutkimuskin tehdään raiskauksen uhreille. Tutkimuksen avulla naisen alapään jäljistä voidaan päätellä onko akti tapahtunut naisen omasta halusta vai pakottamalla.

    Alkuperäiseen aiheeseen: Kyllä, käytän välillä tekotuheroita. Saan kyllä ainakin välillä naisiltakin, mutta on paljon helpompaa ottaa tekop kaapista ja hoidella itsensä sen avulla. Se myös tuntuu erilaiselta kuin oma käsi, ainakin jos ostaa laadukkaan version. Voi tuntua myös paremmalta kuin oikean naisen löysässä kunnossa oleva vehje.

    Kyllähän moni sinkkunainenkin kuuluttaa ettei tarvitse miestä mihinkään, kun dildollakin saa hoideltua itsensä. Ihan samasta asiasta siinä on kyse. Ihan yhtä hohdokasta tai säälittävää se naisen dildolla runkkaaminen on kuin miehen tekopimperon paneminen.


  • Nukkeja nainut

   Uteliaalle tyttöselle!Kyllä niitä nukkeja käyttää kaikenlaiset miehet laidasta laitaan,siellä on varmasti sunkin tuttuja,sukulaisiakin,et vain osaa aavistaa...Jotkut ovat leskeksi jääneitä,syrjäseuduilla asustelevia,nuoria poikia jotka ehkä haluuvat ensin hiukan"harjoitella"niillähän on hyvä kokeilla eri asennoistakin,ujoudesta kärsiviä jotka eivät uskalla jutella naisten kanssa,voi olla jokin fyysinen vamma,tai sitten ei vaan ole niin kauniilla ulkomuodolla siunattu kuin muut,joitakin varmaan kiihoittaa että sellainen on jotenkin kiellettyä ja TABU!!!Ja kyllä niissä nuken vehkeissä on eroja niin kuin ihan oikeen naisenkin tavarassa,no nuo 30 euron pumpattavat barbarat on vielä aika samanlaisia mutta sitten jos laittaa hiukan lisää euroja pöytään niin saa jo aika hyviä panoja...Ja se kannattaa huomioida että nukkea voi panna huoletta ilman kumia joka reikään ihan finaaliin asti eikä ole pelkoa mistään ikävästä taudista...Oliko tästä apua sulle Utelialle tyttöselle?

  • vastaus.

   Muovinukeilla ei tee mitään.
   Suurin osa tekopilluista kuraa.
   Mutta fleshlight laskoksille taitellun peiton väliin sängylle, niin voit naida sitä lähiksestä, tai kontillaan ikäänkuin naista takaa. Samalla katselet nettipornoa. Toimii!
   Käsi runkkua sitten vaihtelun vuoksi joskus harvoin. Flesukka parempi kuin oma käsi, mutta toisaalta, kun sekin on niin omat nyanssinsa kaikissa, et et. Mutta hyvä kun voi panna vähän sitä sun tätä. Se on vaihtelua. Sitten imuriin saa liitettyä yhden lisäkappaleen jossa on sisällä itse valettu silikoni sukka, ja voi taivahan jumala kun tekee kutaa, kun se pärisee kovaa kyrpää vasten ja imee, mut imurissa täytyy olla letkussa paineen alennin ettei ime liian kovaa. Ehkä paras lelu ikinä tämä juttu. Tai no, sekin on oma juttunsa..Täytyy olla monenlaisia vehkeitä ihmisellä joilla leikkiä.:)
   Toistaiseksi ei ole huorissa tullut käytyä, mutta thai hieronta kutkuttelee ja toisaalta huorissakäyntikin tulevaisuudessa. Irtopillua saan satunnaisesti. Siinä on tietysti aina oma työnsä, mutta vaihtelua sekin. Noissa tekopilluissa on myöskin se hyvä puoli, että tuntuma panoon säilyy, koska kumminkin aika harvoin saa aitoa kamaa.
   Koen, että mulla on aika hyvä seksielämä. Tyydyttävä sanoisin.

   • Kokenut runkkari

    Muovinuket ovat tosiaan aika kelvottomia kapistuksia. Jos omistaa fleshlightin tms, niin tällaisella "nukella" saa kokemuksen ihan eri tasolle. Ei tarvitsen patjan tai sohvan kulmaa, saa kädet vapaaksi ja onnistuu moni asento:

    https://www.omochadreams.de/artikel_en.php?art=G000076

    Ei näytä oikein miltään, mutta toimii. Siihen flesukka tai vastaava paikoilleen ja menoksi. Flesukkaa parempia ovat Meikin tekopillut. Lähempänä oikeaa naisen vaginaa ja pehmeämpiä.


  • Jesuiitta400

   Ei se tekopillu sulje pois sitä oikeaa pillua muualla kuin ahdasmielisten päässä.

  • Kimpparunkkua

   On sitä tekopillua tullut kokeiltua yhdessä toisen miehenkin kanssa, molemmat ollaan ukkomiehiä ja aitoakin pillua ois tarjolla niin paljon kuin haluaa. Kerran saunailtaa vietettiin mökillä kahdestaan, ja muutaman oluen siivittämänä meni puheet runkkailuun, ja kaveri sanoi että hänellä ois tekopillu, kokeillaanko? Olihan se kiihottavaa kun vuorotellen siihen kyrpiämme työnneltiin, kiimainen litinä vaan kuului. Sitä on harrastettu sitten useammankin kerran salaa vaimoilta.

   • Anonyymi

    meikä olis halunnut olla siellä nauttimassa siis olen nainen ,ja kylllä olisin tykännyt katesella niitä touhuja ja jopa nauttinut enemmän kun,muutoin. mun pillu kaipaa nyt suurta munaa,en ole saanut moneen vuoteen,että olen raäjhtämisen partaalla.ja nyt ei dildot auta tähän tuskaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    meikä olis halunnut olla siellä nauttimassa siis olen nainen ,ja kylllä olisin tykännyt katesella niitä touhuja ja jopa nauttinut enemmän kun,muutoin. mun pillu kaipaa nyt suurta munaa,en ole saanut moneen vuoteen,että olen raäjhtämisen partaalla.ja nyt ei dildot auta tähän tuskaan.

    Huomenta! Mistäpäin olet , mitenkäs suhun saa yhteyden?


   • Anonyymi kirjoitti:

    meikä olis halunnut olla siellä nauttimassa siis olen nainen ,ja kylllä olisin tykännyt katesella niitä touhuja ja jopa nauttinut enemmän kun,muutoin. mun pillu kaipaa nyt suurta munaa,en ole saanut moneen vuoteen,että olen raäjhtämisen partaalla.ja nyt ei dildot auta tähän tuskaan.

    Missä päin olet


  • egyptiläiset lelut

   "Uteliaalta tyttöseltä" voisi vastavuoroisesti kysyä millaisia naisia ovat naiset, jotka käyttävät nautinnokseen erilaisia seksileluja?

   Prosentuaalisesti suurin osa seksileluista on naisille kohdistettuja ja repertuaari hyvin merkittävä. Vasta aivan viime vuosina on alkanut markkinoille tulla hieman runsaammin leluja myös miesten käyttöön.

   Avaaja rivienvälisesti jotenkin koettaa antaaa ymmärtää, että miesten lelujen käyttöön liittyisi jokin aivan erityinen epänormaali henkilöprofiili. Onko avaajalla itsellään vain kypsymättömät ja kovin ahtaat maailmankuvat?

   Entä vastaavasti naisten kohdalla? Tulisiko laittaa hieman viiraavan vihjaavia kysymyksiä ko. nais-henkilötyyppien profiilin suhteen?

   Eiköhän seksuaalisuus sen koko kirjossaan ola aivan luonnollista, niin kauan kuin kenellekään ei tehdä vahinkoa tai käytetä hyväksi.

   Ps. Varsin monessa parisuheessakin jompi kumpi on enempi vähenmpi paitsiossa todellisten tarpeidensa ja niiden määrän suhteen.

   PsPs. Taisi olla Egyptissä (?) jossa taannoin arkeologisissa kaivauksissa löytyi luultavasti yksiä vanhimpia naisille tehtyjä seksileluja, kivestä ja puusta tehtyjä peniksiä. Eli ei siis mitään uutta taivaan alla ihmisen seksuaalisuuden suhteen, vain tekniikat ja materialit ovat kehittyneet.

  • Utelias tyttönen

   Kiitoksia vastauksista niille harvoille joilta ei asia mennyt sivu suun.

   Elikkä jos nämä putkiaivot joiden vastaukset olivat sitä luokkaa että hohhoijaa lukisivat ihan puolueettomasti ekan viestini niin ehkäpä osaisitte siihen vastata myös puolueettomasti eikä naisia halveksivasti yms. Minähän kerroin viestissä olevani kiinnostunut ko. asiasta ja pidän asiaa mielenkiintoisena enkä missään vaiheessa halveksinut niitä miehiä ketkä tällaista harrastavat.

   Kyllä tykkään katsoa pornoa, omistan vibraattorin, dildo on joskus ollut mutta siitä en mitään nautintoa kyllä saanut, mielummin aidon miehen silloin haluan tyydyttämään toiveeni. Vibraattori on erilainen ja se värisyttää kivasti klitorista jota valitettavasti kukaan miehistä tai naisista ei ole onnistunut ilman välineitä omalle kohdalleni tekemään. Eli ymmärrän täysin sen tekopillun käytön hyvät miehet siellä jotka tätä lukevat, kysymyksenihän oli että minkälaiset miehet tekevät tällaista etc.

   Ihan vaan hormonit hurratessani halusin kysellä, koska usein alkaa haluttaa jo pelkkiä keskustelupalstoja tai seksitarinoita lukiessani.

   Olen 26-vuotias tyttönen ja seurustellut molempien sukupuolien kanssa ja tykkään kokeilla erilaisia asioita ja olen kiinnostunut miesten ajatusmaailmasta, se usein kiihottaa. Tiedän ettei minun olisi tarvinnut tänne tulla kirjoittamaan edes mitään vastausta, mutta toisaalta miksi en ja jos nyt joku siellä haluaa runkata tästä vastauksesta niin aivan vapaasti. Halusin vain vähän valaista taustojani miehet hyvät.

   Mielelläni kuulen lisää mielipiteistänne ja vastaan jos teille tulee kysymyksiä mieleen. Kevät saa hormonit hurraamaan...

   • Minä kyllä suosin luomua, voisin suosia Sinunkin luomu pimppiäsi.....mutta taidan olla Sinulle liian vanha.
    Koskaan en mitään tekojuttua en ole edes ajatellut hankkivani, mutta ymärrän hyvin naisella tuollaisen vibran 😉
    Tuo yhdessäkin mukavan lisän..


  • egyptiläiset lelut

   >> ... haluaisinkin uteliaisuudesta tietää minkälainen mies käyttää sellaisia? Ihan kuka vaan, ne jotka myös käyvät prostituoiduilla vai ketkä?

   >> ...Elikkä jos nämä putkiaivot joiden vastaukset olivat sitä luokkaa että hohhoijaa lukisivat ihan puolueettomasti ekan viestini niin ehkäpä

   Siis tuollaista älyllistä ja asenteellista tasoa ja sävyä kommentit jo lähtökohtaisesti, niin ei kannata ihmetellä jos niihin reagoidaan kuten reagoidaan.

   • kiihotavaa

    minä runkkaan nyt ja luen tyttösen txt kuvitellem nussivani sua


   • hyvää tekkee
    kiihotavaa kirjoitti:

    minä runkkaan nyt ja luen tyttösen txt kuvitellem nussivani sua

    Itse suosin keinoperseitä, sellaisia luxusluokan malleja. monet lastit lennãtetty ja sitä saa ainakunhaluaa


   • 13+3
    hyvää tekkee kirjoitti:

    Itse suosin keinoperseitä, sellaisia luxusluokan malleja. monet lastit lennãtetty ja sitä saa ainakunhaluaa

    Tämmöiseen on tullut lasti jos toinenkin laskettua. Kakkoseen tietysti.

    http://www.kaalimato.com/catalog/Fuck Me Silly - Mega Masturbator_p_11825.html


   • ABCDEFGHIJKLMNOP1

    Hanki aivot jotta opit lukemaan ja ymmärtämään. Tainnu aivot mennä runkatessa sinulta.


   • ABCDEFGHIJKLMNOP1
    ABCDEFGHIJKLMNOP1 kirjoitti:

    Hanki aivot jotta opit lukemaan ja ymmärtämään. Tainnu aivot mennä runkatessa sinulta.

    EGYPTILÄISET LELUT


  • Seksi kiinnostaa

   Ne vastaavat monenkin miehen tarpeeseen. Eivät koskaan pihtaa.
   Mies on orgasmikeskeinen, naiset etsivät muuta. Katsotaan vaikka valtaosaa naisten seuranhaku ilmoituksista, kävelyretkiä, teattereita, yhteisiä harrastuksia ja kaveruutta. Seksistä ei juuri koskaan mainintaa.

  • Hurmio nukke

   Hmm....Laittakaa 7-800 ekua nukkeen,niin alkaa tapahtumaan...parempi kuin aito nainen...puhettakin tulee....kehuu sut rakastajana maasta taivaaseen (tosin vain englanniksi) EI mitään Etolan muovia !!! UUUUHHHHHH

  • Anonyymi

   Muiden miesten seksikäyttäytymisestä en juurikaan tiedä, mutta omalta osaltani voin jotakin kertoa. Olen jo eläköitynyt ukkomies, mutta vielä firman hommia tehdessäni onanointini rajoittui lähinnä lukuisille työmatkoilleni. Irtosuhteita en ole harrastanut. Reissussa ollessani miltei aina iltaisin nukkumaan asettuessani antauduin naimaan hotellihuoneessani Passion Pillow -merkkistä moottoroitua, jellykumista keinovaginaa, jota kuljetin säännöllisesti mukanani matkalaukussani, milloin reissuillani yövyin majoitusliikkeissä. Värinän voimakkuuden lisäksi tuon irtopillun tiukkuutta pystyin aktin aikana pumpaten säätämään mieleisekseni. Pano oli siten hyvin herkullinen ja rentouttava. Tuo toimitus oli myös siisti, koska käytin joka kerta kondomia ja siten miltei aina vältyin laukeamisen jälkeiseltä aikaa vievältä kumivaginan melko epäromanttiselta spermoista puhdistamiselta, vaikka laukesinkin joka kerta tekopimpin sisään.

   • Anonyymi

    Olen mies mutta mua kiinnostais kiihottais nähdä kun mies tyydyttää itseään ja laukeaa.Ei tarviis videoita katsella.


  • Anonyymi

   Minä heitin muijan pellolle jo vuosia sitten. Nalkutti ja pihtasi, kalliiksikin kävi. Teetin sitten Mette Mannosen näköisen nuken extratiukalla pillulla. Kyllä kuulkaa olen ollut tyytyväinen! Ei höpötä turhia ja liisteri on lentänyt! Tuskin pistää pahakseen kun kohta tulee Matkahuollolla kaveriksi Sanna Marin. Sen pitäisi tuhertaa itkua kun kairaan sitä kakkoseen. Kesällä lähdetään kolmistaan Kultahietikolle.

  • Anonyymi

   Se mulla ainakaan mitään korvaa. Vaimoa paan, kun sattuu olemaan vähän vähemmän väsynyt ku 80%.sti(vaimo siis. No joskus itsekin) tai ei ole kuukautisia tai sitä lähestyvää puoltatoista viikkoa. Eli kun kuukautiset, sitä lähestyvät puolitoista viikkoa jättää jäljelle sen 20% päivistä kun vaimolle maistuu seksi teen sitä hänen kanssaan. Tietenkin tuosta 20% vie vielä muut satunnaiset syyt mahdollisuuksia sekin harrastamisesta pois, niin jäljelle jää nykyään 1-2pv kuukaudessa. Loppuina päivinä voi käyttää tekopimpsaa, paitsi ettei voi, kun nuorisoa pyörii vielä sen verran kotona.

  • mulla on sellanen ihan vimpan päälle seksinukke ja voi herranjestas että sitä kelpaa laittaa... hankalampi tapaus se on sitten muuten, painaa helvetisti, ja pitää pestä yms ja hankala salassa pidettävä. En vaihtais oikeeseen naiseen, mutta on hyvä salarakastajatar!

  • Anonyymi

   Minulla ainakin Fleslight ihan sen takia kun ei naista löydy jos löytyisi niin eihän tuon tarvetta olisi.V -99 asti kun erosin olen etsinyt naista vaan eipä ole treffipalstat tuottaneet tulosta.

  • Anonyymi

   Jos minun kullilleni toimiva tekopillu löytyisi niin ostaisin sellaisen välittömästi.

   • Anonyymi

    Eipä sinällään välttämätöntä tarvetta tekopillulle, kädellä saan parhaimman stimuloinnin terskalle ja eikä tarvitse pestä mitään vehjettä aktin jälkeen. Korkeintaan pesee kädet ja pyyhkii spermaroiskeet pois reisiltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä sinällään välttämätöntä tarvetta tekopillulle, kädellä saan parhaimman stimuloinnin terskalle ja eikä tarvitse pestä mitään vehjettä aktin jälkeen. Korkeintaan pesee kädet ja pyyhkii spermaroiskeet pois reisiltä.

    Munan pyyhkäsee verhoon. Riittää hyvin.


  • En o käytänut ja en halua runkkan tai oikein pillun

  • Suihkussa on kiva käyttää sellaista imukupilla seinään kiinnitettävää mallia. Peseminen sujuu mukavasti kun voi samalla "paneskeöla". Vastakkaiselle seinälle voi tietty vielä laittaa kunnon jortikan...........

  • aika halvaksi pimpero tulee. te nykynaiset olette outoja, teille ei riitä mikään

  • Anonyymi

   Käytän tekopillua sillä saa mahtavia orgasmeja, paljon voimakkaampia kuin oikealla pillulla.

  • Anonyymi

   Pakkohan se on panna tekopiluja ja muovinaisia näitä en kyllä oo kokeillukaa , ja omin käsin onnee , kun nii harvoin sitä ihan oikeeta naista saa ,ainaskii meikä heppu.

  • Anonyymi

   Mites hepulla homma hanskas

  • Anna pillua niin ei tarvi vetää tumppuun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   17
   3938
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1398
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1290
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1257
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   67
   867
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   772
  7. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   178
   733
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   730
  9. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   722
  Aihe