Keväthuolto ohjeet Toyotalle

corollapappa

Moni varmasti jo odottanut papan keväthuoltoohjeita viimeksi annoin syksyllä talvihuoltoohjeet ja nyt kevät saa juttelin luottomyyjäni kanssa antamistani ohjeista ja hänen mielestään teen arvokasta työtä nykyään on kiirettä ja muuta uusavuttomuutta niin tärkeät asiat jää huomaamatta ja siksi jatkan vaikka eurokateelliset käyvätkin miinuksia laittamassa. Keväällä en renkaiden vaihdon yhteydessä tärkeää tarkistaa se uutena tehty ruostesuojaus ja jos puutteita niin pitää heti korjata jarruja pitää talven jäljiltä herkistellä kun ne renkaat ovat muutenkin pois, hyvä iso käsinpesu ja vahaus käsinpesu on ehdoton jotta ovien alareunat tulevat puti puhtaaksi, sisätilojen puhistus niin jotta matot poisa peräluukun tuuletus ilman mattoja aurinkoisella tuulisella säällä, lämpötilaerot on kovat keväällä ja siksi on tärkeää vaihtaa moottorioljyt vanha öljy kerää kondenssi vettä ja neljän minuutin tyhjäkäyttö aina ennen ajoa jotta öljyt sopukoissa nyt varsin tärkeä asia. Ilmat kun lämpenee niin aina raskaan maantieajon jälkeen kahden minuutin tyhjäkäyttö jotta öljysuihkut tasaantuu. Keväällä ei ajoa isoilla teillä jotta ei tule kiveniskemiä. Näillä ohjeilla kesään ja sitten laitan kesäohjeet ja hiukan tekemistä kesälomaksi. Toyota on valittu laadukkaimmaksi niin meillä on helpompaa kuin euroräppänäkuskeilla mutta kyllä se Toyotakin pientä huolenpitoa kaipaa.

30

324

  Vastaukset

  • toimittakaa tojo lähimpään metalliromun keräyspisteeseen ja ostakaa oikea auto.

   • Tuo on asiallinen kehoitus, oikeasta autosta pitää löytyä: TSI ja DSG, Tojosta ei luultavasti löydy...


  • Kyllä se Toyotakin pientä huolenpitoa kaipaa. Oletko nyt ihan tosissasi, että kaikki yllä kertomasi on pientä huolenpitoa normaalien huoltojen lisäksi niin ja tojossa vielä huollossakin ravataan tiheään. Kyllä tojotero ja teron elämä on surkuhupaisaa katseltavaa ja kuunneltavaa.

  • Nämä ohjeet pitäisi saada käännettyä ruotsiksi ja laittaa paikalliselle keskustelupalstalle tiedoksi. Toyotan ruotsin katsastustilaston tulos on katastrofaalinen ja ilmiselvästi ruotsin terot eivät osaa herkistellä jarruja ja tuulettaa peräluukkuja, puhumattakaan työstölastu öljynvaihdoista.

   • Täyttä valhetta joka sana Toyota on vuodesta toiseen katsastustilastojen ykkönen ja valittu viimeksi Valittujen Palojen suuressa laatututkimuksessa euroopan ykköseksi olen ohjeet antanut että jokaisen pitää kantaa huolta autostaan ja sen laatumielikuvasta ei ole auton vika jos ei ole käyty ennen syyniä katsastushuollossa. Ruotsissa on Toyotaja suhteessa vähemmän kuin suomessa kun heillä pakko ostaa voljoja ja muita pensasyöppöjä niin pienikin omistajan huolimattomuudesta johtuva räksätys Toyotassa näkyy tilastossa pahemmin kuin suomessa.


   • corollapappa kirjoitti:

    Täyttä valhetta joka sana Toyota on vuodesta toiseen katsastustilastojen ykkönen ja valittu viimeksi Valittujen Palojen suuressa laatututkimuksessa euroopan ykköseksi olen ohjeet antanut että jokaisen pitää kantaa huolta autostaan ja sen laatumielikuvasta ei ole auton vika jos ei ole käyty ennen syyniä katsastushuollossa. Ruotsissa on Toyotaja suhteessa vähemmän kuin suomessa kun heillä pakko ostaa voljoja ja muita pensasyöppöjä niin pienikin omistajan huolimattomuudesta johtuva räksätys Toyotassa näkyy tilastossa pahemmin kuin suomessa.

    Volkkari oli Euroopan ykkönen Valittujen Palojen "tutkimuksessa".

    Tojosta ei saa laadukasta paalaamallakaan.


   • tietäjä. kirjoitti:

    Volkkari oli Euroopan ykkönen Valittujen Palojen "tutkimuksessa".

    Tojosta ei saa laadukasta paalaamallakaan.

    Suomessa Toyota ykkönen ykkönen ja Euroopan laajuisestikin tuli toiseksi.
    Todella häpeällistä Euroopan autoteollisuudelle että ainoastaan
    yksi Euromerkki kotikentällään pärjää Toyotalle ja sekin oli vikainen
    vikavaagen. Kuinka huonolaatuisia ne muut ovat kun vaginaattorinkin
    salatut jakopään elämätkin piti tuoda käsiteltäväksi kuningaskuluttajalle
    asti kun valmistaja vaan salailee ja selittelee. Kyllä oli huoltopäällikkö
    aika totinen.


  • Corollapappahan on Essonmiehiä ja jutut suoraan kahvipullantuoksuisesta kyläbaarin nurkkapöydästä. Melkoista wanhankansan tietämättömyyttä ja suurta uskoa on jaossa ihan vakuuttavaan tyyliin.

   • Siinähän vääräleuat naureskelette mutta Toyota jatkaa laadun ykkösenä antamillani ohjeilla ja se saa kateellisten vääräleuat vänkäämään mitättömyyksiä ja muuta suun vaahdoketta


   • corollapappa kirjoitti:

    Siinähän vääräleuat naureskelette mutta Toyota jatkaa laadun ykkösenä antamillani ohjeilla ja se saa kateellisten vääräleuat vänkäämään mitättömyyksiä ja muuta suun vaahdoketta

    laatua on se huonokin laatu. Papat puunaa ja hinkkaa autoaan yhtenään ja noudattaa tämän corollaatoripapan elämän ohjetta ja vaihtavat uuteen corolaattoriin 2-3 vuoden välein, joten hyvin ne toimii tuon ajan, sitä ei voi kiistää.
    Muilla merkeillä vaan ajetaan ja huollatetaan puolet harvemmin ja silti nekin toimii.


   • Pappa on ykkönen Tojo-jutuissa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappa on ykkönen Tojo-jutuissa!

    Kyllä papalla oli hyvät tarinat, nämä nykyiset Tojo-trollit ovat aivan avuttomia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä papalla oli hyvät tarinat, nämä nykyiset Tojo-trollit ovat aivan avuttomia.

    Hönö on aivan avuton spammilistojensa kanssa.


  • Onko pappa tojolle myynnin lisääjä vai karkottaako normaalit ihmiset jotka hairahtamassa tojoon?

   • Hyvin on kylläkin pappa myyntiä edistänyt kun eniten myydään
    maailmassa.


   • Luotetuin kirjoitti:

    Hyvin on kylläkin pappa myyntiä edistänyt kun eniten myydään
    maailmassa.

    kehitysmaiden myydyin ja tietenkin aasiassa.


   • Kyllä tuolla kirjoitustaidolla ja -tyylillä ihmiset kaikkoaa muiden merkkien asiakkaiksi. Mutta sehän ilmeisesti on korollapaapan tarkoituskin?


  • Hei pappa oot aivan ihana. Meillä mun kundifrendin Jartsan kaa kauhee kiista peräluukun tuuletuksesta ja muusta Jartsa oli bemu kundi mut ajo viime talvena sen puuhun kun näytti frendeille ajotaitojaan ei sille sattunu mitään mut sen lippis halkes ja siit se on ollu pahoillaan mut asiaan. Jartsan mielestä sun ohjeet on ihan tyhmiä mut luulen sen vaan olevan mustis ku se ei ite osaa mitään mun mielestä on tosi nastaa ku laitat selkeitä ohjeita mullaki on vanha corolla ja mä oon saanu ihan hirveesti apua ja sit jartsaa ottaa päähän ku se joutuu tekee kaikkii noit juttui eilenki se sai tehä keväthuollon sun ohjeittes mukaan. Mut miten paljon peräluukkua pitää tuulettaa mullaki se kerää kosteutta todella paljon ja tarviiko etupuolta tuulettaa vai kuivuuko se ajossa sit toinen on toi öljynvaihto mulla alakerta hiukan tihkuu ja siis toosi märkä aina mut haittaakse vai mitä mä teen?

   • Pitää päästä pukille ja tarkistaa onko siellä tiivistevuoto öljypohjassa mutta lämpötilaerot tekevät kosteutta ja syksyllä ja keväällä hyvä tuulettaa kuivaksi olet järkevä naisihminen ja kyllä jartsastakin vielä tulee kunnon mies pidät vaan tiukassa otteessa ja sanot että lopettaa pmv haihattelut siihen ne rahat uppoaa korjattavaa riittää paljon. Jos ei mies ole kasvanut aikaiseksi niin haihattelee kaiken maailman eurotekeleitä itsetunnon korvikkeeksi mutta elämä opettaa.


   • corollapappa kirjoitti:

    Pitää päästä pukille ja tarkistaa onko siellä tiivistevuoto öljypohjassa mutta lämpötilaerot tekevät kosteutta ja syksyllä ja keväällä hyvä tuulettaa kuivaksi olet järkevä naisihminen ja kyllä jartsastakin vielä tulee kunnon mies pidät vaan tiukassa otteessa ja sanot että lopettaa pmv haihattelut siihen ne rahat uppoaa korjattavaa riittää paljon. Jos ei mies ole kasvanut aikaiseksi niin haihattelee kaiken maailman eurotekeleitä itsetunnon korvikkeeksi mutta elämä opettaa.

    Niin se on pappakin heti vonkaamassa pukille pääsyä, kun nuori nainen edes vähän keskustelua avaa...


  • Papalle rispektii mä suorastaan rakastan suoran toiminnan miehiä, heti ekalla rivillä mitään säätöö vaan suoraan pukille Jartsa aina kyselee saako ajaa tai pääseekö pukille. Mun mielestä sä oot antanut selkeet ohjeet ja ei tarvii kysellä vaan olla mies ja suorittaa.

  • Osta kuule pappa paketti Viagraa, siitä se kevät lähtee.

  • Corollapappa on ilmeisesti viimeksi ollut liikenteessä Pappa-Tunturilla 60-luvulla !

  • Tän lisäks on kyllä syytä vaihtaa raittiit ilmat renkkaisi,ja peitellä rakas yöks hyvin lämppöseks.Ja viel vyölaukun väri vähä kesäsemmäks vaihtaa.Näi mä tän oon funteeranu.

  • Onko tojotistin elämä tälläistä. En ihmettele enään yhtään miksi näille tojomiehille naureskellaan.

   • Tojon omistaminen on noloa ja muut naureskelevat; parempi tottua vitsiniekkoihin.


  • Siitä tojotisteille kevät huolto-ohjeet

  • Toyota on huoleton peli.

  • Toyotan huolto-organisaatio on maanlaajuinen ja ammattimainen loppuunsa hiott jen huippuosaajien joukko joka kyllä hoitaa kaikki olemattomat ongelmat joita Toyotaan tulee,

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   343
   7420
  2. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   6741
  3. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   79
   2568
  4. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   84
   1407
  5. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   39
   882