Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

S60 automaatti joka ei ole Geartronic

volvoa ostamassa

Volvon Geartroniceista on kuulunut juttua miten eivät tahdo kestää, varsinkaan diiseleissä. Epäilen hyvin suuresti käyttäjävikaa ja huoltojen laiminlyöntiä suuressa osassa näistäkin tapauksista.

Miten on asian laita esim. 2000-luvun alkupuoliskon 2.4T ja 2.5T bensamalleissa, jossa automaattilootana ei välttämättä ole kaikissa autoissa geartronic, vaan ihan "normaali", mikä lie nimeltään. Ilman käsivalintatoimintoa. Onko minkäänlaista kestävyystietoa näistä? Näistä ei tahdo löytyä mitään tietoa.

http://www.ipdusa.com/uploads/images_products_slideshow/fullsize_2322.jpg tuossapa vielä kuva geartronicin ja ei-geartronicin vaihdekepista. Oli itselle yllätys koko homma, olin aina luullut että tuon ajan automaatti-volvo on aina geartronic. Olisiko tuommonen "perinteinen" automaatti järkevämpi ostos kuin geartronic?

4

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Geartronic

      Sama aisinin automaattilaatikko siellä on riippumatta onko se "normaali" automaatti tai geartronic. Geartronicissa tulee mahdollisuus ohjata laatikkoa manuaalisesti, joka normaalissa laatikossa puuttuu.

    • Geraria pukkaa

      Moottorin vääntöarvot ovat dieseleissä niin suuret, että automaattivaihteisto on arka hajoamaan. On ongelmana lähes jokaisessa diesel moottorisessa autossa. Käytöllä ja huollon laiminlyömisellä ei pelkästään näitä saa hajoamaan, kyllä niillä on taipumusta hajota muutenkin. Mitä monimutkaisempi ja enempi pykäliä, sen herkempi hajoamaan, neljä lovista automaattia ei saa millään hajoamaan. Varmaan vaihteiston ölyn lämpötilallakin on vaikutuksensa, kova pakkanen rasittaa automaattivaihteistoa, jos sillä lähdetään heti ajoon, eikä malteta odotaa muutamia minuutteja. Jos kerta traktoreissakin, joissa on samantyyppisiä vaihteisto ratkaisuja kielletään ajoon lähtö samantien, niin eikö se ole sama juttu autojen vaihteistoissakin.

    • volvoman1

      Mulla S60 -2002 D5 (ei geartronic) automaattilaatikolla. Ajettu 250 tkm. Laatikossa ei mitään vikaa, kunhan muistaa vaihtaa vaihteistoöljyt ajallaan.

      • automaattiloota

        Minulla s60 2,4t -02 258 tuhatta ajettu.Automaattiloota toimii edelleentäydellisesti.Auto on toki huollettu ajallaan aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe