listatkaa parhaimat vkaupat

listaa parhaista

Mistä kaupoista parhaita kokemuksia,
laitetaan listaa

gigantti hyvä, saa puhelimitse kiinni, ja 30pv palautus, olen saanut hyvää palvelua
kärkkäinen myös hyvä, saa yhteyden myyjin,hyvä palvelu

näissä olen asioinut ja hyväksi havainnut

48

2035

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomen etua ajatelle

      Ei AINAKAAN Gigantista. Sisäisellä laskutuksella järjestävät niin, että voitot otetaan muissa maissa, ja vältetään verojen maksu Suomessa.

    • tiezzikkailija

      uudempia ATK-kauppoja on tämä www.stayhome.fi . Yli 10 euron tilaukset postivapaasti toistaiseksi.

      Tosi nopea palvelu & toimitus,hyvät selkeät sivut.

      • PettynytAsiakas

        Toimitusta ei kuulu, eivät vastaa puhelimeen, eivät vastaa sähköposteihin. Rahat kyllä kelpasi!


    • fg gf
    • Best Shop

      www.kodinsahkotukku.com Valaisimia ja Sähkötarvikkeita

    • shoppailija100
    • rahaapalaa1

      Neobuxsista rahaa tarpeeseen:)


      Markkinoiden johtava ja luotettava Neobux tuo pientä lisätuloa arkeen. Alussa rahan saanti on hidasta mutta kun saat vuokrattua referaatteja se nopeutuu ja voit saada kymmeniä euroja kuussa:)

      Linkki Rekisteröitymiseen: http://www.neobux.com/?r=EliasKetoja

    • Esbo -10

      Ei ainakaan stockmann, joka on lähinnä vitsi - pelleilyä: milloin on maksetut tavarat loppu ja milloin koko tilaus kadoksissa.

      Pääsääntöisesti on muut verkkokaupat toimineet loistavasti. Net a porter, matches.com, scotch shrunk, thyrwitt, kaikki ruotsalaiset kuten cos, hm, lindex...

      Verkkokauppa on todella hyvä juttu, mutta aina mahtuu joukkoon noita amatöörejä eli Stockmann on ainoa, jota vältän.

    • Martt67

      Www.varusteleka.fi
      www.bargainsavenue.com jenkeistä vaatteita
      Www.keittiovaline.fi
      Www.leatherheaven.fi

    • Vesa 62

      www.konekaupat.com

    • nanna3
    • 1+16

      Halvimmat t-paidat (jopa postikulujen jälkeen) tulevat tuolta:
      http://www.6dollarshirts.com/t-shirts/

      Hemmetin hyvää laatua ja painatukset pysyvät kunnolla pesuissakin. Vielä ei ole yksikään tilaus jäänyt tämän takapajulan tullin haaviin, vaikka hinta on mennyt yli. (Eivät aina merkkaa postikuluja paketin päälle, joten siinä voi olla syy... :) )

      • kuvaaja_41

        Tuolta saa kamerat, tietoneet, tulostimet, ... vähän edullisemmin ja ilman kuluja. Puhelimeen vastataan aina ja heti. Tuotteet tulevat nopeasti. Tuntevat omat tuotteensa.
        MustaPekka.fi


    • Suosi ulkomaista

      Suomesta tilaaminen on usein kallista. Ulkomailta tilattuna moni tavara tulee halvemmaksi jopa postikulutkin huomioon ottaen. Luotettavia verkkokauppoja:
      http://www.amazon.co.uk/
      http://www.amazon.com/
      http://www.ebay.com/

      eBay on hyvin luotettava, koska ostaja näkee, miten hyväksi aikaisemmat asiakkaat ovat kunkin myyjän luokitelleet. Jos tyytyväisyysprosentti on lähes 100, myyjään voi varmasti luottaa. Lisäksi eBay takaa useissa tapauksissa rahojen palautuksen, jos tavaraa ei toimiteta tai se katoaa matkalla.

      Koska ostaa voi PayPalin välityksellä, myyjä ei saa tietoonsa edes luottokortin numeroa. Olen ostanut eBaystä tavaraa noin kymmenen vuoden ajan, eikä koskaan ole ollut valittamisen aihetta. Esimerkiksi Amazon ei jostakin syystä myy tyhjiä dvd-levyjä Suomeen, mutta eBaystä löytyy kymmeniä kauppiaita, jotka toimittavat niitä tänne halvemmalla kuin halvinkaan suomalainen kauppa.

      • Kotipesä kuntoon

        Jos hintoja verrataan samalla veroasteella niin Suomalaiset hinnat ovat yhtä halpoja kuin muissa maissa.

        Kannattaa miettiä kun äänestää niitä spedejä eduskuntaan. Kestävyysvajetta on korjattu veronkorotuksilla. Suomessa ALV on 5% korkeampi kuin Saksassa. Energiaverot ja palkan sivukustannukset kurittavat Suomalaisia firmoja rankemmin kuin koskaan aiemmin.

        Mitä vähemmän Suomalaisista kaupoista ostetaan, sitä enemmän spedet nostavat veroja. Jos ei riitä niin sitten leikataan eläkkeet, lapsilisät ja toimeentulotuet. Sitäkö haluatte?


      • Viksu säästää

    • rgergeh
    • intti1

      Avataan vanhaa säiettä.
      Kotimaisuus kunniaan! Mulla on ainakin armeijajutuista ja kestävistä kamoista kiinnostuneena ollut hyviä kokemuksia suomalaisesta puljusta joka myy ylijäämäkamaa siis supernova on nimi, aika pieni lafka kai mutta huonoja kokemuksia ei oo ollu.

    • intti1

      Oho tossa olikin jo aikaisemmin listattu sama pulju.

    • Vkauppa

      Sisustus:
      www.lacrimosadesign.com
      kreikkalainen, sivut englanniksi, vastasivat sähköpostiin englanniksi nopeasti ja tilaus tuli perille. Olen tilannut heiltä kaksi kertaa.

      www.johan.fi
      yli 25e toimituksessa ilmaiset postikulut, sivut on vähän kotikutoiset ja jos valitsee in English, niin on silti suomeksi. Plussaa siitä, että tuotteita ei oltu pakattu ylisuureen laatikkoon.

      vaatteet:
      www.desiree.gr
      itselläni selain kääntää sivut suomeksi, joten tilasin kreikankielisestä valikoimasta, myös in english, toimitusaika 5pv - 2vko, vaatteiden palautus omalla kustannuksella, sähköpostiin ja facebookissa vastaavat englanniksi. Sydämellistä palvelua. Vaateketju toiminut vuosia, myymälä mm. Kreetalla Haniassa, jossa olen myös käynyt. Olen tilannut 4 kertaa ja kerran mm. talvitakin.

      www.esprit.fi
      hyvät valikoimat, toimituskuluja ei peritä erikseen, oikean koon ostaminen helppoa, myös sisustustuotteita kuten ikkunaverhoja ja tapetteja. Olen tilannut monta kertaa useana vuonna. Laadukkaat, helppokäyttöiset nettisivut, nopea toimitus Saksasta.

    • 10+12

      Komppi Amazonille (myös saksalaiselle Amazonille, josta olen ostanut mm. Suomesta saamattomia Legon minifiguureita).

      BookDepository on kavereiden mukaan nopea ja halpa, ja tarjonta pieksää kotimaiset kaupat mennen tullen. Ei postimaksuja mihinkään maahan!
      http://www.bookdepository.com/

      Suomalaisia kirjoja olen tilannut Bookysta (hyvä ja nopea toimitus).
      https://www.booky.fi

      Koruja, vaatteita, kodintarvikkeita ja kaikkea muuta löytyy Kiinasta (kannattaa pitää silmällä kauppiaiden palautteita - samaa tavaraa löytyy useammalta myyjältä sekä sitä, että Suomeen on varmasti ilmaiset postikulut. Aliexpressillä myös tilausten minimihintaa tai minimimäärää. Voi tulla muuten yllätyksiä.)
      https://www.miniinthebox.com
      https://www.lightinthebox.com/
      http://www.aliexpress.com/

    • Enni-81

      Minä olen tilannut käytettyjä lastenvaatteita ja -tarvikkeita
      www.vähänkäytetty.fi -verkkokaupasta.

      Tuotteet ovat ihanan halpoja. Viimeksi tilaukseni maksoi n. 20 euroa ja sillä rahalla sain lapsilleni 8 todella hyvää sisävaatetta!

      Suosittelen kierrätyksestä kiinnostuneille ja muille tarkan euron ihmisille.

    • 2333333333
    • himoshoppari

      Onhan noita paljonkin ja täällä jo moni mainittu.

      Mulla hyviä kokemuksia vaatteista yms. mm.

      www.bubbleroom.fi (taitaa olla ruotsalainen ja ei muistaakseni voi maksaa kuin luottokortilla)

      No tietysti netanttila ja hobbyhall (joka mennyt surkeeks omistajan vaihdon jälkeen), ellos

      Uus tuttavuus on www.coolfashion.fi josta löysin muutaman kivan outlet vaatteen halvalla plus yhden mekon, näytti olevan miestenkin vaatteita

      Sit noita isompia muita ostoksia on tullu tehtyä tietty gigantista, verkkokauppa.comista ja mitä niitä nyt on.

      Uus löytö on myös www.palapelimaailma.fi josta tilasin joululahjaksi ihania palapelejä...

      Siinä joitaki joita uskallan suositella

    • Verkkokauppa

      Ostin kerran tietokoneeseen liitettävän tallentavan dvd-aseman Verkkokaupasta Helsingin Jätkäsaaresta. Kassalla ihmettelin, että hinta oli euron kalliimpi kuin hintalapussa ja mainitsinkin asiasta kassalle, mutta hän sanoi, että hinnat on tietokoneistettu, eikä virhettä voi olla.

      Seuraavana päivänä palasin kauppaan ostamaan dvd-levyjä ja vilkaisin uudestaan dvd-tallentimen hintaa. Se oli hintalapussa euron halvempi kuin minulta oli veloitettu. Otin yhteyden Verkkokauppaan sähköpostilla ja mainitsin asiasta. Vastauksessa minulle kerrottiin, että olin todella maksanut euron liikaa, ja Verkkokauppa lupasi palauttaa maksamani euron tililleni.

      Näin myös tapahtui: sain takaisin jopa VIISI euroa! Oletan, että virheen syynä oli tallentimen mallin vaihtuminen. jota ei ollut muistettu vaihtaa hintalappuun.

      • Jaacop

        Ostamisen ovat tehneet helpoksi, mutta entäpä toisinpäin? Itse ostin verkkokauppa.com:ista 1500€ videotykin ja antoivat sille tuplapalautusajan kun oli joulunaika. Sitten se meni ja hajosi takuuaikana ja sain uuden avaamattomassa paketissa maahantuojalta. Sama tapahtui vielä uudelleen. Kyllästyneenä touhuun menin palauttamaan uuden avaamattoman tykin verkkokuappa.com:ille, vielä voimassa olevana palautusaikana. Voi sitä asiakaspalvelun ilmettä, hyvin, hyvin hankalaksi yrittivät tehdä palautuksen ja saivat kyllä minut tuntemaan itseni roistoksi ja huonoksi ihmiseksi. Ei enää huvita asioida vk.com:in kanssa. : (


    • Tyytyväinen

      Olen ostanut atk tuotteita www.stayhome.fi sivuilta sekä heiltä saa aina hyvää asiakaspalvelua sekä hinnatkin ovat kohdillaan. Tuotteet aina ollut minulla postissa kaksi päivää myöhemmin

    • 6546547567

      Armeijatavaraa myyvä Supernova.fi on kyllä hyvä sivusto. Tilaaminen nopeaa ja helppoa, kesti vain kaksi päivää tilauksesta saapumiseen! Hinnat on kans kohdillaan. Suosittelen!

    • Jermus

      Olen tuskaillut Amazon.comin ja lukuisten muiden verkkokauppojen tapaa olla lähettämättä tavaraa Suomeen. Löysin Googlettelulla Shipito.comin, joka kokoaa Jenkeissä tehtyjä tilauksia, säilyttää paketit ja lähettää ne globaalisti järkevään hintaan. 24/7 chat asiakaspalvelu löytyy, paketeista lähetetään valokuvat yms. Erinomainen setti kaikkiaan.

    • Pienen_lapsen_äiti

      Tuohon törmäsin vahingossa kun etsin hakusanalla joka vei tänne. www.edulliset.com otin yhteyttä ja sain vastauksen kun kysyin voisiko ottaa erästä keittiötuotetta varastoonsa. Sain hinnan ja varasin jo itselleni vaikka verkkokauppa ei edes auki vielä. Kysyin myös koska voi tilata ja sanoivat että menee huhtikuun lopulle, jotain ongelmia kuulemma vielä tilausjärjestelmissä tai jossain.

    • Nettikaupat
    • Sipuliinatar

      Luontaistuotteet tms. täältä monopoliyritystä halvemmalla ja toimitusnopeudesta voisi moni muu verkkokauppa ottaa mallia:

      http://www.sinunapteekki.fi/catalog/

    • MirritJaMustit

      http://www.zooplus.fi/

      Ja samalla selvisi että kotimaiset eläintarvikeliikkeet ovat :
      a) kalliita
      b) ostavat tuotteet hyllyynsä täältä

    • EerikkiWee

      Palapelikauppa.fi

      Tilasin palapelin tiistaina, tuli keskiviikkona. Hyvää, nopeaa palvelua!

      HobbyHallin tilaus kesti 3 viikkoa, en enää osta sieltä.

    • mimm2

      Aina toiminut hyvin:
      ATK www.verkkokauppa.com
      Legginsejä ja housuja www.kipkop.fi

    • Espritpettynyt

      Hyvät sivut, heikkolaatuiset tuotteet = Esprit

    • Exasiakas

      Kivat sivut heikkolaatuiset tuotteet = Esprit!

    • Exasiakas

      Kivat sivut heikkolaatuiset tuotteet = Esprit!

    • Exasiakas

      Kivat sivut heikkolaatuiset tuotteet = Esprit!

    • Exasiakas

      Kivat sivut heikkolaatuiset tuotteet = Esprit!

    • Eiks

      Kivat sivut heikkolaatuiset tuotteet = Esprit!

    • Vilma79
    • Maisu99

      Pakkaustukusta sain omiin lähettely ja pakkaamistarpeisiin kamppeet ainakin tosi nopeesti. Tilasin illalla niin seuraavana aamuna lähti postiin ja sit seuraavana tuli perille. Hintataso tuntu aika halvalta mut en sit tiiä ku en muualta löytäny samoja kokoja.

    • Anonyymi

      Suosin pieniä Verkkokauppoja koska niistä saa yleensä nopeampaa ja mielestäni parempaa palvelua. Pienistä verkkokaupoista ei ehkä saa ihan kaikkea mutta yleensä isoimmissa verkkokaupoissa myös paljon niin sanottua krääsää. Viimeksi tilasin laukun missä märkä tilaa. Halvalla hyvän laatuinen monikäyttöinen laukku😃...voin suositella katsoa etatti.eu verkkokauppaa..."isoin ei aina paras"

    • Anonyymi

      etatti.eu verkkokauppa Suomessa. Pieni mutta laatu tavaraa nopeasti ja edullisesti. Luotettava! 👍

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe