Karvat vai Ei

karvatonvaikarvat_on

Saako naisella nykypäivänä olla karvoitusta, vai onko karvat
ehdoton ei? Entäs jos on joku vauhti viiva tai muuten vaan
siistitty pieni karvoitus? Mitä mieltä?

8

269

  Vastaukset

  • Kyllä sitä karvaa mun mielestä saa olla...Mielipiteitähän tottakai on yhtä paljon kuin ihmisiä, mutta nainen kelpaa juuri sellaisena kuin on!!

  • No jos on karvaa niin ei ainakaan saa rehottaa valtoimenaan. Itse (N19) ainakin ihmettelen jos näen esim. uimahallissa kunnon karvapehkon että miksei toi huolehdi ittestään. Kyllä omanikäisillä kavereilla on joko posliini tai pikkutupsu.

  • Kyllä kunnon karvavittu on kiihoittavin kun sen näkee, ja pillunuolennassa ei karvat haittaa, kiimoittavat vaan enemmän, saatikka nussiessa kun karvat kahnaa yhteen vastakkain, se on taivas.

  • Karvattomista tykkäävät ovat pdofiileja.

   • Etkö saa karvatonta, kun noin katkeran kommentin laitoit.


   • En pidä siitä, että väität avokkiani pedofiiliksi. Hän on sentään karvatonta penistäni kehunut ja nuollut jo useamman vuosikymmenen.


  • Siisti lyhyeksi ajeltu ok.

  • Karvapillussa vaan on sitä jotain. Tottakai paljasta on kivempi nuolla, mutta jotain tuossa karvassa on joka kiihottaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591