Naisten tukanvärit

AitoTukkainen

Minä ihmettelen miksi kanavan naiset värjäyttää hiuksensa,olevatko he katumuodin orjia,vaiko haluvatko näyttää "blondeilta tai muilta epäilynalaisilta naikkosilta.Miehet kanavalla lienevät pääosin omissa väreissään paitsi PPastori.
Maallistuminen kanavalla ei ole mielestäminen rakentavaa ja saa väärän käsityksen oikeista uskon lähettiläistä.
Muuten TV7 on aivan valtavan hyvä kanava kaikkineen ohjelma valintoineen ja kannatan rahallisesti mieluusti silloin kun se on mahdollista.

14

250

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rny hair 34

   Minulla ovat päälaeltahiukset harvenutneet ja olen huomannut että monella minua vanhemmalla miehellä on päälaelta tuuheampi tukka. Äitini puolelta suvussa on kaljuuntumistaipumusta.

   Ei siihen kuole ja hyväksyn sen muilla miehillä enkäkiinnitä kuin pikaisesti huomiota että aha tollakin hiukset harventuneet tai jopa kokonana kaljuuntunut. Itse en siihen ole oikein tottunut omalla kohdallani kun tässä iässä ei vielä tulisi hiusten harventua.

   Melkein tekisi mieli rukoilla hiusten kasvua Jeesukseltamutta ei kehtaa kun maailmassa on tärkeämpäkin rukoiltavaa.

   • leeviläinen

    Siihen päälaelta tukan harvenemiseen on kaksi syytä, joista jokainen voi valita mieleisensä.

    Ensimmäinen syy: Järki ja tukka ei pysy samassa päässä.

    Toinen syy: Ei tyhjä lato kattoa kaipaa.


   • Minulla on päälaelta tukka lähtenyt ja alkanut kasvaa sensijaan leuan alle. Joitain harmaita haituvia olen seassa havainnut olevan. Niin että olisikohan tässä ryhdistäydyttävä ja alettava värjäilemään sitä. Kun se olisi myös trendien mukaista toimia silleen, niin ehkäpä se uskovien silmänluonti esim. seurakunnan kokouksessa meikäläiseen olisi sen seurauksena suopeampi..

    Tai olisikohan se trendikkäämpää, jos antaisi leuan alusen harmaantua kokonaan ja värjäisi sivutukankin ohimoilta harmaaksi..


  • aito6

   Nykyään lähes kaikki naiset värjäävät hiuksiaan jo nuoresta alkaen, se on heidän oma asiansa. Makuasioistahan on kyse. Anna toisille se ilo vaikket itse värjääkään. Ja, jatka vain TV7:n rahallista tukemista, hiusten värjäys kampaajalla ei nimittäin ole mitään halpaa puuhaa ;)

  • uyyuui

   no naiset kun tulee tietttyyn ikään ja alkaa harmaata tulla hiuksiin, osa värjää. kai miehetkin nykyään, jopa partaa. Kieltämättää olen hämmästellyt joidenkin puhujien valtavaa ulkomuodon muutosta vuosien varrella tv7.lla, en tietenkään vääräksi sitä sano! Alussa he olivat ihan luomuina, nyt juhlameikeissä.
   mutta entä sitten RAJUT poskipunat, luomivärit, kultakorut, huulipunat, mielestäni menee pikkasen överiksi. Menevätkö nämä seuraknnan kokouksiinkin näin laitettuina? On juhlameikkaus selvästi joilakin naamaan laitettu. Kuka siellä on palkattu tekemään arkimeikki näile puhujille, jokuhan sen tekee?voisiko hiemnan hillitä? Ei arkena tarvita poskipunaa, räikeää huulipunaa.Ei uutistenkuuluttajatkaan taida ihan iltameikeissä lukea uutisia , vai? No ei se kai väärin ole.

  • leeviläinen

   Ei niinkään ns. trendeihin kuuluva ilmiö tai muotisuuntaus, vaan suurin syy hiusten värjäämiseen on turhamaisuus..

  • Syntinen

   Onko nähtävillä saarnaajaa, jolla on säkkipuku päällään saarnatessaan tai edes kuulijakunnassa säkkivaatteeseen pukeutunut?

   Haluaisin pukeutua säkkivaatteeseen,olla polvillani ja rukoilla katuen.

   Kunnollista säkkimateriaalia ei kaupungissa ( Helsinki ) löydy.

   Myydäänkö missään katuville säkkivaatteita?

   • 6mu6

    Ei, hienot ja kalliit puvut päällä on aika usein.


   • Jos saarnaaja, olkoompa kuka tahansa, tosiaankin pukeutuisi yksinkertaiseen säkkikankaasta tehtyyn pukuun, jossa naru vyönä ja alkaisi julistamaan Raamatun evankeliumia jonkin kaupungin kadulla, niin eipä menisi kauan, kun piipaa-auto pyyhkäisisi paikalle ja punapukuiset sedät ottaisivat saarnaajan kyytiinsä. Matka päättyisi 'pöpilän' suljetulle osastolle.

    Tai sitten saarnaaja joutuisi naurunalaiseksi, jota pidettäisiin jonakin sketsihahmona..

    Mutta kukaan ei välittäisi Raamatun evankeliumin ilosanomasta höykösenpöläystä..


   • Totuus on Jeesus
    stefanus kirjoitti:

    Jos saarnaaja, olkoompa kuka tahansa, tosiaankin pukeutuisi yksinkertaiseen säkkikankaasta tehtyyn pukuun, jossa naru vyönä ja alkaisi julistamaan Raamatun evankeliumia jonkin kaupungin kadulla, niin eipä menisi kauan, kun piipaa-auto pyyhkäisisi paikalle ja punapukuiset sedät ottaisivat saarnaajan kyytiinsä. Matka päättyisi 'pöpilän' suljetulle osastolle.

    Tai sitten saarnaaja joutuisi naurunalaiseksi, jota pidettäisiin jonakin sketsihahmona..

    Mutta kukaan ei välittäisi Raamatun evankeliumin ilosanomasta höykösenpöläystä..

    Entäs jos ei puhuisi Jeesuksestamitään ja olisi vain säkkipukuun pukeutunut?

    Silloin saiis olla rauhassa?

    Eli puhe Herrasta on sallittua kunhan ei ole säkkkipuvussa?

    Ja säkkipuvussa saa olla jos ei puhu Herrasta?


   • Totuus on Jeesus kirjoitti:

    Entäs jos ei puhuisi Jeesuksestamitään ja olisi vain säkkipukuun pukeutunut?

    Silloin saiis olla rauhassa?

    Eli puhe Herrasta on sallittua kunhan ei ole säkkkipuvussa?

    Ja säkkipuvussa saa olla jos ei puhu Herrasta?

    Monissa kaupungeissahan on jo 'varjoisilla kujilla, aitovierillä ja siltojen alla' asustavia, joilla vaatteet näyttävät melkein säkkipuvuilta. Ja kun tulee jokin kansainväliseen eliittikulttiin kuuluva juhla, jossa ulkomaitten edustajat jopa pääkaupungin kaduilla käyskentelevät, niin kyseiset laitapuolen 'säkkipukuiset' kuletetaan viranomaisten toimesta kiireesti jonnekin pimentoon pois silmistä, ettei eliitti heidän näkemisestään häiriinny.

    Niin että ei se aina se lähimmäisten ylenkatsominen sentään siitä evankelioinnista ole kiinni, vaikka olisi se säkkipuvulta näyttävä asu yllä..


  • 7574745

   olen joskus nähnyt näitä amerikkalaisia usein mustaihoisia miespastoreita pukeutuneena liituraita pukuun, hintaa voi van arvailla, kultarolexit kilisee käsissä, kultasormus sormessa. Olen tätä pitänyt jonkunlaisena maailmallisuuden merkkinä heissä. Osaapahan varoa heidän opetustaan, kun nämä merkit näen! :) Sydän onko kiinni hekumassa ja korskeudessa, kalliissa vaatteissa, rahassa. Rahanhimo on kaiken pahan alku ja juuri.
   Yleensä he ovat lihavia, silkkisolmioon pukeutuneita, jne. Ei se synti ole mutta silti, oikea aika ja paikka?

  • ;-))

   TBN-emäntä Jan Crouch hattaraperuukkeineen, tuplairtoripsineen ja pinkkeine puudeleineen lyö laudalta kaikki.

  • Nälkäsuu

   Mielestäni hiustenvärjäys tulisi jättää väliin ja antaa tukanvärjäys rha evankeliointityöhön. Evankeliointityöllä tarkoitan myös maallisen leivän tarjoamista jos köyhällä on aineellisenkin leivän nälkä.

   Lisäksi ihmisiä tulee saattaa Jumalan sanan kuulemiseen eli julistajia kuulemaan ja Raamattua päivittäin lukemaan.

   " Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret. On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata."

   Johanneksen ilmestyskirja 11:18

   Tämän perusteella Jumalan vihan maljat vuodatettaisiin ylöstempauksen hetkellä. Jumalan voimalla vielä elossa olevatkin temmataan suunnilleen samaan aikaan tai samaan aikaan yhdessä hautakuolleiden kanssa Jesuksen luokse. Kutn Lasaruksen Jeesus herätti Jumalan voimalla niin tapahtuu ilmeisesti miljoonien poisnukkuneiden kohdallakin. Ja vielä elossaolevien kohdalla.

   Näin olen asia ymmärtänyt. Ydinpommi ti ydinpommit aikaansaisivat sekaannusta sen suhteen että ei kiinnitetäisi valtamediassa huomiota etä miljonia elossa olevia on ylöstemmatuna kadonnut koska olisi hätä omasta nahasta kuinka selvitä ydinpommeista. Ydinpommilla saa nykyään ihan eri tuhot aikaan kuin toisen mailmasodan aikaan.

   En ole opettaja, kirjoitukseni on omia pohdintojani kuinka asia nähdäkseni on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   141
   1940
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   79
   1827
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1373
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   71
   1195
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   959
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   855
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   48
   831
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   11
   822
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   785
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   46
   767
  Aihe