Loukattu Rapu

Kaksonen2

Kaksosena tietenkin menetin pinnani,kun rapumies sanoi pienen täysin aiheettoman "riidan" tultua,ettei jaksa jauhaa samasta asiasta,kun olisin halunnut keskustella.Tungin hänen luokseen seuraavana päivänä ja hän meni ihan lukkoon ja sanoi,ettei halua jankutusta,kun olisin halunnut puhua.Seuraavana päivänä soitin ja hän sanoi olevansa toisen naisen luona.Minä tietenkin sivalsin sanallisesti pahimmat henkilökohtaiset loukkaukset mitä osasin...ja osaat varmaan kuvitella,että kaksoselta kyllä löytyy pirullisia loukkauksia.No sitten ollaan puhuttu puhelimessa tyyliin...jätä minut rauhaan ja etkö tajua kuinka ahdistavaa oli kun tungit meille ja anna olla ei jaksa jauhaa.Ja lopulta jotain aivaan muuta...tyyliin hyvää päivää ja on kuulostanut loukatulta ja välinpitämättömältä ja sanoo ei tiedä haluaako enää tavata..Onko peli menetetty,vai miten lepyytellä Rapu mies?

12

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CanMan

      Puhun vain omasta kokemuksesta. Riidan tullen ravulla alkaa käsittämätön "tunteiden myrsky" pään sisällä ja ei välttämättä heti pysy itsekään perillä omista tunteistaan, siksi tarvitsee hetken etäisyyttä käsitellä näitä tunteitaan.

      • CanMan

        Jatkoa... Niin ja Rapumiehesi saattaa kokea sinusta "pieneltä" tuntuvan asian täysin toisella tapaa. Rapu kuitenkin omaa äärimmäisen intuition ja ja monilla kyseisen merkin edustajista (ellei kaikilla) on kyky nähdä sanojen läpi.

        Toivotan kärsivällisyyttä tämän Rapulaisesi suhteen...


    • kaksonen2

      kyse oli vaan ,että pahoitin mieleni siitä kun hän ei tullut käymään eräänä päivänä,jolloin oli luvannut...kysyin tuleeko huomenna,mutta vastaus oli ei osaa 100% sanoa,katsotaan ehtiikö...ja minä vastasin ei sitten vissiin kannata odotella.Tästä lähti juttu luistamaan huonosti

    • CanMan

      Onko suhteenne vasta aluillaan? Ravuille on hyvinkin tyypillistä ns "testata" kumppaniaan seurustelun alkuvaiheilla. Ei tietenkään voi yleistää kaikkiin ja kaikkea ei kannata ajatella pelkän horoskooppimerkin valossa.

      Tästä ns pakitusvaiheesta löytyy täältäkin sivustolta paljonkin juttua. Suosittelen lukemaan, voi ehkä auttaa ymmärtämään rapumiehesi käyttäytymistä hieman paremmin.

    • kaksonen2

      joo eihän tässä ole kun vasta kuukausi tunnettu,mutta sitäkin nopeammin juttu lähti liikkeelle.Hän puhuu aina kuinka väärin exänsä teki hänelle ja ei puhunut,ja seuraavaksi sanoo,että jankutti...ja sanoi ettei kestä samanlaista.Vähän olin sitten hukassa,että mitähän tässä pitäis tehdä?Minä olen kaksosena sellainen,että jos tulee riita,en voi jättää asiaa roikkumaan,vaan se pitää yrittää selvittää heti,että jatkuuko meidän juttu vai ei.Kannattaako hänen nyt antaa olla rauhassa,vai ottaa yhteyttä?

    • CanMan

      Mahtaakohan olla pitkäkin aika riidastanne? Toisilla ravuilla pään selvittelyyn menee kauemmin kuin toisilla, eli voi käydä niinkin, että ahdistuu vain lisää ja ottaa enemmän etäisyyttä jos liian hanakasti painat päälle.

      Oma mielipide, että elämässä täytyy ottaa riskejä ja jos todella pidät tästä hepusta niin ilman muuta kannattaa ottaa yhteyttä. Kenties jotain ihan "arkista" vaikka viestin muodossa. En suosittelisi heti lähtemään tivaamaan, että miten juttunne jatkuu.

    • kaksonen2

      no riita oli vasta viime viikonloppuna.No hänellä jäi joitain tavaroita meille..kyselin silloin viikonloppuna mitäs niille tehdään? Vastas,että katotaan.Voiko ravulle laittaa vitsin näihin tavaroihin liittyen, näin aprillipäivän kunniaksi ,vai kokeeko senkin loukkaavaksi? Ja ahdistuu.Itse olen luonteeltani sellainen,etten kauaa jaksaisi odotella,että asiaan tulee selvyys tuleeko tästä enää mitään jatkoa suhteelle.

    • CanMan

      varmasti tiedät itse paremmin millaisen huumorintajun ko mies omaa, maalaisjärkeä käyttäen. Niinkuin jo aiemmassa viestissä laitoin, ei kannata jäädä tuijottamaan liian tarkasti pelkkää merkkiä ja sitä mitkä asiat oletetaan olevan tunnusomaisia ko merkille.

      Itse koen että astrologia antaa hyviä eväitä oppia tuntemaan itsensä paremmin. Eikä välttämättä kannata alkaa analysoimaan toista ihmistä liikaa sen perusteella. Tottakai jokaisella merkillä on omat tietyt "tunnusomaiset" piirteensä, mutta pelkkä aurinkomerkki ei kerro vielä paljoakaan ihmisestä. Vähän eksyin aiheesta.

      Tosiaan, laita viestiä miehelle niin eiköhän selviä millä mielellä hän on. Ja lopunviimeks päätöshän tietty on silloin sinun, kauanko jaksat odottaa. Kehenkään tietenkään pidä liian pitkäksi aikaa jäädä roikkumaan, mutta suhteenne vielä niin tuore, että ehkä ei ihan vielä kannata luovuttaa.

      Monet ravut tarvitsevat aikaa enemmän juuri suhteen alkutaipaleilla, kun eivät itsekään täysin varmoja omista ja etenkään toisen tunteista.

      Tsemppiä.

      • kaksonen2

        No nyt lähti hauska ja seksillä höystetty viesti näin aprillipäivän kunniaksi,mitä hänen saunatakilleen joka jäi meille on tapahtunut..Ei ole vielä kuulunut vastausta...Odotellaan,nyt tuleeko mitään vastausta.Täältä päästä on ainakin yritetty lähestyä asiaa huumorin ja erotiikankin kautta,saa nähdä auttaako asiaa.


      • tuttuaonon
        kaksonen2 kirjoitti:

        No nyt lähti hauska ja seksillä höystetty viesti näin aprillipäivän kunniaksi,mitä hänen saunatakilleen joka jäi meille on tapahtunut..Ei ole vielä kuulunut vastausta...Odotellaan,nyt tuleeko mitään vastausta.Täältä päästä on ainakin yritetty lähestyä asiaa huumorin ja erotiikankin kautta,saa nähdä auttaako asiaa.

        Joo... tässä nyt kohta puoliin vuoden rapumiehen kanssa seurusteltu ja voin kertoa, että jos en olisi aivan järjettömän kärsivällinen tapaus olisi suhde päättynyt jo noin 1000 kertaa.

        Välillä jopa miettii mikä järki tehdä tällainen työ. Lähes kaikissa aiemmissa suhteissa ja elämässä yleensäkin on tämä mies saanut pahasti turpiin ja minä tavallaan maksan niistä nyt hinnan..


    • 20+19

      Itse olen rapu.

      Jos tutustun mielenkiintoiseen ihmiseen, saatan ihastua tosi syvästi jo ensimmäisen tunnin jälkeen ja olen ihan myyty. Se ei silti missään nimessä tarkoita sitä että tahtoisin viettää 24/7 ihastuksen kohteeni kanssa tai roikkua puhelimessa koko ajan.

      Tottakai ns. normaali määrä viestejää ja tietenkin nähdään niin kun toiseen ihmiseen tutustuttaessa aina, mutta pointtina on se että se ihastumisen alkutunne on niin ihanan kutkuttava ja jännittävä, ja pelkkä ihastuksen syveneminen saattaa helposti jatkua puoli vuotta,
      niin että sitä vaan hymyilee onnessaan koko ajan kun 'kaikki on vaan niin ihanaa'

      Ja MIKÄÄN ei pilaa sitä niin täydellisesti kuin se että aletaan ihan alkuvaiheessa tivaamaan puhelimessa, viesteissä tai nähdessä että 'mikä nyt on'.. 'mikset nyt puhu mun kanssa'.. 'puhutaan nyt, mä haluan just nyt puhua' tms..

      Siitä tulee niin luotaantyöntävä olo että ensin yritän sanoa kutakuinkin että anna pari päivää aikaa mun olla rauhassa ja jutellaan sitten, todellisuudessa käytännössä tarkoitan enemmänkin että anna mulle kaksi päivää aikaa nähdä oletko sä hullu ja roikut kiinni jos pyydän omaa aikaa.

      JOS toinen osapuoli ymmärtää ja kunnioittaa ja antaa sen kahden päivän mietinnän, kaikki on täysin pelastettavissa ja varmasti olen kykenevä puhumaan ja selittämään järkevästi miksi mulle tuli ahdistunut olo, ja mitä voitaisiin kumpikin muuttaa ja työstää että homma toimii.

      Mutta jos mietintäaikaa ei anneta ja pusketaan kovemmin päälle, mulle tulee yksinkertaisesti heti olotila siitä että ihminen mikä ahdistaa mut nurkkaan jo kättelyssä tulee hajoittamaan mut niin täysin tulevaisuudessa että ei tule mitään.
      Siis pakokauhu.

      Tässä kohtaa muutun ystävälliseksi, ja silti hyvin välinpitämättömäksi, käytännössä pitäen välit mukavan kaverillisina ja hymyilen erotessa koska tiedän että tämä tulee loppumaan ja väistin luodin.

      Kaikki ei varmaan ole ihan yhtä tylyjä mutta näin minä teen äärimmäistapauksissa.

      • Voisi tässä Rapumiehenä sanoa, että olen mahdottoman herkkähipiäinen yhäkin, vaikka olen jo 57. Monta mukavalta tuntunut suhteen alku on päättynyt äkisti, jos ehdokas erehtyy sanomaan jotain ikävää varsinkin suhteen tulevaisuuden kannalta. Silloin koen pian, että minusta ei tykätä, ja alkaa se "käsittämätön tunteiden myrsky", joka voi päättyä miten vain. Yleensä rauhoituttuani olen valmis jatkamaan, mutta usein olen pannut suhteen poikki, eikä paluuta enää olekaan.

        Tykkään kyllä, että asiat selvitetään, vaikka usein jään selvittämään ne omissa oloissani. Ja joskus käy niin, että päädyn kaikkia puolia ajatelleena tekemään silti virheratkaisun, jos en ole varma toisen tunteista. Koen helposti pienestäkin, ettei se välitä minusta. Varmaan on vaikeaa, mutta kumppani on ollut lähes tauotta jo 30 v ajan, heitä on ollut kolme pysyvämpää. Nykyinen Jousimies ollut yli 7 vuotta. Olen itse kaikki jättänyt ainakin tähän asti. Hänetkin jo monta kertaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe