Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä mieltä teiniäideistä?

Nuori mutta onnellin

Laitetaan tänne asiallisia viestejä niistä omista mielipiteistä teiniraskauksia kohtaan.
Oletko puolesta vai vastaan? ja miksi.
Pidetään kuitenkin ketju sellasena, ettei ketään haukuta koska asiallisestikin voidaan puhua.

Itse sain mun pojan kun olin 18v ja tulin siis raskaaks ollessani 17v ja voin sanoa, että se ei ollut helppoa mutta hyvin kuitenkin pärjättiin ja nyt poika on 4v ihana ja reipas ja kova touhuumaan, en kadu hetkeekääm, että päätin lapsen pitää eikä mua haitannut, että jäi kaikki illat baarissa väliin koska musta oli ihanaa olla kotona sen oman pienen lapsen kanssa

Tietyt ihmiset joita kaduilla ja koulussa vastaan käveli ei ottanut asiaa niin hyvin ja arvosteltiin aika kovillakin sanoilla mutta mä opin olla välittämästä muiden mielipiteistä.
Oma on elämäni ja päätös pitää lapsi oli mun oma eikä kukaan muu voi sellaiseen vaikuttaa!

8

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lissu92

      Nuori mutta onnellinen lestadiolainen? P-pohjanmaalla tuossa iässä paksuksi pamahtaminen on jo aivan normaalia. Seksuaalivalistus kun on täällä keskiaikaista tasoa. Pidähän lapsesta huolta. Ja aivan erityisesti kaukana hihhuleista.

    • Just jeppis

      Eiköhän täällä ole tullu jo selväksi teiniraskauksien kanta! Sanon, että suuri osa teineistä jotka raskaaksi ovat hankkiutuneet, eivät ole valmiita äidiksi... MUTTA onneksi tähän joukkoon kuuluu myös muutamia vastuuntuntoisia teiniäitejä- ja isiä.. Tämä minun mielipiteeni!

    • Tätä mieltä

      Tietenkin olen teiniraskauksia vastaan! Toivon, että jos teini on seksuaalisesti aktiivinen, hän osaa myös käyttää luotettavaa ehkäisyä. Piste.

    • hmm..

      lasten hankkiminen yleensäkin on niin turhaa. Yhtään kaunista lasta en ole nähnyt,lähinnä vituttaa nähdä näitä huutavia räkänokkia kauppajonossa (yleensä kiljuvat kun eivät saa karkkia ja vanhemmat oodttavat kanssaihmisiltä myötätuntoa lasten huutamiseen.

    • Ikävä ihminen

      Teiniäidit ovat lähinnä surullisen hahmon ritareita, joiden onni on se, etteivät he itse ymmärrä tilnnettaan. Surullinen puoli on se, että lapset saavat palkinnoksi ongelmat vanhempien hölmöilyistä.

      • Tätä mieltä

        Tuo on niin totta. Teiniäidin lapsesta voi tulla "ehjä ihminen" vain hel*etin hyvän tukiverkon ansiosta. Teiniäiti tuskin tuolloinkaan ymmärtää sitä, kuinka onnekas hänen tukiverkkolapsensa oli, vaan ottaa kaiken kunnian itselleen.


    • tyttönen96

      Teiniäitiys on asia, jota ei kenellekään soisi tapahtuvan, mutta jos jollekin harvalle käy näin huonosti, että elämä jakaa pa*kat kortit, niin toivoisi, että kaikki päättyisi hyvin.

    • kertokaatulevilleykhuolt

      Odottelin vastauksia niiltä äideiltä joilla on jo kaksikin raskautta takanaan ja ei toimeentuloa kun sossusta ja isätkin luokiteltu varattomiksi eli ei elatusmaksuja kuin kunnalta.Todellisia yksinhuoltajia ,miten elättäävät ja muutenkin huoltavat kahtakin alle 2v lasta yksin vai hoitaavat homman?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe