Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä positiivisia asioita anoreksia saanut aikaan

curiousss

^ Tiedän kyllä että ei mikään ihailtava asia, ja kaikki haittapuolet/negatiiviset seuraukset jauhettu kymmeniä kertoja, mutta ihan mielenkiinnosta haluisin tietää mitä positiivista se on saanut aikaan. Ja jos ette koe että mitään positiivista ei ole seurannut voi olla kirjoittamatta mitään :)

10

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helvettiinanoreksia

      Se ei saa MITÄÄN positiivista aikaan!

    • ei anoreksialle

      No anorektikkohan saa positiivisen tunteen jos huomaa laihtuneen, oksentaa tai kuntoilee. Tunne on tosin hetkellinen. Kysymyksesi on kuitenkin sairas. Jos edes suunnittelet anoreksiaan, niin hakeudu ihmeessä hoitoon.SIIHEN VOI KUOLLA!!!

    • Herääminen

      Minulla se sai aikaan täydellisen elämänkatsomuksen muutoksen.
      Sitten kun viimein,vuosia ja vuosia riuduttuani, olin viimein tosissaan niin pohjalla että oli vain pakko katsoa totuutta silmiin; joko kuolema tai tosissaan elämään pyrkiminen.Joka ei ollut sekään taattua, olin jo kaksi kertaa siihen mennessä ollut kuoleman kanssa silmäkkäin.Jopa niin että sairaalassa jo pelättiin että raja on ylitetty,mitään ei enää voida.
      Silloin iski tosissaan paniikki! Leikki oli lopetettava. Ja siitä alkoi hidas ja tuskallinen nousu, joka vieläkin on kesken, kolme vuotta nyt tosissani yritettyäni parantua.Paino on vieläkin noin 8 kiloa alle alimman "sallitun", mutta järki on palannut. Vieläkin pelottaa että jos tämä on kuitenkin nyt myöhäistä! Ehkä olen lopullisesti tuhonnut jotain kropassani?
      Elämänhalu olikin valtava! En halunnut enkä halua kuolla! Nyt arvostan elämää ihan tosin koskaan.Mikään ei ole itsestään selvää. Jokainen päivä on lahja. Olen alkanut taas nauraa, ihan aidosti, ilosta! Olen äärimmäisen utelias elämästä,en saa koskaan tarpeekseni!
      Painonnousu on koko ajansellaisena mörkönä jonka kanssa saan painia. Haluaisin olla terrve ja langanlaiha. Se vain ei käy. Hoikka voin olla, mutta sekin tuntuu liialta,lihavalta. Paljonon siis vielä korjattavaa. Ja helpolla se ei tule, mutta nyt olen 100% varma mitä halauan. Elää.
      Ikävä vain että sitä piti tämäkin hakea sieltä pohjimmaisen pohjan kautta. Joskus vaan täytyy.

    • blubu

      kiva vartalo

    • itkuyyyy

      Yksinäisyys. Ah rakastan sitä kuinka olen karkoittanut kaikki ystävät ja perheenjäsenet luotani ja saan vaan keskittyä ihanaan elämääni; ruokaliikuntapainokaloripersepönttöön

    • Elämäonihanaa

      Itse anoreksian sairastamisessa ei ole mitään positiivista, mutta parantumisvaiheen jälkeen huomaa taas kuinka ihanaa elämä on :). Lisäksi koen olevani suvaitsevaisempi esimerkiksi muita mielenterveyspotilaita kohtaan.

    • kkkk4

      Hoikempi kroppa. Taistelin vuosia ylipainon kanssa ja vaikka anoreksia tuokin lähinnä huonoja asioita elämään, täytyy sanoa että olen nyt onnellisempi kuin ennen.

    • sairas maailma

      Huomiota. Normaalipainoisena olin näkymätön.
      Paljon kehuja ihanan laihasta kropasta.

      Ei sen näin pitäisi mennä, tiedän. :(

      • Vain sinä

        Et ole anorektikko. Anorektikon kroppaa ei kehuta, vaan kavahdetaan ja katsotaan poispäin. Pikkulapset alkavat itkeä nähdessään anorektikon.


    • anorektikko14

      Kunnianhimo ja kouluarvosanojen huomattava nousu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe