Sonera kaksinkertaistaa kännykkäliittymäni kuukausimaksun

Törkeää Sonera

Tuli juuri postia, että Sonera yksipuolisella ilmoituksella nostaa liittymäni kuukausihintaa 2 eurosta 4 euroon( 100%:n korotus). Onko oikein, koska en ole tilannut mitään lisäpalveluita enkä niitä tarvitse.
Yrittävät PAKKOMYYDÄ jotain "pikkunettiä" joka kattaa naurettavat 40 mb nettikäyttöä. Tällaista palvelua en tarvitse, koska en käytä nettiä puhelimella.
Kuluttaja-asiamiehelle menee seuraavaksi.

8

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moro moro,

      Sen sijaan että painelet kuluttaja-asiamiehelle (kuluttajaneuvojalle) niin vaihda ennemmin liittymä sellaiseen jossa netti ei ole ympätty kk-maksun hintaan. Kerran et sellaista käytä. Perus-liittymässä ei ole muitakaan paketteja --> http://bit.ly/18FVKrr

      Hinnat muuttuvat ja liittymien sisällöt/ominaisuudet siinä samalla, tämä on siinä mielessä ihan normaalia toimintaa. Huomaathan että jos sinulla on liittymässä määräaikaisuus, muutos ei kosketa sinua ennenkuin määräaikaisuus on päättynyt.

      Tero@SoneraPartio
      www.sonera.fi/sonerapartio

    • Tupla ja kuitti

      Sain samaisen kirjeen ("asiakastiedote") tänään 8.4.2014 eli hinta tuplaantuisi 1.5.2014. Vaihdoin jo operaattoria eli homma hoitui kuntoon helposti.

    • hinta viidakko

      Jo viime kesänä minulle tuli kirje liittymän hinnan noususta x2 eli 4e/kk. Käytössäni ei ole älypuhelinta. Tabletti on johon kävisi 3G microSim kortti ja pitäisi hankkia eri liittymä sitä varten.

    • Operaattorilla on täysi oikeus muuttaa hinnoittelua, kunhan hintoja ei nosteta kesken määräaikaisen sopimuksen.

    • ne toimii kaikki

      Minulla lopahtaa 24kk soppari 22.6, siihen se sonera sitten tyssääkin. Mitään syytä lopettamiseen ei ole, mutta täytyy tukea muitakin toimijoita.

    • sonera sitä sun tätä

      Jo viime kesänä heinäkuussa 2013 kirje ilmoitus oli pikkunetti nimellä nostettu x2 maksu liittymässä,joka on ollut koko voimassa olo ajan toistainen yli 10 vuotta eikä mitään kytky tms sopimuksia koskaan ole ollut.

    • austerism1

      Hinnanmuutokset ovat ihan normaali asia.

      Muuttavathan esim. pankit tuon tuosta hinnoitteluaan. Tai toisaalta ruokakaupassa muuttuvat hinnat päivittäin - ei näistä kukaan jaksa valittaa.

      Kuluttaja voi äänestää jaloillaan tai olla käyttämättä palvelua. Tosin pankkien kohdalla asia on hankalampi, sillä pankkitili on käytännössä pakko nykymaailmassa olla. Ilman puhelinta sentään selviää, vaikka hankalaa sekin kyllä on.

      Kuten jo sanottu, jos on määräaikainen sopimus, niin hinta ja sopimusehdot pätevät molempiin suuntiin, kuluttajaan ja palveluntarjoajaan. Kun määräaikaisuus loppuu (ja sopimus muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi), voidaan sopimusehtoja muuttaa. Tällöin kuluttaja voi valita, hyväksyykö muutetut ehdot vai ei. Jos ei, voi sopimuksen sanoa irti.

    • Jenkkakahva

      Hahhah...irtisanoin Soneran liittymän huhtikuussa koska halusivat nostaa liittymän hintaa yksipuolisella ilmoituksella 100%. Alkoi hirmuinen soittorumba kun Sonera yritti pitää minut asiakkaana. Eivät onnistuneet, ehkä Soneralle yllätyksenä. Noh...nyt loppulaskussa viimeisen kuukauden kk-maksu onkin noussut sitten 50% ilman ilmoitusta. Hmm...kyllä se Sonera osaa. Tai oikeastaan - ei osaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe