kertokaas persut miksi vihaatte euroopan unionia

perustelkaa myös mitä pahaa unioni on teille tehnyt vai johtuuko se vihaaminen siitä kun timo vihaa

21

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Me Persut vihaamme

      EU;ta siitä syystä kun EU vastustaa Toveri Adolf Putinin rauhaa rakastavaa ja vapauttavaa politiikkaa mm Ukrainassa. Eu ei ymmärrä Venäjän rauhanomaista rinnakkaiseloa pienempien naapurivaltoiden kanssa. EU harrastaa vihamielistä ja fasististakin politiikkaa rauharakastavaa venäjää kohtaan.

    • kopioi kirja netistä

      Vastaus

      Sampo Terho julkaisi äsken
      Kohti parempaa Eurooppaa -nettikirjapamfletin.

      Siinä kerrotaan vastaus

      Sampo Terho kertoo, mitä kevyempi ja kansanvaltaisempi unioni tarkoittaa.

      1. muutettava ajattelutapaa. Ajatus EU:sta ideologisena rauhanprojektina voidaan jättää 1950-luvulle. Kaikenlaisten pyhien ihanteiden ja itseisarvojen sijaan pitää alkaa katsoa puhdasta hyötyä eli euroja eli alarivin viivan alle jäävää tulosta.

      2. purettava liitovaltioon vievät rakenteet. Sampo Terho esimerkiksi peruisi tällä kaudella rakennetut "sixpackit" - "twopackit" eli maiden budjettiin ja talouspolitiikkaan puuttuvat uudet sääntökimput. Esimerkiksi Suomen pitää nykyään lähettää budjettinsa EU:hun tarkastettavaksi,
      mikä pienelle maallemme on HENGENVAARALLISTA. Sampo Terho haluaa, että jäsenmaat päättävät veroeurojensa käytöstä ihan itse.

      3. purettava sääntelyä. Sampo Terho kutsuu sitä SÄÄNTELYTSUNAMIKSI. Kansanvaltaisuutta on merkittävästi lisättävä ja kansanäänestykset saatava isoista asioista. EUROON LIITTYMISET JA EU:N PERUSTUSLAKI OVAT SELLAISIA, JOISTA AINA ON JÄRJESTETTÄVÄ KANSANÄÄNESTYS, toteaa Sampo Terho kirjassaan. Ja kansanäänestysten tulosta pitää aina kunnioittaa. Irlannissa äänestys uusittiin, kun kansa äänesti ensin väärin.

      4. KAIKKI TÄMÄ JA PALJON MUUTA LÖYTYY TÄÄLTÄ, nimittäin

      Sampo Terhon kirja on ladattavissa
      http://www.sampoterho.net/images/Kohti_parempaa_Eurooppaa.pdf

      http://www.suomenperusta.fi/julkaisut/
      Kohti parempaa Eurooppaa
      Samaan aikaan kun poliittinen eliitti jatkaa vallan keskittämistä Brysseliin, kasvavat Euroopan unionia kritisoivat voimat kautta Euroopan. Osa kriittisistä voimista haluaa tyystin eroon EU:sta, osa taas uskoo EU:n olevan vielä pelastettavissa. Suomen Perusta -ajatuspaja tarjoaa suomalaiselle yleisölle Sampo Terhon pamfletin Kohti parempaa Eurooppaa, jossa esitellään monissa Euroopan maissa kannatusta kasvattava reformistinen näkemys Euroopan unionin tulevaisuudesta. Kirja vastaa usein kysyttyyn kysymykseen siitä, minkälaisen vaihtoehdon EU-kriittiset reformistit tarjoavat nykyiselle Euroopan unionille?

      • ja mitä

        toi höpö höpö sinusta kertoo


      • paranoid persu

        onko sekopääsammon mukaan verotus jonka hoidamme itse maallemme hengenvaarallista. voi noita hulluja persuja jotka ei ymmärrä yhtään mitään


    • Karminol

      Mikäli et vieläkään ole päässyt jyvälle EU;n haitallisuudesta Suomelle, ja lähes kaikille - tuskin kannattaa koettaa sitä sulle enää selittää.

    • VOI KYSYÄ

      EU-ONGELMISTA ON ESITELMÄTILAISUUS

      LAUANTAINA 12.4.
      http://jussiniinisto.fi/wp-content/uploads/2014/04/Hyvinkää.jpg

      HYVINKÄÄN SUURMARKKINAT
      TAPAA LIVENÄ

      Arja Juvonen kello 11-13
      Johanna Jurva kello 11-12
      Jussi Niinistö klo 11-12

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68115-kansanedustajien-vierailusta-tuli-floppi-vaikea-ymmartaa

      Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps.) ja puolustuksen parlamentaarisen selvitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) ihmettelevät, miksi selvitysryhmän jäsenten osallistuminen tärkeisiin tilaisuuksiin on niin heikkoa. Eiliseen tilaisuuteen osallistui 20-henkisestä työryhmästä vain viisi.

      Niinistön mukaan tietyt ihmiset ja poliittiset ryhmät esittävät suurella suulla mielipiteitä Suomen puolustuksen tilasta, vaikka eivät osallistu puolustusvoimien järjestämiin tiedotustilaisuuksiin, jotka on heitä varten järjestetty.

      –Sitä pidän hyvin erikoisena. Vaikea ymmärtää, Niinistö sanoo Uudelle Suomelle.

      Niinistö korostaa, että selvitysryhmän jäsenillä on varajäsenet, jotka voivat osallistua tilaisuuksiin, jos jäsen ei pääse.
      Syytöksen esittänyt Jussi Niinistö ei halua osoittaa sormella mitään puoluetta tai kansanedustajaa.
      –Voit arvata, mitkä ovat ne puolustusnihilistisimmät ryhmät Suomen eduskunnassa, Niinistö sanoo.
      Työryhmä on tutustunut maa-, ilma- ja merivoimiin eri kohteissa. Eilen maanantaina ryhmä vieraili merivoimien varuskunnassa Upinniemessä.

      • ja mitä

        nämä kolme muka tietävät parlamentista


    • YrittäjäX

      En vihaa EU:ta, en. EU jonka periaatteena oli vapaa liikkuminen ja vapaa kaupankäynti. Se oli hyvä EU ja näytti hyvältä. Eurokin oli ajatuksena hyvä, mutta lähti väärille raiteille.

      Mistä en pidä nyky EU:ssa.

      Liika sääntely, ympäristökiihkoilu, sovitun rikkominen!!

      Minua ja työntekijöitäni on suoraan koskettanut raskaan liikenteen direktiivikurssitukset. Eli kaikkien kuorma-autokuljettajien on suoritettava viisi ammattidirektiivipäivää, viiden vuoden välein. Yksi kurssipäivä maksaa minulle n. 400 €. Kaksi tällaista työntekijää maksa 800€/päivä, itselle enlaske kuluksi kuin pelkkä kurssimaksu 150€. eli 5 x 950€. Direktiivi maksaa minulle yrittäjänä siis 4750€. Jaettuna viidelle vuodelle, niin direktiivi maksaa vajaan tonnin per vuosi. Kursseilla istuneista 95% on sitä mieltä että hölynpölyä. Kuulun siihen viiteen prosenttiin joka näkee pientä hyötyä. Konsulteista 100% on sitä mieltä että hieno juttu.

      Toinen minua koskettava oli CE merkintäpakko rakennustuotteille. Tuotamme rakennustuotteita ja kuljetamme niitä eteenpäin omalla kalustolla. Tätä CE merkintää varten tehtiin n. 10 000€ arvoinen tuotannon laadunvalvontajärjestelmä. Hölynpölyä sisältävä selostelma. Itse asiassa testausmenetelmät ovat samat kuin aikaisemmin kansallisia säännöksiä varten tehtävä testi. Vuosittain menee 1500 - 2000€ konsultin tarkastuksiin ja toiset 2000 henkilökunnan laatukoulutuksiin.

      Mitään hyötyä tai laatua parantavaa ei näissä systeemeissä ole vaan tulee vaan tuhansien eurojen kustannuksia. Pelkkien direktiivien keksimisen vuoksi.

      Turha sääntely ja kansallisten säädösten ja käytäntöjen ohittaminen heikentää pienyrittäjien toimintakykyä ja sysää työt ja tuotannon eliitin ohjaamiin isoihin kansainvälisiin yrityksiin.

      Samoin yltiöpäinen ympäristövouhotus tappaa viennin ja bisneksen!! Ympäristöstä tulee pitää huolta mutta jos ehdot on liian tiukat niin se maapallon tuhoutuminen sysätään kiinaan tms. rajoituksettomaan maahan. Työt kotimaastamme häviää ja hyvinvointi rapistuu.

      EU rikkoo myös omia sääntöjään, minkä takia nyt kärsitään tukipaketeista ja taloudellisista ongelmista. Perussääntöä ja budjettirajojen valvontaa on rikottu. Miksi säädellään ja säännellään kun sitä ei kaikkialla noudateta. Muualla ei direktiivejäkään noudateta orjallisesti. Kysy vaikka rekkakuski Mykolokselta kreikasta, onko direktiivipäivät suoritettu. Mitä V'''ua ne on, kysyy Mykolos..

      • tätähän se

        Karmeaa rahastusta. Suomalaisen työn kustannuksella.
        Kustannukset ovat ruhtinaalliset.

        Ympäristöongelmat Aasiassa ovat suurruhtinaalliset.

        Ei ole ongelma löytää Vietnamista lehmää, jonka mahassa
        on 30 kiloa muovia.

        Ei mitään ongelmaa ole löytää Himalajalta sherpaa
        (alkuperäiskansaa) joka heittää kaiken
        muovipusseista paristoihin luontoon, tekniikkaa on muttei ympäristömoraalia.

        Eu-työt siirretään Himalajan juurelle ja ongelmat myös.


    • ei soinipunikki!

      Soini tahtoo liittää Suomen Venäjään. EU on hidaste.

    • eli yksikään persu ei tiedä miksi vihaa EU:ta. ei yhtään perusteltua vastausta vaan jotain vaalilinkkejä joiden takaa aukeaa hölynpölyä. tuli siis todistettua etteivät persut tiedä miksi vihaavat euroopan unionia ja eikä persut pysty millään perustelemaan miksi suomen pitäisi erota unionista

      toisin sanoen persut ovat niitä jotka mölisee pubeissa että EU ON PERSEESTÄ

      • Voi voi senttäs.

        Niinpä niin, taisi vaan käydä taas antipersulle vanhanaikaisesti - ei vaan taaskaan ymmärtänyt :)


      • älypersu

        timo ajattelee meidän persujen puolesta


    • näin...

      Mitään vihata mutta halutaan itse päättää asioistamme ja emme rupea kenenkään ulkomaalaisten maksu tai juoksupojiksi tai heidän perseennuolija pikkuhomoiksi.

      • ei nyt muka

        päätetä itse dorga. heh heh persu ei tiedä, että unionissa päätösten pitää olla yksimielisiä


      • juppo...
        ei nyt muka kirjoitti:

        päätetä itse dorga. heh heh persu ei tiedä, että unionissa päätösten pitää olla yksimielisiä

        Saat vetää ne unionit paskahuussista alas.


      • eikö timppa
        juppo... kirjoitti:

        Saat vetää ne unionit paskahuussista alas.

        ollut kertonut persureppanalle että päätökset tehdään yksimielisesti eli jos yksikin maa vastustaa niin päätöstä ei hyväksytä


    • Suomi tukee Terhoa

      Lue mitkä ovat Sampo Terhon vaihtoehdot nykymenolle

      SAMPO TERHON PAMFLETTI ”Kohti parempaa Eurooppaa”
      Kirja on tiivis esitys siitä, mikä EU:ssa on vialla ja miten ongelmat korjataan

      LATAA TÄÄLTÄ
      http://www.sampoterho.net/images/Kohti_parempaa_Eurooppaa.pdf

      1. Uudessa Euroopan unionissa on vähemmän sääntelyä ja enemmän kansanvaltaa.

      2. EU:n kutsuminen rauhanprojektiksi on retorisesti kaunista, mutta vain osatotuus. Suurin osa EU-sääntelystä ei liity enää mitenkään rauhan edistämiseen.

      3. Suomen on osaltaan tuettava EU:n uudistamista kevyemmäksi ja paremmaksi. Suomen kansallinen etu on kauppaliitto, ei liittovaltio.

      4. Suomen ei tarvitse pyrkiä kaikkiin ytimiin, vaan ainoastaan niihin joissa olemisesta on meille hyötyä. Suomen idealistinen EU-politiikka on erottanut meidät muista Pohjoismaista, jotka ovat viisaasti olleet pidättyväisempiä.

      5. Eurovaalit ovat linjavaalit. Kaikki vanhat puolueet istuvat europarlamentissa tiiviimpää unionia kannattavissa liittovaltioryhmissä. Perussuomalaiset ovat ainoana puolueena Suomessa johdonmukaisesti edustaneet EU-kriittistä uudistuslinjaa, vaatineet sääntelyn vähentämistä ja kieltäytyneet tukipaketeista ja muista moraalittomista tulonsiirroista.

      6. EU-politiikassa perussuomalaiset ovat ainoa muutosvoima. Keskustalta ja sosiaalidemokraateilta puuttuu johdonmukainen EU-linja, kuten eduskuntavaalien jälkeen nähtiin kun molemmat pyörsivät kantansa tukipaketteihin. Kokoomuksen linja on johdonmukainen, mutta se ei ole muutoslinja, vaan tukee nykyisen menon jatkamista: lisää yhdentymistä ja tukipaketteja.

      7. EU-politiikan suhteen Suomessa vallitsee kaksipuoluejärjestelmä: on perussuomalaiset ja muut. Kansa valitsee muutoksen tai nykymenon jatkamisen välillä. Vaihtoehto EU:n nykyiselle suuntaukselle on nyt esitetty.

      • majava = kysyjä

        Eikä se tollo ymmärrä, eikä näe.

        "opettaja"

        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI
        VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI VITSI


    • hurjan juoppo persu

      Timppa sutkauttelee taas kopsupäissään?

    • Mitä kiertelemään

      EU on perseestä. Tässä yhdessä asiassa Perussuomalaiset yhtenäinen. Tosin Halla-aholaiset ilmaisee sen suoremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe