Mistä johtuu hehkutus ?
Abu fuad
35
2897
Vastaukset
- Baapel
Ainakin mielestäni Abulla Tampereen parhaat kebabit.
- Morro
Vatsa kuralla, aivan p...... Ihmettelen miksi esim. Aamulehti tätä hehkuttaa
- Turkkitar
Morro kirjoitti:
Vatsa kuralla, aivan p...... Ihmettelen miksi esim. Aamulehti tätä hehkuttaa
Kuraa ilman veroja , pimeetä
- ei ole
On sinulla erkoinen maku.
Abufuadin kebabit oli hyviä joskus 80-90-luvuilla, nykyinen on täyttä pas:aa.
"Liha" on sitä samaa tukun pas:aa kuin lähes kaikissa muissakin kebabpaikoissa.
Mutta ellet koskaan ole syönyt kunnolista, et tietenkään ymmärrä kuikna huonoa tuo nykyinen on. - ei ripulia abulta
Morro kirjoitti:
Vatsa kuralla, aivan p...... Ihmettelen miksi esim. Aamulehti tätä hehkuttaa
Ei taida jalapenot sopia ruokavalioosi.
- keskossa olin töissä
ei ole kirjoitti:
On sinulla erkoinen maku.
Abufuadin kebabit oli hyviä joskus 80-90-luvuilla, nykyinen on täyttä pas:aa.
"Liha" on sitä samaa tukun pas:aa kuin lähes kaikissa muissakin kebabpaikoissa.
Mutta ellet koskaan ole syönyt kunnolista, et tietenkään ymmärrä kuikna huonoa tuo nykyinen on.Voin kertoa sinulle, että myös 80-luvulla lihat tuli tukuista. Olin itse Keskon tukussa ja näin miten kebab"liha" tehtiin. Siinä oli lihaa n. 20% kaikki muu oli luuta, rustoa, ym. käytettäväksi kelpaamatonta. Ja tämä siis 80-luvulla.
Enpä usko että enää tuosta huonommaksi olisi "liha" mennyt 2010 luvulla. - jaskajaskaqwwef CRH hhhh
ei ole kirjoitti:
On sinulla erkoinen maku.
Abufuadin kebabit oli hyviä joskus 80-90-luvuilla, nykyinen on täyttä pas:aa.
"Liha" on sitä samaa tukun pas:aa kuin lähes kaikissa muissakin kebabpaikoissa.
Mutta ellet koskaan ole syönyt kunnolista, et tietenkään ymmärrä kuikna huonoa tuo nykyinen on.Kerro toki mistä löytyy Tampereen paras niin viisastutaan mem muutkin
- ei ole
keskossa olin töissä kirjoitti:
Voin kertoa sinulle, että myös 80-luvulla lihat tuli tukuista. Olin itse Keskon tukussa ja näin miten kebab"liha" tehtiin. Siinä oli lihaa n. 20% kaikki muu oli luuta, rustoa, ym. käytettäväksi kelpaamatonta. Ja tämä siis 80-luvulla.
Enpä usko että enää tuosta huonommaksi olisi "liha" mennyt 2010 luvulla.80-luvun puolivälissä pispalassa, Ahjolan vieressä, oli Tampereen parhaat kebabit. Siellä tehtiin vartaat itse, 1/3 nautaa, 1/3 sikanautaa ja 1/3 lammasta.
Voi jos tuollaista vielä jostain saisi, niin vois kebabiakin syödä. - ei ole
jaskajaskaqwwef CRH hhhh kirjoitti:
Kerro toki mistä löytyy Tampereen paras niin viisastutaan mem muutkin
Ei taida enää syöntikelpoista löytä mistään.
- hyibabbia
En ole koskaan käynyt yhdessäkään kebabbipaikassa. En ymmärrä miten kukaan voi syödä moisissa paikoissa, kun ei tiedä hygienian tasosta mitään.
- turhaa hysteriaa
Ihan turhaan olet ennakkoluuloinen kebabin suhteen. Paikan siisteystason kyllä näkee, kun katselee ympärilleen ;)
- Tartab
turhaa hysteriaa kirjoitti:
Ihan turhaan olet ennakkoluuloinen kebabin suhteen. Paikan siisteystason kyllä näkee, kun katselee ympärilleen ;)
Aivan kamala sotku, ei Hyg.passeja, porukkaa pimeästi töissä yleensäkin kebab. Ei kuitteja
- kebabbia jees
Voi mitä ennakkoluuloja, mihin mahtaakaan perustua? Abu on Tampereen siisteimpiä paikkoja. Paljon siistimpi kuin hampurilaisketjut. Et ole tainnut käydä paikanpäällä koskaan.
- 099q1
Korjasin aikanaan ravintola laitteita,En voi sanoa minkälaisia.Voisin kä
rytä.Siisteimpiä.puhtaampia paikkoja olivat Tampereella ulkomaalais
ten ravintolat.Pizzeriat,kebabpaikat.Kävin ns Huippuravintoloissa,taso
oli toista,laitteiden alta löytyi vaikka mitä.Tietenkin tämä on täysin kuvit
teellista.? - jaskajaskaqwwef CRH hhhh
Sun ei kannata lähteä esim Aasiaan, voisi nälkäkuolema korjata satoa
- mää mää ja sää sää
Urpo Rytilahti myi aikanaan aitoa lampaanlihaa, "tykitettynä" vartaaseen. Kannattaa kysyä häneltä,vieläkö alalla! Nautaa myytte, Turkkilaisilla nimillä, väitätte sen olevan lammasta,heh heh. Onko yhtään paikkaa mansessa, missä saa lammasta kebapissa?
- kallupirvanen3
Jokipohjantiellä. Neljäs puutalo vasemmalta.
- fabuuad
Kukaan ei kyllä tietääkseni väitä että kebabeläin olisi lammasta. Missä kebabbilassa muka sinulle on väitetty että he myisivät lampaanliha kebabbia ?
"Alkuperämaissa kebap voi tarkoittaa mitä tahansa paahdettua naudan-, sian- tai lampaanlihaa tai kanaa, ja kebablajeja on useita." tietää wikipediakin.
Ja lisäksi tämä kotimaassamme kebab nimellä tunnettu döner kebab on ihan jokapuolella maailmaa pääasiassa nautaa.
Tiedän erään jo edesmenneen kebabbiloitsijan joka aikanaan 90 luvun puolivälissä myi itse lampaanlihasta tekemiään kebabbeja, mutta asiakkaat kun valittivat lampaanlihan mausta, niin hän joutui siirtymään takaisin naudanlihaan. Naudanlihakebabitkin hän teki itse ja oli kyllä perhanan hyvää. - Anonyymi
Tykitettynä..? Oli niitä naitu ?
- Lenkkimakkarakebu
Ylhäältä vai alhaalta katsottuna?
- sinä olit
Se olit kuule sinä joka siellä silloin haisi. Kuset housussa ja ne 6 kk pesemättä, arvaas mikä lemu. Satuin nääs oleen siellä samaan aikaan.
- Erster
Työharjoittelussa näin ettei kaikki mene ohjeiden mukaan, en enään syö kebabia
- p.pupu
Yhden ainoan kerran olen Abun kebabin syönyt ja en tykännyt. Makuasia kai tämäkin, minä haen kebabini muualta.
- Kuormajulle
Noh miten tämän nyt toisi ilmi, heh. Työni vuoksi asioin paikassa usein mutta minusta ei ole kehumaan tätä paikkaa.
- Keppanamies
Viimex kun käytiin mustapartasella (alkuperäisellä omistajalla Hanafilla) oli "paha päivä". Tai sitten sillä on joka päivä paha päivä. Huusi henkilökunnalle ja mökötti asiakkaille. Makua en edes muista kun oltiin niin järkyttyneitä. Tarttis varmaan kokeilla nyt uudestaan kun hänen sisarenpoikansa pyörittää firmaa.
- Eilen käynyt
No jos nyt sanon 7 niin jokanen voi itse miettiä onko se hjyva vai huono.
- hggf
Nyt voi käydä uudessa Lielahtikeskuksessa Abu fuad:dissa
- ei enää ikinä
Eilen kävin, aivan täyttä paskaa. Vielä huonompaa kuin Foodstationissa.
- gsgg
Hirveet hinnat annoskokoon nähden. Ostan mielummin ison rullan muualta ja maksan siitä 10 €, kun tollanen pieni läntti kebab ranskalaisilla 8-9e, sillä pärjäät 3 h, rullalla koko päivän. Tosin ton abun rullakin voi olla puolet muitten paikkojen rullasta, maksaa 15 e :D
- Höh
Kaveri on pimeästi hommissa
- ostahjuvakeba
Abun kepsut on ihan ok (vain ok, ei siis mitenkään supersuper, liha ei ole maustettu omaan makuuni sopivaksi), ja annoskoko passeli. Enemmän haluavat ovat niitä sotanorsuja joiden ei terveydellisistä syistä tulis edes syödä kebabbia.
Rasvaissempaa ja suolaisempaa se on kuin muilla, mutta kun ottaa 50/50 suhteella kana/liha kebsun niin se kana mukavasti keventää. Tuosta rasvaisuudesta johtunee jos menee maha sekaisin.
Abun soossit on imo paremmat kuin muilla tampereella ja salaati on ok. - dodde mäläskä
Paskapuhetta, että döner olisi pääosin nautaa. Döner on turkkilaisten maahanmuuttajien Saksassa kehittämä tuote ja siinä lihassa on lammasta eikä se ole sitä mureketta, mitä tänne tulleet myyvät muka kebabbina.
- faktatkuntoon
voe mahoton, tuossa ei ollut ainoatakaan faktaa. Döner ei ole saksassa kehitetty ja saksassa käytännössä kaikki döner kebab on nautaa,vasikkaa,kanaa tai kalkkunaa.
Kyllä minä sentään ihan muutaman kebabin saksassakin olen syönyt.
- Anonyymi
Alkuperäinen Abu Fouad pita kebab ei ollut pelkästään parasta kebabia vaan paras ruoka-annos mitä ole ikinä missään syönyt. Leipä, liha, salaatti, kastikkeet, kaikki täydellisiä. Se oli silloin 90-luvulla. Sen jälkeen en osa vastaavaa saanut mistään,m. Sittemmin uudelleen perustettu Abu Fouad ei yltänyt samalle tasolle. Nyt Uros, eiku sori sehän meni konkurssiin, siis Nokia Areenalle on avattu taas Abu Fouad. En ole vielä testannut. Olisipa se edes puoliksi yhtä hyvä kun alkuperäinen.
- Anonyymi
Kebsu rannekarvoilla ja mällit väliin !
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Työsuhdepyörän veroetu poistuu
Hallituksen veropoliittisen Riihen uutisia: Mitä ilmeisimmin 1.1.2026 alkaen työsuhdepyörän kuukausiveloitus maksetaan2236965Pakko tulla tänne
jälleen kertomaan kuinka mahtava ja ihmeellinen sekä parhaalla tavalla hämmentävä nainen olet. En ikinä tule kyllästymää421249Fuengirola.fi: Danny avautuu yllättäen ex-rakas Erika Vikmanista: "Sanoisin, että hän on..."
Danny matkasi Aurinkorannikolle Helmi Loukasmäen kanssa. Musiikkineuvoksella on silmää naiskauneudelle ja hänen ex-raka271042- 75891
Hävettää muuttaa Haapavedelle.
Joudun töiden vuoksi muuttamaan Haapavedelle, kun työpaikkani siirtyi sinne. Nyt olen joutunut pakkaamaan kamoja toisaal48845Katseestasi näin
Silmissäsi syttyi hiljainen tuli, Se ei polttanut, vaan muistutti, että olin ennenkin elänyt sinun rinnallasi, jossain a61837Työhuonevähennys poistuu etätyöntekijöiltä
Hyvä. Vituttaa muutenkin etätyöntekijät. Ei se tietokoneen naputtelu mitään työtä ole.93794Toinen kuva mikä susta on jäänyt on
tietynlainen saamattomuus ja laiskuus. Sellaineen narsistinen laiskanpuoleisuus. Palvelkaa ja tehkää.38791Tietenkin täällä
Kunnan kyseenalainen maine kasvaa taas , joku huijannut monen vuoden ajan peltotukia vilpillisin keinoin.14756- 43733