Hiilari ON elintärkeää

1-tyyppinen

Tämä kun sattuu olemaan diabetes-palsta niin täällä puhutaan siitä mitä mikin asia on diabeetikon kannalta. Veijo Puustinen sanoo, että hiilihydraatit eivät ole diabeetikolle elintärkeitä. Mikä väärä ja kammottava ohje todistaen samalla että kaverilla ei ole alkeellisintakaan tietoa diabeteksesta, ei niin minkäänlaista. Pelkkä maksettu kirjoittaja.

Kun minä mittaan illalla ennen maatemenoa verensokerin ja se on n. 5 niin jos EN syö jotain hiilaria olen aamulla vähintäin koomassa tai peräti jo kuollut. Siispä hiilari on suorastaan välttämätöntä pysyäkseni hengissä ja näin ON jokaisen diabeetikon kannalta, varsinkin 1-tyyppien.

Siksi Veijo pitäisi noiden neuvojensa takia saada telkien taa tai pakkohoitoon. Hänkö vastaa jos joku diabeetikko invalidisoituu tai peräti kuolee hänen ohjeillaan. Nuo ohjeet ovat aivan sama jos joku neuvoisi verenvuototautista syömään rankasti asperiinia ja kalaöljyjä niin paranet. Kerrassaan kammottava tyyppi.

28

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkää kuunnelko VP?

      Jokaisen diabeetikon tulee syödä myös HH-pitoisia ruokiaa jo vitamiinien ja kaikenlaisten suoja-aineiden takia.

      • Kuuntele lääkäriä

        Hiilihydraatteja voi ja saa syödä, kunhan pitää järjen päässä ja välttää ns. höttöhiilareita eikä syö mahdottomia määriä hiilareita.


    • syökää vaan HH-ruoka

      Olet oikeassa, Veijo on kammottava tyyppi. Hänen ohjeillaan kuolisi monen monta diabeetikkoa. Onneksi niitä ohjeita ei kukaan lue eikä varsinkaan noudata.

      H-hydraattipitoiset ruoat ovat diabeetikolle ELINTÄRKEITÄ, niillä estetään hypoglykemiat.

    • VP?

      Tarkastakaa nyt rasvanpelkoist tietonne. Verkosta löytyy.

      Makroravinteet.

      • Varokaa VP?:ä !!!

        Rasvadieetillä diabeetikko kuolee ja se taitaa olla VP?:n tarkoituskin. Hypoglykemia iskee yöllä kun illalla tankkaa vain rasvaa ja ehkä lihaa.

        Jos henki ja terveys on kallis niin ÄLKÄÄ kuunnelko VP?:n ohjeita.


      • Puutaheinää

        Veijo alkoi heti puhua rasvanpelosta vaikka toinen kirjoittaja puhui tarpeellisista hiilihydraateista.


    • hiilari pelastaa

      Ne jotka sanovat, että hiilarit eivät ole elintärkeitä eivät siis tiedä sitäkään, että sokeritautisen kuuluisi pitää mukanaan aina jotakin hiilaripitoista. Itselläni on Siripiri-tabletteja, puhdasta glukoosia. Joillain on sokerinpaloja, joillain banaania mutta voinappeja ei ole kenelläkään eikä pekonin palasia. Jos hypo iskee niin hiilari on silloin ELINTÄRKEÄ.

      Ehkä ne ruotsalaiskirjailijat eivät hallitse tätä puolta tästä taudista niin miten sitten heidän opetuslapsensakaan voisivat hallita.

    • Hiilarit on tärkeitä

      Totta että siripiritabletit,sokeripalat ja banaani pelastaa.Mistään voinapeista ja pekonin palasista ei ole mitään hyötyä,kun hypo iskee.Joten Veijon höpinöitä ei kannata noteerata mitenkään,kannattaa varoa sitä.

      • VP?

        Hiilarit on tärkeitä
        Kuka puhu mitään hypoista?

        Kysymys on verensokerin tasaisen ja alhaisena pitämisestä vuorokauden ympäri.


      • suksi kuuseen
        VP? kirjoitti:

        Hiilarit on tärkeitä
        Kuka puhu mitään hypoista?

        Kysymys on verensokerin tasaisen ja alhaisena pitämisestä vuorokauden ympäri.

        -----Kuka puhu mitään hypoista?----

        Ehkä sinä et puhu koska et tunne koko termiä. Joten anna olla, me diabeetikot siitä joudumme puhumaan ja siksi emme siitä puhumiseen kysy sinulta lupaa.

        -----Kysymys on verensokerin tasaisen ja alhaisena pitämisestä vuorokauden ympäri---

        Miten estät verensokerin menemästä liian alas yöllä jos illalla tankkaa vain rasvaa ja proteiineja? Onko ruotsalaiskirjailijoilla siihen jokin kikka jota muu maailma ei tiedä.


    • VP?

      ravinteita joita kasvit tarvitsevat suuria määriä.

      Ai jaa, oletko kasvI??

      • Oletko itse

        Oletko sinä kasvi kun tarvitset makroravinteita.


    • VP?

      Oletko sinä kasvi kun tarvitset makroravinteita.


      ??????

      Koeta nyt joskus edes ymmärtää mitä luet tai mistä on kyse. On enemmän kuin pateettista munata itsesi kuten teet,

      • Munasit pahasti

        Kumpi munaa? SINÄHÄN aloit puhumaan makroravinteista. Minä vaan googlasin pyytämäsi hakusanan ja sain tuollaisen tulokseksen ja kopioin sen sellaisenaan tänne.


    • Se on ihan sekaisin

      Liekö Veijoa vaivaa pahat hypoglykemiat ja hyperglykemiat,sekä niiden aiheuttamat tuhot,ettei se tajua enää mitä puhuu tai sitten kovissa hypoglykemioissa ja hyperglykemioissa kirjoittelee tänne.Jotenkin vaikuttaa siltä.

    • Suksitaan suolle

      Koko ketjun älyttömästä sekoilusta ei kyllä ymmärrä yhtään mitään, ymmärrättekö yhtään itsekkään, vai onko tämä jonkun yksinäisen keskustelua itsekseen. Luulisin Veijon sivulta löytyvän tasan tarkkaan tieto mitä hän tarkoittaa mielipiteillään.

      Minä ymmärrän, että diabeetikon ei kannata tanka hiilihydraatteja kulutusta enempää, mutta 2-tyypillä painoa voi pudottaa jos määrää hieman minimoi. Sama koskee tietysti noita "omenavartaloita" joita tämän päivän THL uutisoinnin mukaan on jo yli 40 % suomalaisista.

      Väärät ruokatottumukset ovat suomalaisten ongelma, eikä suinkaan joku Veijo. Diabeetikko taitaa olla itsensä pahin ongelma kun itsenäinen ajattelu puuttuu.

    • pkarppis

      Miten niin? Eikö päinvastoin voi ajatella, että veressä on liikaa insuliinia. Kokeilepa vähentää hiilareita ja huomaat, että veren sokeritaso pysyy tasaisempana ja insuliinin annostelu helpottuu. En siis Veikkoa lähtisi moittimaan - päinvastoin taitaa olla tolkun mies. Ainakin tuntuu käyttävän maalaisjärkeä.

      • lapapala

        Ei sokeritautisen pidä hiilareita kaksin käsin suuhunsa mättääkään eikä kukaan sellaista suosittele. Mutta jos yöksi tankkaa vain rasvaa ja valkuaista niin köpelösti käy.


      • oikeaa tiettoo

        ----Eikö päinvastoin voi ajatella, että veressä on liikaa insuliinia---

        Ei. Ei diabeteksen hoito perustu veren insuliinitasojen mittaamiseen vaan veren sokerin mittaamiseen. Sen tasoa pyritään pitämään hyvänä, ei edes mahdollisimman alhaisena koska silloin uhkaa hypo. Ethän sinä edes tiedä paljonko veressäsi on insuliinia.


    • näin käy jos ei

      Kyllä on hiilari elintärkeää. Jos diabeetikko varsinkin 1-tyyppi karsii ruoastaan kaikki hiilarit niin jonain yönä kuolee hypoglykemiaan. Tiedän sellaisen tapauksen n. 10 v takaa. Mies oli muistisairas eikä tajunnut aamulla, että ei vaimo nuku vaan on tajuton. Eikä enää selvinnyt kun iltapäivällä vietiin sairaalaan, aivot oli menneet.

      Joten noita hiilaristien ohjeita älkää kuunnelko jos henki ja terveys ovat arvokkaita.

    • Sekavan puheita

      Oletkos sinä täysin järjissäsi sanoessasi että diabeetikko kuolee jos ajetaan autolla muutaman kerran yli,mitä oikein meinaat?

      Jokainen kuolee joskus,oli mikä fani hyvänsä.Mitkään VHH ruokavaliot ei takaa ikuista elämää terveenä ja reippaana.Kyseinen ruokavalio tuo kyllä mukanaan lisäsairauksia ennemmin tai myöhemmin.

      • niin mitä häh?

        ...Oletkos sinä täysin järjissäsi sanoessasi että diabeetikko kuolee jos ajetaan autolla muutaman kerran yli,mitä oikein meinaat?...

        Kuolee se, että eikös se ole silloin ihan oikein sanottu. Vai mitä meinaat kun tuollaista kyselet?


      • Ei yhtään mitään
        niin mitä häh? kirjoitti:

        ...Oletkos sinä täysin järjissäsi sanoessasi että diabeetikko kuolee jos ajetaan autolla muutaman kerran yli,mitä oikein meinaat?...

        Kuolee se, että eikös se ole silloin ihan oikein sanottu. Vai mitä meinaat kun tuollaista kyselet?

        Sinäkin nimimerkki niin mitä häh? vaikutat tosi idiootilta.Sun mielestä on näköjään oikein aiheuttaa toisen haaveri.

        En meinaa yhtään mitään,enkä kysele yhtään mitään.


    • saituri

      On teillä suuret murheet hiilarien ongelmasta ja Veijosta. Veijokin olisi kuollut omilla valioillaan viikon välein, eli 10 vuodessa viisisataa kertaa. Mutta aina Veijo selviää teidän harmiksenne ja on sivustojen kestosuosikki vuodesta toiseen.

      Kyllä diabeetikkoja kuolee taajempaan kun eivät ymmärrä terveellisten ruokavalioiden merkityksestä diabetesongelmien vähentäjänä, mutta jokainen valitsee omat polkunsa.

      Tämä lienee selvää puhetta.

      • peItokenkku

        Veijo on tupakoiva diabeetikko joka mässäilee rasvalla.

        Aikapommi tikittää...


      • Niimpä niin
        peItokenkku kirjoitti:

        Veijo on tupakoiva diabeetikko joka mässäilee rasvalla.

        Aikapommi tikittää...

        Totta niin se on se.

        Juuri näin.


      • Hiilarit tärkeitä

        saituri se ei taida ymmärtää,kuten ei veijokaan vai kuinka? minulla ei ainakaan ole suuria murheita hiilareista tai veijostakaan.

        Kyllä se on niin että diabeetikot kuolee hiilarien puutteeseen,kun lähtevät tuohon karppaushömppään mukaan ja kun eivät ymmärrä hiilareiden tärkeyttä ruokavaliossa.

        Tämä lienee selvempää puhetta.


      • Epäsuosikki

        Veijo on vain siksi "kestosuosikki" että pommittaa joukkopostituksella jatkuvasti omaa soopaansa ja toisilta menee hermot.

        Joskus joku mainosmies on sanonut että on aivan sama mitä puhutaan kunhan puhutaan.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe