Päänahan pigmentointi/ Kokemuksia ?

erikoismestari

14

8525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mieti vielä

      ennen ja jälkeen kuvat eivät oikeen vakuuttaneet. Jopa pienistä ja huonossa valaistuksessa otetuista kuvissa näkyi, ettei lopputulos ollut luonnollinen. Päänahan tatuointia SMP-menetelmälmä kokeilisin, jos sitä edes Suomesta löytyy. Tuostakin tosin mustaihoiset hyötyvät mielestäni paremmin kuin valkoihoiset ja sen jälkeen joudut myös orjallisesti höyläämään myöskin useasti ettei kontrastia pääse syntymään.

    • No thnx

      Joo,parin vuoden kuluttua kun muste alkaa sinistymään ja leviämään kuten aina tatuoinnessa tapaahtuu,näyttää kuin kalju pää olis maalattu sinisellä maalilla...No thnx

      • pigmentoitu

        Ei muutu siniseksi eikä minkään muunkaan väriseksi koska ei ole edes samaa tavaraa mitä käytetään tatuoinneissa.


    • joo . .

      Ainoa tatuointi mitä voisi edes harkita. Onneksi ei paljon paista läpi, mutta varmaan häivyttäisi entisestään.

    • ddhgkk

      Siis ei ole väriä mitä sinne tatuoidaan? Mitä se sitten on? Ja kaiki värit tulevat leviämään ajan myötä ja päätatuointi tulee muistuttamaan kypärää. Period!
      Ja tilanne on peruuttamaton väriä ei millään konstilla saada pois.
      Miettikäähän toinenkin kerta ennenkuin ryhdytte moiseen...Mainosmiesten puheista huolimatta.
      https://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.artistryconcepts.com/wp/wp-content/uploads/2015/06/question10.jpg&imgrefurl=http://www.artistryconcepts.com/library/during-the-smp-procedure-what-to-expect&docid=zfWOyO4BAZmtpM&tbnid=JpvzY-58i_2xeM:&w=523&h=302&client=firefox-b&bih=677&biw=1440&ved=0ahUKEwis072tsuvOAhWrO5oKHWkuCZkQMwgbKAEwAQ&iact=mrc&uact=8

      • kkghdd

        Mitä eroa on mainosmiehen puheilla ja sinun puheella kun et kerran asiasta tiedä mitään. Hiuspigmentoinnissa käytetään siihen tarkoitettuja ja kehitettyjä värejä, eivät ole tatuointivärejä. Nuo kuvat mitkä linkkasit ovat selvästi keskeneräisistä hoidoista tai ammattitaidottaman henkilön tekemiä pigmentointeja. Jos kaverilta otat kännipäissään tatuoinnin niin paskaahan siitäkin yleensä tulee?


    • Kantsis.ottaa

      jotenki yhteyttä niihi hunkseihi just jos pälvii piilottaa tai perssilmää valkasee. Ovat kuulemma edelläkävijöitä suomes.

    • kroonikko7

      Englannissa on asiantuntevaia pigmentointiartisteja mutta huonoja artisteja löytyy myös. Parhaat varmaan löytyy isommista palvelun tarjoajilta kuten vinci, hishair, skalp aesthetics, jne... . Brandwood ja LGs ovat myös hyvin asiantuntevia. Brandwood tekee jopa värejä ja myy niitä muille toimijoille. Netissä on paljon tietoa, kun lueskelee noiden firmojen sivuilta ja katselee kuvia. Scalp guru myös tarjoaa puolueetonta tietoa asiasta.
      Pigmentti on poistettavaksi päänahasta, jos niin joskus haluaa, mutta se pitää laaseroida pois.
      Tärkeintä on löytää hyvä pigmentoida, joka on jo vuosia tehnyt kyseistä työtä. Konsultaatiossa olisi hyvä jutella juuri tämän henkilön kanssa, joka työn tulee tekemään.
      SMP soveltuu miestyypin kaljuuntuneille, alopeetikoille, hiussiirron arpien peittoon, jne... . Hinta tietysti määräytyy työn suuruudesta. Esim. alopeetikon kannattaa antaa pigmentoida koko pää, jolloin hinta on korkeimmillaan.
      Jos pigmentointia on paljon ja isoilla kaljuilla alueilla, niin hiukset on pidettävä 0.0 - 0.8 mm pituisina parhaan illuusion varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa hiusten ajamista joko koneella tai partaterällä joka toinen tai kolmas päivä tiettyyn mittaan.

      • Ink

        Eikö oikeesti oo kellään kokemusta smp-pigmentoinnista suomessa?


    • halusinollasmurffi

      En suosittele ainakaan Turussa sijaitsevaa Sirpa Jyrkkästä. Lopputulos oli sinertävä ja epätasainen, kun menin korjaamaan perittiin täysi hinta. Väri edelleen sinertävä.. siihen tokaistiin,että tämmöstä tämä on ikinä ei voi tietää. Hah! mutta jos on ylimääräistä rahaa ja kaipaa vähän yllätyksiä elämään nii sinne vaan! Suosittelen karhupuiston plastikkakirurgiaa ja sieltä Tiinaa, ammattitaito kohdillaan.

    • KaljuKKojooti

      Muutamassa vuodessa katoaa pigmentointiväri päänahasta kokonaan.

      • Anonyymi

        Pigmentoinnin on tarkoituskin hävitä... se ei ole tatuointi... itse tehnyt nyt 8 vuotta HFS tekniikalla. Kouluttautunut ensimmäisenä Suomessa...SMP on pigmentointi koulutus joka julkaisee kuvat ennen ja jälkeen toimenpiteen. Jälkeen kuvat ovat 3-5 krt tehtyjä. Minulla asiakkaat ovat vakkareita ja käyvät vahvistamassa 2v. välein, koska päälaki hikoilee, liikunnasta ja jos tali eritystä on paljon. Pigmentointi tehdään ihon pintakerroksen eikä koskaan mustalla, koska se voi haalistuessaan muuttua siniseksi.


    • tietää_

      Älkää vittu ryhtykö tohon hommaan! Vaikka olis millainen artisti asialla ja jälki näyttäis siedettävältä, niin hiustenlähdön jatkuessa alkaa pigmentöinti näyttämään epäluonnolliselta ja rumalta. Ottakaa mieluummin sopiva rusketus, mikä häivyttää kontrastia kaljun päälaen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe