Tyttöystäväni entiset säädöt vaivaavat -Ex-neitsyt

hanispe

Voisiko joku auttaa minua olen nuori mies ja olen myös masentunut ja tarvitsen nopeasti neuvoja? Olen tavannut ensirakkauteni olemme olleet yhdessä vasta 3kk. Olin itse ennen suhdettamme neitsyt enkä ollut paljon kokenut muutama vanha tyttöystävä löytyy. Hänellä on taas ollut paljon vilkkaampi seksielämä. Minua vaivaa hänen menneisyys ja minulla siis on muutenkin huono itsetunto ollut vaikka en mielestäni kovin ruma olekkaan, mutta minulla on sellainen kuva ettei seksiä harrasteta ilman halua toiseen kumppaniin. Tyttöystäväni taas sanoo, että niillä ei ole ollut mitään merkitystä hänelle vain tällä on. Minun on niin vaikea uskoa, että se pitää paikkansa enkä pysty pitämään itseäni komeimpana/parhaana/haluttavimpana vaikka tyttöystävä niin minulle sanookin. Toivoisin, että pystyisin siihen, mutta harrastaessamme seksiä nään itseni paikalla jonkun hänen entisistään ja olemme puhuneet paljon asiasta. Tämä vaivaus vaan kasvaa ja kasvaa, pelkään etten pääse tästä eroon. Enkä missään nimessä halua erota olen suunnittellut tulevaisuutta hänen kanssaan ja hän minun. Olen ehdottanut tyttöystävälleni taukoa jolloin voisin myös hankkia kokemuksia, koska kokemukset ovat aina kiinnostaneet, mutta se ei käy tyttöystävälleni. Olen jopa miettinyt pettämistä salaa. En halua muita naisia haluaisin vain olla vaivaantumatta ja tuntea itseni hyväksi ja samantasoiseksi mitä vaihtoehtoja minulla on?
Auttakaa joku tarvitsen kipeästi apua en halua pilata tätä suhdetta, mutta en myöskään halua ajatella itsestäni pahaa.

4

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kdlslsl

      Miksi siis haluat enemmän kokemuksia jos kuitenkin rakastat tyttöystävääsi eikö hän riitä sinulle? Mielestäni sinun tulisi elää hetkessä keskity vain olemaan onnellinen hänen kanssaan äläkä mieti edellisiä suhteita. Miksi teidän pitää edes puhua niistä jos ne aiheuttavat niin paljon ahdistusta ja epävarmuutta sinussa. Se kaikki on kuitenkin nyt historiaa ja hän on sinun kanssasi. Jos et pysty hyväksymään hänen menneisyyttään kannattaa erota!

    • sexguru

      Ihan samaa mieltä kuin edellinen vastaaja. Ei vieraissakäynti mitenkään voi parantaa suhdetta nykyiseen. Miksi murehtia naisen edellisiä, jos hän sinua rakastaa? Täysillä vain panostat suhteeseen ja kokemustahan kertyy joka kerta naiskennelllessasi häntä.

      Se mikä saa hänet oikeasti seksin suhteen tyytyväiseksi itseesi, on se miten otat hänet huomioon! Eli kuuntele tarkalla korvalla millaisesta hyväilystä, millaisista seksijutuista, asennoista jne. hän pitää. Jos hän ei jostain jutusta pidä, ota se tosissasi. Pyri antamaan orgasmi joka kerta, jos se vain on mahdollista, käsin tai suulle jos ei panemalla tule. Ja panemallakin tulee helpommin, kun hyväilet kädellä hellästi klittaa.

      Ilmaise myös miten paljon häntä rakastat ja arvostat seuraansa, ettet edes kaipaa muuta.

      Mitä voisit edes saada käymällä vieraissa, hieman erimallista pillua ja se siitä? Mikä muuttui? Ei mikään. Elä tässä hetkessä ja tässä suhteessa, älä haikaile muita. Käännä asia toisin päin, sinä olisit kokenut ja nainen ekakertalainen, asetu sitten hänen rooliinsa.

      Nauti uusista kokemuksistasi juuri hänen kanssaan ja varmasti keksitte jatkossa uusiakin juttuja. Muista myös, että hän saattaa osata tai suostua juttuihin, joita ei ikinä edes suostuisi kanssasi kokeilla, ilman aiempia kokemuksiaan. Todennäköisesti hän myös osaa kertoa paremmin mistä seksissä tykkää, kun on ollut muitakin ennen sinua.

      Olisit voinut myös törmätä neitsyeen ja sitten miettisit olisiko seksi kuitenkin parempaa kokeneemman kanssa. Kaikkea ei voi aina saada ja elämässä eteen tulee kiusauksia..

      Jos asia todella edelleen mielestäsi on niin suuri peikko, että olet valmis vaarantamaan suhteen syrjähypyllä, onko mitään mieltä jatkaa koko suhdetta.

      Luota itseesi ja naisesi sanaan. Ole tyytyväinen, että hän on rehellisesti kertonut aiemmasta seksielämästään.

    • turm

      Jätä se! Ansaitset parempaa kuin olla joku vuoronumerolappu kädessä odottaja. Ansaitset olla tytölle ihan eka.

    • Herras Mies

      Hölmo! Se tyttö rakastaa sinua ja sinä vaan olet kateellinen niin ja nyt se tyttö on löytänyt oikeen rakkauden niin ole sen kanssa ja luota siihen sulta puttuu vaan luottamus joka on avioliiton yksi kolmesta perus asiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe