Hervannan "Jengit" ja muut?

TuoreHervantalainen

Hei! Olen juuri muuttanut hervantaan ja mua on ruvennut kiinnostaa tää alue ja nää puheet tästä. Monesti oon kuullu, että Hervanta on paha paikka ja paljon jengiä varottelee tänne muutosta. Kaverikin varotteli kovasti, että älä ny oikeesti muuta sinne Hervantaan. Siitä olen kuullut, että joskus kymmenen vuotta sitten tää on ollut paha paikka, mutta joidenkin mukaan nykyään ihan ok paikka?

Googlella koittanu paljon ettiä tietoo tästä keskustelupalstoilt ja muualta. Atomikadust luin, että se on jotenkin paikka, mis on paljon vaaroja? Mitään konkreettista en oo vaan saanut, paitsi lehtijutuista, mitä bongasin googlella.

Onko täällä oikeasti jengejä tai jtn sellaisia tyyppejä, joiden kanssa kannattaa välttää? Enkä nyt tarkoita mitään yksittäisiä psykopaattei tai muita. Niitä on kaikkialla ja itekki vähä jollain tasoo psykopaatti. Sen vuoks mä en pelkää vaikka nää huhut osuiski hervannast todeks, mutta jotenkin kiinnostus on suuri saada lisää informaatiota.

17

2767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tampellan paroni

      Hervanta on Tampereen rikostilastojen ykkönen lähiöistä puhuttaessa mutta sitä selittää väestön koko. Ihan normaalia sakkia, eikä tarvitse pelätä mitään. Suomessa ei ole sellaisia lähiöitä, joissa ei uskaltaisi liikkua. Eli suuresti liioiteltua puhetta, vaikka tilastot muuta väittävät. Rikokset tapahtuvat omissa piireissä, eikä niistä ole YLEENSÄ varaa sivullisille.

    • R Kivinen
      • kusibileet?

        Ahaa, siis kusibileet? Kuulemma narkit juovat toistensa kusta ja saavat siitä vielä sitä ainetta ... mitä se kusijakin on käyttänyt! Vai tuollaista Herwoodissa.


    • eipä kummonen

      On se ollut pahempi joskus 70-80 ehkä vielä 90 luvulla. Nyt se ei ole enää muita lähiöitä kummempi eikä siellä sen enempää rikollisuutta ole kuin lähiöissä keskimäärin.

      Ei muuta kuin mukavaa asumista aloittajalle Herwoodiin :)

      • Anonyymi

        Oli kyllä hyvä mesta 80luvulla, eikä ollut jengejä tai mamuja yms. Oli turvallista ja rauhallista. Nykyään pelkkää pohjasakkaa, sairaita, mamuja sekä mielenterveyspotilaita. Ihan kauheeta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli kyllä hyvä mesta 80luvulla, eikä ollut jengejä tai mamuja yms. Oli turvallista ja rauhallista. Nykyään pelkkää pohjasakkaa, sairaita, mamuja sekä mielenterveyspotilaita. Ihan kauheeta.

        Oli vaan kriminaalitalo, josta lenteli tavaroita


    • Hervantalainen

      Ihan jokaisessa lähiössä ei ole isoa yliopistoa. Hervanta on kokonsa ja sosioekonomisen jakaumansa puolesta aika poikkeuksellinen paikka. Reunamien pientaloalueilla asuu ylempää keskiluokkaa ja keskeisten alueiden vanhoissa taloissa työväenluokkaa. Hervannan valtaväylän ympärille on rakennettu runsaasti uusia kalliita kerrostaloasuntoja viime vuosina. Palvelutaso on erinomainen ja ulkoilumaastot ovat hyvät. Pelottelut Hervannan levottomuudella ovat vahvasti liioiteltuja ja ajastaan jäljessä. Hervannassa asui vielä 25 vuotta sitten paljon nuorisoa, joka oli noihin aikoihin levotonta. Hervannassa asuu nykyään erittäin runsaasti eläkeläisiä. Teekkarit, joita Hervannassa asuu tuhansia, eläkeläiset, mamut ja tavalliset työikäiset asuvat Hervannassa sulassa sovussa. Pultsareita oleilee Ahvenisjärven rannalla mutta he ovat suomalaisten pultsareiden tapaan harmittomia. Bussit kulkevat tiheästi kaupungin keskustan suuntaan mutta haittapuolena on, että ne ovat varsinkin ruuhka-aikoina usein täynnä.

    • turpiinlyön

      Ainoa huono piirre on Atomikatu 1:sen keskiössä pyörittämä aikuisten jengi joka vuoron perään levittelee perättömiä pedofiilijuoruja ihmisistä. Jos olet alueella leikkipuistossa lapsesi kanssa kannattaa varoa jos paikalle tulee nuori pariskunta kameran kanssa.soita heti poliisit paikalle.

    • uutisia lukenut

      Muutamia nuorten naisten raiskauksia on ollut aiempina vuosina ulkona, uutisten mukaan.

    • Lunula

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Tampere#V.C3.A4est.C3.B6_osa-alueittain tuo on 2008 tieto nyt Hervannassa on 23 000 asukasta.
      Suomen kaupungeissa on vain 40 suurempaa, niissä mukana jo Tampere, jonka sisällä Hervanta on. Hervanassa asuu siis lähes 11 % tamperelaisista.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Tampere

      Hervantaa ei voi ihan ajatella pelkkänä kaupunginosana, se asukasluvun vuoksi, eikä rinnastaa missään tilastoissa johonkin muuhun kaupunginosaan. Kaakoinen osaalue siellä asuu 1/5 tamperelaisista.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_kaupungeista

    • Ex-asukki

      Suurin osa Hervantaa on ikävä kyllä narkkareideen, päihdeongelmalaisten ja maahanmuuttajiejien ghetto.
      Ja seuraukset ovat kaikkien nähtävissä.

    • ölö

      2 vuotta on nyt tullut asuttua, ainut "jengi" mitä olen nähnyt on juurikin nuo pultsarit. Useimmiten DUO:n edessä pyöreillä penkeillä tai ahvenisjärven rannassa. Ikinä iltaisin/aamuyöstä tarvinnut pelätä ulkona liikkumista yksinkään (olen siis 25 v. nainen). Ennen Hervanta varmaan ollutkin "ghetto", mutta ei kyllä enää nykypäivänä. Paljon lapsiperheitä, vanhuksia ja opiskelijoita.

    • Siluvainaa

      Täälä mitään jengejä nykyään oo:) Kakarat ja narkit heiluu ilman päämäärää, mutta kaikki niistä syö lapasesta kun oikeista naruista vetelee.
      Noista sun "vaaroista" voisin mainita Hinkkasen ja sen lähipiirin. Kakara nähny jotain sarjoja ja kiveksekkin kai laskeutunu, mut silti vaarallinen yksinkulkijalle, jos sillä on mukana useempi kaveri. Hervanta-----> vaarallinen-----> ;)

      • vanhaliitto

        Se on jo dead man walking


    • Paskaaaa

      No mitä helvettiä ny iha oikeesti oon koko ikäni hervannassa asunu ja oon 16 ja en oo kyllä ikinä pelänny asua täällä vaikka kaiken laista tapahtuukin ja olen ollu aamulla, päivällä, illalla ja yöllä ulkona ja edelleen jatkan samaa rataa ilman pelkoa tänne vaa muitten sekojen sekaa ;)

    • Anonyymi

      Hahahahahha ne gangilaiset on alle 18v ne on vasta 14v

    • Anonyymi

      Outoa slangia,mistäpäin olet kotoisin kiinteistövälittäjä.kaipaan vastausta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe