Jihuu! Kaarinaa ei pakkoliitetä Turkku!

Hyvä Kokoomus!

Maan hallitus pätti luopua pakkoliitospykälästä kuntauudistusta eteenpäin vietäessä. Järkevä ratkaisu! Hyvä Kokoomus! Palaan äänetsäjäkuntaanne.

13

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohta turkulainen

      ...juu, ei Kaarinaa pakkoliitetä Turkuun, Kaarina liittyy Turkuun vapaaehtoisesti, vai etkö ole jo nähnyt merkkejä siitä, minä olen.
      Kaarinaa on systemaattisesti valmisteltu ja toimintoja ajettu alas Turkuun liittymistä silmälläpitäen jo vuosia.

    • Kesämäen asukas

      Rotat jättää silti hukkuvan laivan: Vesa Mäki jättää tehtävät Kaarinassa ja Katainen Suomen hallituksessa.
      Kokoomus on p.......ä!

    • Entinen poliitikko

      Kaarina ei ole mihinkään hukkumassa, vaan porskuttaa eteenpäin, väkiluku sen kun lisääntyy ja tonttikauppa käy.
      Moni haluaa muuttaa Kaarinaan ja rakentaa talonsa tänne. Taloja vapautuu myös eläkeläisten muuttaessa keskustaajamaan.
      On hyvä että taas saadaan vapaasti hengittää ja kehittää Kaarinaa entistä paremmaksi ja viihtyisämmäksi. Hallituksen pelottelutouhut olivat täysin käsittämättömiä, onneksi Kaarinan kehittäminen ei edes pysähtynyt siihen ja Virkkunen, sekä Urpilainen sai pitkän nenän.
      Kaupungin hallituksen puheenjohtaja oli henkeen ja vereen Kaarinan puolesta, mitä tulee olemaan toivottavasti seuraajakin.
      Kaupunginvaltuusto kuitenkin on lähes yksimielinen Kaarinan mahdollisuuksista, paria tunnettua soraääntä lukuunottamatta.
      Kaarinan asiat on hoidettu hyvin jo vuosikymmeniä, ei ihme että muutamaa Turun eläkeläis poliitikkoa sapettaa.
      Turku on saannut kyllä maksumiehen Kaarinasta monessa asiassa ja Turkulaisia käy Kaarinassa töissä tuhansia. Myös Kaarinan palveluita on käytetty runsaasti ja hyvä näin raha kiertää.

    • Eläkeläiskeskus

      Kaarinan keskustan asukeista onkin jo 25% eläkeläisiä, ja määrä tulee kasvamaan huomattavasti.

      Ja eläkeläisten määrä lisääntyi juuri Suurella Ikäluokalla, joka omistaa 400 000 000 000 euron kiinteistöomaisuuden ja kaikki muu siihen päälle, nämä eivät enää mitään ostele, kun niillä on jo kaikki, eikä niiltä saa edes verorahoja Kaarinan pyörittämiseen.

      Kaarinasta tulikin rikkaitten eläkeläisten oloneuvosten keskus, jonka toimintaa Turku ei enää tulevaisuudessa rahoita ilman liitosta.

      Lapsiperheet, tuotantoon osallistuvat työlliset ja yrittäjät Kaarinan kunta savustaa ulos. Erittäin huono päätös.

      Lopputuloksesta ei jää epäselvyyttä.

      • Kaarina N:o 1

        Eläkeläiset maksavat veroja jopa enemmän kuin työssä käyvät, koska heillä ei ole verovähennyksiä. Tulot ovat myös tasaisia ja niitä ei katko äitiyslomat tai sairaslomat.
        Eläkeläiset käyttävät paljon rahaa muuhun kuin velan maksuun, eli kuluttavat.
        Eläkeläinen on hyvä sijoitus kunnalle, eikä niitä tarvitse pelätä. Kaarinassa Eläkeläisten muutto keskustaajamaan ja omakotitalon myynti nuorelle lapsiperheelle on täysin harkittua ja monet eläkeläiset tykkäävät asustaa Kaarinan keskustassa lähellä palveluita ilman lumitöitä.
        Nykyisistä työeläkeläisistä kannattaa pitää kiinni, että eivät muuta Floridan aurinkoon, Turku rutisee näistä täysin turhaan.
        Turkulaisia käy töissä Kaarinassa suurin piirtein yhtäpaljon, kuin Kaarinalaisia Turussakin. Turun työpaikoista suuri osa on yhteiskunnan työpaikkoja, joiden sijainti voisi yhtä hyvin olla Kaarinassakin. Yritystyöpaikkojen lisääntyminen tuotannollisilla aloilla olisi Kaarinalle parasta ja myös Turulle, siihen ei auta rajojen siirtely.
        Hallituksen luopumispäätös pakkokeinoista oli viisas veto, ainoastaan hieman liian myöhään, jotta maine olisi pelastunut ja rahaahan on palanut paljon hukkaan.


    • wr wrg ar awre awerg

      Höpö höpö, kaikki palvelut on kadonnut Kaarinan keskustasta, kun eläkeläiset ostavat vain ruokaa, kukkia ja käyvät kampaajalla.

      Liikepaikat ovat tyhjillään ja tyhjentyvät kiivaaseen tahtiin. Ei ole tietotekniikkakauppaa, ei rautakauppaa, ei vaatekauppaa aikuiselle miehelle, ei kenkäkauppaa, ei pyöriä, ei mopoja, ei urheilutarvikkeita, ei lapsille leluja, ei venevarustekauppaa, ei elokuvateatteria, ei autoliikettä, jne.

      Myös suuri osa Kaarinan toimi- ja teollisuustiloista on tyhjillään, kun kaupungin rakennusviraston kolmen kopla on jakanut liiketontit ja rakennusoikeudet gryndereille ja kavereilleen, muutama pässi omistaa kaikki , joten helppo on ollut vetää vuokratasot pilviin, mutta siinähän lämmittelevät tyhjiä liikekiinteistöjään torakoille.

    • Pekko Körmy

      Kyl sen huomas viimeistää sillo, ku Wotis jätti Kaarinan, et pian yhdistyy Kaarina Turkuun.

      • Kaarina N:o 1

        Nykyinen eläkeläinen on kyllä täysin toista maata kuin entiset kiikkustuolivaarit, käyvät autoillaan marketeissa. Skanssi on se joka vetää myös eläkeläisiä pois keskustasta ja pienet pk yrittäjät ovat joutuneet osittain antautumaan. Sama ongelma koskee Turunkin keskustan liike-elämää vaikka on hienot Louhetkin.
        Myös nykyinen keskittämismalli on purrut jo jonkin verran, kun valtionkin hallintoa on siiretty keskuskaupunkeihin. Suurin syy on kyllä automarketit ja käy se kauppa Prismassa Piispanristillä ja Ravattulassakin Kaarinassa.
        Rautakaupan sijainnilla sinänsä ole väliäkään, kun sieltä roudataan tavaraa aina autoilla ja peräkärryillä.
        Rajoja siirtämällä ei Kaarinan kaupat lisäännyt, tarvitaan rohkeita yrittäjiä, se on täysin sama kuka seinät omistaa, usein Suomessa joku ulkomainen sijoittaja.
        Eläkeläisistä ei Kaarinalle sinänsä ole mitään haittaa, ostovoimaa on enemmän kuin monien maiden palkansaajilla. Saattaa olla Suomessakin enemmän. Kunnille kalliit palvelut kertyvät usein lapsiperheistä: Koulut, päiväkodit, terveyspalvelut, sosiaalitoimi esim. Huostaanotot jne...
        Se on totta että Kaarinan keskustaan soisi mielellään vähän vauhtia, näiden valokuvaamojen, kellokauppojen ym. Lisäksi.
        Kaarinassa on kyllä satoja yrityksiä varsin monilla aloilla, joissa työskentelee paljon Turkulaista tai Turkkilaista työvoimaa. Pääasia että tehdään töitä ja kaikki työt ovat arvokkaita, ei pelkästään yliopiston opettaja valtion palkoilla Turussa. Kaarinassa on kyllä myös Valtion yliopiston työpaikkoja useampiakin, sitä ei vaan monikaan tiedä.
        Turun alihankkijat tekevät paljon töitä Kaarinan yrityksille, joten tämä juttu työpaikoista ja niiden sijainnista on turhaa plätinää. Rajoja siirtelemällä pendelöinti ei muutu miksikään. Pieni pendelöintikin on aivan hyvä, se taas luo työpaikkoja ja takaa monille toimeentulon.
        Suomen väestönkasvu on jo pitkään ollut maahanmuuton varassa, jota kautta työvoimaa saadaan tulevaisuudessakin ja lisääntyville eläkeläisille palveluja.
        Onneksi hallituksen pelottelu Krimin taktiikka ei purrut Kaarinassa, vaan hankkeita on viety eteenpäin yhteistyön hengessä, eikä ole jääty tuleen makaamaan. Näin talouden nousun alkaessa ollaan heti valmiina.
        Lopuksi suurimmille Suur Turku intoilijoille voi todeta, että palvelut kustannetaan siitä kunnasta jossa asuu, vähemmän siitä jossa käy töissä. Samoin on eläkeläistenkin kanssa.
        Kaikkea hyvää Kaarinalle, käytetään niitä vähempikin palveluita mitä meiltä löytyy, niin lisääntyvät sitten talouden toivottavasti elpyessä.


    • maksaahan se

      Palvelut kustannetaan siitä kunnasta jossa ne ovat. Yhteiskunta tukee erilaisia toimintoja, jotta niitä voisivat useammat käyttää. Näihin kuuluvat mm. satamat (isoille ja pienille aluksille), teatterit, konserttisalit, urheiluhallit, infra lentokentälle ja rautatieasemille jne.

      Käyttämistä ei ole rajoitettu vain kustantavan kunnan asukkaille.

    • Asiantuntija 48

      Väärää ja tarkoitushakuista tietoa, kyllä palvelut kustannetaan siinä kunnassa jossa henkilö asuu. Joko niistä maksetaan itse tai sitten palvelun tuottaja esim. sairaanhoitopiiri lähettää siitä laskun asuinkuntaan.
      Sataman käyttö maksaa kehyskuntalaiselle aina jotain, esim. laivalipun kautta ja sataman voitot saa se kunta jossa satama sijaitsee eli meilläpäin Turku. Turkuenergia myös tuottaa mahtavia kymmenien miljoonien voittoja Turun kassaan, laskuttaen osan kehyskunnista.
      Pienille aluksille Kaarinassa on oma satama, suurille Turussa ja Naantalissa.
      Konserteista maksetaan pääsylipun hinta ja se koskee myös kaivattuja Helsinkiläisiä, sekä Tamperelaisia, sekä kehyskuntalaisia.
      Turku laskuttaa reippaasti myös muista palveluistaan kehyskuntia, eivät ne ole ilmaisia, samoin Kaarina laskuttaa uimahallistaan ja jäähallistaan.
      Kaarina myös maksaa omat tieinfransa, jotta Turkulaiset voivat tulla afalttia pitkin kylään ja sekin suhteessa asukaslukuun.

      Ainoa joka piti paikkansa oli viimeinen lauseesi ! Muuten oli mutua tai muunnettua tietoa.

      • Oivalsin

        Oikein nyt alan ymmärtää miksi asfalttia ja Logomoita ylläpidetään esim. Turussa, sinne halutaan ihmisiä käymään vähän kauempaakin. Tuovat aina rahaa tullessaan kaupunkiin. Logomon penkkejä kuluttamaan halutaan jopa ulkomaalaisia, samalla kuluu asfaltti ja parkkipaikat täyttyy.
        Ei Tukholmakaan halua Kaarinaa itselleen, vaikka käytänkin melko usein sen infraa, ei peri edes ruuhkamaksua minulta.
        Tuskin Turkulaisen kannattaa parkua, jos rahaa Kaarinasta sinne kottikärryillä työnnetään. Työnnetään sitä meiltä Pietariinkin, voivat jopa haluta meidät itselleen. Sanotaan että poikkeus vahvistaa säännön.


      • Kaarina osa Turkua

        "Kaarina myös maksaa omat tieinfransa, jotta Turkulaiset voivat tulla afalttia pitkin kylään"

        Niin on, sääli vain että tieinfra on päässyt niin huonoon kuntoon, ettei turkulainen viitsi edes traktorilla tulla kylään. Ja miksi tulisi, Kaarinasta puuttuu kaikki se, mitä Turussa on yllin kyllin, ainoastaa Turkuun muuttanut x-kaarinalainen saattaa poiketa katsomassa kohtalotovereitaan.


      • Kaarinalainen
        Kaarina osa Turkua kirjoitti:

        "Kaarina myös maksaa omat tieinfransa, jotta Turkulaiset voivat tulla afalttia pitkin kylään"

        Niin on, sääli vain että tieinfra on päässyt niin huonoon kuntoon, ettei turkulainen viitsi edes traktorilla tulla kylään. Ja miksi tulisi, Kaarinasta puuttuu kaikki se, mitä Turussa on yllin kyllin, ainoastaa Turkuun muuttanut x-kaarinalainen saattaa poiketa katsomassa kohtalotovereitaan.

        Asfaltti on päässyt huonoon kuntoon koko Suomessa rahapulan vuoksi, Kaarinan päätiet ovat tielaitoksen hoidossa ja sama tauti.
        Citymaasturi kauppa käy kuin Venäjällä ja meillä Kaarinassa ne traktorit on, eikä tulla niillä Turkuun , käytetään pelloilla maanviljelyksessä.
        Kaarinaan ellei ole tyytyväinen voi aivan vapaasti muuttaa Turkuun, mutta tyytymättömiä on kovin vähän.
        Voidaan me aivan hyvin vähän Turkuakin auttaa ja tullaan rahat mukana käymään vaikka Skansissa, niin saatte suureen tarpeeseenne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      102
      3195
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3106
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      322
      1959
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      90
      1459
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1246
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1155
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      888
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      125
      817
    9. 46
      793
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      757
    Aihe