Kauheaa tappamista!! >:(

Eläinten kannattaja

Minusta on aivan kamalaa kun on hirvenmetsästystä!
Eiväthän hirvet tarkoita mitään pahaa juostessaan tielle... Ne tietenkin jäävät auton alle ja sitten koko homma onkin se hirven SYYTÄ! Ihminenhän se varomattomasti ajaa! Ei tämä maailma ole ainoastaan ihmisten oma! Eläimilläkin on oikeuksia ja ihmiset jopa ammuskelevat niitä huvin vuoksi. Eikö omatunto hakkaa ollenkaan!? Eivät hirvetkään tule meitä tappamaan, kun meitä ihmisiä on niiden mielestä liikaa! Tietenkin hirvet lisääntyvät ja tulevat teille, jolloin onnettomuudet yleistyvät. Yksi keino olisi tietenkin uros hirvien leikkaaminen, jolloin poikasia ei tulisi... Ei niin tehdä, mutta ajatus on tärkein... Miettikää mikä huvikseen TAPPAMISESSA JA MURHAAMISESSA on HAUSKAA!!

14

2448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eläinten kannattaja

      Kaikella kunnioituksella metsästäjiä kohtaan, mutta tämä on minun mielipiteeni ja asetta en tule IKINÄ ottamaan olalleni! Jatkakaa harrastustanne, mutta kunnioittakaa samalla eläimiä jotka päästätte pois.

      • jumala loi

        Niin, kuinkas se menikään mutta joka tapauksessa maa oli autio ja tyhjä. Jumala loi maan ja ihmiset ja kaikki luontokappaleet. Osaksi luontokappaleet sen vuoksi että ihmisille olisi ravintoa. Mieluummin syön vapaana kulkeen riistaeläimen lihaa, kuin koko ikänsä häkissä viettänyttä kanaa tai parressa lojunutta lehmää tai sikaa. Kovempi tuska eläimelle on tulla elävältä purruksi, esim susilauman raatelemana kuin ihmisen toimesta kuolettavaan paikkaan ampumalla. Kaikki eläimet kuitenkin on lopetettava jotenkin ennen ihmisen ruuaksi valmistamista ja mielestäni ampuminen on aika kivutonta ja nopeaa. Ei me metsästäjät silti petoja olla. Teemme sen mikä meille kuuluu, josta sinäkin hyödyt osaltasi. Heräät vasta sitten ajattelemaan kun joku läheinen menehtyy hirvikolarissa. http://koti.mbnet.fi/kavpk/kuvat/kolari/hirvikolari.jpg


    • haxxor

      Byhyy...

      Ellet viel tiä nii hirvet ei tapa meitä, koska eivät ole sillä saralla kehittyneet tarpeeksi. Jos niiden tilalla olisi esim. tiikereitä, niin saattaisi olla että ihmispopulaatiokin harvenisi (siis jos ihmisil ei ois mitään puolustusta).

    • mutta...

      Hirvet ei jää auton alle vaan tulevat päälle!

      Kuohitseminen ei olisi murhaako? Kaikki hauskuus vain pois hirviltäkin.

    • Jaska

      Se on kuule niin että jos uros leikataan niin ei se tuota joten jos ei tule tarpeeksi vasoja niin loppuupa lihan syönti, Mettästys on säästämistä siinä säästyy rahaa kun hankkii tuolta metsästä ravinnon. Lisäksi hirvi tuhoaa taimikkoa.

    • Tunnoton Tulittaja

      Mitippäs jos ei tapettais kantturan kantturaa vaik esim 15 vuoteen.. Vois pian olla et alkas ihmisiä kuolee hirvien takia, tai ainakin suurpedot lisis samaa rataa.

    • miä

      ei mettästystä harrasteta pelekästään hirven aiheuttamien vahinkojen takia...mettästystä on aina ollu suomesa eikä sitä lopeteta tuomosten teinien mielipitteitten takia jotka ei tiiä asiasta mittään

    • altgr

      "Eläinten kannattaja", onko sinusta parempi, että lihaa kasvatetaan ravinnoksi vankeudessa? Onko parempi, että eläimiä syntyy, elää ja kuolee vain tullakseen syödyksi?

      Minusta on paljon parempi, että eläintä kunnioitetaan ja että se syntyy ja elää luonnossa alkuperäisessä elinympäristössään vapaana ja päätyy petoeläimen tai ihmisen syömäksi. Se mieluummin kuin että eläin riutuu jossakin kanahäkissä tai kuten nauta maanviljelijän peltotilkulla.

      En ole ampunut yhtään hirveä, mutta arvostan suuresti metsästystä, metsästäjiä ja riistanhoitajia.

    • Hirvimies

      Jos luulet ettei metästäjät kunnioita hirveä niin olet vääräs... Aivan vääräs..

    • Hirvenmetsästystä puolustava

      On sullakin mielipiteitä! Ei tää hirvenmetsästys oo mitään murhaamista tai murhaamista!! Kannattas perehtyä asiiaan tarkemmin, ennenku rupee jakelemaan mielipiteitään! Oisko se kivaa jos täällä ei olisi minkäänlaisia "rajoitteita" ja hirviä juoksentelisi täällä ihan hullunaan! Hirvikolareissa kuolee joka vuosi monia ihmisiä ja hirvenmetsästys on luonnonsuojelua..! Ei sitä tehdä hauskuuden vuoksi!

    • Erätyttö -90

      Voi tyhmä, tyhmä, tyhmä!! Minä olen jo neljä vuotiaasta ollut isäni mukane metsällä passissa. Metsästys on harrastus! Ja siitä saadaan lihaa! Oletko sinä vähän vähä-älyinen?! Ois ehkä kannattanut jättää kirjottamatta..

    • Paljon ampunut !

      Oletko sinä sitten vapaaehtoinen leikkaamaan sen uroshirven ?? Nyt pitäisi kyllä miettiä tarkoin mitä letkauttelee, jos ei sattunut olemaan paikalla kun kapasiteettia jaettiin. Ei hirviä hyvänen aika huvikseen ammuskella !! Omatunto hakkaa pikemminkin jos estyy metsästypäivältä. Teemme talkoilla se työn, että kanta pysyy kurissa eikä vääristy liikaa. Kyllähän siinä perää on että varovasti pitää ajaa, mutta emme ajattele niin yksioikoisesti vaan yritämme turvata kaikkien tielläliikkujien matkan... sinunkin !! Luulempa että noilla sinun antamilla ohjeillasi oltaisiin kohta kaaoksessa....!!

    • Anonyymi

      16v myöhässä, mutta hirvenpyynti on järkevää, koska
      1.hirvet eivät jäisi auton alle
      2.ei tarvi ostaa kaupasta lihaa
      3.kiva harrastus
      4.kun hirviä vähän ammutaan ne eivät tule ihmisten pihalle.
      5.kun hirvi kanta on pienempi ei hirvien taudit leviä niin nopeasti
      6.ne hirvet tapetaan niin etteivät ne kidu, toisin kuin esim. susilaumat voivat jahdata hirviä päiviä ja välillä pureskella hirveä perseestä.

      • Anonyymi

        Pyynti.
        LOL


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe