pimppipierut & takaapäin.

mami95

Takaapäin on mun ja miehen lemppariasento, mitä kovempaa sen parempi ;). Mutta voi helvetti.. mä en enää kehtaa nostaa persettäni ylös! Siis se pillupierujen määrä kun mies ottaa kalunsa pois sisältä ja mä palaudun normaali asentoon :D mä häpeen mä häpeen.. miehellä ja mulla ei oo samaa kieltä (englantia puhutaan) niin yritä nyt siinä selittää se tuli pimpistä ei perseestä ja toinen ei edes tunnu ymmärtävän miten pillusta voi kuulua tollanen ääni
Hei auttakaa!! :D kiitos ihanat

5

1667

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pussy farts?

   Eihän siinä oo mitään hävettävää. Ilmaa menee pimpan poimuihin naidessa ja syntyy pussy fart.. Vetääkö kaveri terskan aina välillä ulos asti vai kertyykö ilmaa ihan vai nussiessa kalu koko ajan sisälläsi? Joskushan noita ilmapurkauksia tulee naidessakin ja siihen auttaa pieni sisääntulokulman vaihto. Sisääntulokulmasta puheenollen, ootteko kokeilleet takaapäin nainen vatsallaan, se ulkomaan elävä sekoaa kun pääsee siitä asennosta naimaan sua. Ihan hiton kiimainen asento miehelle ja tuntuu tuosta moni nainenkin nauttivan kun kalu tekee höpöä siinä just G pisteelle.

  • Nimi erkki

   Mies jolla on seksikokemuksia enemmän tietää kyllä mitä pillupierut ovat. Ei niitä naidessa voi sekoittaa tavallisiin pieruihin. Minua pillupierut eivät haittaa yhtään, ehkäpä päinvastoin. Yhdyntään liittyy muitakin ihmeellisiä ääniä; pillun litinää ja maiskahduksia. Pillupierun edellytys on kiihottunut hyvin märkä pimppi, elikä sinä nautit seksistä. Mitä jos sinäkin yrittäisit suhtautua asiaan eri tavalla. Totut asiaan myöhemmin.

  • 14+14

   Mulla oli aikoinaan tyttöystävä joka sanoi että kun ilmaa kertyy liikaa niin se sattuu. Sinänsä se oli ikävää, että sillä oli oikein herkku pylly jota olisi mielellään katsellut takaapäin painellessa. Mutta ei.

   Toisaalta, jos se ratsasti selkä minuun päin, niin silloin ei ilmaa mennyt. Ja kun se kumartui kohti patjaa, taisi tuntua makealta. Se kun huuteli "luojaa" avuksi.

  • lotinaa

   Kun asia noin sinua vaivaa, niin selität kunnolla ja sanot, että nolottaa. Pyydät että mies ei vetele niin paljoa ulos. Ilmaa ei mene jos ei penis tule välillä ulos. Tyhmä mies jos ei ymmärrä, eihän se ilma läpi pääse. Ite kyllä Tykkään, ilma tuo painetta ja vähän sattuu, tuntuu kuin sonni lykkisi;) Onhan se vähän noloa, mutta joskus pääsee ihan oikeakin pieru ja kuuluu ihan hommaan. Jos on ilmaa suolessa ei paljon voi nauttia kun keskittyy pidättämiseen.

  • pjfpjfo

   voihan pinppipierujen kerho

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2196
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1161
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1101
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   904
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   896
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   823
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   220
   806
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   727
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   694
  Aihe