AUTOASI Juvanmalmi

Varokaa ko. pajaa. Vaimo korjautti vanhan Yariksen jossa piti vaihtaa jarrupaineventtiili ja vakaajan kumit. Merkkiliikkeessä remontin hinta olisi ollut noin 450,- omalla venttiilillä. Autoaasi veloitti 970,- jonka vaimo ehti maksamaan autoa hakiessa. Olen ikäni touhunnut autojen kanssa ja korjauttanut eri korjaamoissa autoja mutta missään ei ole näin törkeitä hintoja.
Ilmianna
Jaa

22 VastaustaSe ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Kannattaisiko ehkä vähän kysellä hintaa etukäteen että mitä remppa maksaa?
Ilmianna
Jaa
klassikko tarina omasta tyhmyydestä tai trollin jutusta.
Korjaamot antavat hinta-arvion jota ei voi ylittää ilman asiakkaalta kysyttyä lupaa.
Ilmianna
Jaa
Ko. korjaamo lupailee risteilyt Tukholmaan kun varataan huollot, samana päivänä kun lasku maksettiin ja saatiin varaustunnus risteilya varten sellaista ei ollut olemassakaan.
Ilmianna
Jaa
Tuolla on kalliimmat hinnat mitä esim. Delta huollossa. Lisäksi eivät vastaa sähköposteihin kun pyytää huoltotarjousta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mainostavatko vastaavansa sähköpostissa huoltotarjouskyselyihin?
Taitaa olla oikeasti melko turhaa touhua vastailla kaikenlaisiin tinkaajien ja loisijoiden kyselyihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hehee, olikohan halpa tuntitaksa ja perkeleesti tunteja laskulla?
Ilmianna
Jaa
Mulle väittivät, että autoni tullut tiensä päähän. Sain jättää autoni sinne, että vievät romuttamolle.

Selasin vanhan autoni rekisteritiedosta huvikseen, että onkohan poistunut rekisteristä. Huomasin autoni olevan uudella omistajalla. Kannattaa tarkistaa onko sinunkin auto myyty eteenpäin kun väitetty autosi tulleen tiensä päähän ja olet jättänyt autosi sinne. Tosiaan ei kannata mennä varsinkaan naisihmisen tai jos et tiedä autoista tarpeeksi. Onneksi halvalla saa kännykkään rekisteritiedot. Tosiaan netin kautta saa sanan leviämään. Säästyy muutkin samalta. Saa käytetty auto arvoisansa kohtelun kun vie muualle ja autonsa takaisin.

Ajattelevat varmaan, että kannattaa vedättää ihmisiä. Ei tiedä nykytekniikasta mitään, että internet on olemassa. Tämmönen peli paljastuu nykymaailmassa. Ennen oli varmaan toisin. Kummallista touhua kun valehdellaan. Kannattaa varoa tätä paikkaa. Jäi tosiaan paskanmaku suuhun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Suomeksi sanottuna edellinen. Missään muussa korjaamossa ei jankuteta puhelimessa, että ei kannata korjata. Vaan kysytään, että korjataanko ja jos vastaus on että korjataan niin sitä ei lähetä muuttelemaan. Asiakas on aina oikeassa ja asiakasta ei koskaan petetä. Tuolla esim. Delta-huollossa tuo oltaisiin tehty eikä kitisty että ei nyt kannata. Siellä on autoja omasta takaa niin ei tarvii "koplailla" muiden ihmisten autoja. :D Joku landepaukku ajalee sitä nykyään. Voi vittu! Ei voi tosiaan korjata; eikä kannata. Sellasta touhua, että harvoin törmää.

Täällä yksi esimerkki toisenlaisesta tyhmyydestä. Ei olisi käynyt näin edellisissä korjaamoissa vaan laitettu auto taas kuntoon. Ja jälkiviisaana voi netin uumenissa perehtyä automekaniikkaan ja osien todellisiin hintoihin. Kaikki on löydettävissä. Huonoa tuuria, kun astuin liikkeeseen sisään. En astu toista kertaa. En varmasti! :D Tyhmyydestä ja tietämättömyydestä rankaistiin oikein olan takaa! Tuli oikein isän kädestä! Ei voi kun nauraa miten tyhmä sitä on! xD

Olisi Hannu Karpolle asiaa! :D Olo on kuin sketsihahmo Einari Kesikipörhölällä. "En minä valita, mutta kyrsiihän se..". Poropaisti kainaloon vaan. :D

Eiköhän tämä ollut tässä. En tiedä mitä tuolla korjaamolla tapahtui mutta tarkkana pitää olla jos mielii mennä tonne. Ihan ummikkona en menisi. Minä se idiootti olin kun menin ja suostuin niiden jekkuihin. Luulisi, että auto hoidetaan kuntoon. Eikä myydä eteenpäin! Oli sillä oikeasti myyntiarvoa - sen verran hyvässä kunnossa oli. Eivät vaan korjanneet asiakkaalle autoa 4h työ. Saivat varmaan hyvän hinnan myymällä eteenpäin! :D

Menee rahat ja autot tuolla! Ja jäljelle jää syvä ja jäytävä vitutus. Sen kanssa tässä on elettävä! Yksi parhaimmista käytetyistä autoista ikinä mitä mulla on koskaan ollut on nyt myyty jonnekin kauas pois. Kiitos vaan ja TOISTE EN MENE KUSETETTAVAKSI! SE ON VARMA!

Ei varmaan kannata korjata vaan myydä kannattaa eteenpäin. Ovelaa sakkia. 4h homma jos korjanneet. Ei voi kun nauraa omaa tyhmyyttään! Äänestän tosiaan jaloillani ja menen muualle. Kierrän kyseisen puljun kaukaa.

Kiitos ja näkemiin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eipä tuossa ollu muuta kun auton luovutin sinne. Sen jälkeen se onkin ollut heidän asia mitä he sille tekevät. Varaosat ja korjaus tosi kallis niin ”uusi” kiesi alle. Tämä ”uusi” auto on sitten hiljalleen maksellut saman kuin vian korjaaminen ja vähän enemmän. Silleen autoni myyminen herätti kysymyksiä ja alkoi kismittämään. Käytetyt autot tämmösiä. Pitää puntaroida korjatako vaiko ostaa ”uusi”. Päätin sitten jättää korjaamatta ja hankkia ”uuden” käytetyn tilalle. Olin kahden vaihella niin moni taho jo pitkään ollut tuon entisen auton luovuttamisen suhteen. Arvoitus on vaan että jos olisin tehnyt toisin. Olisiko korjaus muuttanut mitään? Olisiko taas tullut jotain?

Kannattaa miettiä jos saat korjauksen hinnalla jo ”uuden” käytetyn niin kannattaako vaihtaa autoa vai korjauttaa. Tosin ”uusi” käytetty maksaa ja äkkiä hurahtaa rahaa siihenkin. Tosin jos korjauttaa vanhan ”uuden” auton hinnalla niin tuleeko kalliin rempan jälkeen autosta parempi versio. Kolikolla on kaksi puolta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olisit vaatinut romutustodistuksen autostasi niin sitä ei sen jälkeen saa enää milloinkaan uudestaan rekisteriin ja liikenteeseen.
Yksi mahdollisuus on että he todella romuttivat autosi mutta kyseinen rekisteritunnus ehkä päätyi jo johonkin toiseen autoon koska vapaana? Tarkistitko oliko auton merkki, malli ja vuosimalli sama kuin luovuttamasi?
Kyllä nykyään tulee semmoisia tapauksia vastaan että vaikuttaa siltä kuin moraali ja oikeudenmukaisuus olisi heitetty täysin menemään, kyllä nykyään tehdään niin härskejä temppuja ilman mitään häpyä että ei ennen olisi kehdattu!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole kuullut yhtä ainutta positiivista palautetta tästä Juvanmalmin huijauslaitoksesta. Koulupoikia töissä, päästä keksittyjä korjaustunteja yms. Onneksi on vaihtoehtoja ja suosittelen muille jättämään tämän "nyrkkipajan" omaan arvoonsa.
Ilmianna
Jaa
Joo, ne otti mun 2014 mallisen Audin ja myivät sen vaikka piti huoltaa. Ne anto mulle 2300€ ja Jopon että pääsen kotiin. Mä näin myöhemmin mun auton Helsingis, sitä ajo joku juppi, ja kun kysyin että paljon maksoit autosta se sano että 38500 euroa, eli aika ero mun saamaani 2300 euroon. En huollata enää sielä mitää, no, Jopoa joutuu sielä huollattaa kun muuten loppuu takuu, ja ketjuja täytyy kuiteski välillä kiristää.
Ilmianna
Jaa
Pelkästään hyviä kokemuksia ko. yrityksestä! Hinta-arvio korjauksesta pitänyt paikkansa ja soitettu perään jos on ilmennyt muutakin korjattavaa. Löytyy myös asiantuntemusta Volvo merkille!
Ilmianna
Jaa
Autoja ei näytä kannattavan korjauttaa enää, moraali on laskenut suomessa jo niin alas että ei korjaamotkaan vastaa enää tarkoitustaan. Ajaa autolla niin kauan kuin se liikkuu eikä tee mitään sille, paalaa vaan suoraan jos tulee ajoa haittaava vika tai ei mene katsastuksesta läpi eikä itse saa laitettua. Korjaamoita pitää välttää kuin ruttoa, kaatukoot saatana konkurssiin vaikka kaikki!
Ilmianna
Jaa
Varokaa tätä Autoasi/Dynawatt nahkatakkista kusettaja hujoppia.Vuosi sitten vaihdatin ulommat ja sisemmät raidetangonpäät katsastukseen.10000km ajoin eikä mennyt ulommat läpi katsastuksesta.No valittamaan tietysti huijjarille joka arveli heti että hammastanko varmaan väljä.90000 ajettu auto??Enpä uskaltanut antaa niitten hajottaa autoa enempää vaan vein ulommat vaihdettavaksi muualle jossa todettiin molempien olevan väljät.Ja leima tuli vaihdon jälkeen.Nyt 3kk myöhemmin rupesi etupää kolisemaan ja taas tarkastukseen asialliseen korjaamoon.No toinen sisempi aivan paskana.Että tällaisia osia Dynawatt asentaa jotka kestää 11000km.Kolme neljästä paskoja nyt..Aurauskulmien säätöjen kanssa mennyt nyt yli 500e ylimääräistä +vaiva katsastuksessa ja uusintakäynnit.Osat on nyt auton lattialla ja vaihtotyö kuvattu videolle.Seuraavaksi kuluttajaasiamieheen yhteys ja Autoasi ketjun ylimpään johtoon.Kait niilläkin on joku kuri laittaa näille paskafirmoille jotka sen mainetta tahraa.ÄLKÄÄ IKINÄ MENKÖ TÄNNE EDES KYSYMÄÄN MITÄÄN..KONKURSSIIN KOKO LAFKA JA HUJOPPI LEIPÄJONOON!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olen täysin samaa mieltä raidetangonpään kanssa .Aivan sika vedätystä tuossa firmassa ja johtaja kohtelee varsinkin tällaista vanhempaa naista tosi törkeästi.Vaihtavat ilmeisesti vanhoja osia ,koska ne ei kestä edes seuraavaan katsastukseen vaikka autoa ajetaan tosi vähän vuodessa. Ihan selvästi ikärasistista ja naisia aliarvostavaa porukkaa ,joka tekee todella huonoa työn jälkeä.Kyllä pitäisi ketjun pomojen puuttua asiaan .Tämähän pilaa muidenkin firmojen maineen samassa ketjussa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Laitoin reklamaation Autoasi ketjuun.Vastasivat ripeästi että laita kuiteista ja osista kuvat että he tutkivat asiaa.Nyt sitten mielenkiinnolla odotan mitä vastaavat.Yksi neljästä on vielä hajoamatta.sisempi raidetangonpää eli siitäkin vielä joku 250€ lasku tulossa.
Ilmianna
Jaa
Annettu kustannusarvio yli tuplaantui eikä oltu yhteydessä vaikka ohjeistin jos arvio uhkaa ylittyä. En alkanut tappelemaan kuluttaja-asiamiehen kanssa vaikka tod.näk olisin saanut enemmän alennusta, kuin firma lopuksi antoi. Lopputuloksena maksoin paljon enemmän kuin kustannusarvio oli ja jonka perusteella tein päätöksen käyttää korjaamoa. Olisi pitänyt lueskella näitä ennen kuin vein auton. Jäi paska maku suuhun - kierrän vastaisuudessa kaukaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lopullinen veloitus ei saa tuplaantua kustannusarviosta, lupaa kysymättä.
Ei kannata ensimmäisenä maksaa, kun tällainen hurjasti sovitusta poikkeava lasku heitetään nenän eteen, vaan vaatii ensin AUNE-ehdot nähtäväksi ja kysyy huoltoneuvojalta, että tunteeko sisällön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lisäkommenttina voin kertoa, että tämän pärnäsen korjaamon purkkaviritys petti 1,5 kk kuluttua "korjauksesta". Huijarifirma, pysykää kaukana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Veinpä minäkin fordini korjattavaksi jarruvian takia kun nopeasti pääsi sisään. Jarrupääsylinteri oli hajalla, jarrutti vain kahdella pyörällä. Saivat vian "korjattua" eli painetta polkimen taakse. Väittivät vaihtaneensa pääsylinterin mutta tuskin vaihtoivat kun kahden kuukauden jälkeen lomareissulla vika uusiutui. Vein Suomussalmella vastuunsa tuntevalle pajalle jossa vaihtoivat pääsylinterin. AUTOASI kyllä laskutti sen pääsylinterin vaikkei vaihtanutkaan. Juvanmalmilla kyllä juttu luistaa mutta lopputuloksesta ei ole mitään takeita. Kannattaa varoa.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Autoasi on nyrkkipajaketju, lukekaa kertomuksia facebook sivuilta
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

AUTOASI Juvanmalmi

Varokaa ko. pajaa. Vaimo korjautti vanhan Yariksen jossa piti vaihtaa jarrupaineventtiili ja vakaajan kumit. Merkkiliikkeessä remontin hinta olisi ollut noin 450,- omalla venttiilillä. Autoaasi veloitti 970,- jonka vaimo ehti maksamaan autoa hakiessa. Olen ikäni touhunnut autojen kanssa ja korjauttanut eri korjaamoissa autoja mutta missään ei ole näin törkeitä hintoja.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta