Mistä liikuttaja hevoselle?

Murheellinen..

Mistä löytää hyvä ja luotettava hoitaja/liikuttaja hevoselle? Tuntuu että hevosen pitäis olla viimisenpäälle opetettu ja vuosia kisannut että joku haluaisi hoitaa ja liikuttaa.. :( valitettavasti minun hevonen ei osaa ihmeitää mutta harjottelee kovasti ja on luonteeltaankin aivan ihana..

8

182

  Vastaukset

  • Todella hyviä löytyy yleensä vain vahingossa. Mutta jos hevosesi on tallilla jossa on enemmänkin väkeä niin katsele sieltä. Ota joku kokeeksi ja vaihda tarvittaessa toiseen.
   Talleilla missä minä olen käynyt, on aina innokkaita hoitajia tarjolla ja jos hoitaja saa ratsastaakin eikä vaan hoitaa niin tulijoita varmasti on. Eikä siellä todellakaan hevosen tarvitse olla olympiatasoinen.

  • Mistä päin sie oot? Mie oon ettimässä liikutushevosta! T. kesällä 16 vuotta täyttävä tyttö

  • Kyseessä on pieni maalaistalli salossa missä vain yksityisiä hevosia eikä siellä käy ns. ylimääräsiä :)

  • No, löytyiskö läheltä jokin talli jossa voisit käydä katselemassa? Katselet miten tunnillemenijät käsittelee hevosia ja jos mieleinen löytyy, niin kysyt kiinnostaisiko häntä tulla hoitamaan. Uskon että kiinnostaa.

   • Joku sun kaveri/Tuttu :)
    Jos ite asuisin sie niin voisin mut asun toisel puolel suomee XDXD


  • Voi vitsi kun on salossa, itse asun Helsingissä :( Minulle kelpaisi kyllä mikä tahansa, hevonen, poni, aasi, kisaheppa, kouluttamaton... ihan sama!! Harrastelen myös kipeiden heppojen taluttelua ja sellaista. Iso osa hevostelusta on minulle maastakäsintyöskentelyä, hoitoa yms. :)

  • Vieläkö etsit hevosellesi liikuttaja? Täällä olisi yksi innokas liikuttaja Koski tl:stä. Olen 14.v ja olen maastoillut 8 vuotta😊

  • Itse asun aivan toisella puolella suomea mutta ihmettelen jos ei löydy innokasta ratsastajaa sillä minä olen etsinyt jo 2 vuotta tallipaikkaa eikä löydy mistään tai siis olen käynyt kysymässä monelta yksityistallilta ja vaikka mistä mutta missään ei anneta ratsastaa sitä vastaan että tekisi ”palkaksi” tallityöt” joka on todella harmillista koska olen ratsastanut 6 vuotta 2 luokalta asti ja lopetin 8 luokalla ja nyt olen amiksessa ja todella hankala löytää täältä Kokkolan seudulta tallipaikkaa (yksityistallia) vaikka on kokenut ratsastaja:(

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   313
   6510
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   589
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   83
   499
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   460