Olenko liian erilainen?

Erilainen kö?

En kato telkkaria, en pelaa pelejä pleikkarilla enkä läppärillä. En seuraa mitään sarjaa enkä lue uutisia, elokuvan lataan ehkä kerran kuukaudessa jos niinkään usein. En harrasta yhtään mitään. Läppärillä pyörin erinäisillä foorumeilla mitään sen suurempaa tekemättä. Chat ei kiinnosta yhtään. En omista radioo ja vaikka omistaisinkin en sitä kuuntelisi ikinä, toki netin kauttakin voi kuunnella musaa mut ei hotsita. En myöskään juo enkä polta.

Mikä siis tekee ihmisestä erilaisen, ja onko se aina pahasta?

7

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja vielä' mitä?

      Ei kaikkea tarvitse tehdä noita juttuja. Et taida olla ainoa, joita uutiset, jullkisjuorut, viihde ei vain kiinnosta.

      • Erilainen kö?

        Niin ja unohdin mainita sen tosiseikan et en myöskään kuuntele musaa sekuntiakaan, ei vaan jaksa kiinnostaa sekään viihde. Nuorempana kuuntelin musaa niin paljon et siitä riittää virtaa hautaan saakka. Ja kuka edes nyky rämpytyksiä ees jaksais kuunnella, samanlaista paskaa kaikki nykysin, niin musa, sarja kuin leffa tarjontakin.

        Kun kaikki viihde menee aivopestyn valtaväestön mukana niin tässä on tulos, ei kertakaikkiaan jaksa kiinnostaa. Kaikki on jo tehokkaasti pilattu.


    • Erilainen kö?

      Kiitti vastauksesta, siistiä kuulla etten ole ihan toivoton tapaus. Ei vaan viihde jaksa kiinnostaa yhtään, ei todellakaan kiinnosta tapittaa jotain sarjaa silmä kovana ja kehua se maasta taivaaseen vaikka oikeesti se on surkeeta skeidaa.

      Ehkä oon oppinu kattomaan sarjoja ja leffoja toisella tavalla, nykysin osaan löytää nopeemmin ne huonot ja hyvät asiat sarjoista ja leffoista. Jos esim. sarjan alku on tylsä niin lopetan sen siihen paikkaan, ei kiinnosta miten se loppuu. Ja sitten jos puhutaan leffoista, ite taas pidän useimmiten niistä leffoista mitä muut vihaa, eli ns. aliarvostetuista, niissä on paljon enemmän hyvää kun 10/10 leffoissa, muut ei vaan tajua sitä sanomaa mitä aliarvostettu leffa yrittää viestittää. Surullista totta.

      Mut vielä surullisempaa on toi Hollywoodin nyky viihde tarjonta....mukamas viihdettä, ja siihen lisätään vielä maikkarin mukamas viihde tarjonta, voe luaja.

    • Mie kans

      En harrasta mitään. Netissä pyörin foorumeilla. Mulla ei oo telkkua. Leffat on saman toistoa. Klassikot on klassikoita syystä. Ei niitä aina jaksa kattoo uudelleen. Musiikista pidän mutta kans hiljasuudesta. Nukun paljon. Päivittäin käyn pitkällä lenkillä.

      • Erilainen kö?

        Kiitti vastauksesta, ite kans rakastan eniten hiljaisuutta ja rauhallisuutta, mikään ei oo siistimpää ku pimeessä istuminen asioita miettien. Siinä on jotain siistiä tunnelmaa mitä millään muulla ei saa aikaseksi.


    • njuu

      No vähän sama täällä. Ei baareja, tupakkaa, viinaa (tekisi kyllä mieli taas välillä), elokuvia, sanomalehtiä, radiota, televisiota, elokuvia, kahviloita. Netistä kyllä uutisotsikot ja nettipelejä, ja jotain lueskelen iltaisin. Melko paska yksinäinen olokin :)

    • kansan rivit

      Miten voisit olla liian erilainen? Miten kukaan voi olla liian erilainen? Hienoja kysymyksiä kansalta tulee. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe