Mielipiteistä ja keskusteluista

Näinkö on?

Missä on laki, jossa sanotaan, että jos et ole rikas, "kunnan (?)" tai "valtion (?)" palveluksessa, jos jäät työttömäksi tai jos olet eläkeläinen - niin meillä ko. henkilöillä - entisillä tavan duunareilla, ei olekaan tuomioistuinten mukaista itsemääräämisoikeutta?
Kysyn tätä, koska jälleen on välittynyt poliittinen halu tai kenties vain näiden hyväosaisten halu tehdä orjatyöstä (hyväntekeväisyys) yleisesti hyväksyttävää eli pa-kol-lis-ta ja sitä kautta tilanne johtaa jälleen siihen, työnantajat vaativat demokratian nimissä oikeuden myös heille maksaa niin pientä pallkkaa kuin haluavat ja valtion menot sen kuin lisääntyvät, koska on asuttava kuitenkin hirvittävän kalleissa sunnoissa ja ne pakolliset verotkin ovat tuplaantuneet ("kuntatasoilla)!. Eli köyhä ei saa näyttää köyhältä ja kipeältä, vaikka köyhä ja kipeä onkin.
Jos julkisuuteen lanseerataan mielipide, jonka mukaan jokaisen pitäisi elämänsä päätteeksi tehdä vielä ilmaista työtä, se myös kuuluu diktatuuriin. Pianhan nämä rääkyjät, jotka vaativat, ettei minun lapseni tarvitse siivota minun vanhan eläkeläisen asuntoa, mutta tuo naapuri, joka näyttää pitävän hyvää huolta omasta asunnostaan, on pakotettava siivoamaan myös minun kotini hyväntekeväisyyden nimissä, kun minä itse en kehtaa siivota. Näinhän moni itsekäs reagoi, olen itse sen kokenut.
Onko eläkeläisellä oikeutta asua siellä missä haluaa? Näyttää ainakin siltä ettei ole. Pitäisi olla vähintäänkin rikas eläkeläinen, jos ylipäätään toivotetaan johonkin kuntaan asumaan. Toteutuuko tässäkään lakien mukainen itsemääräämisoikeus? Vai venytetäänkö tätäkin oikeutta mielivaltaisella tavalla, jota kautta on kumottava kaikki mielivaltaa koskevat kiellot?
Sama ongelmatilanne on pätkätyötä tekevillä, kun ne muulla asioistamme päättäneet harvojen suomalaisten kanssa sekä (vielä) Suomen päättäjät ovat selkämme takana näköjään sitä mieltä, että kaikkien on muutettava näihin likaisiin jne. suurkaupunkeihin, joiden pihoihin kuskataan sitten nämä kaivosten jätteet tekemään a asujansa elämästä entistä vähemmän edes siedettävää. Lastenin on leikittävä kaivosjätteiden keskellä.
Mielestäni jos Suomessa yleistyy se, että ylhäältä päätetään, ketkä ovat kelvollisia normaaliin palkkatyöhön ja ketkä eivät, Suomen lakia on muutettava siten, että jokainen löytää sieltä pykälän, jossa selkeästi määritellen sanotaan, kenellä on itsemääräämisoikeus ja ketkä jäävät näiden itsemääräämisoikeuksien ulkopuolelle - ollen näin suhteessa muihinkin asioihin saman arvoinen (eli ulkopuolelle jääviltä ei voida sitten vaatia vastuusta edes omista tekemistään, koska on luokiteltu samalla oikeustoimikelvottamaksi henkilöksi).
Nykyinen tilanne, että ensin hävitetaan työn arvo, sitten hävitetään työpaikat, sitten vaaditaan aikuisen itsemääräämisoikeun kumoamista jotta saataisiin ilmaista työvoimaa kun rahat eivät riitä muuta kuin suuripalkkaisten palkankorotuksiin, on purettava alkutekijöihinsä - Suomalaiset eivät ikinä suostu orjatyövoimaksi. Ennen henki kuin alistua ihmisarvottomaan elämään (poikkeuksia lukuunottamatt, niitä, jotka valittavat niistä, jotka valittavat eli tekevät ilmaista työtä elinarvomme oikeuksien puolesta).
Köyhä ei voi asua eliittihintaisissa asunnoissa, koska ne ovat köyhän kukkarolle liian kalliita, se totuus, jonka avulla kumoutuu myös käsite, että koko suomi on hyvinvointivaltio. Ei voi olla, jos muut määräävät ja käskevät, miten elää ja olla - pilkuntarkasti.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+6

      Huoooh....boring...liian pitkä vitsi luettavaksi.
      Hieman lyhyempiä vitsejä tänne vitsi-palstalle. Kiitos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe