Ennenaikainen siemensyöksy

pettynyt nainen

Auttakaa nyt naista mäessä, Miehelläni (40v) on vaikeuksia pidätellä itseään seksin aikana. Hän siis laukeaa todella nopeasti, jopa minuutissa-kahdessa. Olen koittanut asiasta keskutella ja hän asian jollainlailla ehkä ymmärtääkin. Olen pyytänyt hänen tekemään pidättäytymis harjoituksia jotta pystyisi itse oppimaan pidättämään laukeamistaan.
MIKÄ NEUVOKSI. Nyt on saatava kunnon keinoja erektion pitkittämiseen ja laukeamisen pidättelyyn. Ohjeet, lääkkeet voiteet, kertokaa kaikki. Mieluummin niitä jumppa ohjeita ja harjoituksia joilla pystyy itseään hallitsemaan. Geelien yms. kanssa on niin hankalaa kun täytyy odotella ettei itselläkin mene tunto!
Kohta lähden vieraisiin tai eroan, en kestä sitä että mua ei panna kunnolla ja kovaa !!!

23

5538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apuaon

      Dapoksetiini lääkettä miehelle niin johan kestää :)

    • holymagarouni

      Itse hieman nuorempi iältäni ja tosiaan ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa myös ollut ongelmia. Puuduttavia suihkeita ja geelejä kokeiltu (mm. apteekista saatava emla joka turrutti kyllä peniksen epämieluisan tuntuiseksi ilman tulosta) sekä netistä löytyneitä harjoitteita kokeillut, näistäkään ei apua ole ollut. Viimeisimpänä keinona kävin lääkärillä joka kirjoitti reseptin priligy nimistä lääkettä, tuo otetaan 1-3 tuntia ennen seksuaalista kanssakäymistä. Lääkäri mittaa verenpaineen ennen reseptin kirjoittamista, ja kyselee muutamia kysymyksiä. Priligyä on 30 mg ja 60 mg tabletetteina, ja itse sain nyt tuon 30mg reseptin. Lääkettä on kolme kappaletta paketissa, ja hintaa tuolla oli huikeat 37.70. Ensimmäisellä kokeilukerralla otin lääkkeen ja tästä noin kahden tunnin kuluttua ryhdyimme hommiin, ei muutosta asiaan vaan lasti lensi siinä tutuksitulleessa n.minuutissa, pieni pettymys oli. Toisella kerralla otin lääkkeen ja reilun tunnin kuluttua hommiin, ja tulos taas nopea siemensyöksy, ei siis silläkään kerralla apua, mutta kolmas ja viimeinen tabletti sitten olikin aivan eri juttu, lääkkeen ottamisen jälkeen n. puolitoistatuntia ja hommiin, kestoa oli huikeasti enemmän, noin 5 minuuttia ja se on paljon verrattuna siihen entiseen minuuttiin, tuntui aivan uskomattomalta kun lasti ei lentänytkään nopeasit ja osittain olin ihmetyksestä ymmyrkäisenä :) Nyt sain lääkäriltä respetin tuohon 60mg lääkkeeseen, ja voin kirjoitella käyttkokemuksia kun olen sitä kokeillut. Mitään sivuoireita itselleni ei tullut, jotkut ovat kirjoittaneet saavansa huimausta, pahoinvointia ja päänsärkyä, minulla näitä ei ollut.

    • sexguru

      Uusinta heti perään tai jättää sisään jatkaen samalla seisokilla? laskeeko kalu lauettua heti ja ei nouse, ime kalu pystyyn, veret tulee paisuvaiseen nopeasti aika pienelläkin imuttelulla.

      Runkkaaminen vie herkkyyttä pois. Alkoholi vie tuntumaa, mutten suosittele. Voit myös itse laukaista eka satsin ennen yhdyntää joko käsin tai suulla. Suihinotossa voit imeä hieman tarpeettomankin kovaa, koska sekin turruttaa kalua.

      Oikeesti siis kyllä keston täytyy pidentyä kun otetaan useampi setti peräkkäin, tai vaikkapa kerran illalla ja uusinta heti aamusta.

      Itsellä myös on sellainen juttu, että on huomattavasti hankalampi laueta, jos on lievä kusihätä. Oikeasti se pidentää kestoa. Aamulla yleensä kestää heti herättyä, kun on vielä hieman unisempi olo (puhutaan äkkiä puolta pidempään kestosta). Nämä kaksi yhdistämällä, eli aamulla suoraan yhdyntä ilman vessassa aamuvirtsaa, pitäisi jo kestää enemmän kuin puolta pidempään.

      Pimppaan oikein tuhdisti liukkaria ennen yhdyntää, niin ei synny laukeamista edistävää kitkaa niin paljoa (kuin tulpatonta mopoa polkisi -efekti). Sama tulos jos rentoutat alakerran mahdollisimman hyvin, mut siitä voi mennä se omakin nautinto miinuksena.

      Jumppaamaan pystyy toki jännittämällä/rentouttamalla pc lihaksia (samoja joita jännitetään kun pidätellään virtsaamista. Mutta vaikutus voi olla myös päinvastainen, että tuleekin herkemmin.

      Yhdynnän aikana mies voi hallita jännittämällä samoja lihaksia kestoaan. Ei voi laueta niin herkästi jos ikään kuin pidättelisi virtsaamista.

      Itsellä on se aika jännä, että jos tikkaan nopeaan tahtiin tasaisesti, meinaa tuntoherkkyys kärsiä ja laukeaminen vaikeutua, mutta kun hidastan tahtia irtoaa hetkessä lastit.

      Ei mihinkään lääke/turrutusvoidelinjalle missään tapauksessa. Kokeilkaa ainakin luettelemani konstit ensin.

    • Toimii varmasti

      Minä teen niin, että vedän alle kunnon kännin. Sitten voi vedellä huoletta vaikka tuntikausia. Alkoholin määrä pitää vaan testata itelle sopivaksi. Liika alkoholi turruttaa kullin täysin proteesimaiseksi ulokkeeksi: vaikka seisoisikin, niin saa lykkiä kuin viimeistä päivää selkä ihan hiessä. Tuloksena voi olla Saimaan kokoinen hikilammikko sängyssä ilman mällin lentämistä.

      Joka tapauksessa kunnon känni on paras löytämäni lääke, eikä tarvi tuntikausia odotella. Vedät esim. puoli pulloa kossua huikalla alas ja aloitatta panot 20 min kuluttua. Jos ei auta, niin ens kerralla koko pullo jne.

      • Toimii varmasti

        Tuosta kännin vetämisestä myös sen verra, että akathan ovat yleensä sen verran varautuneita, etteivät he yleensä uskalla kovin hanakasti ehdottaa perseseksiä tai terassilla panemista naapureiden kiusaksi. Kunnon kännissä tulee aina heiluteltua munaa sen verran vauhdikkaasti, että naapurirauhan rikkominen on enemmän poikkeus kuin sääntö.

        Ja mälli ei kun lentää.


      • cmggdgngncng

        Toimii! Tosin sen verran pitää malttaa, että ei juo niin paljon, että ei seiso. Joku puol puol pulloa kossua tai muu vastaava määrä on aika sopiva.


    • Paavo888

      SSRI-lääkkeet auttaa hyvin, kysykää lääkäriltä. Samoja lääkkeitä käytetään sekä mielialalääkkeinä että tähän vaivaan.

    • hyi olkoon

      Aloittaja, miten kehtaat uhata erolla? Itsekäs ämmä.

    • Liian pian

      Onko tullut mieleesi että , jos olet niin sexy nainen, että, mies ei voi mitään pikaiselle tulemiselleen. Joskus voi vaan olla niin.

    • treenaa

      mulk:as kato pornofilmiä saat jorman kunnolla seisomaan runkkaa ittees runkkaa niin kauan kunnes orgasmin tunne lähenee et päästäkkään sitä tulee puristamalla napakasti terskan takaa löysää sit ote ja anna laueta uusi tää reeni joitakin kertoja on 100% toimiva treeni"senjälkeen kestää polkee kuin tulpatonta mopoa

    • kokeilekolmesti

      Jotkut väittää, että penirengas. renkaat auttaa. Saatavissa ilman reseptiä apteekeista yms. Erikokoisia, säädettäviä Ja kun ennenaikaisuus on noin 33-prosentin miesten ominaisuus - ja kun teitä naisia on niin monenlaisia. Jotkut syttyy hetkessä katseesta ja kuka tarvitsee muuta sen lisäksi.

      Minulla on mielessä kenties tyhmä ajatus. Ehdotus, Lopetat miehellesi vittuilun. Miestäsi vituttaa tilanne taatusti ilman sinunkin vittuilujasi. Voit aloittaa ennenaikaisesti itsesi hyväilyn.Ja toivottavasti homma toimii kun miehesi tulee mukaan.

    • heisittenhuora

      Ette te mikään avioliitto ole.
      Miten voi avioliitossa vain
      miehellä olla vaikeuksia.
      Teillä ei ole minkäänlaista
      avioliittoa.
      Ei kertakaikkiaan mitään.
      Vai lähdet perkele vieraisiin
      ongelman takia, jonka olet
      itse aiheuttanut.
      Perkeleen huora.
      Olet ajanut miehesi
      tilaan jossa hän joutuu
      jatkuvasti pyytelemään
      anteeksi asiasta joka normaali
      oloissa on hyvä.
      Että mies siementää
      lapsen varmasti ja nopeasti.
      Ai perkeleen helvetti.
      Mätäne helveteissä huora.
      Joka olet tuhonnut miehesi.

    • Takuuvarma vinkki

      Passita miehesi ympärileikkaukseen, sillä lähtee turha herkkyys hepistä ja sen jälkeen pystyykin jyystämään vaikka tunteja!

      • Anonyymi

        Eipä tuokaan välttämättä pidä paikkaansa...
        Itsellä leikattu, ja n. 10nen työnnön nakki : (
        Ratkaisuksi olen ajatellut vanhempaa,siistiä sinkkumiestä paksulla ja kestävällä kalulla pitkäaikaiseksi perhetuttavaksi, jonka luona kyläillä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä tuokaan välttämättä pidä paikkaansa...
        Itsellä leikattu, ja n. 10nen työnnön nakki : (
        Ratkaisuksi olen ajatellut vanhempaa,siistiä sinkkumiestä paksulla ja kestävällä kalulla pitkäaikaiseksi perhetuttavaksi, jonka luona kyläillä...

        Mulla on tuo on ongelma ollut aina. Mikään treeni ei auta. 30 vuotta yritetty turhaan. Pillereitä ei ole kokeiltu, ei ole sen arvoista. Mutta keinot on keksitty ja hyvät sellaiset

        Ainoa mikä auttaa on riittävän tiuhaan lasti tyhjäksi (=vähintään kerran vuorokaudessa) Jos on useamman päivän tauko ja vaimo haluaa illalla, niin on oppinut pyytämään tunnin pari ennen pikapanoa. Pistää, jalat levälleen ja pyytää lastin sisään, 15 sekunnin. homma, pienellä vaivalla lyhyt nautinto molemmille. Sitten tunnin - parin päästä uusiksi pitkän kaavan mukaan.

        Sanoo nauttivansa tuosta pikapanostakin. Eikä kärsi sitä ettei itse saa orkkua. Kiihottuu siitä kyllä ja laukeaa nopeammin sitten tuntia myöhemmin. Joskus ehtii ratsastaa mun päällä useammat orgasmit ennenkuin mulla laukeaa.

        Joskus on käynyt niinkin, että vaimo laukeaa, mutta minä en, joka häntä alkuun suunattomastu harmitti, koki epäonnistuneensa. Mutta sanoin, että älä stressaa, nauti itse niin paljon kuin pystyt ja kun olet saanut tarpeeksi monta orgasmia, niin lopeta. Kyllä sää osaat tarjota mulle nautinnon helpolla myöhemminkin.

        Ei se nyt niin vaikeaa ole, kun asenne on oikea, eikä aseta liikaa paineita sille, että pitää laueta joka kerta molempien.

        Ollaan tultu siihen tulokseen, että tärkeintä on että molemmat saa aina kun tekee mieli. Ja sitten kun aikaa on enemmän tehdään pidemmän kaavan mukaan.

        Itse en periaatteesta kiellä vaimolta koskaan seksiä. Jos on pyytänyt, niin aina on saanut. Jos ei nouse, niin sille en voi mitään, mutta onhan tuo oppinut aika hyvin härnäämään kovaksi.

        Toisinpäin kyllä käy joskus, mutta itsepähän saa kärsiä sitten mun nopeasta laukeamisesta myöhemmin :)


    • Anonyymi

      Minulla on ahkera harjoittelu auttanut.

    • Anonyymi

      Pojat no juu. Kun tulette yli 70 ikään niin tulette kestämään puolisen tuntia naidaan ja sitten laukaistaan

    • Anonyymi

      Ka­ikki mi­­es­ten ha­­­usku­­­udet Suomessa löyt­­yvät miesten luet­­telosta 👉 http://9205555.com/G/b2RK 👈

    • Anonyymi

      Onko kukaan käynyt tämän ongelman takia ympärileikkauksessa?

    • Anonyymi

      Itselläni auttaa viina. 5-8 annosta alkoholia poistaa ongelman. Tiedän, että tämä ei sovi kaikille eikä kannata kovin usein käyttää. En ole halunnut alkaa näiden masennuslääkkeiden kanssa touhuamaan.

    • Anonyymi

      Sinulla nainen on liian hyvä pillu. Minun keinoni ennen salarakkaan tapaamista oli että vedin käteen. Silti tahtoi tulla jo vartin päästä. Salarakkaalla on tiukka pillu, naidessa kuiskaan hänelle: Sinulla on ihanan tiukka pillu, joskus hänkin kysyy onko tiukkaa. Silloin lähtee suihku myös nainen tuleeee.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe