Kepparitalli?

Keppari-intoilija

Eli kysymykseni on: Miten voi tehdä kepparitallin? Mistä itsellänne tehty?
Isä ei anna tehdä leikkinmökkiin
Ei ole puita

4

168

Vastaukset

 • meillä on keppis talli juuri leikkimökissä,voisin hieman sanoo siitä jotain;3jäsentä,n.20 kepparia,jokaisella jotain itse tehtyjä,aika kivoja varusteita,ravi kärryt(tehty muovi tuolista,metalli tangosta ja kolmipyöräisestä),6puista este tolppaa) eli 3estettä muoviset ämpärit ja tuolit,ratsastamme yleensä meidän pihalla hiekalla..Keppari tallin tekemiseen tarvitset;kepparin,tallin(esim oma huone,puu vaja,ulko huussi,auto talli,leikkimökki)Jos innostusta riittää niin varusteita voi tehdä itse esim virkkaamalla tai kankaasta.Keppari tallin tekemisessä on vain mielikuvitus rajana:)

 • Kiitos :)

 • Nyt on terassilla "kepparitalli"

 • Itse ainakin olen väsännyt huoneeseeni pienen hyllykön joka on asetettu huoneen nurkkaan. Hepat on pingotettu seinän ja hyllykön väliin:) Erittäin yksinkertainen tehdä ja tosi kätevä! Itsellä ainakin on ollut kovassa käytössä ja hepoille saa siinä samalla hyvin puettua ja riisuttua suitset sun muut pois!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  121
  1794
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  56
  1446
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  709
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  637