Ruutu+ Viihde perutuus

vitun apinat

Tällainen tarjous.....

Kokeile Nelosen Ruutu Viihde-palvelua 30 päivää veloituksetta. Huomaa, että palvelu jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana tilauksena, jonka voi tietysti peruuttaa koska vain.

Palvelun kautta voit katsella elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia juuri silloin kun haluat.

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Miten sitten perut tämän? Varmaankin sieltä nettisivuilta...

"Toistaiseksi voimassaolevan Ruutu Pro ja Ruutu Viihde -tilauksen voi lopettaa Oma Ruutu –sivulta, kohdasta ”Tilaukset”. Valitse linkki ”Muokkaa tilausta”. "

Paitsi että EI VOI. EIKÄ VOI PALAUTTEELLAKAAN

27

11494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vitun apinat

      Ja veloittavat heti useamman kuukauden, ilmeisesti 6 kuukauden maksut. Ja tilauksessa lukee että 6kk määräaikainen Eli ei toistaiseksi voimassa oleva.

      Vittu mitä persenaamoja.

    • varoruutua

      Varoitan ruutuviihteen maksuttomasta kokeilukuukaudesta. Kun seuraat sivun "norm 5,95/kk kokeile 1.kk veloituksetta"- linkkiä, saat jossain vaiheessa kännykkääsi vahvistuskoodin ja sillä sivulla pitää hyväksyä _tarjousehdot_. Ne ehdot ovatkin 29,95€/kk ja ilmaista aikaa viikko. Palvelun nimikin on nyt Ruutu pro1 tjsp. Väsynyttä huijausta koko ruutu.
      Tällä sivulla myös kerrotaan, että lähettävät sitten mainosviestejä puhelimeesi. Viestit voit kätevästi perua jossain heidän sivustollaan. Huippua ja hienoutta.

    • Lerppa Fagerström

      Paska palvelu ja harhaanjohtavaa. Yritin joskus muutama kk sitten veloituksetonta kuukautta, mutta sitä ei oikeasti ole lainkaan koska et voi ottaa Ruutua vain tuon kokeilun ajaksi. Pahemmanlaatuinen kusetus siis, joten olkaa immeiset tarkkana jos meinaatte tuohon ansaan ryhtyä.

    • väinöläei

      Pruutan tilaukseni ilmaisen katseluviikon jälkeen,joka päättyy 21.11.2015

    • riansa2

      eI VOI LOPETTAA JATKUVAA TILAUSTA EI KONSTILLA EIKÄ MILLÄÄN..EIKÄ RAHASTUSTA. VAROKAA IHMISET rUUTU TILAUSTA.

    • Sika34

      Ei toimi juuri mikään

    • paskapalvelu

      eihän sitä voi peruuttaa millään muutenku soittamalla asiakaspalveluun,mut varautukaa jonottaan vähintään 25min.on kyllä törkeän huono palvelu

    • Nöönö

      Te ette vaan ilmeisesti osaa. Itse olen käyttänyt VAIN ilmaisen kuukauden, peruutin tilauksen ajoissa ennen sen kokeilujakson päättymistä (kyllä, ruutu.fi omilla nettisivuilla, omassa profiilissani), jolloin sitä seuraavat kuukausimaksut eivät seuranneet laskuina perässä.
      Jos ohjeiden seuranta on noin vaikeaa, niin ehkä kannattaa jättää palvelut käyttämättä, ettei turhaan tartte haukkua kusetukseksi tai paskaksi lafkaksi :D

      • Anonyymi

        Kun ei vaan onnistu juuri noin..ei millään. Pakko soittaa


    • oukki_doukki

      Itse peruutin samantien tilausen jälkeen ja kuukauden kuluttua ei tullut mitään lisämaksuja.

    • vpim

      Hyvin toimi tilauksen peruutus ainakin äsken.

    • Lilo49

      Niin, täytyy valita laskutus kerran kuukaudessa, VAIN SIIHEN KUULUU ILMAINEN KUUKAUSI, vastattiin minulle. Valitsin kolme kk: n laskutuksen, Laskun lähetti Lindorff perintäyhtiö. Maksoin heti, sen kanssa joutuu vaikeuksiin, ellei heti maksa.
      Koitin perua heti sekunnin päästä kun olin tilannut..kuitti tuli samantien, lasku parin päivän päästä . Taistelin s-postilla ainakin viikon, Koitin soittaa kuluttaja-asiamiehelle, jätin soittopyynnön.. ei tulosta. On varmaan liian pienet summat..Ruutu kerää varmaan enemmän, kuin niiden onnettomien palkka, jotka joutuvat vastaamaan.

    • ErkkiJu

      Kyllä vaarille on ollut hankalaa katsominenkin jopa Ruudulta.
      Äsken juuri peruutin turhaan 1/2 vuotta maksamani palvelun.
      Saa nähdä katkeaako tililtä veloitukset,vaikka en siihen ole koskaan
      ilman laskua ja omaa maksua ole antanutkaan.Epäilyttävää touhua, ja hyvin sekavaa.

    • Elvis123

      Itselläni huonoja kokemuksia ruudusta. Sm-liiga ottelut pätkivät todella useasti vaikka olisi kuin nopea liittymä käytössä. Ja laskutuksen lopetus tuotti päänvaivaa. Maksoin puolenvuoden könttäsumman 60€ jonka jälkeen minun olisi itse pitänyt lakkauttaa. No nettisivujen "omat tilaukset"-osiossa ei löytynyt minkäänlaista tilauksen peruutusnappulaa oletin että tilaukseni on päättynyt.

      Näin ei ollutkaan ylläripylläri. Parin viikon päästä tuli lindorffilta maksumuistutus lasku ja vielä 5€ muistutuslisä. Sähköpostini oli suodattanut alkuperäisen laskun roskakorin puolelle.

      Ei muutakuin soitto lindorffille että mikä homma? No sieltä joku Tero vastasi että eipäs oltukkaan ruutu palvelua lakkautettu ja 5€ muistutus lisää ei oteta pois sillä sähköpostin roskakori on ilmeisesti hyväksytty paikka mihin laskun voi lähettää. Kysyin että miksei heti lähettänyt paperilaskua, sanoi ettei ole mahdollista. Voi vittu miksi sitten muistutuslaskun lähettäminen on!!!

      Tämä veijari sitten pyysi olemaan yhteydessä ruutu palveluun. Aikani tutkiskeltuani nettisivujen "omat tilaukset" osiota en vieläkään löytänyt tilausta mikä minun olisi pitänyt peruuttaa joten laitoin ylläpidolle sähköpostia että lakkauttaa kaikki tilaukseni. Tämä ilmeisesti tepsi sillä kaikki tietoni tyhjennettiin palveluntarjoajan toimesta.

      Mainittakoon että yhtään yhteyden ottoa en ko palvelulta saanut koskien palvelun tilausta/perumista

      Asiakaspalvelun irvikuva koko ruutu.

    • sipuliina13

      Sama ongelma täällä. Tilausta ei saa peruttua koska ei toimi kuten neuvovat ohjeissa. Omissa tiedoissa ei näy mitään tilausta! Itse palvelu toimi sen kuukauden jonka jälkeen plus sisältöä ei enää ole voinut katsoa. Laskutus kuitenkin jatkuu. Olen kolme viestiä laittanut sen palautelomakkeen kautta. Niihin ei ole vastattu. Olen yrittänyt soittaa kolme kertaa mutta puheluun ei vastata. Älkää vaan ottako tätä palvelua!

    • karvatassu12

      Elvis123 mihin otit yhteyttä jotta sait tuon peruttua? Minulla ei ole peruuntunut vieläkään vaikka olen sen palautelomakkeen kautta laittanut että pitää irtisanoa palvelu.

    • PAtEntii

      Onnistu tuo peruttaminen. Eilen otin kokeilun että olisi nähnyt jääkiekkoa. Mitään ei kuitenkaan näkynyt eikä mitään saa auki nyttenkään. Haluan äkkiä pois tästä ruudusta.

    • ilmainen.palvelu

      juu lankaan mentiin täälläkin otin palvelun 6 kk 29 e, laskua ei koskaan sähköpostiin tullut. Muistutus kyllä tuli korkoineen maksoin sen sitten pois, nyrpistellen. Sitten yritin perua as.palveluun pääsn 15 soittoyrityksen jälkeen. Lupasivat perua palvelun seuraavasta laskutuserästä alkaen, saas nähdä peruuntuuko kun en älynnyt pyytää vahvistusta sähköpostilla. Yritin palvelunkauttakin perua mut salasanllani en päässyt omapalveluun, pyysin uutta salasanaa jota en koskaan saanut, kun viimein pääsin puhlimella läpi olikin uusi maksullinen jakso jo alkanut.

    • jghjghjghjg

      Pystyykö tuota 1 vuoden määräaikaista pakettia lopettamaan kesken vai onko pakko vaan maksaa kun sen on kerran ottanut? Olisi pitänyt ottaa se kalliimpi jonka voi lopettaa koska vaan, mutta menin tekemään virheen.

      Ei tuolla ole mitään katsottavaa, mutta ensi syksyyn pitäisi maksaa...Haluan eroon tuosta paskasta.

      • Tilaajaauuiu

        Pystyy. Jättää laskun maksamatta niin tilaus lopetetaan ruudun puolesta. Sitten vasta maksaa laskun kun tilaus on purettu.


    • V....taa

      Sama ongelma täällä. Olen irtisanonut tilaukseni, eli en pääse enää kirjautumaan tililleni enkä myöskään käyttämään palvelua. Laskutus kyllä toimii. Netin palautteen ja irtisanomisen ohjeet eivät toimi KUN MINULLA EI OLE ENÄÄ SÄHKÖPOSTIOSOITETTA SANOMATILILLÄ. Kun joskus pääsen tästä eroon, niin en varmasti enää haksahda mihinkään sanoman tarjoukseen.

    • Anonyymi

      Piti kuukauden päästä laskuttaa 0,- eur kuukauden tarjouksesta. Kahden viikon päästä olivat jo käyneet tilillä! Aika moista toimintaa. Ja kaiken lisäksi ei siellä ole mitään katsottavaakaan!

    • Anonyymi

      Peruuttaa kyllä pystyy ainakin maksullisen tarjousperiodin.
      Tosi omituista (laitontakin lienee) on kuitenkin se, että kun maksettuaan sovitut erät peruuttaa tilauksen (joka jakson jälkeen jatkuisi toistaiseksi voimassa olevana) ja olettaa tietenkin, että maksetun periodin katsomisoikeus säilyy jakson loppuun saakka.
      Vaan kun ei säily.
      Kannattaa siis olla tosi varovainen tuon ruutu -tilauksen kanssa. Olen ollut heihin yhteydessä kohtuuttomuudesta (tai lain vastaisuudesta), mutta minkäänlaista reagointia heidän puoleltaan ei ole ollut.

    • Anonyymi

      Helevettiin tällaset Ruutu , ei mitään järkevää sisältöäkään.

    • Anonyymi

      koko ruutupskassa on se että mainostivat vielä 14.4.2023 televisiossa Beforeigners sci fi sarjaa jossa mm Krista Kosonen ostinb palvelun ja yllätys ei ole katsottavia jaksoja eikä mitään vasta<usta ole kuulunut miksi mainos Kososen naamalla televisiossa mutta katsottavaa ei ... jäi kusetuksen maku jos ei asia< selviä vien eteenpäin

      • Anonyymi

        yes todellakin mainostavat televisiossa Beforeigner sarjaa mutta sarjaa ei näe ... vitun outoa ruutu+ kusetus


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe