Miten sait HIVin? Miltä se tuntui? Gallup!

Faktaaaaa

Eli kertokaas miten olette saanet hivakan? Oletteko olleet monta kertaa yhdynnässä että se on tarttunu? Onko yhdyntä sisältäny peräseksiä? Käytitkö huoraa? Olitko narkin kanssa? Homoseksiä? Vai olitko esim tummaihosen tai ulkomaalaisen kanssa? Sanokaas vielä onko joku onnistunu saamaan hivin suomessa suomalaiselta naiselta yhdellä suojaamattomalla yhdynnällä? Valtaosahan saadaan matkoilta, huoralta, tummaihoselta, homolta, narkilta...ja tietysti niiltä jotka ovat näiden kanssa vehdanneet. Oletko esim saanu hivin mieheltäsi joka on käyny huorissa? Tai oletko onnistunu saamaan suomessa ulkomaalaiselta hivakan?? Aina väitetään että hiv voi olla kellä tahansa mutta tämä on ainakin suomessa aikalailla p.puhetta. Esim 25-29 vuotiaista miehistä thl:n tilaston mukaan vain 33 miestä on onnistunu saamaan hivin heteroseksistä koko sen olemassa olon aikana suomessa. Tästä kun otetaan pois vaikka puolet jotka on varmaan mamuja( tossa ikäluokassa mamuja on paljon) niin jää n.15 tapausta koko 20-30 vuoden aikana. Näistä miehistä sitten osa on homoja ja ei vaan kehtaa myöntää hoonanneensa jotain pyllyyn:) sitten 60% kaikista hiveistä tulee ulkomailta niin montako oikeesti jää jäljelle ns normmalia ihmistä??? Tossahan on myös mukana ne jotka on esim seurustellu narkin kanssa:) eli hiviä ei kannata suomessa pelätä ellet kuulu johonkin riski ryhmään ja nai koko kylän ulkomaalaisia:)

12

2100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin mulla

      Positiivista elämää. Ulkomaalaiselta tietysti. Yhdestä yhdynnästä.

    • Siinä sulle faktaa

      Tartuntaan riittää yksi kerta. Kukaan ei voi ikinä tietää, onko se ekakerta, vai sadas, mutta yksi siis riittää aina. Tartunnan voi saada ihan suomalaiselta nuorelta hyvin toimeentulevalta uranaiselta - riittää että tuo nainen on saanut sen itse jostain... monet ei edes tiedä saaneensa tartunnan ja ne just on kaikkein vaarallisimpia, lisäksi monet ei ole eläissään käyneet testeissä, mutta väittävät siitä huolimatta "Ei mulla mitään ole".... vaan luulopa ei ole tiedon väärti!

    • Hivakka

      Juu aatteleppas valtaosa naisista siis ne kiltitkin on toiminu patjana vaikka kuinka monelle jotka on käyny hakee vaikka huorralta taudin. Sitten ne sanoo aina ku kysyy että ei niil mitään oo jne. Tosi monella on tuo tauti tietämättään. Mulla yks kaveri kuoli just aidsiin 29 vuotiaana ja oli saanu ilmeisesti hivin joskus n.20 v jossain yhen illan jutussa. Että kyllä niitä hivin kantajia riittää joka puolella.

      • Ihan hirveetä

        Tiedän yhden 23 vuotiaan hki tytön joka on hiv positiivinen ja se harrastaa edelleen yhden illan juttuja ihan kaikkien kanssa helsingissä. Normaali nätti ja urheileva tyttö josta ei ikinä uskoisi. Ihan hyvässä duunissakin on edelleen. En uskaltaisi naida hiv positiivisen kanssa edes kumilla.


      • Mietipä vähän
        Ihan hirveetä kirjoitti:

        Tiedän yhden 23 vuotiaan hki tytön joka on hiv positiivinen ja se harrastaa edelleen yhden illan juttuja ihan kaikkien kanssa helsingissä. Normaali nätti ja urheileva tyttö josta ei ikinä uskoisi. Ihan hyvässä duunissakin on edelleen. En uskaltaisi naida hiv positiivisen kanssa edes kumilla.

        Luuletko tosiaan, että HIV tarttuu vaan elähtäneille narkeille ja työttömille horatsuille? Se ei todellakaan katso sen enempää ulkonäköä, kuin taloudellista tilannettakaan...


    • Hivakkaa pukkaa

      Kyllä hiv on edelleen homojen, huorrrien, ulkomaalaisten(mustien), ja narkkejen sairaus . Se että joku normaali saisi tämän on erittäin epätodennäköistä suomessa. Afrikkalaisen kanssa jos on niin voi hyvinkin tulla kovakin hivakka.

      • Onnea matkaan

        Luultavasti tuut tuolla asenteella saamaan kupan ja 16 muuta...


      • Tervemenoa

        No ainakin tiedät olla harrastamasta seksiä ilman kumia, sillä mistä tiedät jos vaikka muijas on ottanut sitä mustaa makkaraa sisäänsä valkoisen nakin sijaan? ;)


      • Hohhoijjaa taas
        Tervemenoa kirjoitti:

        No ainakin tiedät olla harrastamasta seksiä ilman kumia, sillä mistä tiedät jos vaikka muijas on ottanut sitä mustaa makkaraa sisäänsä valkoisen nakin sijaan? ;)

        Ja valkoisesta nakistako ei HIV sitten tartu?


      • Todennäköisyys
        Hohhoijjaa taas kirjoitti:

        Ja valkoisesta nakistako ei HIV sitten tartu?

        Todennäköisyys on mustan suunnalla ihan syystä, ei siinä että on musta vaan siinä, että Afrikassa HIV on ERITTÄIN iso ongelma ja nykypäivänä HIV kuoleisuus on juuri afrikassa suurin koska ihmiset uskovat urbaani ihmeparantumisiin kuten neitsyeen kanssa seksin harrastamiseen asti eikä ole varaa lääkäriin saatikka edes välttämättä juontikelpoiseen kraanaveden hankintaan.


    • tjaa..

      Täältä Internetistä ei tosiaan helpolla löydä noita Hiv-positiivisten kertomuksia taudista. Varmaan se on niin vaikea asia monelle, etteivät kerro. Tai sitten voi olla niin, etteivät halua suoda muille sitä hyvää tunnetta siitä, ettei heillä ole Hiv:iä. Se olisi hyvin Suomalaisen mentaliteetin mukaista.

    • täti tietää

      Jaahas, taidat olla rasisti? Ei se ihon väri merkkaa mitään... Saat ittes kuulostamaan siltä et kuulut suomen tyhmimmät ihmiset top 10

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe