hyvä pikkutraktori 4x4 etukuormaimella

pakko mahtua ku on v

tommosia max 3000kg luokkaa. Pikkutarpeeseen oikein näppärä pitäs tietää.

13

2111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähän enempi...

      voisit kertoa tarpeistasi kuormaajan/traktorin suhteen ja muovikorttisi magneettijuovan varauksen.

      Jos itselleni olisin ostamassa 4x4 kuormaintraktoria, niin ostaisin rukkasmallin Valtran uutena tehtaalta suoraan http://www.valtra.fi/a-sarja.aspx, siihen riittävä kuormain erikseen kotona asennettuna esim. http://www.ismesales.fi/FIN/mallisto.htm

      Jos taasen jotain käytettyä mielit, niin esim. pieni Zetka http://www.nettikone.com/zetor/7341-vision-4x4/1291521 ja taskurahalla voit löytää hyvän Belaruksenkin, esim tuossa http://www.nettikone.com/belarus/agross-mtx-4x4-traktori/1294278

    • John Deere 4520, 2 t

      Kun tällä palstalla kysellään pientä ja kevyttä traktoria, ei tarkoiteta suinkaan uusia kiinteistökoneita, vaan 1950-60 luvulla tehtyjä. Ja niiden pitäisi olla vielä nelivetoja ja ehjiä kuormainkäytöstä huolimatta. :)

      • valmetsenollapitää

        Valmetsenollapitää


    • Mv=maalivahti

      Jos niinku käytettyä, niin Valmetin 405- 465 väliltä löytyy sopevan notkeita ja näppäriä.

    • Jappaani
      • Vähän enempi...

        ..vaan maksaapi nuo Jaappanin vehkeet, että samalla rahalla saa jo kotimaasta liikkeiden kalmistoista valiten nelivetoa etukuormaajalla, vaikka sitten pientä Valmettia nelivetoisena.

        Vaan eipä kysyjä nyt esittänyt vastauksia kysymykseeni, että mikä tarve ja lomapakon paksuus. Yleensä täällä kysellään olemattomalla budjetilla jotain mökkirimpuloita.


      • TraFin simputtama

        Mahtaneeko noita saada Suomen rekisteriin, jos eivät ole sattuneet olemaan jo rekisterissä EU-alueella? Muutamia vuosia sitten EU:n ulkopuolella valmistettujen, käyttämättömien, mutta rekisteröimättömien koneiden saaminen rekisteriin on Suomessa melkoinen temppu: täytyy olla nippu erilaisia papereita, aikaa ja sitkeyttä sekä useita satasia rahaa, jotta homma onnistuu.


      • omg9
        TraFin simputtama kirjoitti:

        Mahtaneeko noita saada Suomen rekisteriin, jos eivät ole sattuneet olemaan jo rekisterissä EU-alueella? Muutamia vuosia sitten EU:n ulkopuolella valmistettujen, käyttämättömien, mutta rekisteröimättömien koneiden saaminen rekisteriin on Suomessa melkoinen temppu: täytyy olla nippu erilaisia papereita, aikaa ja sitkeyttä sekä useita satasia rahaa, jotta homma onnistuu.

        Noista tulee herkästi ihan pihatraktoreita ja muutenkaan ei juuri hommiin voi niillä mennä, kun laput puuttuu ja CE-merkinnät. Ei oikein voi antaa työntekijöille käyttöön, kun vakuutusyhtiön kanssa voi tulla vääntöä.


    • pakkomahtua kun on v

      1980 ylöspäin yli 2000kg painoa valtamerkkiä myös suomessa ei itäblokin belaruksia. Ei todellakaan uusia höh. 15 t€max

    • Jarra

      Minä kurvailen pihoillani kotona ja mökillä Kubota B7100 nelivedolla jossa traktorirenkaat. Kaksitoiminen puskulevy edessä, takakuupan etureunaan hitsattu kulmarauta eli lanaaminenkin sujuu. Takanostolaitteseen tehty irroitettava t-rauta kuulalla peräkärryn vetoa varten. Ketjut takapyöriin hommasin Biltemasta, mönkijän ketjut jotka maksaa murto-osan traktoriketjuina myytävien hinnasta. Peli ollut yksityisillä, valmistettu 1981, myyty, otettu käyttöön ja rekisteröity 1985. Mittarissa rapiat 1100h eli ei oikein mitään. Kevyenä ei riko paikkoja, kiinni en ole (vielä) jäänyt, laitteessa lukkoperä. Voiman ulosottokin löytyy, kuolastelen kaivuulaitteen kuvia nähdessäni. Voipi olla että sellainen täytyy hankkia, jos sopivan hintainen löytyy. Hyttiä ei ole, mikä on hyvä. Kubota viettää aikaa tallissa, lähtee käyntiin kuin palmun alta eikä harrastelijan ole pakko harrastaa räntäsateessa. Etunostolaitetta en edes harkitse, vähän vaarallisia kapineita, koko komistus saattaa olla yks kaks poskellaan etukuuppa ylhäällä kurvissa tai vinolla alustalla. Näissä kompaktivehkeissä kun tuo raidevälikin on kompakti. Kevyenä laitteena helppo kuljettaa kärryllä mökille.
      Siinäpä kokemuksia kompaktista traktorista. Kannattaa pureksia mitä oikeasti tarvitsee ennen hankintaa, omaan pihaan ei todellakaan kannata hankkia liian isoa, kankeaa ja painavaa vehjettä.

    • JD 4520

      Mulla on JD 4520 neliveto hydrostaattisella vaihteistolla. Ilman etukuormaajaa paino on vain 1800 kg. Keveydestä on etua, kun on lähdettävä järven toiselle puolelle huomenissa jäiden paksuuden ollessa jo yli 10 cm.

      Hydrostaattivaihteisto on lumitöissä maailman paras. Senkun käskee konetta polkimella eteen tai taaksepäin. Eikä tarvitse raplata vaihteiden kanssa.

      Näitä saa käytettynä jo aika halvalla.

    • Anonyymi

      Nelosnapilla tietääkseni EU-vehkeitä. Mikko tietää mitä myy, ja palstalle kirjoittavat ehkä ei....

    • Anonyymi

      massey ferguson 240

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      161
      2617
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      218
      1736
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      183
      1649
    4. 79
      1311
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1065
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      976
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      51
      961
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      870
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      853
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      818
    Aihe