Kuu-Pluto yhtymä skorpionissa

Skorpionin merkissä

Mulla on aurinko, kuu, pluto ja saturnus skorpionissa. Lisäksi pluton siirryttyä kauriiseen, mulla on nyt pluto askendentilla, koska nousumerkkini on kauris. Mulla on syntymäkartalla neptunus askendentilla, mikä herkistää sekin.

Mitä asioita neptunus-pluto yhtymä oikeastaan aiheuttaa? En ole siitä tietoinen.

Tuntuu, että kuu-pluto yhtymä aiheuttaa sen, että saan usein vanhempieni vihat niskaani, vaikka asia olisi pieni. Tuntuu, että minusta on yritetty tehdä täydellistä ihmistä vanhempieni toimesta. Osittain olen itsekin täydellisyyden tavoittelija.

2

983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuparineppi

      Hei, yksi viipynyt vastaus... toiv kesäsi on ollut kaikin puolin antoisa.Enempää kommunikoimatta on vaikea tehdä sen kummempaa tulkintaa, joten vain kommentti siihen, kuinka asiaa voi myös lähestyä.

      Yhden näkemyksen mukaan mitkään aspektit eivät sinänsä "aiheuta" sinulle ulkopuolelta mitään, vaan transiitteja ja syntymäkartan aspekteja toteutetaan erilaisilla tasoilla (konkreettisista tapahtumista - psykologisiin tms. sisäisempiin ). Eri tasot ovat myös läsnä yhtäaikaisesti, mutta painotus vaihtelee, ilmenemismuotoja lukuisia... semiotiikkaa ;)

      Kukin läpikäy näitä transiitteja sitten henk. kohtaisen oppimisen kannalta sillä hetkellä parhaimmin sopivilla tavoilla. Tästä esim. Thorwald Deflethsenin "Kohtalo on haaste" -kirjasta löytyy joitakin esimerkkejä.

    • Ostrolagi

      Toinen myöhässä tuleva vastaus. En nykyään poikkea tällä palstalla usein, kiitos ylläpidon ilmeisesti aktiivisen pyrkimyksen tuhota astrologiakeskustelu hautaamalla aihe osastoon "Uskonnot ja uskomukset". Mutta itse asiasta:

      "Mitä asioita neptunus-pluto yhtymä oikeastaan aiheuttaa?"

      Vau! Jos sinulla on syntymäkartallasi Neptunus-Pluto konjunktio, niin olet varmaan vanhin elossa oleva ihminen koko maailmassa. Se konjunktio toistuu monen vuosisadan välein ja oli viimeksi 1800-luvun lopussa.

      Tarkoititko ehkä Saturnus-Pluto konjunktiota? Se olisi ainakin mahdollinen sinulla.

      "Tuntuu, että minusta on yritetty tehdä täydellistä ihmistä vanhempieni toimesta."

      Voi olla, että sinulla on tuo Saturnus konjunktiossa aurinkosi ja kuusi kanssa. Tämä skorpionissa toisi kyllä kriittisyyttä (Saturnus) vanhempien (Aurinko ja kuu) puolelta. Tämä kriittisyys voisi johtaa muutostarpeeseen (Pluto ja skorpioni).

      Toisaalta sinulla on kauris nousevana, joten olet joutunut aikuistumaan varhain. Askendentti kertoo, että ihmiset näkevät sinut vanhempana kuin olet vuosiltasi (kun olet nuori) ja koska Saturnus skorpionissa hallitsee askendettiasi, sinulla on voimakas tarve muuttua. Muutos on osa elämäntietäsi.

      "Tuntuu, että kuu-pluto yhtymä aiheuttaa sen, että saan usein vanhempieni vihat niskaani, vaikka asia olisi pieni. "

      Tuo luultavasti pitää paikkansa. Tosin sanoisin itse, että se "kuvaa" enemmän kuin "aiheuttaa".

      Kuu-Pluto konjunktio tarkoittaa, että kodissasi kun kasvoit, oli voimakkaita negatiivisia pohjavirtauksia. Sinulla on voimakas kyky vaistota nämä virtaukset ja ennakoida inhimillistä käytöstä. Pienenä pelkäsit, että äitisi (kuu) tuhoaa (Pluto ja skorpioni) sinut. Synnyit todennäköisesti kiusalliseen aikaan vanhempiesi näkökulmasta (ehkä kun heillä oli paljon velkaa tai he eivät vielä halunneet lapsia). Siten vaistosit heidän paheksuntansa vanhemmuuden ansaa kohtaan, josta olit merkkinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe