Sukupuolielimet turvoksissa Seurasaaressa

Hyvät ystävät

Valkovuokot olivat juuri heränneet. Luonto näytti jo kesäisen puolensa. Olimme Rita ja minä Samu lähdössä ystäviemme Päivin ja Jarkon kanssa Seurasaareen. Vaikka tytöt tervehtivät miehiä häpyhuulia avaamalla, tällä kertaa emme olleet yhdynnässä toisen puolison kanssa ennen lähtöä. Tytöt tosin olivat tulevan odotuksessa erittäin kiihottuneita, samoin me pojat, mutta päätimme kaikki yhdessä säästää naimisen paluumme jälkeiseksi, jotta reissusta tulisi kiihottava ja erityisen miellyttävä.

Tyttöjen elimet olivat niin kiihottuneet, että turvotus näkyi. Kosteus oli niin runsas , että se valui. Heidän vittunsa oli suorastaan sinipunainen odotuksesta. Siltikään emme vielä bylsineet, vaan poistimme toistemme vaimolta vain vittukarvat tai oikeastaan sängen.

Tytöt pukivat pelkän kesämekon. Heidän sopusuhtaiset rintansa eivät tarvinneet edes rintalliivejä. Pöksyt eivät tietenkään olleet mukana herttailua haittaamassa.

Bussissa istuimme peräkkäin toistemme puolison viereen. Työnsin muiden huomaamatta sormeni Päivin emättimeen ja hieroin kevyesti häpykieltä varoen kuitenkin, ettei hän laukeaisi kesken kaiken. Samoin teki Jarkko Ritalle. Tulimme kaikki äärimmäisen kiihottuneiksi, suorastaan juhlatuulelle. Kun tulimme pysäkille ja kävelimme Seurasaaren pitsisillan yli, olimme tulleet aivan eri maailmaan, menneeseen maailmaan.

Ensimmäisenä kävimme talonpoikaistalossa katsomassa, miten ennen elettiin. Elettiin sitä ennenkin, mutta köyhäähän se oli nykyiseen verrattuna isoissakin taloissa. Ulkona oli luhtiaitta, johon tyttäret muuttivat kesäksi. Mieleemme muistui Anders Zornin maalaus Flickan på loftet, jossa viehättävä nuori tyttö alastomana odotti poikaystäväänsa. Maalaus oli todella tunnelmallinen. Voi jo kuvitella, miten poikaystävä pian saapuu ja nuoret kietoutuvat kiihkeään syleilyyn, sulautuvat toisiinsa, kun poika työntää kyrpänsä hänen odottavaan vittuunsa. Voi arvata, miten se ei ole vain sukupuoliyhdyntää, vaan miten he tuntevat toisensa rakkauden. Maalaus oli meille tuttu, sillä se oli mainoksena ratikoissa ja lehdissa kertomassa, että Ateneumissa on Zornin näyttely.

Menimme luhtiin sisälle. Koska siellä ei sillä hetkellä ollut muita, Jarkko taas hyväili Ritan häpyhuulia ja klitorista, samoin minä Ritan elimiä aivan huipun lähelle asti. Me miehet emme tarvinneet mitään hyväilyä. Ihan suoraan sanottuna olimme jo pakahtua toistemme tyttöjä hyväillessä.

Katselimme muitakin kohteita, oli talonpoikaistaloja ja joku saunakin, mutta erityisesti meitä viehätti pieni puinen Karunan kirkko. Muistaakseni se oli rakennettu 1600-luvulla. Ihmiset olivat tulleet pitkien matkojen päästä pyhävaatteissaan monituntiseen sanankuuloon, mutta myös tapaamaan toisiaan. Juttu lensi ja miehet olivat lopulta melko pökerryksissä, kun kävivät välillä "katsomassa hevosiaan".

9

2405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Oli kirkko ollut tietysti todistamassa monen morsiusparin vihkimistä. Sen ajan juhlallisissa häissä parin yläpuolelle levitettiin morsiuskatos, tella, koristettu nelikulmainen kangas tai kiinteämpikin rakennelma, jonka kulmissa olivat puiset varret kiinnipitoa varten. Morsiamella oli ajan tavan mukaan musta mekko ja päässään pieni kruunu. Pappi luki juhlallisesti varoittavia sanoja Raamatusta ja puhui vakavasti avioliiton merkityksestä. Tilaisuus oli juhlava ja pelottava. Näimme sielun silmin, miten nuoripari tunsi vakavan hetken tellan alla.

      Kirkossa oli korkeat penkit. Kun taas muiden silmä vältti, hieroin penkkien välissä Päivin läpimärkää klitorista, mutta edelleen varoin, ettei hän vielä lauennut. Hän itsekin vältti laukeamisen vetäytymällä viime tingassa. Samoin Jarkko piti Ritaa koko ajan aivan hakuman huipulla.

      Tietenkään ei voi täysin arvata, mitä entisajan ihminen ajatteli. Varmaan helposti unohdamme, että hän eli ainaisessa epävarmuudessa, sairauksissa, ajoittain nälässä, sotaväenotoissa ja vähin tiedoin, mutta hän varmaan tunsi. kuten nykyajankin ihminen, rakkauutta, seksuaalista tarvetta, surua ja iloa.

      Katselimme edelleen ja tulimme aukealle, jonka maton tavoin täyttivät valkovuokot. Tytöt asettuivat kukkameren keskelle ja nostivat mekkonsa helmaa, jolloin kosteat ja turvonneet sukupuolielimet tulivat esille. He hymyilivät herttaisesti, kuin vain Päivi ja Rita osaavat. Otimme heistä tässä muutaman kuvankin. Otimme myös lähikuvia tyttöjen vitusta kertomaan, kuinka kiihottuneita he olivat olleet.

      Asetimme valkovuokon kukan kannastaan häpyhuulien väliin tyttöjen elimiä koristamaan ja otimme pari kuvaa lisää. Voi miten herttaista! Tytöt olivat niin suloisia, aamunraikkaita, kauniita.

      Palatessamme istuimme linja-auton takaosassa hyväillen toistemme puolison elimiä. Kun tulimme ystävien kotiin, emme tarvinneet enää esileikkejä vaan yhdyimme heti ja sydämellisesti. Tuntui aivan ihanalta.

      Bylsiessäni Päiviä koin erityisen voimakkaasti, miten pohjattomasti rakastin Ritaa. Tiesin, että Rita samoin rakastaa minua, mutta hän myös nautti suunattomasti, että voi luonnollisesti naida Jarkon kanssa. Kun näin, miten hän nautti yhtyessään Jarkkoon, minut valtasi tunne, että rakastan Ritaa niin paljon, että haluan antaa hänelle mitä vain.

    • Hyvät ystävät III

      Olimme tosin joskus nauttineet toisen puolisosta kahdestaankin, esimerkiksi risteilyn ja yhdyntäviikonlopun aikana, mutta eniten nautti siitä, kun NÄKI, miten oma rakas puoliso nauttii toisen kanssa. En voi kuvata, miten tunsin samalla rakastavani Ritaa, kun työnsin kyrpääni Päivin ihanan limaisiin sukupuolielimiin. Siinä myös koki, miten maailman kaikki naiset ovat yhtä, ihanaa yhtä.

      Seurasaaren reissu koko ajan kiihottuneena oli tuonut sellaisen nälän, että yksi laukeaminen ei riittänyt. Nuolin kuin hulluna Päivin häpyhuulia, koko hänen vittuansa, persereikäänsä, häpykieltään. Laukesimme kaikki vielä uudestaan ja kolmannenkin kerran. Nukuttuamme jo jonkin aikaa, heräsimme vieläkin parittelemaan toisen puolison kanssa. Loppua ei tahtonut tulla, mutta aamuyö kuitenkin kului nukkuen.

      Seuraavana aamuna tytöt keittivät elimet paljaina teetä. Kun asetuimme juttelemaan, he hiljalleen hyväilivät häpyhuuliaan ja varovasti klitoristakin. Oli hyvin rauhallista.

      Keskustelua herätti etenkin luhtiaitta. Entisajan ihmisillä tyttärien saaminen avioon oli vanhempien kunnia-asia, raskas velvollisuus. Tyttärille varattiin tilaisuus antaa vittuaan sulhasehdokkaille: heidät majoitettiin kesäksi aittaan. Mutta toisaalta vallitseva moraali vaati estämään tapaamiset. Siksi poikia oltiin muka karkottamassa, mutta todellisuudessa se koski vain vanhammille epämieluisia poikia, ei kaikkia. Suorastaan toivottiin, että mieluinen poika saattaisi tytön raskaaksi, jolloin edessä olisi "pakkoavioliitto".

      Vaikka tytöille opetettiin, että säädyllinen nainen ei muka anna vittuaan ennen vihkimista, todellisuudessa kaikki kuitenkin antoivat, ja niin olivat tehneet edellisetkin polvet. Harvoin mentiin naimisiin niin, että morsian ei ollut raskaana. Hedelmällisyydestä oli varmistuttava jo etukäteen, sillä siihen aikaan avioliitto oli käytännössä purkamaton.

      Yritettiin toteuttaa yht´aikaa sekä kielteistä että sallivaa linjaa. Mutta eikö ole edelleen niin? Tyttöä, joka antaa vittuansa, sanotaan helposti huoraksi, jos ei anna, pihtariksi. Ei kovin uutta auringon alla.

      Tuli keskustelua myös teeveeohjelmasta. Olimme katsoneet vanhaa kotimaista elokuvaa, joka oli tehty heti sotien jälkeen. Aihe oli silloin hyvin polttava. Kunnossa olevat miehet olivat rintamalla asemasodassa. Elokuvan tyttö, aviovaimo, oli rakastunut naapurin nuoreen isäntään ja ollut tämän kanssa yhdynnässä. Naapurin isäntä kun oli kotiutettu haavoittumisen jälkeen.

    • Hyvät ystävät IV

      Tytön aviomies oli ollut enemmän kiinni pahansisuisessa äidissään kuin harttaisessa vaimossaan. Kun mies tuli kotilomalle, hänelle selvisi, miten hänen vaimonsa oli ollut naapurin nuorenisännän kanssa, mutta hänelle selvisi myös, miten kovasydäminen ja laiminlyövä hän oli ollut vaimoaan kohtaan.

      Niinpä hän jalomielisesti "antoi anteeksi" ja saattoi vaimonsa raskaaksi, mutta palasi sitten rintamalle ja kaatui loppurytinässä. Naapurin isäntä siitä huolimatta jäi tyhjän päälle, eikä nainen suinkaan ajatellut hänen tunteitaan, vain tulevaa lastansa. Epistä, kerta kaikkiaan epistä.

      Tytöt hyväilivät hiljaa sukupuolielimiään. Mietimme, miten jotkut joutuvat kärsimään rakkaudestaan, mutta meille kaikki oli ollut niin helppoa. Myös tapamme yhtyä välillä oman, välillä toisen kanssa oli tullut kuin itsestään ja tuntui niin luonnolliselta ja itsestään selvältä. Tietysti ystävyyteemme kuului yhdyntä myös toisen puolison kanssa, kuinka voisi olla toisin.

      Tytöt naureskelivat ja sanoivat, ettei se nyt ihan niin itsestään ollut tullut. He olivat aikoinaan jo hyvissä ajoin ottaneet pillerit käyttöön, jotta voivat antaa meille aivan paljasta vittuaan, olivat tahdittaneet kuukautisensa samaksi ajaksi, olivat keskustelleet, että kumpikin tyttö antaisi vittuaan ensitapaamisella kummallekin miehelle. Sitten he olivat erityisen tarkasti poistaneet vittukarvansa. Olivat myös sopineet, että olisivat nätissä puserossa sukupuolielimet aivan paljaana meidät vastaanottaessaan.

      He olivat jostakin kummallisesta syystä melkein varmoja, että tässä ovat heidän tulevat puolisonsa. He olivat siis pitkäjänteisesti suunnitelleet ja suorastaan päättäneet. Vasta sitten he olivat kutsuneet meidät. Ainoa, mistä he olivat vielä epävarmoja, oli se, kumpi tulee olemaan kummankin aviomies, mutta niin he olivat päättäneet, että antaisivat jatkossakin molemmille.

      No voi ihme, ja me miehet kun luulimme että tilanne vain itsestään muotoutui. Emme suinkaan moittineet heitä suunnitelmallisuudesta, vaan kiittelimme, että olimme tavanneet heidät.

      Harrastimme vielä haureutta herttaisesti toisen puolison kanssa. Pidimme pitkään kyrpäämme heidän irstaan limaisessa, suloisessa vitussaan. Nautintoamme lisäsi suunnattomasti, kun näimme, miten oma rakas puoliso nautti toisen kanssa yhtyessään.

      • 26tegds

        mitää puolisoita , kimmakavereita. lisäksofftopiccia ja hoopaasoppaa puolet jutuista.


    • jeesja just

      Hyvin kirjoitettua kipeää jutskaa.

      • H. y.

        "jeesja just". kiitos! :)


    • Pappi vitusta

      Luonto näytti jo vittuansa ja turvonneet sukupuolielimet hymyilivät herttaisesti linja-auton takaosassa. Pappi luki elimet paljaina varoittavia sanoja Raamatusta. Seuraavana aamuna työnsin kyrpääni persereikäänsä talonpoikaistalossa. Jarkko taas herätti tytöt vitusta kertomaan. Nuolin kuin hulluna Jarkon turvonneet sukupuolielimet.

      • menestystä!

        Ottanet yhteyttä hoitopuolelle. Pakkoajatukset ovat erittäin kiusallisia. Lääkkeillä niitä ei yleensä saa pois, mutta niiden kiusaavuus voi vähetä, ts. ei välitä niistä yhtä paljon. Elämä voi tulla elämisen arvoiseksi. Menestystä! :)


    • H. y.

      Anteeksi virhe, "samoin minä Ritan elimiä", p.o. "samoin minä Päivin elimiä".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1878
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1782
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1271
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1152
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1085
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1031
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe