Tervetuloa Hua Hinin Lammasklupiin

Lammasklupi

Nyt se on vihdoinkin totta, me Hua Hinissä asuvat olemme päättäneet perustaa paikkakunnalle piilossa toimivan, salaisen Suomalaisen Lammasklupin. Sinne jäseniksi otamme myös naapurimaamme Venäjän ystävällismielisiä henkilöitä, koska heillä on läheistä yhteistoimintaa Suomalaisten kanssa. Klupiin on mahdollista päästä myös vierailevaksi jäseneksi, kahden varsinaisen jäsenen suosituksesta.
Perustava kokouksemme on lähitulevaisuudessa ja alustavia ilmoittautuneita on jo sankoin joukoin kertynyt.

Tulethan Sinäkin, rohkeasti vain mukaan!

134

1057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh näitä

      Nauratko tosiaan itse näille jutuillesi? Mahtaa olla yksinäistä sinulla, kun luulet näillä 'vitseillä' hurmaavan muita ihmisiä. Ei taida edes maksullinen nainen jaksaa kuunnella sinua, vaikka millaisen pinon rahaa pöytään iskisit.

      Onko vitsien taso laskenut vai alemman tason miehistä tullut entistä surkeampia? Taitaa ainoastaan sinun lisäksi 28xl nauraa näille. No huvinsa kullakin, apua saat kyllä halutessasi.

      • Surku tullee

        On se tuo " Lammasfarminsa perustaja " täysin ulkona elänmenosta,
        luuleekohan tyyppi parka tosissaan hauska ja vitsikäs olevansa.
        Yksinäinen ja onneton jolla suuret luulot itsestään. Huh. huh...


    • En liity

      Onkoohan tämä sen Igorin ja Lassen yhessä perustama uusi lupi? Hieman ouvolta vaikuttaa, mutta sopinee Hui Hain seutuville hyvinniin ja tarjoaapi kait vaehtoehtoja toesinajaattelijoillennin.

    • Missä Huan äly...

      Sitä saa, mitä tilaa...
      Aivan oikein tälle Hui Hain muka älymystölle ja talokauppiaille, ehkäpä heidänkin pitäisi jopa joskus onnistua muuhunkin, kuin oman paikkansa kehumiseen ja toisten morkkaamiseen!

    • Pattiksen poika

      Niinpä, alas on Hui Hai vajonnut ja lähinnä vajakkeja ovat, verrattuna meihin Pattiksen poikiin.
      Todellakin saavat juurikin sitä, mitä ovat tilanneet, nämä muutamat Huahörhöt!!!

      • Sitä saa mitä tilaa

        Tämä sakki ns. pattisjengi joutaa pysytellä " omilla palstoillaan ". Heti löytyy taas
        älykkkäät tänne kunhan tet meette muualle. Kukaan ei viitsi vilkaista niinkauan
        kun nuo pattijengin ääliöt tänne tyrkyttää mielipiteitään . Vai vajakit . ... hahhah ... Pattispölhöt pysykääs poissa ! Sekä palstalta että Hua hin istä!


    • Siirry PATTAYA palst

      Voi VITSI ,,, tuo klubihan toimii täyttäpäätä Pattiksella. Hua hin palstalta EI
      löydy kannatusta teille lampaat eli pässit . Pitäkää omananne.

    • njet Hua

      Ovat nämä lammasklupilaiset kuulemma saamassa pari kunnon Venäläistä maatiaispässiäkin sinne Huan tarhalle, täytyyhän toisinajattelijoillekin apuva löytyä ja niitähän Huassa löytyy.
      Hienosti toimittu, vielä pari laamaa, niin on kyllä suomenlampaitten lisäksi, mistä valita, koska thaimaanlampaitahan siellä suurin osa on.

      • Bää bää vita lam

        No thanks ! Pitäkää pattiksen pojjat ihan siellä omilla nurkilla lampaanne
        " lubinne ja laamanne. Aloitehan tuli sieltä teidän hienolta herra 28 x ltä.


    • 28x...

      No moro vain kaikille pitkästä aikaa! Olin tuossa hieman rilluttelemassa ja kun olen psykopaatti niin taidan manipuloinnin jalon taidon. Se taasen auttaa kakkospesälle pääsyä. Naisia kiinnostaa julkisuuden luoma kuva rikollisesta Mafiososta jota ulkomuotoni edustaa. On hauskaa kun ei kapakissa itse tarvitse koittaa iskeä ketään vaan naiset tulevat juttusille loppuillasta. Jatkot tiedätte...
      Toisin kuin rva blää bää kirjoitti niin en ole tähän ketjuun aiemmin kirjoitellut. Tyylini tunnistaa jokainen joka suomen kielen taitaa. Tämä rva ei sitä ryhmää edusta.

      Mutta asiaan. Hra aloittaja ehdotti HuiHain lammasklubin perustamista. Minä sitä kannatan. Aivan erinomainen ehdotus. Lammas on pieniruokaisempi kuin hevonen ja pitää Golf- kentän nurmen tehokkaasti siistinä. Jos siitä sitten herrasmies ottaa sen oikein yöksi viekkuunkin niin määkii paljon ystävällisemmin kuin konsanaan oma akka. Tietysti vaimo on aluksi mustasukkainen mutta tottuu nopeasti koska vaihtoehtoja ei ole. Muuttaa siitä sitten olohuoneen sohvalle ja parempi onkin sen siellä määkiä.

      • On se...

        On SE pimee....


      • 25639784100000

        Todella tuo tyyppi 28x menee aina hullummaksi , pakko sitä on sääliä , meillä kun
        mielentereyspalvelut on huonosti saatavilla. Ei tuon sekopään jutut KETÄÄN kiinnosta, ehkä Pattispoikien palstalla pärjäisi paremmin.


      • varakasPattayalta
        25639784100000 kirjoitti:

        Todella tuo tyyppi 28x menee aina hullummaksi , pakko sitä on sääliä , meillä kun
        mielentereyspalvelut on huonosti saatavilla. Ei tuon sekopään jutut KETÄÄN kiinnosta, ehkä Pattispoikien palstalla pärjäisi paremmin.

        Ikävää, että numeromies ei siellä Hyi Hyissä saa kovasti kaipaamiaan palveluita.
        Hyi Hyissähän ei ole muitakaan palveluita saatavilla ja niitä vähäisiä mitä sieltä saa julmetun ylihinnoiteltuna, eivät toki numeromiehet pysty käyttämään, rahavarojen yksinkertaisesti puuttuessa.
        Toista se on meillä Pattayalla, jossa mielenterveyspalveluita ei tarvita lainkaan ja rahaakin Pattayan kävijöillä on monin verroin Hyi Hyin köyhälistöön verrattuna.


    • HuuHaa new Sodoma

      Joo on se pimeetä touhua tällaiset lammasklupit, mutta valitettavaa todellisuutta HuuHaan ympyröissä, sieltä Lassen ja Igorin kerhosta nauttikoot nämä toispuoleiset.
      Heterona en HuuHaahan kyllä astu, täys paikka sukupuolisesti pervoille.

      Normi ihmiset pysykää kaukana paikasta.

      • Taas näitä

        Ja tämä viesti tuottaa sinulle seksuaalista tyydystä, koska (jatka tähän, kiitos)

        En tiedä, nauratko omille jutuillesi, mutta sen voin sanoa, että 28:n lisäksi ei kai kukaan muu jaksa nauraa. Miten kanssaihmisesi jaksavat sinun juttuja, onkohan heillä kaikki muumit mukana vielä?


    • 28x...

      Älä sinä muumeja hauku, sen parempia tyyppejä ei ole. Ovat hienoja ja ystävällisiä toisin kuin sinä. Jos nyt muumilaaksoon mennä pitää niin samaistuisin Pikku Myyhyn joka on ilkeä aivan kaikille. Se on kivaa eikä tarvitse perustella joka lausettaan koska kaikki suunnilleen tietävät mitä Pikku Myy vastaa. Myy on erittäin lammasystävällinen koska tietää että saa erinomaista vierihoitoa niiltä.
      Ja tälle tyypille joka ei jaksa enää nauraa niin totean että kun nauru ja elämäniloisuus loppuu niin kuolo on jo ovella....
      Ystävällisin terveisin.......

    • Patilan Ossi

      Ossikin eksyi pitkästä aikaa Huan palstalle ja vakuuttui, entistä enemmän, että ei ole Ossin juttu tämä Hua ja vielä vähemmän Lassen ja Igorin klupi.
      Ossi sattuu olemaan täys hetero, joten Huaàan en tule matkustamaan, siellähän ei nykyisin ole kuin vanhempia rohkelikko-oppaita, joita Ossi ei suosi.
      Pysynpä tutuissa Pattayan ja Bangkokin ympyröissä, niin eipä tule pettymyksiä, eikä
      puhdasvesimyrkytyksiä vesijohto- eikä merivedestä.

    • Jesse jees

      Älkää nyt kaikki mollatko HuaHiniä!
      HuaHin on todella ylivetopaikka toisenlaista rakkautta janoaville, parempaa saa Thaimaasta turhaan etsiä. Kerran minäkin siellä käväisin ja kaikkea laidasta laitaan tarjosivat, yllin kyllin, mieluusti jätin tarjoukset käyttämättä ja visusti tein päätöksen, etten sinne palaa. Samaa mieltä oli ystäväni Jönne, jonka kanssa silloin käväisimme vanhahkon ladytarjonnan tutkimassa.

    • 28x...

      Juuh, se on kiva juttu että Hai Hui on yhden kerran paikka. Tunnen yhden menoveikon joka siellä 2 viikkoa riutui. Kertoili siellä Pattiksella sitten tämä on riemupaikka. Oli ajatellut mennä hirteen siellä Hiussa sitten kun oli niin kamalaa. Sanoi että aurinko oli ainoa iloinen asia siellä. Eikö sekään aina paistanut toisinkuin Pattayalla missä se loistaa joka päivä. Hän todellakin sanoi että se on huo'rien kaatopaikka missä viimeiset toimintavuotensa viettävät. Olen kuitenkin kuullut etteivät mitään alennuksia anna vaikka ovat vanhoja ja muutenkin ilkeitä ja kamalia. Siellä Pikku Myykin jää kakkoseksi. Rys'sätkään eivät osta kämppiä sieltä enää. Uskon että koko mestasta tehdään pelkkä kaatopaikka jota se jo puoliksi onkin.

    • Huan lampuri

      Onpa mielenkiintoista, kuinka paljon keskustelua tämä Lammasklupi onkaan herättänyt palstoilla ja aidot HuaHiniläiset ovat innolla vastailleet asiaan.
      Erityisesti on huomioitava HuaHiniläisten suuri lämpö asiaa kohtaan. Ovat kyllä todella uranuurtajia asiassa ja osaavat suhtautua rankan myönteisesti, näinkin eriskummalliseen toimintaan. Siitä kaikki kunnia Hualaisille.
      Etten sanoisi, täysin ennakkoluulotonta porukkaa.

    • 28x...

      Aivan ihanaa kuultavaa Huan lampurilta. Toisin kuin luullaan niin ole suinkaan ihmisvihaaja. Tietysti possuja ja lampaita jopa rakastan. Niille ei tarvitse selitellä mitään ja ulkomuotonikin niille kelpaa. Nykyisin Pattisoppaani ovat niitä jotka muille ei enää kelpaa. Olen kuitenkin huomannut että olen ollut nuoruudessani tyhmä kun aina niitä kauniimpia metsästelin ja maksoin paskapalveluista maltaita. Nyt nämä kokeneet rataketut osaavat kaikki miehiä miellyttävät taidot. Amalioita harmittaa jos niitä luettelen ja siksi sen teenkin:
      - aamuimutus heti kun huomaavat että äijä venyttelyheräilee,
      - sitten normip'anot, asennot ja kesto herran valittavissa,
      - suihkut ja pesut, niitä ei tarvitse itse hoitaa vaan vakokin pestään,
      - huomaa että 28x... on vähän juopahtava. Tekee siinä sitten aamupaukut ja kaljatölkit availee eikä narise,
      - kyselee siinä sitten että mitäs herra on ajatellut tänään tehdä? Koska pukeutuu sitten sen mukaisesti.
      - pukee satunnaisen matkaajan asianmukaisiin varusteisiin jotka todellakin ovat reisitaskuhousut, singha- paita sekä varpelitossut, kalsarit eivät ole eilisiä, Lippalakki päähän ja tytöllä on repussa tarvittavat kamat sille päivälle,
      - sitten menoksi ja tallellelokerosta sopiva nosto joka on Pattiksella 200 euroa. Voi sitä sniidu ukkeli toki selvitä vähemmälläkin mutta sitten se päivä menee rannalla kävellessä kivien potkintaan. Ei maksa mitään,
      - iltapäivänokoset- ja pano,
      - suihku kuten aamulla,
      - ykköset päälle jotka voivat olla samansorttiset kuin aamuvermeet,
      - kuitenkin aina puhtaita, tästä voidaan poiketa jollei ole opasta vahtimassa,
      - sitten alan mies käy hoitamassa baarimaksun ja juo pönttönsä täyteen ja syö daaminsa kanssa jotain lipeäkalaa...Ihmettelee siinä sitten että mitä pas'kaa nyt tuli tilattua. Joskun jopa onnistunee tilaamaan ihan hyvääkin safkaa. Hih mutta ei se haittaa kun vilkku- ja strotovalot pyörivät. Pyörimisnopeus taasen riippuu aivan siitä mitä kamaa on onnistunut hankkimaan ja vetämään. Kuitenkaan ei opas toru, teet aivan mitä tahansa. Se on kivaa ja suomessa aviossa olleille todellakin miell. kokemus. Jokohan tarinasta on tulossa liian pitkä? Tiedän että kaikilla on kestokykynsä mitä ei pidä ylittää jos meinataan vielä huomennakin kavereita olla....Niin, vielä sen verran että kai niitä ehki on ollut iltapa'noja minullakin. Sen kyllä muistan että oppaat minut aina hellästi peittelevät sekä säätävät ilmastoinnin sopivaksi....

    • Hua Hin hai hii

      Ansaitsisit vähintään kirjallisuuden Nobel palkinnon. Abloodeja. Ihmettelen vain -kuka voi olla niin tiukkapipoinen joka tuonkin matkailuaiheisen kirjoituksen hymyilemättä lukee. Minä nauroin ääneen. Hyvä 28x huumoria palstalle. Eikä niitä ainaisia millainen hotelli tai sää.

    • Lammasklupin esimies

      Nytpä onkin tämä meidän kaikkien rakastama ja syvästi kunnioittama Lammasklupi päässyt valtavaan nousuun, jäsenmäärä on tiettävästi Hiltonin ostotarjouksen myötä pompannut suurempaan nousuun, kuin WinCapita konsanaan.
      Uudet tuulet puhaltavat nykyään kaikilla Thaimaapalstoilla Lammasklupiin sijoittaminen on In suurella Iillä!
      Suuret lupiherrat ovat ottaneet hoteisiinsa tämän ainutlaatuisen tilaisuuden ja vannovat Lammasklupin nimeen kaikilla palstoilla.

      Eläköön WinCapitan seuraaja ja voittaja!!!

    • 28x...

      Yhdyn hurraahuutoihin ja komppaan klubia. Kerrankin kaikuu maailmasta ilouutisia. Julkinen media on synkkä, valehteleva sekä kaiken perimmäisen sekä totuudellisen tiedon suodattaja. Lammasklubistakin se on vaiennut totaalisesti kuten olette huomanneet.
      Tosi isot sikariportaatkin vielä tilannetta tarkkailevat mutta monilla alkaa jo rahanhimo vaikuttaa ja olettekin varmasti jo alkaneet saada tiedusteluja jäseneksi pääsyn ehdoista laajoilta rintamilta.

    • Lammasklupin esimies

      Lammasklupin hallitus joutunut vakavan harkinnan eteen. Kuten tiedätte on lupimme tehnyt tarjouksen Hilton hotellista, jossa on yllin kyllin tilaa kaikelle viihdyttävälle toiminnalle. Eräs vaikutusvaltainen hallituksemme jäsen, presidenttimme suosituksesta, esitti ao. uutisen myötä, lupiamme laajentamaan toimintaa hieman uudelle alueelle ja koko hallitus alkoi vakavasti miettiä asian toteutusta. Tämähän toisi varsinaista vaihtelua jo rutiininomaiseksi kehittyneeseen toimintaamme.
      Olisiko tämä hieno lisäratkaisu rankan laajenevaan toimintaamme, vaiko otamme liikaakin pohdittavaksi uusia nyansseja, koska ilman näitä uusiakin toimintoja olemme äärimmäisen jyrkässä nousujohteessa, ehkäpä liikaakin on jäseniksi pyrkijöitä, joten joudumme jo harrastamaan, ikävä kyllä melkoista karsintaa.

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2014051118285745_vi.shtml

    • 28x...

      Lemmikkipossun pito on ollut jopa George Clooneylläkin syynä lapsettomuuteen valittaa akkansa. Uskoihin että tuohon possutarhan laajennukseen olisi myös syytä satsata. Uskon myös että kohta nähdään Hui Hain kaduilla paljon herrasmiehiä kävelyttämässä ylpeänä omaa lammas- tai possu- nuorikkoaan.

    • buriman

      tuohon mr. 28x:n päivä-ohjelmaan ei muuta lisättävää kuin suihkut myös ennen panoa, mutta muuten hyvin totta. :) kerran opas oli asioita hoitamassa kun heräsin ja hilpeänä ajattelin yllättää ja hyppäsin pikasuihkun jälkeen ulos ja kukkia ja tytön herkkuruokaa hain. siinä sit odottelin aamudrinkin kanssa ja huusin sörprais!! niin ainut mitä sano oli: eilinen paita VAIHTOON!!! :) noh sit kyllä iloks muuttui taas... :)

    • 28x...

      buriman on oikeassa ja pahoittelen virhettäni. Jollei satunnainen matkailija itse älyä suihkuun mennä niin sinne vedetään jollei äijä käskyä tottele. Kyllähän se suihkuttelu siellä helteessä tehdään monta x päivässä sekä aina ulkoa tultua. Eilisen paidan kanssa et oppaan kanssa lähde aamulla minnekään. Kaikki vaatteet on oltava puhtaina. Yksinäinen poikamies voi kulkea vaikka 3 päivää samoissa rytkyissä mutta en tunne yhtään reppureissaajaa....

    • Lammasklupin esimies

      Iloinen tervehdys jälleen kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!
      Hieman uusia tuulia jälleen puhaltamassa lupilla;
      Meille on tullut paljonkin tarjouksia taloista Huassa ja olemme hankkimassa kosteusmittausten asiantuntijaa kohteisiin. Talothan ovat ostettavissa huomattavasti alle torihintojen, koska väestökato Huasta on alkanut todella suurella rytinällä, näille taloille on jo johtokuntamme miettinyt asiaankuuluvia nimiä, kuten Lampola, Bää Bää, Nöf Nöf, Emakkola, jne.
      Golfaajien riemuksi Hiltonin hiekkarannan yhteydessä on viheriölle asianmukaisesti monireikäinen pelikenttä, jossa nuorikot saavat myös nautiskella kaikessa rauhassa vihreää juuri kasteltua raikasta nurmea, isäntien nauttiessa pelaamisen iloista ja odotellessa illan rientoja.

      • 28x...

        Kiitoksia esimiehelle infosta että me prospect- ehdokkaat pysymme ajan tasalla. Todellakin; talorykelmiä saa kohta ostaa maanvuokran hinnalla.
        Homehan se näissä taloissa on usein ongelmana. Toki paljon muitakin syitä asukaskatoon on paljon. Jollei talo ole joutunut tulvaveden runtelemaksi niin niistä muuttuu hometaloja märkätilojen puuttuvien vedeneristeiden takia. Sen toteamiseen ei tarvitse palkata kuntotarkastajaa.
        Lammasklubi joutuu hankkimaan kuitenkin koiria lampaita vahtimaan niiden pitäessä golf- kenttää siistinä. Niistä voisi kouluttaa pari- kolme homekoiriksi. On kokonaisvaltaisesti halvin tapa hometalot tunnistaa.
        Näistä tyhjistä loukoista voisi tehdä vaikka possujen lihotuslaitoksia.
        Ainoastaan nätit possut kelpaavat opastöihin. Muut voisi jalostaa lihaksi ja tälläkin tavalla saada merkittäviä lisätuloja.


    • vetelin kuivat

      Huumorin kukka on kaunein kukkanen! Sanoi aikoinaan suuri ajattelija Uuno Turhapuro.

    • homeitiö

      Onpas saavuttanut hurjan suosion tämä lammasklubi kun sitä yritetään väkisin vetää moralistien toimesta alaspäin. Alkuperäisasukkaista suurin osa joutuu pakenemaan hometaloistaan. Uusia hienoja taloja on myynnissä ympäri thaikkuja. Syytä onkin hylätä hirvittävät suomi- kolhoosit.

    • Lasse ja Igor

      Huomio! Tärkeä tiedote, kaikille klupilaisille!

      Kaikki te rakkaat ja ystävällismieliset Lammasklupilaiset, suureksi iloksenne, olemme me Lasse ja Igor päättäneet ryhtyä tomintaan, jotta kaikki meidän ylevän klupimme jäsenet voisivat tunnistaa meidät, vieraiden hylkiöiden joukosta.
      Olemme useasta Bangkokilaisesta suuresta kultakaupasta pyytäneet tarjouksen yhteisestä tunnuksestamme. Kyseessä on todella mullistava asia.
      Sormus isolla ässällä. Tämä on niin kutsuttu kantasormus, koska kaikki lampaammekin ovat kantakirjalampaita. Klupimme arvostettu taiteilijajäsen on suunnitellut todella näyttävän Suomenlammasneitosen kuvan keskelle sormusta ja tämä todella arvostettu sormus, tulee tilattavaksi klupimme kautta jäsenistölle.
      Me klupin perustajajäsenet saamme oman sormuksemme, yhdellä timantilla koristettuna. Myöhemmässä vaiheessa tulemme saattamaan myyntiin myös yhteenkuuluvuutemme tunnukseksi, vasempaan korvaan sijoitettavan korvakorun, johon on taas kuvattu viehkeä possuneito ja kauniisti saparon alle sijoitettuna pieni timantti, tämä aluksi timantilla vain meille perustajajäsenille. Myöhemmin myös toisetkin hyvin ansioituneet jäsenet voivat anomuksesta saada tämän viehkeän korvakorun timantilla. Tavalliset jäsenet saavat tyytyä ilman timanttia olevaan.
      Hiltonin reseptionista voitte näitä alkaa kyselemään!
      Kaikkia klupilaisia iloisesti tervehtien Lasse ja Igor.

    • Hui Haan kyselijä

      Hienoa leidari Lasse, olet vihdoinkin päässyt eroon niistä Pattiksen leidareista ja saanut perustettua uuden lupin, saanemme kait vihdoinkin unohtaa tuon aiemman leidari Lassen nimen ja käyttää uutta hienoa, lammas Lassen nimitystä?

    • 28x...

      Mielestäni on hienoa juurikin se että Klubin johto on saanut nyt kasvot sekä yhteiset tunnusmerkit. Eräs ivaaja tuossa herjasi Lassen harrastuksia. Suomen laki kieltää kiihoituksen kansanryhmää vastaan. Se kattaa myös sukupuoliset poikkeavuudet. Helsingissäkin nousi kauhia meteli kun pari pojanviikaria heitti pari kananmunaa sateenkaarikulkueeseen. Hyvä etteivät poikaraukkoja tyrmään heittäneet. Homous sallittiin suomessa v -81, samoin zoofilia. Lainsäätäjät siis katsoivat ettei heitä nyt enää kiinnosta minne jokainen palikkansa työntää. Onhan tuollaisen lain valvonta kieltämättä epämiellyttävää touhua. Stadissa saa nykyisin suorastaan hävetä jos tunnustautuu heteroksi. Pitäisi olla metroseksuaali tai ainakin homomyönteinen. Täällä kotomaassa joutuu ankaran arvostelun kohteeksi jos viittaa entisen presidentin- ja ehdokkaan sukupuolisista poikkeavuuksista sivistyneessä seurassa. Kallion kujilla voi vapaasti haukkua ketä hyvänsä miksi vain mutta silloin on syytä omata nopeat kintut tai ainakin välttävät painitaidot.
      Thaimaan lakeja en oikein tunne mutta uskoisin sen olevan vielä sallivampi. Hii- Hui onkin valittu Klubin toimialueeksi juurikin sen sallivuuden takia. Sehän on maailmankuulu perverttikkojen mekka. Sinne sopii aivan erinomaisesti lammas- ja possuharrastus. Eikä todellakaan sovi väheksyä tämän toimialan tuomia massiivisia tuloja. Se tulee piristämään kylän kuihtuvaa talouselämää merkittävissä määrin. Lisäksi katukuva paranee olennaisesti. Onhan se hauskaa seurailla kun kansainväliset herrasmiehet ovat päiväkävelyillä possunuorikkojensa kera. Ylväät ovat parin askellukset. Possut joskus hieman vinkuvat niinkuin vaimotkin. Vaimo tarkoittaa sillä yleensä sitä että nyt pysähdytään koska hänen tekee mieli sovittaa noita kenkiä tai mekkoa. Possun vinkuna taasen tarkoittaa sen innokasta sekä syvää kiintymystä isäntäänsä kohtaan. Kaunista on seurata nuoren lemmen kehitystä kukoistavaksi ja pyyteettömäksi rakkaudeksi.
      Pattayaa ei voitu valita Klubin toimialueeksi koska se nykyisellään on sivistyneiden ja varakkaiden ihmisten paikka.
      Lisäksi se on suosittu perhelomakohde. Konkareiden muistama vanha ja ilkeä synninpesä on nykyisin rauhan ja kulttuurin tyyssija.

    • Patilan Ossi

      Tanan kirjoittajat, nyt kyllä repesin ja täysillä, siinä naurun remakassa, täysi Karhu tölkkikin kaatui näppikselle.
      Eipä ole Ossilla ollut näin hauskaa aikoihin...
      Suurkiitokset kirjoittajille!!!
      Kärsin tuon langattoman näppiksen kastumisen kuin miehet, vaatimatta mitään korvausta kirjoittajilta.

    • Lammasklupin esimies

      Uudet tuulet puhaltavat lupissa.
      Lassen ansiosta tulee lupiimme suuria uusia, ennennäkymättömiä kuvioita.
      Lassehan haluaisi ruokailla päivittäin ja hänen oikea vaimonsa sai kertakaikkiaan hepulit näistä lammas- ja possuhommista, kieltäytyen totaalisesti ruuanlaitosta.
      Edes Thairuokaa ei Lasserievulle laittanut. Neuvokkaana miehenä Lasse ymmärsi, että nyt ovat hyvät neuvot, enemmän kuin tarpeen. Igorille kilautettuaan, päätyi hän laittamaan molemmat jalkavaimonsa kokkauspuuhiin. Kiihkeä lammasneitonen määkäisi ja nopeasti ampaisi keittiön lahosta ovesta ulos, nauttimaan aamiaistaan vehreästä ruohosta. Possutytteli sensijaan otti Lassen ojentaman kapustan oikean sorkkansa väliin tottunein ottein. Lassepa antoi nopeasti parisen kiloa Vaasan kaurahiutaleita aamupuuron aineksiksi ja lähti pienille nokosille, odottamaan aamiaistaan. Nokosten jälkeen Lasse palaili keittiöön, liikaakin paastonneena tosi nälkäisenä miehenä. Mutta mikä näky häntä siellä kohtasikaan, kapusta lattialla ja Vaasan kaurahiutaleet poissa, possuneitosen vatsassa ja neitonen tyytyväisenä torkuilla mehevän aterian jälkeen!
      Nyt ymmärsi Lassekin, nälkäkuolema odottaa. Niinpä hän nopeasti meni herättelemään vaimoaan ja lupasi välittömästi perustaa Pässiklupin, jotta heillä olisi yhteinen harrastus ja niinpä onnellisesti kävi, että Lassekin sai eka kerran nauttia ruuasta viikkoon. Tästäpä riemastuneena Lasse pirautti Igorille, jolla oli hieman myös ollut kotihuolia. Igor kertoi luvanneensa vaimolleen Pässiklupiin myös sikaosaston ja vanhan Tsaarittaren aikaisen perinnön mukaisesti ottaa ponit ja hevoset mukaan. Tsaarittaren aikaisten piirustusten mukaan on jo rakenteilla ruostumattomasta teräksestä valmistettavat telineet, jotka Thaimaan ilmastossakin tulevat kestämään kovaa käyttöä.

      Näitä ilouutisia on miellyttävää toimittaa teille arvoisat lupilaiset ja siihen jäseniksi pyrkiville.

    • Lammasklupin esimies

      Valitettavasti Hui Haista ei löytynyt kunnon konepajaa, telineiden rakentamiseen ja niinpä urakan sai Bangkokissa toimiva kansainvälinen yritys, telineet ovat juurikin identtiset Katariina II, myöhemmin Katariina II Suuri, laadituttamien rakenteiden mukaiset ja ahkerana testaajana Katariina on aikoinaan ne myös todennut toimiviksi, mutta hieman heikoksi rakenteeltaan, joten siksi puu hylättiin kokonaan rakennusmateriaalina. Näille telineille valmistaja takaa nelinkertaisen murtovoiman, normi oriin painoon verrattuna, joten eivät kylläkään tule edes notkahtamaan, kovempitempoisessakaan purkauksessa.
      Luulenpa lupin rouvien hihkuvan ilosta telineiden vihkitilaisuudessa, jonne onkin jo ilmoittautunut mittava joukko lupin ladyjä, onhan kutsuvieraana kuuluisa ori Rasputan, jolla alan auttajana kestävyyttä riittää.

    • Lammasklupin esimies

      Voi tätä surun ja murheen aikaa...
      Ette voi arvatakaan, mikä onnettomuus on lupiamme kohdannut;
      Myöhään illalla Igor soitteli ja kertoi valtavasta menetyksestään. Kaikkihan me olemme tietoisia Ukrainan tilanteen aiheuttamista pakotteista ja herra P:n erilaisista toimenpiteistä, joiden seurauksena ovat USA ja EU tehneet näitä taloudellisia pakotteita. Ja nyt on Igorkin vedetty mukaan ja hän on käytännössä konkurssin tehnyt mies!
      Valitettavasti Igor haluaa lupiin sijoittamansa varat takaisin, nopealla tempolla, joten lammasklupi on pakko purkaa ja jakaa kertyneet, mittavat varat perustajille ja jäsenistölle. Hotelli Hiltonista on saatu todella mittava tarjous ja se lyödään rahoiksi.
      Kaikesta toiminnasta laskelmiemme mukaan tulee jokainen perustajajäsen kuittaamaan noin 3 miljoonaa € ja tavallisille jäsenillekin jää noin kymmenentuhatta € / jäsen. Lisäksi johtokunta valtuutti esimiehen antamaan 28X... :lle 5000€ kannustuspalkkion, hänen työstään lupimme hyväksi. Hänhän olisi päässyt juurikin hetken kuluttua tuon 3 miljoonan omistajaksi, mutta Ukrainan kriisi keskeytti valitettavasti tämän. Otan osaa 28x... Ja mehän kaikki tiedämme, että nämä rahat tulevat suoraan käteen, veronpidätyksiä emme Thaimaassa tunne, maan tapojen mukaan.
      Mutta älkääpä huoliko!!!

      Kuin Fenix lintu tuhkasta on uusi lupi nousemassa ja sitähän me kaikki kaiholla odottelemme.

      ps. 28x... seuraavalla Hui Hain reissullasi voit palkkiosi noutaa Hiltonin respasta, esittämällä todisteet henkilöllisyydestäsi.

      Yhdessä odottelemme uutta ihanaa lupia!

    • 28x...

      Tiedän kyllä miten kapitalismi toimii, se on peliä jossa vuorottelevat ylä- ja alamäet. On iloinen asia että kaikki kuitenkin saivat sijoittamansa varat takaisin mikä on ainutlaatuista. Kiitän saamastani kannustuspalkkiosta jonka tulen lahjoittamaan HIi Huin asukkaille homekoirien ostoa ja koulutusta varten. Tiedän että jotkut yksilöt ovat hyvinkin herkkiä erilaisten homeitiöiden vaikutuksille. Joillakin ne vaurioittavat aivoja pitkäaikaisaltistuksessa niinkuin olemme saaneet huomata joidenkin asukkien kirjoituksista. Minusta tämä on tärkeää, se voi jopa pelastaa ihmishenkiä. Köyhien vanhusten on edelleen asuttava homerötisköissään koska kukaan niitä ei osta.

    • L.klupin esimies evp

      Onpa varsin mieluisaa kuulla herrasmiehen toimista, nykyajan kylmässä maailmassa, tahtovat itsekkäät ihmiset ajatella vain sitä omaa napaansa.
      28x... on elävä esimerkki siitä, kuinka uhrautuvainen ja auttavainen, voikaan kanssaeläjämme olla, nykyisin niin tärkeissä vanhushuollon asioissa.
      Me kaikkihan vanhenemme ja jaloluonteisena miehenä 28x... on Hui Hain vanhuksille luvannut rahallisestikin huomattavaa apua.

      Tällaisesta pyyteettömästä vanhusten avustamisesta, tulee Fenixlinnun tavoin, tuhkasta nouseva uusi lupi, hänet vielä ruhtinaallisesti palkitsemaan.

    • Lammasbikini

      Hui Hain omaa viehkotuotetta on vielä saatavissa Hiltonin respasta, hieno viedä vaikkapa samanhenkisille kavereille matkamuistona Suomeen, valmistettu korkealaatuisesta, aidosta Thaisilkistä.

      Lammasbikinit

      • 28x...

        Hauska kuulla että lupin toiminta jatkuu lammas- ja possuvuokrauksen loputtua. Vaateala on tiukasti kilpailutettua että on oikein erikoistua tuotteisiin joissa kilpailua ei ole.
        Lammasbikineitä en ole aiemmin kyllä nähnytkään joten uskon sen olevan uniikki tuote. Tulee varmaankin olemaan myyntimenestys koska Huilaiset herrat ovat jo pitkään kärsineet riipputissien aiheuttavista haitoista. Tissien alusta siellä lämmössä kerää hieä, nöyhtää sekä voi jopa homehtua aiheuttaen pahaa hajua. Sitä ei siellä kyllä haista koska hevonkakkaa on kaikkien sandaalinpohjat täynnä.
        Ruikuille viherpiiperoituhipeille voisi kehittää mallin missä on ylaosat täytetty, voisivat olla kokoa B- C- ja D. Äijien riipputissejä voitaisiin myös kohentaa push- up malleilla.
        Siellä baareissä sitten kännikalaukkelit kurkistelisivat toisten bikineiden alle ja nauraa räkättäväisivät...


    • i love lamb

      Pääsiskö homoseksuaalit ja lampaiden hyväksikäyttäjät mukaan
      arvostettuun joukkoonne.

    • Evp esimies

      Arvoisa i love lamb, vastauksena ystävälliseen kyselyysi, annamme suurella ilolla vastauksen. Ensinnäkin tuohon homoseksuaalisuuteen, vastaamme myöntävästi, mikäli aikeesi ovat kunnialliset, vanhoja pässejämme kohtaan, niin heidän seuraansa saat auliisti hakeutua. Sensijaan emme suvaitse mitään kanssakäymistä pienten viattomien kiliemme kanssa.
      Tuo hyväksikäyttö on täysin sallittua kaikkien vanhojen uuhiemme kanssa, kuitenkin viehättävien, koskemattomien karitsaneitostemme kunniaa varjelemme ankaralla kädellä.
      Nyt kylläkin joudut hieman odottelemaan uuden lupimme alkua, Lasse tunnettuna lupimiehenä on jo järjestelemässä asioita hyvälle mallille ja tiedäthän varmaan itsekin, että pienen odotuksen jälkeen on nautinto aina vastaava odotusaikaa.
      Terveiset täältä Huan viheriäiltä niityiltä.
      Lammasklupin esimies evp.

      • i love blackhole

        Kiitän yställisestä vastauksesta, en malta odottaa tapaamista.
        Onko teitä enemmänkin homomiehiä siellä, olisi kiva jos olisi
        jotain yhteistä illanvietettä.


    • 28x...

      No onhan toki. Niitä on Hii Hau täynnänsä. Toisilla on tissit ja munat. Ne tunnistaa mustasta pitkästä tukasta. Muuten eroa ei kännissä huomaa jollei koeta. Jos käpälöi niin saa turpaansa. Vaikea yhtälö mutta alan mies hommat hallitsee. Joka juurikin sellaista etsii niin voikin olla sitten kämpillä pettymys jos huomaa että komeiden munien sijalla onkin pipari. Voipi sen sitten heti käydä vaihtamassa jos niin hyväksi katsoo. Kaikilla baareilla on vaihto- oikeus. Lisäksi todellakin on nyt tullut vaihtoehdoiksi nämä lampaat, joita löytyy myös pässeinä. Niiden hyvänä puolena todettakoon että niistä saa sarvista tukevan otteen joilla puhdittaa railakkaita lomatyöntöjä...Kaipaamistani pikku- possuista ei ole Lupin johdolta vielä kuulunut mitään että palautetaanko ne ohjelmaan vai ei. Aikahan sen sitten näyttää.

    • Tulevan lupin hall

      28x... onkin jo ystävällismielisesti antanut kattavan vastauksen Hui Haita koskevaan blackholen kysymykseen, joten siitä hänelle suurkiitokset papukaijamerkin kera.
      Tämä possuasia on kylläkin herättänyt enemmän kuin vaatimatonta keskustelua tulevan klupin johdossa ja mm. entinen leidari Lasse, joka muuten Pattayalta poistui, siellä oman Graalin maljan tultua liiankin täyteen, päätyi arvoisan lupimme johtajaksi tänne Hui Hain viheriöille. Pitkään ja hartaasti asiaa pohdittuaan on uuten lupin hallitus päätynyt ehdottomasti kannattamaan, näiden viehkeiden possuneitokaisten ottamista mukaan lupin toimintaan. Ja Lassen erityisvaatimuksesta tulee jopa parikin suurikokoista vanhaa, kokenutta karjua tarjoamaan molemminpuolista viihdykettä, auvoisaan onneen, lupilaisille.
      Joten voinkin itsevarmalla rottinkirintaäänellä kertoa kaikille meitä palvoville tahoille;
      Olemme kaikki salaisimmatkin toiveet toteuttaneet, uudessa lupissamme!!!

      Tervehtien tulevan lupin hallitus.

    • Evp esimies

      Hieman murheellista kerrottavaa taasen arvoisille innokkaille kannattajillemme;
      Kaikkihan te arvoista Hui Hain, Thaimaan matkailijat, tiedätte Ikaros Groupin, joka oli vauhdilla laajentamassa toimintaa Hui Haihin ja aikoi sinne avata uuden, viehättävän Lammaskerhon, Lassen johdolla. Mutta mitenpäs sattuikaan ikävästi, edes Lasse ei ole saanut yhteyttä näihin miljoonamiehiin, jotka olivat tulossa rahoittajiksi. Kuitenkin ylläpidämme toivoa ja intoa täysillä päällä, täällä Hui Haissa ja haemme jatkuvasti uusia ratkaisuja asian saamiseksi oikeille uomilleen.
      Alla Aamulehden juttua asiasta, surullista luettavaa, piti olla Win Capitaakin parempi sijoitus...., mutta me evp lammaslupilaiset porskutamme kuitenkin aina täysillä eteenpäin, saadaksemme ylvään aatteemme jälleen, sen ansioihin sopivaan arvoon!
      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194904668892/artikkeli/sijoittajilta miljoonia keranneen firman sivut katosivat netista.html

      • Tyhjär tynnyrit

        TAAS on IDIOOTIT asialla, mitä te onnettomat Pattis fanit näissä
        jutuissanne haette ? Täysin ala-arvoisia kirjoituksia ( kuten kirjoittajatkin )
        Ei kuulkaas kiinnosta.
        Kasvakaas aikuisen miehen mittoihin - myös jutuissanne.

        Tyhjät tynnyrit
        kolisevat eniten.


    • Tympäsee

      Tähän pöhlöjen porukkaan päästäkseen tarvitsee vain vilauttaa matkalippua Pattikselle,
      Taas ovat erehtyneet pojat väärälle palstalle, eikä
      ole ensimmäinen kerta. Opetelkaas edes lukemaan
      Hua Hinin ystävät eivät näin alas ole vajonneet, sinne matkustaa viisaat.

    • apulaispaimen

      Aivanpa olette täysin oikeassa, Tyhjär tynnyrit ja Tympäsee. Sinne Hui Hain rientoihin me kaikki evp. lammaslupilaiset, aina tulemme matkustamaan, löydämmehän sieltä teidät, kaltaisemme, viisaat neuvonantajat, jotka illan hämärtyessä, nopeasti suunnistatte auvoista lupiamme kohti. Aina en ymmärrä kaikkea, mitä esim. merkitsee Tyhjär tynnyrit, onkohan joku salasana, jolla pääsee tutustumaan Hui Hain porsaskerhoon?
      Tottahan tuo, mitä Tympäsee kirjoittelee Hui Haihin matkustaneista viisaista, ovathan he osanneet siellä perustaa, jopa suurta kunniaa ja varsinkin mainetta liittäneen lammaslupin ja onnistuneet kunnialliselta ja hyvinvoivalta Pattayalta, pahimmat pervot siirtymään sinne.
      Me lammaslupilaiset otamme teidät riemuiten vastaan kylläkin, kun jälleen koputtelette ovellemme, uusia seikkailuja etsien!

    • ylipaimen

      Jälleen todella hienoja uutisia uudesta lupistamme. Touhun miehenä lammas Lasse on laittanut tuulemaan ja suunnittelee alkavalle talvelle yhteislentoa, vähintäänkin yhdellä suoralla lennolla uuden lupin alkajaisrientoihin. Alustavien tiedustelujen mukaan koneena tulisi olemaan Finnairin Airbus A330-300, joka 297 matkustajapaikkaisena versiona tulisi vastaamaan myös varattomampienkin tulevien lupilaisten haasteeseen, hintakysymyksissä. Hinta olisi koneellista kohden vaatimattomat noin 499 €/henkilö. Alustavasti on kaavailtu kolmea edestakaista koneellista, joka kylläkin suuren kysynnän vuoksi voivat täyttyä hyvinkin nopeasti.
      Tästä hienosta tilaisuudesta tiedoitamme myöhemmin lisää.

    • lasse lammaspaimen

      Iloiset tervehdykset teille kaikille, pitkästä aikaa. Täällä Huassa on meillä nyt todellinen vauhti päällä. Ylipaimenen kera olen pitkää päivää puurtanut, meille niin rakkaan tulevan, uuden lupimme eteen ja työn tuloksista tulette saamaan kattavan selvityksen tulevaisuudessa.
      Lupilennoistakin sitten lisää myöhemmin, mutta alustavasti voitte tarkkailla asiaa netistä lentotunnuksella lammas 123, jolla huomaatte hinnan olevan puristettu jopa pässeillekkin sopivalle tasolle.

    • Cheater Builders Ltd

      No niin, pitkästä aikaa on sangen mieluista kuultavaa tarjolla sankalle ihailijajoukollemme.
      Uusi aikakausi on koittanut Huan elämässä!
      Cheater Builders Ltd on rantautunut Huan hevonpyöryköiden täyttämille rannoille, saaden tapansa mukaan, nekin tuottamaan voittoa. Niitä polttamallahan saadaan helpolla tuotettua uusiutuvaa energiaa, lämmön avulla voi grillailla ja jopa tuottaa sähköä vaikkapa ilmastointia varten. Nerokkaassa rehti rakennusfirmassa on kehitteillä myös tällä uusiutuvalla energialla, loistavalla hyötysuhteella toimiva auto.
      Lapiollisella hevonpyöryköitä, autolla Bangkokiin!

      Lammaslupin toimintaa kehitetään erittäin voimakkaasti, laajentaen sen possuneito- ja ladyboypuolen lisäksi koskemaan myös heteroita. Tätähän monetkin alkuperäiset Hualaiset kovinkin vastustivat, mutta tiukan äänestyksen jälkeen heteropuolikin tuli sallituksi rakentajien enemmistön äänillä.
      Toki ei voi välttyä siltä huomiolta, että tähän saattoi vaikuttaa hieman ansioituneen Hua Hinin tuntijan ja kirjoittajan 28x...:n, aikeet liittyä osakkaaksi rakennusyhtiöön.
      Nyt teille, joilla rahaa vielä on, tarjoamme loistavan tilaisuuden nopeasti vähintäänkin tuplata pääomanne, kauttamme. Tuottomme päihittää mennen, tullen WinCapitan aikaiset tuotot! Hometalojen omistajille voimme tarjota vaihtokauppana jopa 1000€ hyvityksen osakkeina talostaan ja nämä kaupat tulevat hoidetuksi Hiltonin ulkopuolella, koska taso täytyy säilyä meilläkin kauppapaikoissa, etteivät rahamiehet kaikkoaisi.
      Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Hiltonin aulasta annetaan vuoronumerot ruuhkaiseen sviittiimme pääsyä varten.

      Mitä useampi rahasalkku on mukananne, sitä nopeammin sisäänpääsy järjestyy!!!

      Lämpimin terveisin!
      Cheater Builders Ltd

    • 28x...

      Ihmisystävänä sekä vanhusten huolia kantavana olen ilolla huomannut että uusi yritys on ottanut nämäkin asiat huomioon. Se on erittäinkin harvinaista nykypäivän kovassa kapitalistisessa kilpailussa. Juurikin tämän uuden uljaan yrityksen pilviähipovat voittoennusteet huolimatta vihertävästä sekä ainutlaatuisesta humaaniudestaan tekevät siitä täysin ainutlaatuisen.
      Lisäksi uusi yritys kantaa erityistä huolta possujen sekä lampaiden hyvinvoinnista ja jatkokäsittelyistä mikä on ihailtavaa vaikkei voittoennuste tällä alalla voi olla kovin korkea. Voisi jopa puhua laupeudentyöstä. Olen huomannut että myös kylän asukit ovat taipumassa uusien tuulien alle. Vastalauseita ei ole kuulunut. Johtuneeko siitä että ovat jo rannalla käristelemässä golf- mailojaan makkaratikkuina? Yhtä kaikki; tämä uusi hieno yritys tulee nostamaan tuon turmion pesän täysin uuteen kukoistukseen. Kiinalaiset uudisasukkaat tulevat taatusti karkoittamaan joka ainoan ryssän takaisin Moskovaan.

    • Hui Hai n:o uno
      • :::::::II:::::::

        Eikös sitä Venetsia kauppakeskusta hehkutettu pari vuotta sitten, mikä oli lopputulos ? Tänäpäivänä Venetsiassa paljon tyhjiä liikehuoneistoja, kalliit hinnat ja viemäröinti epäonnisunut. Vai niistä kanavistako se peen haju tulee ?

        Nauratti myös tuo lause maailmankuulu terveyskylpylä. Menepä kysymään Bangkokin kaduille asiasta.


      • Terveyskylpylä
        :::::::II::::::: kirjoitti:

        Eikös sitä Venetsia kauppakeskusta hehkutettu pari vuotta sitten, mikä oli lopputulos ? Tänäpäivänä Venetsiassa paljon tyhjiä liikehuoneistoja, kalliit hinnat ja viemäröinti epäonnisunut. Vai niistä kanavistako se peen haju tulee ?

        Nauratti myös tuo lause maailmankuulu terveyskylpylä. Menepä kysymään Bangkokin kaduille asiasta.

        Onpas sangen mieluisaa kuulla, että tämä maailmankuulu terveyskylpylä herättää näinkin iloisia tunteita lukijoilla. Oletkin varmaankin terveyskylpylän varausjonoon ensimmäisiä paikkansa varanneita!
        Tervetuloa!!!
        Bangkokiin emme ehdi nyt perustamiskiireiltä kyselyjä tekemään, mutta näin luottamuksellisesti voin kertoa sinulle, että Bangkokilaiset ovat todella suurin joukoin ennakkovarauksia tehneet, meille.
        Nanan alueen reippaat Bangkokin neitokaiset ovat jatkuvilla työpaikkatiedusteluillaan myös ruuhkauttaneet palvelukeskuksemme toiminnan sangen tehokkaasti.

        Meidän ylevä kylpylämme, on tuova Hua Hinin sille sopivaan arvoonsa takaisin ja meidän totaalisen valtavan asiakasvyöryn ansiosta tulee myös Venetsia piankin kaipaamaan valtavia laajennuksia.
        Mitä sitten tarkoittanetkaan tuolla Peen hajulla, niin avokanavasta tuleva terveysvesi on kylpylämme perusta!


    • Hintatietoinen

      Siellä Hua Hinissä, kun nuo hinnat kaikessa ovat olleet Thaimaan huippua, niin onkos tulossa lupihinnoitteluun halvempia tarjouksia, kun näyttävät poliisinkin siellä puuttuneen jo liian kovaan hintatasoon?

    • Totuus lammaslupista

      Tässä totuutta Hyi Haista, lainattu yleistä Thaimaasta osiolta:
      1015 lukukertaa ja 229 peukkua!
      Voiko asian selvemmin enää kertoa. Huan tarina alkaa olla lopussaan.
      Hometalojen ostajat häpeävät kohtaloaan ja kovin ovat kateellisia, entisille ystävilleen, jotka ehtivät talonsa myydä ennen romahdusta.
      Ei auttaneet lammaslupit, possuneidot, eivätkä uudet rakennusfirmatkaan Huaa uuteen nousuun.
      Rollaattorivetoinen Thaimaan Takahikiä jää Venäläisten temmellyskentäksi ja kaikki yrittävät epätoivonvimmalla päästä omaisuudestaan siellä eroon.
      Hevosiakin kaupataan kymmenesosalla arvostaan. Jostain syystä lampaiden ja possuneitien hinta on vielä pysynyt kohtuullisen vakaana.
      Hua Hinin lopullinen alamäki on kuitenkin alkanut.

    • 28x...

      On toisaalta suorastaan surullista lukea Hyi Hain totaalikuolemasta koska olemme yrittäneet kaikkemme tuppukylän pelastamiseksi. Kaikki keinot on käytetty, erilaiset lupit sekä kansainvälisesti tunnettu rakennusalan suuryrityskään ei ole saanut tätä entistä vanhusten ja henkisesti vammaisten rupiryttykylää jaloilleen.

      Mutta tuhkasta tulee nousemaan uusi ja uljas tulevaisuus kunhan kaikki nyt rakennettu on tuhottu sekä asukaskanta saatu uudistettua ajan henkeä vastaavaksi.

    • vain Huassa

      Ikävää kerrottavaa lammaslupin puitteissa:
      Juuri tulleiden tietojen mukaan Hua Hiniläiset yrittivät perustaa Pattayalle oman alaosaston lammaslupilleen, mutta se jäi vain aikeeksi.
      Viisi Pattayalaista olisivat halunneet lammaslupin laajenevan sinnekin, mutta viisi oli aivan liian vähän ja niinpä nämä viisi muuttivatkin Huaan ja täten Pattaya on täysin vapautunut lammaslupilaisista ja näistä eläimiin sekaantujista, joita Hua Hin on pullollaan!

    • Huan oma lupi

      Törkeää toimintaa, yrittävät tuolla Pattayan palstalla omia tätä meidän kaikkien Hualaisten rakastamaa lammaslupia, onneksi se olikin vain jonkun juopon höpötyksiä.

      Vain meillä Hua Hinissä on ainoa aito ja oikea lammaslupi jaota yhdessä venäläisten kanssa palvomme.

    • 28x...

      Olipa ilahduttava ylösnosto vanhoista asioista jotka jo osaltani olivat vaipumassa unholan yöhön. Niin nopeata on tämä kapitalistinen elämä että jo huominenkin uhkaa muuttua eiliseksi.

      Todellakin jotakin olin kirjoitellut Sateenkaariliikkeestä olisiko ollut eilen. Mutta olin kännissä ja siellä olivat sitten Pattis ja Hii Hii vaihtaneet paikkaa ja hieman sekoittivat sitten koko höpinää.
      Mutta mitä väliä... Pattisporukka on kuitenkin aika tavalla konsertaviistä väkeä eivätkä tule sietämään possustelevia kiinalaisia rantakadulla. Kyllä se keltainenkin naamaliha tummuu kun kunnolla tirvaisee.

      Vaikka joskus Pattis mainitaan paheiden kaupunkina niin ei se sitä ole. Tyttöpoikia nyt hieman salaa siellä hyväksytään koska joillain Pattisurhoilla on pieni salainen harrastus; käyvät aikaisin aamulenkillä jolloin vielä hereillä olevat leidarit saattavat antaa alennushintaisen pikaisen suihinoton; hinta vaivainen satanen. Ei paha.

      Kyllähän se Hui Hui on todellakin nykyajan Babylon ja julma sekä kauhea on tulee kyläpahasen tuho olemaan Jumalanvihan iskiessä siihen täydellä voimalla. Historia tulee itseään toistamaan niinkuin Sanassa on sanottu.

      Siitä on tullut pahojen henkien tyyssija ja kaikkien saastaisten ja inhoittavien lintujen pesäpaikka.
      Kaikki kauppamiehet itkevät sillä kukaan ei osta enää tavaroitaan, ei kultaa, hopeaa, jalokiviä, ei norsunluuta eikä jalopuusta tehtyjä esineitä.
      Nuo kauppiaat jotka ovat rikastunet portoillaan, seisovat kauhuissaan loitolla miten heitä piinataan:
      - Voi suurta kaupunkia jonka vauraudesta kaikki rikastuivat.

      Se on hetkessä tuhoutunut.

    • Huan tuho

      Eipä auttaneet lammaslupit, eikä muukaan, tällaistahan Hualle ennustettiin pari päivää sitten:
      Hua Hin - uusi Sodoma ja Gomorra. Kamalaa on meno tuolla järjettömän kalliissa Hua Hinissä. Useatkin ennustajat, tavallisista povareista puhumattakaan ovat jo paikan tuhoa ennustaneet. Sen nousu vaivaisesta kyläpahasesta, pieneksi ryöväri-, huume-, prostitutio-, ladyboy-, hometalo-, ym. kaupungiksi oli nopeahko, mutta tämä ankaran raivoisa tuho tulee olemaan kertakaikkisen, järkyttävän yhtäkkinen.

      Vaviskaa te syntiset Hualaiset, tuhonne lähestyy!

      Ne jotka ovat Huaan tarttuneet, Huaan myös hukkuvat, olivat erään Telluksemme viisaimman oraakkelin, sydäntä lämmittävät sanat.
      Näinhän pitääkin synninsaasteessa eläville tapahtuman!
      Ja tähän synkeään kohtaloon eivät mitkään Junamies järjissään nimimerkin vaatimattomat aivopierut auta...

      • Hullut päivät

        Pattisjengin " päällikön " mukaan tämä on sitten sitä " veljellistä naljailua " ?
        Oletkos 28X NYT tyytyväinen aikaansaannoksiisi ?
        Ei pitäis hulluja yllyttää !


    • 28x...

      Hullut päivät nimeni mainitsi. On kuitenkin niin että jo Suuressa kirjassa on todellakin ennustettu että Sodoman ja Gomorran tuho tulee toistumaan. Myös ne olivat rantakaupunkeja missä kaikenlainen pahuus, irstaus, riettaus ja matkalaisten huijaukset kiusasivat.

      Abraham pyysi armoa ja olisi sen saanutkin jos alueelta olisi löytynyt 50 hurskasta. Mutta katsopas Ville Pirua; niin montaa sieltä ei löytynyt. Abraham oli ovela kauppamies, sai tingittyä hurskaiden määrän jo kahteenkymmeneen mutta heittäytyi ahneeksi ja heitti että entäs jos kymmenen? Silläkin määrällä olisi kuitenkin alue pelastunut.

      HAU HAUN HÄVITYS.

      23. Kun aurinko oli noussut paskavuorten yläpuolelle,
      24. Herra antoi sataa taivaasta tulta ja tulikiveä Hauin päälle.
      25. Hän tuhosi tämän alueen ja koko tasangon sekä kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.

      Vapaasti 28x... suomentanut Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta 19.

      Toisinkuin hra Hullut päivät antaa ymmärtää en ole Hui Huin tulevan tuhon syypää vaan toivoisin todellakin että sieltä vielä ne 10 hurskasta löytyisi. Toivoni taitaa olla kuitenkin turhaa...

    • alle lujaa

      Halleluja!

    • tosi on

      Suurella ilolla ja hämmästyen, on todettava, kuinka tarkkaan onkaan tuo Hyi Huin tuho ennustettu jo kahdenkin, varsin vakuuttavan kirjoittajan toimesta.
      Minä puolestani uskon, että Hui Haita ei voisi pelastaa edes sata vanhurskasta, koska he ovat kuitenkin salakavalasti mielessään, suurella innolla osallistuneet kaikkeen siihen riettauteen, jota vain Hui Hai voi tarjota.

    • Ylösnosto koska tämä on paras, antoisin ja profeetallisin ketju ikinä koskaan missään.

      Vanhurskaat voivat ilmoittautua tähän, nyt ja heti koska aikaa ei ehkipä ole enää paljoa jäljellä.

    • ei paluuta

      Erittäin miellyttävää on päästä keskustelemaan Hyi Hain olemattomasta kaupungista, elämänlaatua arvostaville matkaajille, sillä ei ole mitään tarjottavaa.
      Yhden kerran käväisin paikalla toteamassa, että toiste ei sinne palata.
      Pitkäkää Huanne, lammaslupeineen, kaikkineen!

    • amen!

    • edes kokelaaksi

      Olen todellakin viehättynyt tähän lammaslupitoimintaan, täällä ihanalla palstalla luettuani koko ketjun.
      Voisiko joku kenties opastaa, kuinka pääsisin täysvaltaiseksi jäseneksi, ihanaan lupiinne?

    • 28x...

      Lammas- ja possulupi on kai nyt hieman jäissä koska sinne Huihin odotellaan nyt sitä Sanassa julistettua tuhoa.

      Aurinkomatkatkin jo tarjoavat alehintaisia matkoja koska eivät matkat mene kaupaksi listahinnoin. Kukas sinne nyt tahallaan menee kuolemaan.

      Lisäksi siellä altistuu erilaisille homeille joita on kaikissa rakennuksissa.
      Ryöstetyksi joutuminen on hyvin todennäköistä.
      Maksulliset naiset kantavat verisiä ja kauheita tauteja, lisäksi ovat rumia, vanhoja sekä hyvin ilkeitä.
      Baareissa juottavat vodkana paikallista pontikkaa vedellä jatkettuna.
      Aamiainen rantabaarissa maksaa n. 7000 patia.

      Että hiljaiseloa siellä nyt on ja hyvistä syistä.

    • lupiin pyrkivä

      Ikävästi, sangen ikävästi ovat Hui Hain asiat nykyisin.
      Niin mielelläni olisin sinne matkan tehnyt lammasasioiden puitteissa, mutta pitäneekin suunnata toisaalle, lähinnä Viipuria ajattelin vaihtoehdoksi ja kait sinne onkin suunnattava.

    • Vyborg

      Niin, Viipuri onkin erinomainen vaihtoehto Hualle, puhutatten siellä samaa kieltä, joka Huan kaduilla nykyisin on valtakielenä.
      Drusbassa on hyvä yöpyä!
      Hyvät reissut sinulle!

    • ylösnostaja

      Ylösnoston aika. Lammaslupi on jälleen ottamassa uusia askeleita turvatakseen iloisen toimintansa Huassa.
      Olemme liittäneet monipuoliseen harrastustoimintaamme myös iloiset rantaretket, joiden tarkoitus on kohottaa kuntoa ja olemme puristaneet hinnankin noin 500 b ja siihen hintaan saa ottaa avecin mukaan(lammasneitokin käy hyvin, ladyboyt myös luonnollisesti, siiderivalaat eivät suotavia, mutta tuplamaksusta onnistuu).
      Teretulemas!

    • kiinnostunutmies

      Hienoa, että on jälleen tullut uuteen nousuun tämä Huan lahkolaisten oma salaseura.
      Kukahan toimii nykyisin vetäjänä?

    • ei helppoa

      Väittävät vetäjäksi alle yhdeksänkymmentävuotiasta, vajaa 150 kiloista, rollaattorilla kulkevaa lahkolaista.
      Valitettavasti Hua on täynnä kaltaisiaan, joten ei helppoa löytää.

    • lupilainen

      Me lupilaiset arvostamme sangen suuresti tätä uudistettua foorumia ja olemme iloissamme siitä, että tämän ansiosta kenties saavutamme uuden nousun ja arvoisemme kunnioituksen.

    • tryhuus

      Onko tämä se entisten Thai Ry:läisten perustama, joista on kuulemman tullut kotimaassa ammattiautoilijoita? Ei kilise rengillä eurot niinhyvin kuin isännällä..(8

    • lupilainen

      Ammattiautoilijoillahan aina on isännän €, rengin kymppi. Siihenhän nämä viimeaikaiset sopimukset ja hallitukset ovat meidät vieneet.
      Onneksi meille rengeille on suotu tämä siunattu lammaslupi, joka täyttääkin toiveemme Huassa täydellisesti.

    • onsepaikka

      Lammaslupihan on paras Hui Hain valtti, mitään muuta paikasta ei löydykään.

    • vaiman-päälammas

      Onko lammaslupin vetäjä vaihtunut?
      Suurella antaumuksella on Lkv56 ainakin alkanut lampaista kirjoittelemaan, hienoa, että uusi kirjoittaja on alkanut harrastuksestaan kertoilla.

      • PäivähyttynenHuasta

        Juu tämä Lkv56 istuu lentokoneessa lammasklubin karitsemissa ja vamansa (vaimonsa Suom.) kutomissa pässin, eli itsensä pökkimissä villasukissa. Itse kertoi näillä palstoilla.


    • ylipaimen

      "Toivonkin sydämestäni että Hui Hain lammaslupin päällikkö antaisi pienen tilannetiedoituksen että jälleen voisimme kerhomme uljaan lipun salkoon nostaa..."

      28x...:n ystävällismieliseen kyselyyn haluankin näin ylipaimenena antaa pienen kommentin asioista:
      Jo kauan sitten olikin puhetta, että Lkv56 alkaisi todella innokkaasti hoitamaan lupin asioita eteenpäin, mutta siitähän ei tullut yhtään mitään, muuta kuin takapakkia lupille, koska kaikki aikansa kului pikku kilien kaitsemisessa. Sitten tapahtui kamalia asioita lisääkin, joku paimenista oli rohjennut poliisipäälliköltä pyytää pientä korvausta iloitteluistaan ja toinen unohtanut hänen kuukausirahansa suorituksen, seurauksena olikin todellinen katastrofi! Salainen sivutoimipisteemme pääsi jopa Bangkok Postin sivuille ja rollaattorit takavarikoitiin, joten jäsenistömme valtajoukko joutui jäämään hometaloihinsa ja halpoihin hotelleihin. Tästä vakavasta vastoinkäymisestä huolimatta toivo elää edelleen ja suurin osa lammasneitosistakin saatiin pelastettua ahneen päällikön käsistä.
      Täällä likaisilla rannoilla nyt raihnaisina istuskelemme ja mietimme keinoja saada, ennen niin elinvoimainen ja juhlava lupimme uuteen nousuun.
      Älä sure 28x..., välittömästi saatuamme ansiokkaan lupimme uuteen nousuun, tulemme saattamaan asiat tietoosi ja ruhtinaallisesti palkitsemaan, korkojen kera, lupaamamme asiat sinulle, mikäli suurisuuntaiset suunnitelmamme tulevat toteutumaan.
      Tässä suhteessa olemme hyvinkin toiveikkaita, koska pari Takahikiän suurtilallista ovat jo tehneet myyntisuunnitelman muutaman sadan hehtaarin hakkaamattomista mäntykankaista ja toisella vielä isohko koivuleimikko lisänä!
      Ystävällisesti tervehtien!
      ylipaimen

    • Huaansaapuva

      Terve-tervetuloa, pitkästä aikaa kertomaan näitä iloisia uutisia lammaslupin ja myös possujen paluusta, sinne Huan hiljaiseen paikkaan, alkaahan nyt edes hieman paremmin aika siellä kulua, kun tuota ajanvietettäkin löytyy.
      Mitenkäs saisin yhteyden otettua tähän Lkv-mieheen, että voisi vaikkapa parikin kiliä, näin aluksi järjestää sinne Huaan saapuvalle, kokemattomalle turistille?

    • savonmuaniivari

      Kesäksi kuulemma lähtenyt mansikanpoimintaan ja heinäpelloille talkootöihin, niin saa siinä sapuskat ilmaiseksi. Syksymmällä sieniä myymällä hankkii jälleen lentoliput Bangkokiin ja siitä sitten liftailee Huaan.
      Savon sydänmailta voit kesällä löytää ja tiedustella toiveillesi toteutusta.

    • vaaranvaroittaja

      Tällaista voi olla vai ja ainoastaan Hua Hinissä!

      Miettikää kaksi kertaa, ennenkuin edes ajattelette matkustaa sinne!!!

    • pelottavapaikka

      Todellinen pervojen paikka näyttää olevan tuo mainostettu Hua Hin, ei koskaan sinne.

    • kaikkealöytyy

      Tämähän on sitä Hua Hinin normaali arkea!
      Kaikkea löytyy ja siksipä perhematkailu sinne on täysin loppumassa.

    • kauheapaikka

      Onkos tämä ihmelupi niiden talokauppiaiden ja muiden lahkolaisten tuotoksia?
      On siellä Hua Hinissä pervoa porukkaa! Ei ihme, että perhematkailu on loppumassa.

      • kauppaeikäy

        Todennäköisesti talokauppiaiden yhteispuuhastelua, kuvittelivat kaikkein pervoimmillekin saavansa talon myytyä, mutta ovat kuulemma epäonnistuneet pahasti. Eivät ole lampaat vetäneet ja kauppiaat horjuvat konkurssin partaalla.


    • tiedoksi

      Lammaslupi aikoo hyödyntää Hui Hain tulvia.
      Saamiemme tietojen mukaan Hui Hain lammaslupi on tehnyt pikapäätöksen, haluten tarjota hieman erikoisuuksia.
      Lampaiden huuhtelu terveyttävässä tulvavedessä on otettu uutena tapahtumana käyttöön. Erittäin edulliseksi hinnoiteltu ulkoilutapahtuma on varattavissa lupilaisille, lahkolaisten ylipapin kautta ja tietysti gaykaveri alennus myönnetään. Hieman seikkailumieltä tapahtumaan tuo vedessä uiskentelevat myrkkykäärmeet, joiden takia jo pelkästään kannattaa osallistua tähän "venäläiseen" rulettiin.

    • kamalaHuaHin

      Onpa hyvä, että tämä lammaslupi nostettiin esiin!
      Tietäväthän Thaimaan matkaa suunnittelevat, mitä kauheuksia Hua Hin heille tarjoaa!

    • ansioitunutvalittu

      Hua Hinin lammaslupin Suomen osaston johtajaksi, on valittu yksimielisesti Hiekkaharjusta oleva henkilö.
      Nimimerkkinsä tulemme paljastamaan myöhemmin, koska haluamme tämän suuren salaisuuden säilyttää vielä toistaiseksi.
      Salapiilo-onnittelut hänelle ja etukäteen.
      Zappi, onkomies, numeromies, supisuomalainenjätkä ym. paikalliset lerpat

      • 456567678

        Kirjoittaja ei taida olla ihan täysipäinen.


      • tositarinaHuasta
        456567678 kirjoitti:

        Kirjoittaja ei taida olla ihan täysipäinen.

        Numeromies heti hanakasti otti kantaa, kun hänestä kirjoitettiin.
        Mukavia nämä Hua Hiniläisten omituisista tavoista kertovat aiheet.


    • Huanomalupi

      Valitsijoina koko Hua Hinin ansiokas kirjoittajajoukko!
      Tästä on kyllä Suomen osaston johtajan mahtavaa jatkaa, aatetta eteenpäin, kaltaisilleen levitettäväksi.

    • Thaimaa1

      Kirjoittaja päässyt näköjään suljetulta osastolta avohoitoon. Näin käy kun mielenterveyspotilaiden hoidossa säästetään.
      Hoito ei ole tehonnut ja nyt potilas on vapaalla jalalla.

    • tietääkösananlasku

      Aika mielenkiintoinen aihe kyseessä, koska yli sata kertaa on vastattu.
      Liekö perää vanhassa sananlaskussa:
      Ei savua, ilman tulta!

      • Thaimaa1

        Katso ketjun aloitus- ja jatkopäivää. Päivämäärät viittaavat tämän aloittajan ja jatkajan hoitojaksoihin. Aina kun hän pääsee suljetulta osastolta vapaaksi, niin trollaus alkaa.


    • HometaloistaEroon

      Mistä näitä lammasklubin jäsenkortteja saa. Kirjastossa pyörivät isomahaiset miehet ja leveä perseiset kielitaidottomat Martat varmaan tietäisivät mutta jos heiltä jotain kysyy niin talon vuokrausta tai myynnistä he vain haluavat keskustella.

      • tietoasaa

        Sipen baari on nykyisin varmin paikka, liittyä lupiin, varojen puutteessa lopettivat Hiltonista toimiston.
        Baan Finlandkin kaiketikin tietää asioista, mutta yrittää ensin kaupata hometaloja ja myöhemmin avustaa kait tässäkin asiassa?


    • asiallistatietoa

      Thaimaa1 on seurannut varsin tiiviisti tätä lammaslupi topiccia, koska noinkin hyvin tietää kertoa ajoituksista. Hyvä, että lahkolaisissakin löytyy ahkeria aiheen lukijoita, heistähän se juurikin lähinnä kertoo.

    • lammaslupinpäättäjät

      Valinta suoritettu!
      Lopulta valinta oli täysin yksimielinen ja me Hua Hinin valintaraati(Zappi, onkomies, numeromies, supisuomalainenjätkä ym. paikalliset lerpat) päädyimme arvostettuun

      OtaHanuriinPojuun, joka täten julistetaan lammaslupin Suomen aluejohtajaksi.

      Valintamme tueksi esitämme seuraavaa: Hänen loistava ja palstoille sopiva sanankäyttönsä edustaa aatettamme parhaimmillaan, osaahan hän mm. seinälle ruiskauttamisen jalon taidon, kertomansa mukaan. Hienona vivahteena Pattayalaisia haukkuessaan hän edustaa parhaimmillaan rikasta, perisuomalaista sanankäyttöä: resuperse, reppana ja monet muutkin ilkeämielisyydet ovat kuin luotu suuhunsa.
      Loistavat ansionsa kauneuskilpailujen järjestämisessä ja outojen koulutustapahtumien junailemisessa, lisäsivät olennaisesti hänen arvoaan, tähän koivinkin haluttuun vapaaehtoistoimeen.
      Kaiken edelläolevan perusteella ei valintamme olisi sopivampaan henkilöön päätyä.

      Tervetuloa arvostettuun lupiimme johtamaan Suomen osastoamme ja laajentaen sitä ensin pohjoismaihin, Baltiaan ja myöhemmin Venäjälle OtaHanuriinPoju!

    • SirkkaJoensuusta

      Valitsitte oikein, sopiva henkilö kyseessä.

    • HuaHinissäosataan

      Onnea tälle Hua Hinistä Suomeenkin asti levinneelle erikoisuudelle.
      Kyllä te siellä Hua Hinissä sitten osaatte kaiken, ei Pattayalaisista tällaisiin erikoisuuksiin olisikaan, liian normi heteroa porukkaa siellä käyvät ja asuvat.

    • lerpanonni

      Hiekkaharjun kuuluisuus OtaHanuriinPoju on ahkeralla yrittämisellään ja sympaattisella kielenkäytöllään, toisia lukijoita, varsinkin Pattayamyönteisiä, kohtaan ansaitusti päässyt tavoitteeseensa!
      Enää eivät lerppaveljensä edes päissään uskaltaudu silmille hyppimään, näinkin arvokasta herraa vastaan. Mopopojatkin ovat jälleen alkaneet selkänsä takana tirskumaan, aiemman piereskelynsä sijaan, on lököolot lerpalla nykyisin.
      Baccuksessakin ilmaisia kaljoja riittää ja poliisitkin yöllä putkaan kuskatessaan, tekevät sen hymyhuulin.
      Se on lerpan onnea se!

    • lerpanlippu

      OtaHanuriinPoju, Hiekkaharjun suurmieheksi kohonnut ei vielä ole monien kiireidensä takia antaa asiaan lausuntoa, jota odotamme avoimin mielin.
      Toisaalta se on ymmärrettävää, joutuuhan hän entistä ahkerammin metsästämään mopopoikia viehkeää sanavarastoaan käyttäen.
      Jo hänen yleisimmin käyttämänsä sanansa: resuperse, ilmaisee, lähes täydellisesti, mitä hän elämältään haluaa, vain ja ainoastaan sitä!
      Vain ja ainoastaan Hua Hinin lammaslupin kasvatti on voinut kouluttaa itsensä, näinkin osaavaa kielenkäyttöä vaativaan tehtävään, siitä voimme antaa hänelle sateenkaarilipun, kultaisine vitjoineen, juhlallisesti kannettavaksi.

    • rtyuiouio

      Näinkö Resuperseet ovat päättäneet Hiekkaharjun lähibaarissa sossun kaljojen jälkeen.

    • lupinylösnousu

      Iloisia uutisia Huasta jälleen!
      Arvoisa ja kaikkien thaimaanmatkaajien kunnioittama ja rakastama lupi, se ainoa oikea ja ehta lammaslupi, on heräämässä jälleen henkiin!
      Lerppaharjulaisten ja Hualaisten muodostama laaja ja ystävällismielinen koalitio on päättänyt vihdoinkin tehdä elämänsä urotyön!

      Nostaa uinuva lammaslupi, uuteen kukoistukseen!

      Tämän ovat mahdollistaneet monet palstan vanhat tutut, joista voitaisiin nostaa esiin esim. : Pitkä nolla, Z, portieri, 3Terskaa, hanuristi, numeromies, jne. Useimmathan heistä ovat yksi ja sama uljas lerppa-aatteen kannattaja ja siksipä suomensukuiset pässit ovatkin tulossa toimintaan vauhdilla mukaan. Hiekkaharjun vehreillä nurmikoilla niitä jo laidunnetaan ravisevalla ruoholla, lentomatkan kestoon, Hua Hinistä ovat jo monet talolliset keräilleet nurmikonleikkausruohot, pikku pussukoihin Suomeen lähetettäväksi, jotta pässit etukäteen voisivat totutella tulevaisuuden eineeseensä.
      Valitettavasti tonttikoko Hua Hinissä rajoittaa hyvinkin paljon tätä toimintaa, mutta kekseliäät lupilaiset ovatkin yön pimeinä hetkinä käyneet mm. Hiltonin nurmikot nyppimässä hiekalle asti.

      Me Hua Hinin koko lupiporukka yhdessä lerraharjulaisten kanssa sanommekin nykyään meitä arvostelemaan rohkeneville henkilöille yksinkertaisen viisaasti:

      Sitä saa, mitä tilaa!

    • Hiekkiksenpaimen

      Tätä me Hiekkaharjun kasvatit osaamme arvostaa todella korkealle.

    • kiittäkäämme007

      007007007, kaikkien lerppojen isäksikin kutsuttu, on todennäköisesti seuraava luennoitsija lerppaharjussa, kertomassa sikäläisiä kovasti kiinnostavasta, arvoon arvaamattomaan nousseesta Hua Hiniläisestä lammaslupista.
      Kaikki lupilaiset ottavat tämän uuden lupin pyrstötähden, suurella ilolla vastaan, tietäen hänen antaumuksellisen suhteensa lampaisiin!
      Agentti ei lerppojen tapaan naisia edes vilkaise, eikä ole tehnyt niin kymmeniin vuosiin ja siitä hatunnoston arvoisesta asiasta saamme kiittää hänen erikoista harrastustaan, lampaiden parissa.

    • ChiangMainlerpalle

      Nostetaan ylös, koska villalangasta Chiang Main HDlerppa kirjoittelee jatkuvasti, ilmeisesti on aito lammaslupilainen kyseessä, luultavasti jopa perustajajäseniä?

      • TwinCamChiangMai

        Tämäpä mukava huomata että Maijan oireilu on ollut aktiivista jo vuonna 2014.

        Mitä tulee villalankaan, niin sen tarkoitus on "kaapata" Maijan ajatus- ja toiminta-aikaa vastapalveluna minun homottelu ja vaimoni huorittelu.

        Niin kauan kuin Maijan päässä pyörii Chiang Mai ja aviomies, sekä hammaslääkäri kaikkine aiheeseen liittyvine, tarkoitukseni toteutuu.

        Hieman katsahdin kirjoituksia ja selväksi kävi kirjoittaja, tosin mielenkiintoista,katson olisiko jotain hyvää kopioitavaa paremmalla aikaa.


      • neuvojatalvenvaralle
        TwinCamChiangMai kirjoitti:

        Tämäpä mukava huomata että Maijan oireilu on ollut aktiivista jo vuonna 2014.

        Mitä tulee villalankaan, niin sen tarkoitus on "kaapata" Maijan ajatus- ja toiminta-aikaa vastapalveluna minun homottelu ja vaimoni huorittelu.

        Niin kauan kuin Maijan päässä pyörii Chiang Mai ja aviomies, sekä hammaslääkäri kaikkine aiheeseen liittyvine, tarkoitukseni toteutuu.

        Hieman katsahdin kirjoituksia ja selväksi kävi kirjoittaja, tosin mielenkiintoista,katson olisiko jotain hyvää kopioitavaa paremmalla aikaa.

        Hienoa, että aito villalankamies on liittynyt tähän Lammasklupin kirjoittajajoukkoon.
        Kuten tuolla ylempänä lupinylösnousu nimimerkki kirjoittikin niin,
        Sitä saa, mitä tilaa!
        On kaikille villalankaHDlerpoille sopiva lause.
        Keri nyt, kirjoitustesi lomassa, välissä lampaitakin, tulee hyvää ja lämmintä villalankaa koko perheelle, Hiekkaharjuun tulossa ankara talvi. Vinyylihampulääkärivaimosi tarvitsee lämpimän vaatekerran, talven varalle ja muistapa myös Rusinantius keppihevosta, kudoppa kunnon loimi, uskolliselle ratsullesi!


    • TwinCamChiangMai

      Hieman selailin kirjoituksia.

      Varsin helppo oivaltaa Maijan olleen asialla aloittajana ja pääkommentoijana nykyisenkin tapansa mukaan.

      Nyt todella ymmärrän tän palstan jutun.

      Sairas 🐒

    • PatilanOlavi

      Ihan kahjoo.

      Voisko joku rakkaista aktivoida vielä vanhempia juttuja, niin me kaikki muut lukijat voitaisiin todeta, koska Maija on aloittanu tän palstamatkailunsa Pattayalle.

      • OssinAvovaimo

        Löytyykö juttuja Maijan paniikkihäiriön alkukaudelta ?


    • Lerpanomarakasklupi

      Tavalliseen tapaansa lerppa on vastaillut useilla nimimerkeillä, tähän ikiomaan, rakkaaseen Lammasklupipalstaan.

      • TotuuttaKehiinkö

        Onko tiedossa Maijan alkukautta ?


      • Lerpanomarakasklupi
        TotuuttaKehiinkö kirjoitti:

        Onko tiedossa Maijan alkukautta ?

        Alkanut joku kuukausi sen jälkeen, kun sinä päälerppa tulit palstojen pilaajaksi.


      • PääLerppasiMaija
        Lerpanomarakasklupi kirjoitti:

        Alkanut joku kuukausi sen jälkeen, kun sinä päälerppa tulit palstojen pilaajaksi.

        No koska olen tullut ?


    • onsealanmies

      Kyllä on paljon kiinnostusta lerpalla tätä lammasklupia kohtaan, ymärtäähän sen alan mieheltä, joka milloin Chiang Maista, Milloin Hua Hinistä kirjoittelee, mielikuvitusjuttujaan ja haaveitaan.

      • TwinCamChiangMai

        Sairashan sinä oot alkaa varmistua, runoja ja lauluja vuodelta 2007.
        Koska se paniikkihäiriö olikaan akuutein?

        Olisi hyväksi sinulle enemmälti selvittää mistä sinä itse olet kiinnostunut.

        Minua kyllä kiinnostaa klupisi, koska se osoittaa sun olevan täyskahjo.


      • HDlerpallepässiä
        TwinCamChiangMai kirjoitti:

        Sairashan sinä oot alkaa varmistua, runoja ja lauluja vuodelta 2007.
        Koska se paniikkihäiriö olikaan akuutein?

        Olisi hyväksi sinulle enemmälti selvittää mistä sinä itse olet kiinnostunut.

        Minua kyllä kiinnostaa klupisi, koska se osoittaa sun olevan täyskahjo.

        Lammasrakastaja Chiang Maista kiinnostunut klupista, koska on kuullut siellä olevan pässejäkin, niin lerppakin saa nautinnon.


      • HuhHuhHuh-Huh
        HDlerpallepässiä kirjoitti:

        Lammasrakastaja Chiang Maista kiinnostunut klupista, koska on kuullut siellä olevan pässejäkin, niin lerppakin saa nautinnon.

        Chiang Maissa samaa touhua, kuin Hua Hinissä.


    • huomioikaa

      Suomi24 Thaimaan matkailu keskusteluita on jo vuosia häiriköinyt Sika-Amaliaksi nimetty mieleltään häiriintynyt hörhö.
      Sika-Amalia häiriköi myös muita Suomi24 keskusteluita, mutta jostakin syystä hän tuntuu erityisesti vihaavan juuri Thaimaalaisia ja Thaimaata.
      Sika-Amalia yrittää (nimimerkkejä vaihdellen) kehitellä aidon tuntuisia aloituksia (ja kommentteja) joilla hän koettaa parhaansa mukaan mustamaalata Thaimaata lomakohteena.
      Sika-Amalia on thaimaalaisia vihaavana rasistina syyllistynyt kirjoituksillaan myös rikolliseen toimintaan Suomessa asuvia thaimaalaisia kohtaan.

      Rikoslain kyseinen pykälä muuttui kesäkuun alussa 2011. Nykyään siinä seisoo näin:
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
      11 luku (11.4.2008/212)
      Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
      10 § (13.5.2011/511)
      Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
      Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      • Häpeäisiedes

        Kirjoittaja ilmeisen kiinnostunut näistä lammaslupijutuista.
        Liekö joku perverssi, koska tämänkin aiheen nosti ylös?
        No meillähän kaikilla on omia erilaisia mieltymyksiä, myös rakkausasioissa, minä, kuten useimmat kuitenkin osaamme jättää moiset lammastouhut kokemustemme ulkopuolelle.


      • Häpäisiedes

        Minun on pakko nostaa näitä itse keksimiäni juttuja ylös, koska vitsit alkavat olla vähissä ja olen paljastunut sika-amaliaksi.


    • Lerppapaimenessa

      Lerpalla on aina mielessään ihana nuoruutensa, kun ei vielä ollut lerppa ja lampaiden kera vainiolla alastomana kirmaili ja tilalliselta piilossa ollessaan sai toteuttaa kaikki haaveensa ja siksi nostaa aiheen aina ylös, onha kyseessä rakas nuoruusmuistonsa.

    • Lerpanmuistoja

      Lerpan muistoja

      On lerppaa elomme tää
      Ja kaikki mi jäljelle jää
      Päivät sen nuoruuden
      Usein lampaissa kimaltelee

      Ei aina se lampaita suo
      Ei aina ne seksiä tuo
      Kuitenkin tiedän sen
      Lampaiden aika oli rakkauden

      Taas muistelen aikaa nuoruuden
      Kauneinta aikaa paimenen
      Kirkkainta päivää niittyjen
      Yötöntä yötä pehtoorin pelkoo vail
      Kanssanne pässit pökkiä sain
      Nuo kuvina silmissäni näin
      Lammasleikit pässein kans
      Ilot ja surut
      Ne lammas murut
      Kaikki on muistoja va

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe