Voiko muka näyttää positiivista jo?

n38

Nyt siis on niin että tein testin joka oli tarkoitus tehdä vasta viikon päästä ja siihen ilmestyi hailakka viiva. Niin monta testiä on elämän aikana tullut tehtyä että todellakin tiedän miltä näyttää viivanpaikat ja täysin negatiiviset testit. Tämä ei ollut niistä kumpikaan. Menkkojen pitäisi alkaa vasta viikon päästä. Äkkiä laskettuna ovulaationi olisi ollut tasan viikko sitten, voiko raskaus muka näkyä nyt jo testissä? Edeltävästä kierrosta en ole raskaaksi voinut tulla.

Itse kyllä uskon että tuo testi oli jotenkin viallinen, koska jos olisin raskaana niin se olisi niin alussa että sen ei pitäisi näkyä testissä. Onko muilla käynyt näin? Testi oli rfsu:n testi.

Tein testin lähinnä huvikseni, en siis oleta edes että olisin raskaana (esikoista yritimme 6vuotta, niin ei oikein enää viitsi "innostua" lyhyen yrityksen jälkeen, ikääkin alkaa olemaan jo sen verran että hedelmällisyys on laskussa) Ilman ehkäisyä olemme olleet nyt puolisen vuotta ja tämä oli eka testi sitten viime raskauden ajattelin vain että nyt voisin ennen menkkoja testailla ja sittenhän se kävi niin että testasin heti. Kai se on helpompi ottaa nega vastaan tässä vaiheessa kun sitten viikon päästä hetkeä ennen menkkoja kun tämän hetken negatiivinen olisi antanut edes pienen toivon siitä että se vielä positiiviseksi muuttuisi. Mutta nyt sieltä kuitenkin tuli hailakka viiva ja sitä tässä kovasti ihmettelen. Löytyykö kohtalotovereita?

4

131

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asdfghjk__4

   viikko (5-8) päivää menee jo siihen kun munasolu hedelmöittyy ja matkaa munatorvesta kohtuun ja kiinnittyy, eli ei kyllä vielä pitäis näkyä... sinullahan saattaa olla ovis vasta nyt, hieman myöhässä, ja testi näyttää hailua siksi. Kannataa varmaan odotella nyt se viikko, pari (19pvää ovulaatiosta on kai se suositus) ja tehdä testi uudelleen.

  • ..........

   Jos siittiöt ovat nopeat ja munasolu on jo odottamassa, niin hedelmöityshän tapahtuu muutaman tunnin sisällä. Nopeimmillaan munasolu matkaa neljässä päivässä kohtuun ja kiinnittyy.
   Ei tuo mikään mahdottomuus ole että testi näyttäisi ihan oikeasti plussaa.
   Itse olen saanut haalean plussan 9pvä yhdynnän jälkeen.

  • 18+14

   Kyllähän se teknisesti voisi olla mahdollista jos kaikki sattuu osumaan juuri kohdalleen (nopea hedelmöittyminen ja kiinnittyminen kohtuun, nopea hcg:n nousu jne.). Voisiko sulla olla ovis tapahtunutkin jo hieman aikaisemmin?

   Kannattaa varmaan tehdä päivän parin päästä uusi testi ja jos edelleen hailakka viiva niin voithan sie olla raskaana (tai ikäväksi vaan esitellä kiinnittymisyritystä jos menkat sitten alkavatkin). Ja jos nega niin oli sitten vaan suutari se testi.

  • n38

   Kiitos vastauksista. Vartoon vielä pari päivää ja teen sitten uuden testin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   9528
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   5039
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   197
   3931
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   89
   1957
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1823
  6. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   126
   1732
  7. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   99
   1632
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1270
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   54
   1250
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1153
  Aihe