Isyyden kieltäminen

painajaismaista

Yhen naisen kanssa kävi vahinko, sellanen joka kävi aina välillä "kylässä". Nyt on raskaana ja aikoo pitää lapsen. Hän sanoo että se on minun.

Olin juuri päättänyt viimeisen tapaamisen jälkeen että en enään tapaa kyseistä naista ja nyt tuli tämä. Pahin mahdollinen painajainen iski kohdalle.

Sanoin että en halua tietää mitään enkä olla missään tekemisissä. Nainen sanoi että se sopii hänelle, mutta tulee olemaan kamalaa kuulemma kertoa lapselle että sinun isä ei halunnut olla sinulle isä.

Teenkö väärin?

Olen aina ajatellut että minusta ei olisi koskaan isäksi.

9

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etä-isyys

      Varmista isyys isyystestillä. Sinun ei tarvitse olla naisen kanssa tekemisissä, vaikka tapailisit lasta. Luultavasti isyys tulisi muuttamaan käsityksesi isyydestä, onhan se myös aika mahtava kokemus, ja jos ajattelet tulevaisuutta, sinulla tulee olemaan ainutlaatuinen ja antoisa suhde lapseesi vanhoille päiville asti. Mieti, mitä itse menetät jos et tutustu omaan lapseesi. Lapselle puolestaan isä on toinen maailman tärkeimmistä ihmisistä. Älä anna mielipiteesi naisesta vaikuttaa sinun ja lapsen väleihin.

      Ehkä sinusta ei ole jokapäiväiseksi lapsen arjessa eläväksi isäksi, mutta nythän nainen kantaa käytännön huoltajuuden ja sinun osasi on helpompi. Riittää kun osoitat lapselle, että välität hänestä.

      • sekunnin isäsuhde

        Sinun ei tarvitse olla tekemisissä naisen kanssa jos et halua, = väärin. Tietysti tarvitsee. Ei kukaan itseään kunnioittava äiti anna lastaan mustaan aukkoon...

        Ihan typerää väittää muuta.

        Lapselle puolestaan isä on toinen maailman tärkeimmistä ihmisistä = väärin. Ei muuten taatusti ole. Paska luuserille ei toden näköisesti ole mitään arvoa lapselle. Samoin, salli mun nauraa antoisalle ja auvoiselle suhteelle vanhoille päiville saakka muutaman lapsena tavatun hetken ( jo kauan unohdetun) johdosta.

        Kaikenlaista paskaa nää tänne kirjoittelevatkin. Ja ihan totena.


    • Rolliainen

      AP on joku nainen, joka haluaa pystyttää lisärakennusta äitimyytille. Tarinan äiti on tosin vähän epäilyttävä, avaa jalkojaan kusipääjannulle. Joka tapauksessa en usko sanaakaan.

      • trollit vittuun

        hanki TROLLI elämä!


    • painajaismaista

      Mietityttää se että jos kieltäydyn isyydestä ja sitten lapsi jossain vaiheessa haluaa tavata minut ja alkaa epätoivoisesti etsiä minua. Sehän olisi aivan kamalaa kun hän tulisi kysymään että miksi et halunnut olla minulle isä....

      Minun mielestäni tämän naisen pitäisi tehdä abortti, kun raskaus on vielä niin alussa, mutta eihän minun mielipiteellä ole mitään väliä.

      Hetken huvi oli siis loppuelämän...........

      • Liidossa

        Juu, tuossa vaiheessa ei miehen mielipiteellä ole merkitystä ja tämähän sinun olisi pitänyt tietää, kun viimeeksi ilman kumia touhusit?
        Silloin vain ne miehen aivot sijaitsevat aivan jossain muualla, kuin missä niiden kuuluisi olla. Se hetken huvi on lyhytnäköistä ja katkeaa kuin kanan lento.

        Isyyshän olisi tietysti hyvä selvittää, paitsi että voi myös käydä niin, että nainen ei sitä halua. Tuolloin sinulle jää loppuelämäksesi epäselväksi onko sinulla lapsi jossain vai ei.

        Jos isyys selvitetään, sinulle taitaa sitten rapsahtaa maksettavaksi elatusmaksut, mutta isäksi ei sinua sittenkään voida pakottaa. Onhan sinulla aikaa miettiä, mitä sanon lapselle, joka kysyy, miksi et halunnut olla hänelle isä. Voisit vastata rehellisesti, että silloin kun häntä siitettiin, etsit vain hetken hupia.


    • SamaHomma

      Itselle kävi vastaava tilanne, mutta päätin, että haluan olla lapselle isä. Lapsi on pian 2 vuotias ja hyvin rakas minulle. Asiaa ehkä helpotti, että olen aina halunnut lapsia, en tietenkään tämän naisen kanssa olisi halunnut, mutta kun se nyt sieltä tuli niin asia oli sillä selvä.

      • ootsähauska

        Monen muun kanssa oletkin niitä lapsia halunnut, kyllä sut tiedetään! :D


    • Dna-testi PAKKO!

      Tee ihmeessä isyystesti. Lähipiirissä kävi niin että nainen huijasi isyydestä vuosia kunnes jäi kiinni. Yleensä tällaiset "kylässä kävijät" ovat naisia joilla on useita "kyläpaikkoja". Tällä naisella oli useita miehiä samaan aikaan kun lapsi pantiin alulle, selvisi muita reittejä pitkin myöhemmin. Nainenpa ei tätä tunnustanut, ei vuosia myöhemminkään.

      Isyyttä ei missään tapauksessa pidä mennä tunnustamaan ilman dna-testiä. Lehdissä on viime aikoina ollut paljon juttua näistä isyyshuijauksista, jotka ovat selvinneet jälkikäteen. Erityisesti lapseen se voi jättää ikuiset arvet, vaikeita mielenterveysongelmia, päihteitä, turvattomuutta, viha omaa äitiään kohtaan jne. Vääränä isänä taas melko p******** kasvattaa ventovieraan lasta ja maksaa elareita ex hoidolleen..luulossa, että lapsi on oma. tällaisia hyväksikäyttäviä naisia todistetusti löytyy. Dna-testi vahvistaa huijauksen tai sitten varmistaa totuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8248
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4668
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe