Klitoriksen etäisyys emättimen aukosta

Etäisyydet

Jos klitosis on aukon lähellä, niin naisen on helpompi saada orgasmi yhdynnässä.
Pitääkö paikkansa naiset?
Minä en saa peniksen hankauksella, mutta eihän se ole ihme jos ei koskaan osu klitorikseen. On 4-5 cm päästä.

34 You've read that not all women can reach orgasm through intercourse. One reason: The distance between a woman's clitoral glans and vaginal opening ranges from 1.6 to 4.5 centimeters. If it's less than 2.5 centimeters, she's more likely to have an orgasm during intercourse, according to a 2010 Emory University study. The shorter distance may allow for rubbing during penetration, and the internal clitoral bulbs may be packed into a smaller area closer to her vagina for easier stimulation.

Read more:http://www.menshealth.com/mhlists/things-women-wish-you-knew/shes-not-shallow.php#ixzz31QWSc3Ex

8

2872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seksologi

      En lukenut viittaamaasi tekstiä, mutta kyllä pitää paikkansa. Anatomiset vaihtelut ovat yksi syy siihen, miksi jotkut naiset saavat orgasmin penis-vagina-yhdynnässä ilman erillistä klitoriksen kiihottamista ja toiset eivät.

      Joillakin yhdyntäasento vaikuttaa: esimerkiksi lusikka-asennossa jotkut kokevat, että peniksen liikkeet vaginassa välillisesti stimuloivat klitorista aiheuttamalla kudosten liikkumista klitoriksen alueella.

      Klitoriskudostahan on ihon alla vaginan suuaukonkin ympärilläkin jonkin verran. Tämänkin määrä ja sijainti tietysti vaihtelevat suuresti eri naisilla, mikä vaikuttaa orgasmin saantiin yhdynnässä.

      Mielestäni se, ettei pysty saamaan orgasmia pelkässä penis-vagina-yhdynnässä ei ole mikään vika tai puute, joka pitäisi saada korjatuksi. Kannattaa yhdistää yhdyntään se klitoriksen kiihottaminen samaan aikaan ja ajatella, että se on täysin oikea tapa. Suosittelen klitorisvibraa.

      I

    • Aloittaja. .

      Kiitti tekstistä. Mä olen nainen ja samaa mieltä. Saan kyllä orgasmin käsin tai vibralla, koska silloin kosketus osuu juuri sinne minne pitää osua.
      Minusta tuo etäisyys tieto on oikeastaan mieltä helpottava ja selkeä selitys, jonka naisen orgasmia pähkäilevät mieskin pystyy ymmärtämään.

      Minulla ainakin on täysin mahdotonta, että penis sisääntyöntyessä osuu näkyvään klitoriksen, koska häpyluuni estää sen. Jos mies haluaa nimenomaan peniksellä aiheuttaa orgasmin, niin sitten hänen pitää hinkata peniksen varrella minua. Siis siten ettei ole sisälläni. Pitääpä testata liukkarin kanssa.

    • dlsfkldfkffee

      Juu voi hyvin pitää paikkansa. En ole koskaan saanut yhdynnässä vaikka käsin saan melko helposti ja monta kertaakin. Pitipä oikein mitata ja etäisyys klitoriksen ja emättimen aukon välillä on varmaan ainakin 6 cm...

    • Mittasinpas itsekin uteliaisuudesta. Etäisyys n. 4cm.

      Omalla kohdallani en tosin usko etäisyydellä olevan vaikutusta juurikaan. Olen oppinut saamaan nimittäin myös ajatuksen voimalla ilman mitään fyysistä stimulointia -ei siinä ole väliä anatomialla, vaan sillä, että osaa olla hyvin läsnä, hengittää syvään ja toki myös lantionpohjanlihasten kunto, hermotus ym. vaikuttanee.

      Myöskin saan orgasmeja esim. nännien imemisestä; kuinka siinä klitan ja vaginan suuaukon etäisyys vaikuttaisi :D? Tai kun saa varpaidennuolennasta, takaapäin naidessa (ilman klitan stimulointia), suutelusta, hiusten silittelystä.

      Kyllä ne aivot on suurin seksuaalielin, ainakin minulla. Mielen kun saa hyvin kiihottuneeksi ja vapautuneeksi, keinoilla ei ole niin väliä, orkkuja tulee monin tavoin <3 Sen tähden (muunmuassa) naisten kannattais keskittyä ennemmin meditoimaan, huolehtimaan mielenterveydestä ja suhteista, nauttimaan elämästä monin tavoin. Ja treenata lantionpohjanlihaksia, koska se herkistää orgasmeille ja ärsykkeet kulkee aivoista alapäähän nopeammin ja sujuvammin. Sentit ja millit tuskin ratkaisevat :)

      • rennosti.m

        Opettelemisellakin lie rajansa. Eivät kaikki voi opetella saamaan orkkua ajatuksen voimalla, mutta toki muutamat.

        Muuan tyttö kertoi lehdessä, että hän oli opetellut supistelemaan vittuansa siten, ettei tarvinnut ulkoista stimulaatiota. Hän oli nautiskellut orkuista jopa kirkkokuorossa muiden huomaamatta. :)


    • rennosti.m

      Pitkästä aikaa uusi oleellinen tieto. Kyllä ennenkin on tiedetty, että n. 30 % naisista ei saa orgasmia yhdynnässä, mutta sormettamalla tai dildolla heistäkin useat. Tieto, että klitoriksen ja emättimen aukon välimatka on oleellinen, on nyt siis sekä tutkittu että järkeenkäypä.

      Aloittajalle suurkiitokset tiedosta!

      Miehenhän on kehollaan vaikea hieroa klitorista, sillä hän taas tarvitsee lauetakseen työntää kyrpää vitussa edestakaisin. Siis joko hänen tai tytön tarvitsee samalla sormettaa tytön klitorista. Jos se ei johda tulokseen, useimmat miehet pitävät tavattomasti katselemisesta, kun tyttö sormettaa vittuansa. Ihanaa katseltavaa! :)

    • Toki opettelemisellakin on rajansa, mut pointtini on, ettei klitoris suinkaan ole ainoa erogeeninen ja orgasmiin johtava kohta naisessa, vaikka se onkin tunnetuin. Ei myöskään penis ole ainoa miehen erogeenine alue, jotkut miehet myös saavat orgasmin esim. ajatuksen voimalla ja eturauhasta hieromalla. Usein ihmiset vain keskittyy siihen "helpoimpaan" tapaan saada, eikä tutustu muihin tapoihin, syvenny, opettele, nautiskele tuntikausia fiilistellen. Esim. kohdunkaula on itselläni todella herkkä ja pitkään, hellästi sitä silittelemällä tulee ihana, syvä orgasmi :) Mut klitoris tietysti tunnetuin ja "helpoin", joten moni nainen ei itse tutustu riittävästi antaumuksella kehoonsa, puhumattakaan et miehet paneutuis miellyttämään naista monin tavoin ja kiireettömän antaumuksellisesti :)

      Mut ei sillä väliä, miten orkkunsa saa tai edes sillä, saako ollenkaan, jos vain nauttii ja tykkää.

      rennosti.m: totta tuo, että myös lantionpohjanlihasten tahallinen supistelu voi johtaa orgasmiin. Oon ite kokenut saman useita kertoja, etenkin kun treenaa nopeutta pitkään eli supistelee mahdollisimman nopealla tahdilla, tulee orkku melko helposti jossain vaiheessa. Puhtaasti ajatuksen voimalla saamisessa sen sijaan oon täysin rento kaikkialta, hengitys on oleellisin, orgasmi tulee pikkuhiljaa. Siinä en supistele tarkoituksella lantionpohjanlihaksia, vaan vagina alkaa sykkiä vasta orgasmin tullessa. Mutta tapoja nautiskella on niin monia ja eri tapoja voi yhdistellä :)

      Esim. g-pisteen ja klitan stimulointi samaan aikaan, erilaiset yhdistelmäorkut. Esim. varpaidennuolenta nännien imeminen jnejne. Vain mielikuvitus rajana :) Parasta, jos on useampi ihminen miellyttämässä samaan aikaan; voi stimuloida käytännössä kaikkia kehon parhaita osia samaan aikaan = Wow :)

    • Anonyymi

      Tuo on totta, että jos klitoris on kaukana emättimen aukosta, klitta ei saa kosketusta. Tuolloin yleensä lähetyssaarnaaja on ainoa kelvollinen asento.
      Itselläni ei auta edes klitoriksen hierominen, koska en saa siihen kunnolla tuntumaa, jos olen liikkeessä miehen kanssa. Täytyisi saada olla ihan vaan paikallaan, eikä mieskään saisi liikkua. Mutta seksi ei sellaisenaan taitaisi olla miehen mielestä mukavaa.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe