Kuusamon nuoriso ralli

kyllästynyt

Huomaa kyllä taas että kesä tekee tuloaan! Nuoriso popittelee pitkin kyliä yötä päivää. Eikä niissä ne poppikoneet ole pienentyneet sitten ollenkaan. Ilmestynyt katukuvaan näitä tyttöjäkin jotka ajelee keskenään, ei ole enää vain poikien hommaa niin kuin pari vuotta sitten. Eikö teillä räjähdä korvat siellä autossa? Laittakaa ees pliis pienemmälle keskellä kylää. Ja pörinäpöntöt kiellettävä kaupunkialueella, kiitos.

48

2280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hkj1

      tietävät vähän vanhempana kun eivät kuule hyvin,oma vika

    • mummotrules

      Mitä pahaa siinä on jos tytötkin ajelee? Eiköhän se ole jokaisen oma asia! Muuta kauemmas keskustan alueelta jos sinua niin häiritsee äläkä inise keskustelupalstoilla että miten se nuoriso yaas häirittee teidän elämää. Ja pörinäpöntöt on sallittuja autoissa aina tiettyihin desipeleihin asti, joten sille sinä eikä kukaan muukaan voi mitään.

      • prkl

        On kai sitä nyt jumalautá muutakin tekemistä. Menisivät töihin tai harrastasivat edes jotakin hyödyllistä. Tuommosia tyhjäntoimittajia niistä tulee kun ei vanhemmat oo koskaan opettaneet tekemään töitä.


      • repskops
        prkl kirjoitti:

        On kai sitä nyt jumalautá muutakin tekemistä. Menisivät töihin tai harrastasivat edes jotakin hyödyllistä. Tuommosia tyhjäntoimittajia niistä tulee kun ei vanhemmat oo koskaan opettaneet tekemään töitä.

        Kyllä ne vanhemmat on töitä opettanu tekemään. Ei sitä persaukisena autoa laiteita, ellei sitte ole niitä isin ja äitin kullannuppuja jotka on syntyny kultalusikka perseessä ja kaikki tuuaan nenän eteen valmiina.


      • Herää Vitun urpo!
        prkl kirjoitti:

        On kai sitä nyt jumalautá muutakin tekemistä. Menisivät töihin tai harrastasivat edes jotakin hyödyllistä. Tuommosia tyhjäntoimittajia niistä tulee kun ei vanhemmat oo koskaan opettaneet tekemään töitä.

        Muutakin ja muutakin. Vittu anna niille niitä töitä mitä tehä.. Ei ole tässä maassa kuule asiat ihan silleenkään et kävelenpä tohon sokkarille ja huuan et moro mie tulin töihin. Ne työpaikat on meleko kiven alla kuusamossakin.. JA koko suomessa. Ja jos kerta on varaa niin poppeihinki mitkä saattaa äkkiä usiamman tonnin maksaa no tuskinpa kuule kovin monen vanhemmat niitä ostelevat..


      • prkl
        Herää Vitun urpo! kirjoitti:

        Muutakin ja muutakin. Vittu anna niille niitä töitä mitä tehä.. Ei ole tässä maassa kuule asiat ihan silleenkään et kävelenpä tohon sokkarille ja huuan et moro mie tulin töihin. Ne työpaikat on meleko kiven alla kuusamossakin.. JA koko suomessa. Ja jos kerta on varaa niin poppeihinki mitkä saattaa äkkiä usiamman tonnin maksaa no tuskinpa kuule kovin monen vanhemmat niitä ostelevat..

        Minähän annoinkin vaihtoehdon: TÖITÄ TAI MUUTA HYÖDYLLISTÄ TEKEMISTÄ. Ei ole mullakaan töitä mutta muuta hyödyllistä on kyllä enemmän kuin kerkiän tekemään. Olkoon muutkin hyödyksi. Ei tartte ajella aivottomana ympäri kylää jumputtaen jotain aivotonta ja mautonta teinilällyä. Eikä ne ääliöt edes tajua kuinka nololta ne näyttää ja kuulostaa.


      • ruah

        Kuka on niin pönttö, että kehtaa puolustella tätä hirmuista mekkalaa, mitä nuoriso kylällä pitää. Arvatenkin omat vanhemmat, jotka eivät ole osanneet kasvattaa nuoriaan kunnolliseen elämään. Vasta äskettäin yksi kaahari ajoi vanhuksen kumoon, josta oli lehtiuutinenkin. Ei ollut sillä kaaharilla järkeä sahajauhopäässä ollenkaan ja sitten näitä pölisköjä vielä kehdataan puolustella. Jos minä olisin laki ja profeetta, niin antaisin määräyksen, että kaikilta tuommoisilta kaahareilta auto heti takavarikkoon ja sakkkoja pitäisi näille iltaisin ja öisin mölyä pitäville kirjoittaa oikein kovalla kädellä. Saahan sitä ajaa ihmisiksi. Ei sitä bassoa tarvitse huudattaa muille, riittää, kun laittaa korvalappureteot siellä autossa korvilleen. Miksi kummassa EU. ei tämöisestä ole tehnyt direktiiviä, kun kaikista muista asioista on tirektiivit laadittuna, mutta tämmöisen päättömän menon vaan sallitaan jatkua


      • rauhaavainrauhaa

        Ja taas yksi lälläri käskee muuttamaan korpeen rauhallisia ihmisiä, kun asiahan on juuri päinvastoin, elikkä sellaiset, joilla sitä ääntä piisaa ylenmäärin, menkää sinne korpeeen heti, koska sinne sitä ääntä mahtuu, ei asuinalueille mahdu hirveätä mekkalaa.

        On se niin merkillistä, että pitää sitä ääntä olla, kun laittaisi siellä autossa korvakuulokkeet ja kuuntelis vaan itse sen kauhean desibeli mekastuksen, niin pääsis siitä kuulostaan kerralla eroon. Miksi sitä mökä pitäisi muiden rauhallisten ihmisten kuunnnella, kun ei haluta. Ei me varttunut väki enää välitetä siitä helvetillisestä popittamisesta. Kuunnelkaa vain itse itsellenne. Miksi kummassa Euroopan komissio ei hoksaa kieltää tämmöistä älytöntä melusaastetta ???

        Ja nuo mopot ovat yksi pirullinen äänivehje. Minkä ihmeen takia ne on pitänyt rakentaa semmoiseksi, että niistä lähtee semmoinen jumalaton kirkuminen.

        Oi sitä 1960-lukua, kun oli ihania mopedeja, soliferit, tunturit, monarkit jne. ei niistä lähtenyt kuin sievä ääni vain.
        Nykynuoriso on niin hullaantuntut siihen kovaan meteliin. Pitää tupakoida, nuuskata, kaljotella, keulia mopon rakkineilla ja mölytä autoillaan.

        Yhteiskunnan pitäisi tämmöinen häiriköinti panna kerralla kuriin. Keinoja olisi kyllä, mutta miksi niitä ei haluta käyttää.
        Täällä kirjoittelee sellaiset vanhemmat, joiden kakarat meluaa ja möykkää. Muuttakaa kakaroijenne kanssa sinne korpeen, niin saatte meluta siellä oikein sielun kyllyyteen asti.


      • jotainrotia

        Oleppa hiljaa sinä raukka, joka olet toimittamassa korpeen rauhaa kaipaavia ihmisiä. Kuuleppas, sinne korpeen kuuluvat ne, jotka sitä melua rakastaa ja puolustelee.
        On se ihme ja kumma, kun se metelöinti on vain teidän sitä puolustajien mielestä sitä normaalia elämää ja epänormaalia se, jos ei kestä melua ja meteliä.
        Sinne korpeen sitä ääntä mahtuu, ei keskustan alueelle. Ei sitä ikäihmiset enää voi rakastaa sitä hirveää jumputusta. Kirjoitappa Seppo Ervasti tästä aiheesta, kun sinä se osaat kaiken maailman asiat selittää parhain päin. En jaksa uskoa, että sinulla on voimaa puolustella tätä helvetinmoista mekkalaa, jota nuoriso aiheutta


    • juntti

      Ajeltiinhan sitä ennenkin.

    • Nuorten puolesta

      Antakaa nuorten olla nuoria! Ja haloo, mikähän vuosiluku nyt mahtaa olla?! Eikait he nyt missään maitolaiturilla istuskele!

      Ja satutko tietämään Kuusamon työllisyystilannetta? Ei ole helppoa ei, saada edes hyvin koulutetulla töitä. Ja eiköhän moni niistä "ajelijoista" töissä ole. Mutta ei kait kukaan töissäkään käy 24/7.

    • Olovi III

      No muuta keskustasta vittuun sitten :D Tuskin sua täällä kukaan kaipaa

    • basso

      Vanhukset voisivat muuttaa samantien vittuun täältä keskustasta jos pitää kaikesta valittaa :D Menkää vittu sinne maalle ja kirjottakaa sitten valituksia tänne palstalle kuinka teidän lehmä tai lammas huutaa siellä että sydäri tulee

      • hahaha.

        Noloa, teini.


    • Herää Vitun urpo!

      Pittääkö meillä nuoremmillaki alakaa sit talavella valittammaan ku mummot vetää potkureil päälle ja huutavat vaan et varohan penikka edestä..? Mikä vitun etuoikeus teillä on valittaa meidän tekemisistä?? Ja kerta kuulutte kaikki olevan niin perkeleen hyvin työllistettyjä ni muuttakaa vittuun sieltä keskustasta..

      • hahaha.

        Ettei vaan itelläs (teinix) jääny valitusvirta päälle? Että mä nautin muiden tyhmyydestä. Väkisinkin alkaa itse tuntemaan itsensä viisaaksi.


    • Sburdo sbere

      Vittuako sä vikiset, ite jos oisit samanikänen (18-25) ni varmaa sinäki ajelisit jollaki perkeleen ratakireellä corollalla nupit kaakossa yö myöhään. Ps. Suomi on vapaa maa, vitun tali

      • moukari"

        Ota huomioon ettei kaikki ole jääneet aivoinvalidin tasolle niin kuin sinä. Itelläni ei oo kyllä koskaan tehny mieli ajella kylää ympäri uudestaan ja uudestaan ja jumputtaen jotain lapsellista teinipaskaa. Hankkikaa elämä, halavatut.


      • Porolla

        onhan ne teidän paskahousujen ratakireet corolat Nähty. Kiusantekoa se on vaan.


    • entinen kuusamolainen

      Jos sinua kuusamon nuorison ajelu häiritsee nuin kauhiasti nii meneppä vaikka oulun keskustaan asumaan. Sielä nimittäin monta kertaa enemmän autoja liikenteessä myös yöllä sekä paljon enemmän popittelua. Ja ei se heti sitä tarkota jos pari tuntia illalla/yöllä ajellaan kylillä rallia ettei kävis töissä tai koulussa. Ja ei ne pelkästään nuoret ajele kylillä rallia ja popittele. Kylläpä sielä on vanhempaakin ikäluokkaa!

      • peräreikä33

        entinen kuusamolainen kirjoitti "Jos sinua kuusamon nuorison ajelu häiritsee nuin kauhiasti nii meneppä vaikka oulun keskustaan asumaan. Sielä nimittäin monta kertaa enemmän autoja liikenteessä myös yöllä sekä paljon enemmän popittelua."

        No ei todellakaan ole. oletko käynyt joskus oulun keskustassa.hahah


    • fghj1

      ei ennen ollut varaa,mutta nykyiset kakarat ei osaa tehdä muuta kuin ajaa ja kaljotella tähän ne on opetettu.kaikki on valmiiksi joillekin niin ei ihme jos ei osata tehdä töitä eikä edes haeta kyllä vanhemmat elätää.tässä jo tehdään virhe,itse se pitää asiat hoitaa kunnolla ja ajatella elämää.

    • kyllästynyt

      Taas meni alku yö valvoessa ja kuunnellessa musiikin jumputusta. Välillä kuului ihme vingahtelua kun kävin parvekkeella ihmettelemässä menoa, kumiako ne ovat jo opetelleet polttamaan vai mikä se ääni on?

      • kyllästynyt

        tyttäret ajaa bemareilla ja polttavat kumia ja huuattavat mussiikkia. Pyärii siinä joskus joku muuki auto vaa ei niistä niinkää kuulu jos ei ikkunat oo auki.


      • yleinenhätänumeroon112

        Miksi et soita poliisille? on se poliisin tehtävä Äänekkäät autot ja meno hljentää jos se häiritsee ihmisten yörauhaa niin Oulussa kuin myös kuusamossa. soitto vaan raakasti 112. ja sanoo että Häiritsee unen saamista niin varmaan välittää tiedot poliisille. yleinen hätä numero on 112


    • rumajaläski

      Oon 21v enkä oo ikinä oikeen ymmärtäny tota kylärallin ja popittelun huumaa, mut niinku kuusamolaisista voi odottaa niin ei tätäkään ilmeisesti voi asiallisesti hoitaa? "Jos ei kiiinnosta kuunnella popittelua klo 3 yöllä niin muuta maalle" myötähäpeä. Ja vielä kaikenlisäksi kaikki kuusamon bensalenkkariakat on vitu rumia ja läskejä muahhaha haistakaa paskaa horot

      • onon

        Joo kyl sen näkee kelle ei ole sitä henkistä pääomaa annettu. Nää kylänkiertäjät on siitä oikein malliesimerkki.


    • Esdsdadsa

      Juu aivan varmasti koko Kuusamon nuoriso ajelee ympäri Kuusamoa ja popittelee.

    • Zaraa

      Ymmärrän kyllä harmisi mopoilusta yms, mutta kuusamolaisena nuorena voin sanoa, että, kun kysyn omalta melkoisen laajalta kaveripiiriltäni, niin siitä ei juuri ketään ole jäämässä Kuusamoon. Kannattaisi olla tyytyväinen siihen, että Kuusamossa vielä on nuoria, 30 vuoden päästä tilanne on jo ihan toinen. Kuusamon vetovoimaa nuorten näkökulmasta ei erityisesti lisää meidän nuorten ja harrastustemme haukkuminen ja yleinen negatiivinen ilmapiiri. Jos kaikki pysyy ennallaan, ei tarvitse ihmetellä muuttoliikettä.

      • Isänmaantoivot

        Ja voin myös sanoa että kun muutaman vuoden käytte maailmalla, niin jo on ikävä Kuusamoon. Asiasta toiseen, mikä idea on kokoontua iltamyöhään mopedeilla torille? Joskus kun iltavuorosta tullessa oon grilliltä hakenu evästä, niin siellä on lähes aina joukko mopopoikia ja -tyttöjä, kaikki alaikäisiä, n. 15v, polttelevat siellä tupakkia, ja sitten joku sankari polkasee oman rutkun käyntiin ja rängyttelee siinä paikallaan. Iha vitun kova jätkä.


    • hehaa123

      mitä vittua nyt taas? pliis kukkahattutädit rajottakaa

    • QusamonAkka

      Kuusamosa ole ku ruokaa ahtaavia akkoja enää joita ei ees haluta panna ku persläskit leviää pitkin sänkyy

    • yäk

      Poliisit, jos satutte lukemaan tätä, niin menkääpä yöaikaan sinne kartsalle ja antakaa oikein pirunmoiset sakot nuille rääpäleille, jotka kehtaa häiritä kunnollisten ihmisten yörauhaa.
      Johan se olisi helppoa laittaa järjestys pystyyn ja toimimaan, kun yksinkertaisesti kaupunginvaltuusto kieltäisi popittelun ja kumin polttamisen yöaikaan. Ja joka ei tätä usko, niin sakkoa ja takavarikoida ne menopelit. Painukoon ongelmanuoret korpien kätköön meluamaan, koska sinnehän sitä ääntä ja mölyä mahtuu. Sekö on kunniallista ja oikeutettua näiden hunsvonttien mielestä, että saapi reuhata ja pauhata ja muiden ihmisten pitäisi kärsiä vapaaehtoisesti heidän rääkymistään

    • KyllästynytKitkantiellä

      On se perkele että pitää jumputtaa auton poppivehkeitä niin et talojen ikkunatkin helisee, perkele sais jeparit rueta antamaan metelöinnistä 22 - 07 välillä vaikka tonnin sakot per turpavärkki tuloista riippumatta, tai valtiolle auto romutettavaksi. ei sitä kerrostalossakaan saa luukuttaa yöllä niin paljo ku huvittaa. ni miks sitte liikkuva metelöinti on sallittu, stna.

      Bensalenkkarit, vetäkää käteenne.

    • jotainrotia

      Mikä pirun vimma se on pitää tuommoista helekatin mökkälää. Ajaisivat hiljaa ja antaisivat muille rauhan., Kuka persetin ääliö meni keksimään tuon tyhän muotivillityksen, että pitää auton sisästä kuulua se saatanallinen möykkä. Miksi EU:n instanssi ei kiellä tuota hullua villitystä. Maailma olisi paljon parempi elää, kun ei olis nuita helvetinmoisia popitu vehkeitä. Miksi kummassa se ei riitä, että itse kuulee siellä auton sisäll sen möykytyksen, kun se pitää kuulua kilometrien säteellä rauhaa rakastaville ihmisille.
      Nuorisolla ei ole aivoja ajatella tätä asiaa. Ettekö te tyhmät ole lukeneet koskaan sellaisesta kuin korvien tinnituksesta. On muuten pirun ikävä tauti, ja sellaisen te tulette saamaan takuuvarmasti. Saatte sitten aikanaan vuorostaan kärsi melusta korvissanne, kun nyt häiritsette sietämättömällä tavalla rehtejä kunnon ihmisiä. Poliisilla ei ole valtuuksia puuttua nuorison sikamaiseen käyttäytymiseen, joten siinä se asian huono puoli onkin.

      • Teiniääliöt

        Ja voi vittu minkälaista paskaa ne niistä vehkeistä kuuntelee. Tekis mieli kivillä pommittaa.


      • Anonyymi
        Teiniääliöt kirjoitti:

        Ja voi vittu minkälaista paskaa ne niistä vehkeistä kuuntelee. Tekis mieli kivillä pommittaa.

        Se on just sitä mitä juntti rehupuntit kuuntelee ... :D


    • lukija

      Joku ky­syi mikä avuk­si tuo­hon mo­po­ter­ro­ris­miin. Kyl­lä poi­kien van­hem­pien pi­täi­si ta­ju­ta val­voa, et­tä mi­tään lait­to­mia vi­ri­tyk­siä mo­poi­hin ei saa teh­dä. Van­hem­mat voi­si­vat ot­taa kan­taa tä­hän asi­aan täl­lä pals­tal­la. Kuul­tai­siin hei­dän­kin mie­li­pi­de. Sa­moin mo­po­au­to­jen os­ta­jat. Tun­tuu sil­tä kuin nii­tä han­ki­taan ihan sii­hen tar­koi­tuk­seen, et­tä nii­hin sit­ten han­ki­taan mah­dol­li­sim­man voi­mak­kaat soit­ti­met. Niil­lä sit­ten ajel­laan il­lat ja yöt ja ihan älyt­tö­mäl­lä jum­pu­tuk­sel­la häi­ri­tään rau­hal­lis­ten ih­mis­ten asu­mis­ta. Ja tämä kaik­ki näyt­tää saa­neen po­lii­sin hil­jai­sen hy­väk­syn­nän, kos­ka se ei näy­tä puut­tu­van sii­hen lai­sin­kaan. Sit­ten Ni­lon kou­lun piha-alu­e­han on ny­ky­ään mo­po­temp­pu­jen har­joit­te­lu­paik­ka. Kyl­lä kiin­teis­tön omis­ta­jan kuu­lui­si val­voa pa­rem­min sen käyt­töä. On­han sii­nä sen­tään las­ten leik­ki­pai­kat ihan vie­res­sä. Ja lo­puk­si. Ei­kö pai­kal­li­nen po­lii­si voi­si jul­kais­ta ar­tik­ke­lin näis­tä mo­poi­lun sään­nöis­tä, et­tä ei sit­ten tyh­jäs­tä va­li­te­ta.

      Mo­po­nuo­ri­son van­hem­mil­le: oli­si suo­ta­vaa, et­tä van­hem­mat ot­ta­vat vas­tuu­ta täs­sä mo­po­a­si­as­sa. Me mo­pot­to­mat olem­me ke­sän val­vo­neet öi­tä kä­sit­tä­mät­tö­män mo­po­ral­lauk­sen vuok­si. Jos tämä tei­dän mie­les­tän­ne on pa­net­te­lua, so­pi­si ko­keil­la oman ko­din pi­hal­la ja tiel­lä mil­tä kuu­los­taa vaik­ka nel­jän mo­pon ral­laus ja huu­dat­ta­mi­nen yöl­lä. Jos sit­ten ym­mär­täi­sit­te mei­tä vä­sy­nei­tä val­vo­jia. Vas­tuu on tei­dän van­hem­pien, jot­ka olet­te mo­pon hank­ki­neet. Kas­va­tus kuu­luu teil­le myös täl­tä osin. Ter­vei­sin mo­nen yön val­vo­jan puo­les­ta vä­sy­nyt.
      Tämä artikkeli oli Koillissanomissa 24.7.2018
      Ja erittäin ansiokkaasti kirjoitettu
      Miten nyt puolustelette näitä huligaaneja ?

    • Anonyymi

      Voisitte alkaa nuoret kaahailee tuossa kitkantiellä et jos se yks autojen eteen hyppijä jäis teidän alle :D

    • Anonyymi

      Ajokortteja vaan pois, niin oppivat jos oppivat, jos ei opi niin takavarikkoon auto/poppikone, niin ja tuo autolla kaahailu pitäis loppua, eikö katsastuksessa mitata desipelejä auton pakoputkesta, ennen oli ainaki ei saanu leimaa autoon

    • Anonyymi

      Ei haittaa nuoruus tulee mieleen ,mutta sotkijat jos spraujaspullonkanssa pyörii toivottasti ei tule minun näkösille ,eikä välttämättä ole ihan nuoria ?

      • Anonyymi

        Alkaa epäilys herätä sen yhden eestaaskävelijän suhteen kitkantiellä et oisko sillä jotain tekemistä töhrimisen suhteen, se karvalakkipää :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaa epäilys herätä sen yhden eestaaskävelijän suhteen kitkantiellä et oisko sillä jotain tekemistä töhrimisen suhteen, se karvalakkipää :D

        Kyllähän se taitaapi olla :D


    • Anonyymi

      Antaa nuorison pöristellä.

    • Anonyymi

      Ompahan kylillä jotain elämän ääniä.😅

    • Anonyymi

      Ralli se on mun rattoni.

    • Anonyymi

      Täytyy nuorten olla idiootteja jos jaksaa aja pillurinki "kalmantiellä" (kitkantie) kuusamossa :D

    • Anonyymi

      Pimspsiehän ne pojat katselee,jos sais.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe