Herzogin taivasportaalit

Portaali

Taivasportaalit

Herzog on myös kirjoittanut kirjan ”The Ancient Portals of Heaven” [lyhenne APH] ”Muinaiset Taivasportaalit”. Hänen opetuksensa on hyvin likeinen tällä alueella myös Renny McLeanin kanssa.

Herzog kirjoittaa kirjassaan APH s. 93: ”On edelleen olemassa muinaisia maan­tieteellisiä paikkoja, joissa muinaisina aikoina tie tai portaali taivaaseen oli avat­tuna niille, jotka pääsivät osallisiksi näistä porttikäytävistä. Nämä portaalit suovat suuremman pääsyn yliluonnolliseen, tehden helpommaksi päästä taivaaseen, il­mestyksiin ja muihin taivaallisiin yhteydenottoihin, kuten hän, joka pääsee yli­luonnollisen valtatien kanssa tekemisiin, aivan kuin muinaiset miehet, jotka val­mistivat tietä, heidän itsensä saamien yhteydenottojen kautta Jumalan kanssa, näissä määrätyissä paikoissa.”

Herzog myöntää silti kirjassaan APH että Jumalan valtakunta on toki kaikkialla läsnä olevaa, joskin nämä portaalit avaavat erityisen portaikon ja verkon taivaasta maahan, yliluonnollisen tapahtumiseksi. Herzogin mielestä suurin portaali on Jerusalemissa, ja muualla Israelissa. Hän mainitsee kirjassaan v.70 tapahtuneen Jerusalemin tuhon aikana esiintyneen ”sinisen-lie­kin” hämmästyttäneen roomalaisia, tuhotun temppelin raunioiden keskellä. Tämä olisi hänen mielestään todiste, ”taivas-portaalin” olemassa olosta Jerusalemissa. Hän itse sanoo nähneen Jamaikassa kokousta pitäessään, vastaavanlaisen ”si­nisen-liekin”, joka johti yliluonnollisiin tapahtumiin. Tämä oli Herzogin mielestä merkki, että portaali oli auki. Kirjassaan hän myös puhuu Bethelissä sekä Galile­assa olevista portaaleista.

Hän puhuu kirjassaan APH s. 101, myös kirkkauden siirtämisestä, maantieteellisesti paikasta toiseen. Hän kirjoittaa: "Me puhumme paljon herätyksen-kaivojen jälleen avaamisesta, niissä paikoissa joissa herätystä läntisessä maailmassa on tapahtunut. Miten olisi, jos vierailisimme joissakin syvimmissä muinaisissa kaivoissa, jotka yhä ovat auki tänäkin päivänä Israelissa - ja sitten ottaisimme kirkkauden omien kaupunkiemme ja maidemme keskuuteen?" Maantieteelliset "kirkkauden/herätyksen-kaivot" voivat hänen mukaan olla lähteitä, joista me voimme siirtää kirkkautta muihin paikkoihin.

David Herzog vetää omaa TV-ohjelmaansa ”Glory Zone” [Kirkkauden alue]. Oh­jelmassa ”The Ancient Portals of Heaven” [”Muinaiset taivaan portaalit” - linkki] hän opettaa, että jos kaupungissasi ei ole olemassa olevaa portaalia, me voimme itse luoda portaalin kaupunkimme ylle. Tämä tapahtuu keskittymällä Jumalaan, murtamalla demonisten voimien vallan, paastoamalla, rukoilemalla jne. Tarkoitus on murtaa auki taivas, ja sen kautta luoda toimiva ”portaali”. Herzog jopa sanoo että kotimme voi tulla taivas portaaliksi, tai vastaavanlaiseksi lähteeksi. Tämä helpottaa Herzogin mukaan taivaaseen pääsemistä [”easier to access heaven”]. Tämä kirjaimellisesti otettuna johtaa todella vääristyneeseen ja hyvin spiritualisti­seen, ja jopa eksyttävään toimintamuotoon, jossa ”portaalin” luominen tehdään taivaan avaamisen perustaksi. Kotona voimme rukoilla, ylistää, lukea Jumalan Sanaa, yleisesti vain olla Herran kanssa – ja näin kokea aika ajoin konkreettista­kin Jumalan läsnäoloa. Tämä ei silti tarkoita minkäänlaisten ”portaalien” avaa­mista, vaan Jumalan Hengessä koettavaa Herran läsnäoloa. Tässäkin perus­teena on Herran Jeesuksen ansio, ei meidän saavutuksemme, saada jokin ”por­taali” auki.

Taivasportaali opetus on epäraamatullinen, ja se uhkaavasti lähestyy jälleen kerran New Age-mukaista ”kanavointia”, johon Herzog on selkeästi myös liittänyt enkelien toiminnan. Tämä opetus rajoittaa kaikkivaltiaan Jumalan voimaa Kristuksessa, ja sen sijasta luo tekniikoita ja systeemejä, joilla ei ole mitään raamatullista pohjaa. Ihminen luo metodeja, päästäkseen ”kirkkauteen” (voimaan ja yliluonnollisuuteen), ja tässä halussaan – ihminen on eksynyt pois raamatullisen uskon perustalta, New Age-mukaiseen spiritualismiin.

http://elaman-tie.blogspot.fi/2013/11/miksi-hylkaan-david-herzogin-opetuksen.html

2

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3065
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2301
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1543
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      901
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe