pakko selibatia

pulaan joutunu

avo-puoliso väittää ettei kiinosta,no omat erikoiset kuviot kyllä saa mut epäilee,olen aivan asiallisen näköinen ja oloinen siis pitäisi kelvata tai kelpasi 16v sitten pikku hiljaa hiljeni nyt kohta 8kk ja yksi sääli pano pikaiseen ,pussata en saa eikä eukkoa kiinosta puhua juuurikaan mun kans,mitään ei yhdessä tehdä mut silti toivon vai aivan turhaan.ikää mulla ja puolisolla 43 ja 18v yhdessä

16

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seksitön

      hei.tämä ihan normaalia minunkin suhteessa,joten yksin et ole..tsemppiä sinulle ja yrritäpä etsiä se oikea "kone"..

    • kissssssuu

      Se on yleistä. . Ollaan oltu vasta vuoden yhessä,mutta miehen halut tipahtanut. .

    • Paikat ruosteessa

      Normaalia. Käypä kirjastossa tai kirjakaupassa, aiheesta on kirjoitettu kirjoja. Useinmiten naisen halut hiipuu, ja sitten välttelee kosketustakin seksin pelossa. On tietysti mahdollista, että hänellä on toinen. Jollain teidän olisi pystyttävä puhumaan asiasta. Jos edes puhuminen ei onnistu, niin kallistuu uskottomuuden puolelle vaaka.

      Tsemppaukseni. Itse olen eronnut ja tapaillut vuosikausia varattua miestä. Eli enimmäkseen puutteessa elän. Vähän rassaa kosketuksen puute. Ja se, että on sidottu varattuun, eikä voi edes tapailla reilusti muita. Pattitilanne.

      • puassa

        Joo,epäilen välilä toista välillä en jaksa ajatella edes,tiedän että saisin seksiä jos hakisin ja jopa uuden kumppanin koska on minua yritetty,no ajattelen et jospa sit joskus voi olla että epäonnistuu sit varmaan katkeroidun ja menetän uskoni yrittää parisuhdetta,paskat rupes vituttaa.


      • kaksostyttö
        puassa kirjoitti:

        Joo,epäilen välilä toista välillä en jaksa ajatella edes,tiedän että saisin seksiä jos hakisin ja jopa uuden kumppanin koska on minua yritetty,no ajattelen et jospa sit joskus voi olla että epäonnistuu sit varmaan katkeroidun ja menetän uskoni yrittää parisuhdetta,paskat rupes vituttaa.

        Onko muita naisia kuin minä, joka joutuu anelemaan seksiä ja silti jään ilman...mies anntaa kaikkensa työlle ja on burnout....ei ole koskaan ollut kovin innokas. Aviossa 35v..mitä mun pitäis tehdä..pettäminen ei ole mun juttu...


      • kurpitsa1
        kaksostyttö kirjoitti:

        Onko muita naisia kuin minä, joka joutuu anelemaan seksiä ja silti jään ilman...mies anntaa kaikkensa työlle ja on burnout....ei ole koskaan ollut kovin innokas. Aviossa 35v..mitä mun pitäis tehdä..pettäminen ei ole mun juttu...

        Täällä on kohtalotoveri, mies ei anna vaikka olen vongannut jo puoli vuotta, nyt alkaa olla pinna jo niin tiukalla, että vaikuttaa jo jokapäiväiseen elämään. Ei vaan tipu, kaikki on kuulemma hyvin hänen puoleltaan, ei vaan haluta, sanoo että on vastenmielistä touhua. Pattitilanne. En enää tiedä mitä tehdä. Vieraisiin?


      • uudistaja
        kurpitsa1 kirjoitti:

        Täällä on kohtalotoveri, mies ei anna vaikka olen vongannut jo puoli vuotta, nyt alkaa olla pinna jo niin tiukalla, että vaikuttaa jo jokapäiväiseen elämään. Ei vaan tipu, kaikki on kuulemma hyvin hänen puoleltaan, ei vaan haluta, sanoo että on vastenmielistä touhua. Pattitilanne. En enää tiedä mitä tehdä. Vieraisiin?

        käyppä MUMMOTUNNELISSA tämä mielessä ,niin hymyilet monta viikkoa jos ja kun flaksi käy


    • salarakas13

      Kyllä se vaan taitaa olla niin,että jos toinen ei anna kuukausitolkulla,niin melko varmasti salarakas on kuvioissa mukana...

    • Ihmettelen edelleen

      Näimpä.. Minä kitkuttelin suhteessa vuoden ilman seksiä (tuona aikana tais olla kaksi kertaa jotain). Odottelin josko miestä alkais taas kiinnostamaan mutta ottikin sitten jalat alleen. Väitti ettei oo muita. Nyt yrittää palailla kuvioihin puolen vuoden jälkeen. Ihan kun mitään ei ois tapahtunut. Mulla on tällä välin ollut satunnaisia yhdenillan juttuja, mut ei vaan oikein nappaa kukaan mies. Olen kai niin pettynyt tuohon edelliseen suhteeseen. Enkä taida enää haluta häntä takaisin. Toivon että löytäisin uuden miehen kenen kanssa homma toimisi kaikinpuolin...

    • alkuperäinen

      meillä ei enään puhuta pusssata eikä panna,kohta vuosi,kaikki kenelle asiasta puhunu,mm.perhenuovolassa,ihmetelleet,miksi eukko ei kerro mikä on mitä haluaa.puhuu muille ohittaa hienosti minut,liehtaa kavereittenssa luona ja ennen kaikkea anopin siis psykiatri,lääkäri,opettaja ym.mitä olen kuullut sen ajatuksista ja neuvoista.kyllä eukko sitä uskoo mut alan ammattilaisille ei mene puhuu,nehän ei välttämättä olisi puolustamassa ja lietsomassa niin kuin anoppi,ja sillähän se haluaa hallita tytärtään.kohta käteen vedon mailmanmestari

      • erkku ontinen

        Joo hiton tuttua. Me 20 vuotta yhdes ja vajaa10 vuotta sitten alkoi hiipuminen panemisen suhteen ja nyt hyvä jos 2 krt kuussa saa. Tätä ennen oli vaikka mitä hauskaa. Siitä ku laskee että reipas 20 krt vuodessa vuodessa edes jotain niin alkaa wituttaan todella. Oon noin 50 vuotta ja oottelen vaan sitä hetkeä, kun ei enää onnistu. Paskamaista vaan, kun menee hyvää aikaa hukkaan ihan "ootellessa" sitä. Runkkaappa sitten tässä viiskymppisenä hautaa ootellessa. Tuntuu vaan koomiselta ja surulliselta, että miksi mulle tällainen kohtalo tässä iässä..Pettäjä en ole, eli turhaa varmaan sitten ruikuttaa.
        Ei nyt, ei jaksa, ei tänään, ei viitsi, pää kipiä, maha kipiä, väsyttää.
        Vaimo kun pistää työnsä etusijalle ennen mua ja ei itse välitä sexistä juuri yhtään enää. Vapaa-aikaakin vain vähän yhteistä, kun vaimo antaa työlle enempi.
        Mitähän tekis...
        Varmaan kohtalotovereita paljon.


    • eronnu

      Arvostatteko toisianne?
      Onko teillä hellyyttä arkipäivässä? Ei vain silloin, kun toinen haluaa seksiä? Aamupusut, halit lähtiessä / palatessa, pieniä hellyyden osoituksia ilman, että jokainen kosketus johtaa seksiin?
      Oletteko kiinnostuneita miten toisen päivä on mennyt? Miten huomioitte toisenne esim. työpäivän jälkeen? Oma rentoutuminen on tärkeää, mutta jotenkin sen toisenkin pitäisi voida huomioida.
      Teettekö molemmat kotitöitä vai onko ne vain toisen velvollisuus?
      Onko teillä yhteistä aikaa perheenne kanssa?
      Oletteko yrittäneet järjestää yhteistä aikaa vain teille kahdelle? Ja yhteisenä aikana ei vilkuilla kännykkään ja chattailla kaverille...

      Yritä saada vaimosi keskustelemaan kanssasi ilman, että muita häiriötekijöitä on lähellä. Yritä löytää se nainen, johon silloin joskus rakastuit. Järjestä näitä kahdenkeskisiä aikoja, ilman kännykkää ja ilman seksiä (ainakin aluksi). Yritä löytää joku yhteinen juttu, josta te molemmat pidätte. Väestöliiton parisuhdeneuvonnasta voi löytyä keskusteluapua. Paljon kärsivällisyyttä sinulle.

      Minun ex-mieheni muuttui moukaksi. Haukkui minua läskiksi (165 cm / 60 kg), myös muiden ihmisten kuullen. Hänellä oli vaikeuksia ymmärtää, että en kaipaa kynnenjälkiä mihinkään kohtaan kehoani rakastellessa. Mutta hän jatkoi, kun sai siitä itse tyydytystä. Hän nautti satuttamisesta. Hänelle hellyydenosoitus tarkoitti aina seksiä, muutoin hän ei osannut hellyyttä näyttää. Seksiä hänen ehdoillaan. Jossain vaiheessa seksi alkoi sattua niin paljon, että tuli pitkä tauko (2 kk). Kehotus taukoon tuli gynekologilta. Seksin vonkaamisesta tuli exälle pakkomielle ja hän syytti minua vieraissa käymisestään.

      Avioliittoa oli kestänyt vajaa 10 vuotta, kun yllä mainittu tapahtumaketju alkoi, parivuotta tätä hyväksikäyttöä jatkui ja sen jälkeen sulkeuduin täysin. Avioero johtui muistakin asioista, mutta tämä oli yksi syy. Erosta on nyt vajaa 3 vuotta, exä on uusissa naimisissa ja pettää uutta vaimoaan. Minä olen sinkku, toipunut ja ikäisekseni (44 v.) hyvässä kunnossa. Irtosuhteita en etsi, seksiä on liian vähän. Juoksemisesta (lenkkeilystä) saa paljon endorfiinejä. :)

    • jos edes vielä

      Eronnu ja erkku ontinen; Tuttu juttu. On meilläkin noita haleja, aamupusuja ym. Ylensäkin noi kaikki mitä Eronnu luettelit. Tottakai normaaliin suhteeseen noi kuuluukin. Yhdessä kun taivalletaan. Myös kotiaskareet sun muut. Kännykän orja en oo, en myöskään chatin taikka netin tms. En väkivaltainen tai alkon orja. En edes juo.
      Ja viiskymppinen oon. En ole läski tai edes tukeva. Ihan tavallinen keskiverto mies.

      Eihän se sexi ookkaan pääasia. Mutta kun esim. tässä pisteessä missä myös meilläkin on, niin ei valitettavasti voi sanoa enää, että halit ja muut on etusijalla. Nyt se sexi ON (siis olis) etusijalla, kun sitä oottaa ja oottaa ja oottaa ja pettyy, ja pettyy. Valitettavasti jatkuva puute vaan vie ajatukset navan alle. Voineeko sille mitään. On paremminkin tässä tilanteessa jo luonnollista.
      Ei ole hauskaa nousta ylös yöllä, kun ei vaan nukuta. Istua sängyn reunalla hiljaa jorma ojossa. Poltella sätkää yöllä liesituulettimen kuvun alla. En kyllä tiedä miten tästä jatkuu.
      Se, että olisit läski. Miten ja mistä?
      Ei onnistu enää ex. suhteet. Eikä myöskään mikään parisuhdeneuvonta. Tuota viimeistä en viitsi edes ehdottaa. Pattitilanne, ehkä, mutta tyytyä pitää tilanteeseen.
      Näinhän se on: Ei todellakaan viitsisi alkaa tällä iällä runkkaushommiin. Joku tossa ylhäällä mainitsikin mestariksi "ryhtymisestä". Tuntuu jotenkin erikoiselta ja turhauttavaltakin nyt vanhempana. Kuten jo myös mainittiin, niin oon samaa mieltä. Menee aikaa hukkaan koko ajan.

    • ???

      Anteeks nyt sitä sun avopuolisoas kohtaan mut mitä helvettiä?!? Mä en todellakaa olis suhteessa missä ei sais seksiä tai edes pusuj.. Nykyään ei ole ees syntistä erota ni mä ainaki lähtisin suhteesta hakemaan jotain parempaa. Ooks varma et se ei petä sua.. Jos niin on ni surullista mut hyvä ihminen keskustele tilanteesta ja kerro milt sust tuntuu ja jos ei seksii ja yhteist tekemist ala tippuu ni mieti tarkkaan et oks toi nyt sitä hyvää parisuhdetta mihin sä tähtäät..

    • että mitä?

      siis voi luoja ku lukee näit viestei.. Miten noi voi käyd et yhtäkkiä muka seksi ei kiinostakkaa siis oha se ymmärrettävää et sillo ku on kipui/menkat yms ei tee mieli mut siin vaihees ku toinen ei halua sua ni miks hitos sä jäät sihe tuleen makaamaa puhu asiasta ja jos ei siltikää toimis ni mä lähtisin harkitsee seuraavaa siirtoo,joka ei olis todellakaa pettäminen vaan ero ja sit sinkkuna toilailis mitä ite haluaa..

    • kala jokinen

      No mitäpä tässä pitäisi tehdä? Meil just just just ja just samat tarinat! Työ se vie vaimoa, ja kaverit ja jos sattuu vapaata olleen, niin baariin persettä heiluttamaan. . .
      Työ pitää vetää pääasiassa aina etusijalle, onhan hän niin hyvä siinä, omasta mielestä ainakis.
      Pitkät päivät ja lyhyet unet. No ooppa sitte ilman, ku ei jakseta. Ja arvaappas, jos koitan ehdotella. Tulee kaikkea 'kelettä' sun muuta törkeyttä.
      Kaiken maailman suhteeseen sitä tuli ryhdyttyä. Menee iso pätkä- 17 v- elämästä hiton kuuseen pitkällisen pakkoselibatian takia. Nyt jos otan ja kamani vien niin taas se sama pa**a(ko) alkaa alusta? Tätä sitä just pelkää, että meni elämän parhaat ajat ootellessa ja taas jos uutta suhdetta yrittäs, niin tulisko samaa *psk**aa taas eteen.
      Onneksi en näy olevan yksin näissä. Yleistäähän ei voi, onhan varmaan loistovaimoja ja rakkaudesta, erotiikasta ja pornosta pitäviä, ehkä jossain olemassa, mutta, mutta. Kuitenkin näitä "vaimoihmiset" lukee, nii voisivat ottaa kantaa, että oottako te samanlaisia?
      Entäs JOS ja KUN satunkin saamaan, niin sitte hitto pitää pimiässä ähistä ja päästellä lattialle tai lakanalle. Ja ei mitään pitkällistä nautintoa, tai intoa, kunhan vaan äkkiä ohi. Itse sitä haluaisi pitkän session pitkän selibaatin jälkeen, mutta EI niin EI.
      Onko tällainen ihan typeryksen hommaa? Siis itseänikin tarkoitan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe