On taas aika kerätä rabarberisato, vuoden ensimmäinen. Kun kiisselit on tehty, piirasta mietitään, niin mieli halajaa jotain muuta - löysin mehunteko-ohjeen vanhasta keittokirjasta.
Sitten tutkailin nettiä ja löysin siman ohjeen rabarberista.
Kumpaa palstan lukijat tykkäävät mieluimmin tehdä, jos ylipäätään tekevät?
Minun löytämä resepti oli tämmöinen:
1 litra rabarberin keitinlientä
6 dl sokeria (laitoin 3, loput korvasin nestemäisellä sakariinilla)
3 rkl sitruunahappoa
i sitruuna lohkoina
Liotetaan 2-3 pvää, siivilöidään ja pullotetaan.
lin vähän hukasa että mitä mä sille keitetylle rabarberille teen ja keräsin sen kuitenkin talteen ja pistin siihen hieman sokeria, kardemummaa ja kanelia ja purkitin. Mihin suosittelisitte sen? Tuoksahti jotenkin jouluiselta?
Rabarberin aika, mehu vai sima?
Ra-bar-ber
1
125
Vastaukset
- ____________________
Rabarberi tuhoaa kalkkia elimistöstä.
Mummuni luuli ettei kalkkiudu, kun syö paljon rabarperia.
Mutta kalkiutuminen on aivan muuta, kuin että kalkkikeräytyy verisuoniin. Tarkoitta verisuonten kimmoisuuden ja jouston loppumista = kalkeutuu. Voi ehkäistä syömällä tarpeeksi C-vitamiinia, ja hyvin vähän kovia rasvoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 683199
- 2002811
- 222628
- 492598
- 202466
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412315Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101753Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241707- 371570
- 181426